Damp?!

Verkligen ingen bra dag. Massa hemskheter. Var nära på att spy två gånger idag, det var inge roligt. Va typ helt skräckslagen var så rädd att jag skulle spy på resturangen sen andra gången i skolan. Vem fan vill lägga en kaka i skolan framför alla liksom, NEJ TACK!

Sen fick ju våran UNDERBARA lärare damp idag såklart. Orkar fan inte lyssna, such a suckii person! I vilket fall som helst så har jag crack ont i mina ben av någon konstig anledning, har inge svar men anar väl vad de kan bero på.

Nog om det nu, ganska ointressant nu ska jag lägga mig ner en kort stund sen blir jag hämtad av Stavis efter att han hämtat upp Ann. Hoppas bara det blir kul bara, tänker fan inte spela. Det är inte alltid så kul måste jag säga, typ när man dricker kanske och sen när det precis hade kommit men inte nu längre typ.

OJ nu ringde mobilen, måste ta det här så vi hörs <3

GOHELG!!


xoxo

FÖRLÅT!

Jag är jätte sjuk, det är därför jag inte skrivit här så mycket. Blev sjuk i fredags sen har jag varit sjuk sen dess. Inte roligt kan jag säga er. Missade prövningen på student mössorna idag men får ta de någon annan dag istället. Har inte gjort något speciellt alls under dom här dagarna, orkar inte mycket.

Fick dunder ont i huvet nu precis innan Ugly B och D.H :( that suck's... Vad ska jag ta mig till, vill krypa ur min kropp. Får väl testa ta en brus men så rädd att jag spyr av skiten men har väl inge val vilket fall som helst, men först vill jag ha en cigg. (RÖKNING SUGER)

Ett skott i pannan är en säker död och förmodligen ganska billig om man tänker efter, vafan tänker man med liksom. USCH!

Ajuste jag har fått massa fläckar på min hand.. RÄDD! Men det gör nog inget. Dum som jag är har jag testat skrubbat bort de men de gick inte haha. Måste kila nu innan jag sprängs.. Sorry!


xoxo


Äntligen!

Igår när jag kom hem efter springturen tog jag och pappa min 1:a tur bakom ratten. Jag hade jätteroligt och man kan lungt säga att vi båda var imponerad! Det här blev verkligen ett kort inlägg men jag är ledsen jag ska kolla på:

 nu och sen:

xoxo
Plans for today

Nu sitter jag på texten. Ska göra klart en uppgift sen ska jag och Madde åka till Aros Congress Center och typ gå igenom lite innan reportaget. Vet inte när jag kommer hem men hoppas i alla fall att jag hinner plugga färdigt innan jag ska ut och springa.

Har massor att göra känner jag, det är inte roligt men jag har mig själv att skylla på eftersom jag skjutit upp det hela tiden. Och vill verkligen inte behöva ställa in att springa bara för att jag ska plugga, det vore väldigt synd.
Nej nu ska jag börja jobba så jag kommer igång och hinner bli klar.

Söndagar.....

Söndagar är verkligen sig lika. Dom är allihopa jobbiga, det händer oftast ingenting.
Väntat på ett samtal hela dagen.. mår fan inge bra alltså.

Orkar inte skriva mer idag men kanske skriver imorgon eller nått. Nu behöver jag få
vara för mig själv känner jag.


xoxo

"Sanningen" kommer fram...

Gårdagen var ju inte den bästa men jag fick chansen att göra den här dagen till en av dom bättre dagarna. Det gick väl sådär. Fick skjuts till v-ås.  Blev avsläppt hos Ann. Sen tog vi oss till bussen. När vi hade kommit ner på stan så mötte vi upp hennes kompis Tobbe. Vi gick runt på stan och jag fick ihop en del, men har mycket kvar.

Skopunkten:
2 par skor

H&M:
2 klänningar

Ginatricot:
Lång kofta
Klänning
Långtröja

Jag var verkligen inte på så bra humör den här dagen heller men som sagt wait for a better day! Vi tog oss hem till Ann och slappa på soffan medans vi försökte komma på vad vi skulle göra. Vi var festsugna och ville hitta en fest eller ha fest. När vi var ut och tog en cigg så hörde vi en fest någonstans. Ann tog upp sin mobil och skicka ett sms till RAKEL och fråga vart är festen vi hör? Som svar fick vi tillbaka typ länkar, nånting om psalmer eller vad de nu va, vilket fall som helst så skratta vi mycket. True story!

Vi belv lite hungriga så vi gjorde ordning lite mat det va precis vad min mage behövde. Mådde inte så bra på kvällen men det slutade med att Ann, jag och Mogge åkte till Vallby på "fest" i alla fall om man verkligen kan kalla det för fest, KNAPPAST! Den sög verkligen men det var en super gullig hund där. Blev dökär, det var höjdpunkten på dagen!

Vi hamnade på donken i slutet av kvällen, där skrattade vi bra jävla mycket. "VART ÄR MIN DINOSARIE?" Sprang runt som en galning. Helt hysterisk! Fyfan vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Sen åkte vi hem till Ann igen och satt och snacka massa crap.

Nattsamtalet fick mig att fundera.

Det jag skulle komma till var att det blev ingen bra dag..


xoxo


Psyk dag

I fredas hade jag tänkt mig att det skulle bli en riktigt bra dag men de kan man väl inte säga att det blev. Det gick väl ganska bra i skolan i alla fall och sen när Jag & Ann åkte ner på stan där vi skulle möta upp min mamma, syster och hennes kille. Vi skulle gå och äta lite middag. Det var ju trevlans, och självklart fick Ann följa med så tryckte vi i henne lite mat också.

I vilket fall som helst så skulle jag shoppa men det gick verkligen inte bra. Som sagt dagen var inte den bästa men det var skönt att komma hem sen på kvällen. Ringde till Sandra, min andra syster och fick prata av mig lite då kändes det lite bättre.

Fick ett par uppmuntrade ord på vägen hem också, då får du hoppas på en bättre dag imorgon.


xoxo

RSS 2.0