20.45

80's

Vi började kl.10 idag och jag kommer ju tidigare så jag gick till espresso som vanligt. Sen efter en stund kom Ale i vanlig ordning. Bad han dricka en kaffe för han var bortom flötet haha nejdå men ah ändå LITE! Vi jobbade på ganska ordentligt sen fick vi lunch. Vi gick till gränden och käka och efter magen hällde jag i mig en kopp te innan jag skulle runt på stan och kolla om jag kunde hitta en 80 tals outfit till fredag och de gjorde jag.

Hittade faktiskt en hel del och de kommer bli hur bra som helst. Tog lite bilder men jag vill ju inte förstöra och lägga ut allt nu då blir de ju inte kul. Efter de möttes vi upp och gick till vasa parken och mådde i solen såklart. Sen fick vi samtal att vi fick sluta och att vi inte skulle jobba imorgon så de va bara goda nyheter men en dag utan att vi träffas de kan ju bli hur jobbigt som helst.

Känns som att vi är som en familj nu liksom. Kommer krama om praktiken när vi ska tillbaka jag vill verkligen inte tillbaka till skolan helt ärligt nu jag tror jag kommer ligga och gråta i veckor! Fyfan alltså ah nej nog med mitt babbel för jag måste in i duschen innan Grey's börjar.

Ha de bra. Kram!

;)


17.50

Påsklovet mm

Torsdag, fredag och lördag jobbade jag dels på Silk och på OT som vanligt. Söndag och måndag tog jag de bara lungt för jag var helt slut och så värmde man självklart upp för kryssningen. Tisdagen började med att jag träffade Ann på stan efter att jag fixat mig och duscha.. Ah whatever sen gick vi till espresso house så tog jag en fika. Vi fixade dom sista sakerna på stan också sen tog vi oss till bussen.

Bussresam var helt okej sen äntligen framme på båten. Orkar inte gå in på detaljer de var bara hur kul som helst men som sagt, överskattat. Man hoppas så mycket mer än vad som i själva verket sker.

Sen kom man hem på onsdag kväll kasta i mig mat för jag va så himla hungrig sen tryna man väl lite också. Man sov ju inte direkt på kryssningen. Sen hela torsdagen tog jag de bara potatis för jag skulle vila upp mig till jobbet till helgen. Så jag har jobbat den här helgen med sen nu under veckan så är de praktiken som vanligt och glassigare än så kan de fan inte bli.

På fredag är eventet och de kommer blir hur bra som helst känner inte bara de på mig utan JAG VET! Eller ska jag säga vi vet. Men nu får de vara nog, ni fattar nog att jag har en hel del för mig och man jobbar ju på fredag sen är man inte så kalas på lördag så jag ska äntligen få träffa morfar som jag inte träffat på jätte länge, de ska bli kul. Sen hoppas jag väl på att komma igång med matten och bli klar med historian.

Men ni får ha de så bra så hörs vi... Orkar inte lägga upp bilder bara en som jag tog igår men resten får ni kolla på facebook om jag lägger upp de där snart.



:)


13.03

Förlåt för min sena uppdatering. Jag tänkte lägga upp bilder och videorna från kryssningen bara de att jag har inte haft tid och har inte de nu heller för jag ska in i duschen och sen fixa mig. Jag åker och jobbar idag var inte tänkt så men dom ringde in mig så I'm a lucky one men de är verkligen viktigt att de går bra idag annars jävlar sitter jag i klistret.

Aja nej jag ville bara visa att jag lever och än en gång påpeka att jag är upptagen haha! Man får skratta lite åt de eller ni får de. Men nu ska jag ut och blossa lite sen ska jag in i duschen. Gulliga mamma står och lagar mat till mig så måste vara färdig tills dess :)


09.54



MISSA INTE eventet Back to the 80's på SILK den 16 april. Vi vill ta er tillbaka i tiden och såklart så får bästa utklädnaden ett väldigt fint pris som en är kryssning för 4 pers. Kvällen har mycket att erbjuda så de här vill man inte missa.

Jag står för eventet och så har jag självklart fått hjälp av dom andra som kommer från ACID CREW och med hjälp av DJALE.COM!

Kom ihåg nu Back to the 80's på SILK den 16 april :)

VI SES DÄR!!! :)

19.40

Nu kommer de en hel del måste jag säga.

Torsdag

Jadu minns inte så mycket men jag vet att jag jobbade på silk där jag gick runt och fungerade som en vimmel fotograf. Hade väl kul och så men ah jag vet inte va inte på bra humör så de va ju inte som de brukar vara. Vi filmade också de va grymt men jag testade aldrig på att filma de gjorde nästan bara Kim.

Fredag

När jag vakna mig duscha jag och fixa mig sen åkte jag med mamma och pappa hem till några kompisar. Påvägen dit köpte vi mat till mig. Sen när jag hade ätit tog jag de lungt en stund innan jag skulle gå till bussen. Sen efter att jag vilat lite och tryckt i mig några vindruvor så drog jag mig till v-ås för att jobba fast på riktigt.

Hade hur kul som helst och de gick väl sådär men jag blev blåst så de va mindre kul men vad ska man göra liksom. Sen åkte vi hem och sov.

Lördag

När vi vaknade upp blev vi helt galna de va 22 grader ute och solen stekte på oss. Vi tittade på varandra och förstod på en gång att vi va tvungna att öppna uteserveringen. Så vi åkte till jobbet lite tidigare och börja städa. De va ju inte rent så de behövdes VERKLIGEN haha! Sen ringde chefen och behövde någon som kunde hoppa in i garderoben så då peta vi in mig där. Jobbade i baren till 10 i alla fall men de är bra att lära sig garderoben med.

Man känner sig enormt trygg när man står där med vakterna och dom är bra jävla roliga och bland dom snällaste människorna man kan tänka sig. Ja mycket skratt blev de i alla fall. Sen när jag va färdig gick jag upp och städade sen så samla vi oss och åkte och parta lite.

Söndag

Vi partade fortfarande... Sen sov vi en stund och sen var de bara upp och hoppa sen gjorde jag några Shawty mackor (mina favoriter) och satt och gotta oss i solen. Efter mycket om och men så gick vi äntligen till Statiol där tog vi en varsin redlig hamburgare och börja skriva på framtiden! ♥

Sjukt bra helg men har kanske inte varit bäst eftersom de varit lite krångel men ändå så har den varit bra eftersom den spenderast med Shawty och Devil!

Familjen kom och hämtade mig sen åkte vi hem och jag tog de bara lungt och hängde med familjen... vet ni en sak, jag blev fyjävla sugen på pannkaka nu så jag ska tyvärr dra nu men ni får ha de så bra och imorgon så åker jag båt yaaaaaaaay. Studentkryssning here I come!!! Taggilation nu liksom...

Kram alla söta läsare!

:)

16.50

Samtidigt som jag lånar ett klipp av Ale från igår. Han filmade dansgolvet så självklart hamna jag med. Katastrof måste jag säga. Först gör jag ah nej ni får kolla själva helt enkelt men då får ni inte glömma att kika in på hans blogg och titta på klippet när dom äter stora tuggummi "påskägg" hahaha sjukt rolig!

www.djale.com



Men nu ska jag ta mig en smoke och försöka att sluta garva HAHA hopplöst! Ni får ha de så bra så länge.

:)

14.22

Hej alla goa läsare!

Nu sitter jag i skolan de känns inte bra haha, vill inte vara här för man typ avgudar praktiken. aja whatever nu har jag haft bild och jag har gjort en affisch till jobbet. Har lånat kamera till ikväll när jag ska ha praktiken. Försökte få studentmössan också men de va inte öppet så jag ska kolla igen innan jag drar för jag vill ha den om de skulle vara nå fel eller så, bara så man hinner fixa de!

Men annars ska jag bara åka hem, ÄTA för jag har inte ätit sen ska jag åka iväg och jobba kl.19. Ni kommer nog inte höra nått från mig försen kanske på söndag eller någongång under fredagen jag vet inte, kan inte lova. Jag ska ju jobba ikväll sen på fredag ska jag vara med familjen och göra klart historian. Och sist men inte minst lördag ska jag jobba :)

Men ni får ha de så bra och nu vet ni i alla fall vad jag har att göra. HAHA! Inte för att de intresserar er så mycket men de är ju upp till var och en att läsa. Men vi hörs sötisar!

:)

RSS 2.0