22.20

Fick nyss reda på att en annan i klassen också ska ha den klänningen som jag beställt så nu är de bara leta ny studentklänning då! SKIT KUL! Jag känner bara.... FUCK IT! FUCK IT ALLLL!

22.15

Hej!

Kom precis hem. Jag & Shawty tog en brunch som sagt sen blev de en fika också. Mycket trevligt fast vi tycker ju inte om designen HAHA!

Jag är ledsen för att jag inte lagt upp nå bilder men den här helgen har verkligen inga ord för sig och jag lägger inte ner massa tid på bilder när helgen ändå i stort sätt är över. Är skapligt ledsen nu, ja ni alla vet hur vi tjejer er. Sitter i ensamheten och gråter och sen blir allt bra igen.......?

Ni får alla ha de så bra så hörs vi mer imorgon nu ska jag fortsätta vara tjej!

.. :)


17.43

Fredag/Lördag & söndag

Ut från krogen in i busskuren. Sen kommer Idah vinglandes till mig och roligare än så kunde de inte bli. Vi gjorde en tabbe på en gång men vi klara oss ifrån en katastrof i alla fall, tur va väl de. Sen for vi bakom skrapan där vi skulle sova men de gick inte för min del och heller inte för hennes del.

Lördag morgon så var de bara upp och ut och GUD så snygga vi var och super gott vi lukta. Nej det där var verkligen de hemskaste jag varit med om på länge. Vilket fall som helst så tog vi bussen till trapporna där vi satt i 2 h och hungrade ihjäl oss sen vidare ner på stan så fort vi kunde och åt. Har inte ätit sådär på väldigt länge, åt för mitt liv liksom.

Efter ett tag så bestämde jag mig för att bjuda vännen på en fika sen så satt vi bara och snacka massa gossip. Sen avrundade vi och vi åkte hem.

Hinner hem och duscha och äta lite sen så for jag iväg igen för att lära mig lite basic som bartender. Nu är jag pågång vänta bara så ser ni mig bakom inte framför baren. I gonna make my dreams come true!!
Det blev en lång natt med Shawty, HON ÄR UNDERBARASTE! FOR REAL!! Sen avslutade vi kvällen med donken, vilket vi alla uppskattade! Sen blev vi avsläppta hos Shawty och efter massa prat så somnade vi båda. Knock out för min del.

Vaknade för ett tag sen och har fixat mig och så nu ska vi ner på stan och ta en frukost/lunch så ni får mer sen eller imorgon för jag orkar verkligen inte sätta mig vid datorn de första jag gör. I'm not on the top u know!
Och ja de sista jag skriver kommer vara att jag är jätte ledsen för min sämsta uppdate i helgen men de har varit mycket problem men FAn va bra den sluta!

Tack för att ni orka vänta på mig så hörs vi!

:)

18.31

Kvällens outfit:


Min nya klänning som jag fyndade för 149 :-




Och dedär var Linneas outfit för kvällen men den är inte riktigt färdig än för hon ska ha på sig leggings och kavaj också.



Så lagade vi ordning middag tillsammans och de blir för min del kyckling och för hennes del fisk. Men nu ska jag sminka mig och så har inte hunnit göra de än. Men ni får ha en underbar kväll!

:)

13.06

Dagens outfit:




Kan verkligen inte skriva någonting mer för jag måste börja föna håret och så ska alldeles strax gå till bussen men jag skriver säkert senare men om inte så hörs vi imorgon när jag kommer hem. Då får vi hoppas att jag fått med mig ett bildras från dagen.

Kram på er!

:)

11.29

Hej alla underbara läsare! Jag är super glad idag de ska bli en grymt bra dag I can feel it. Jag klev upp för inte så länge sen, har hunnit äta frukost och så men de bästa av allt är att jag har beställt min studentklänning. Fastnade för den första gången jag såg den sen sparade jag en bild på den i min dator MEN smarta jag sparade inte adressen, alltså vart klänningen fanns men sen på något konstigt vänster när jag leta runt på egenskaper och sånt.. Ah jag vet inte hur men jag hittade den i alla fall och nu har jag beställt den.

Hoppas den sitter bra och så bara men de gör den nog annars får man väl fixa de på nå vänster. Klänningen kommer om ca 5 veckor. LÄNGTAR!



Jag är förälskad! Hoppas den sitter bra och så bara för annars kommer jag tjura som ett barn.

Nu ska jag röka sen ska jag börja fixa och dona här hemma. Typ städa undan lite kläder och packa med mig de som ska med till ikväll sen ska jag duscha och fixa mig också. Kommer åka med halv 2 bussen härifrån så är väl LITE stressad för tiden går fan fort känner jag.

Men jag kommer nog uppdatera innan jag åker, i alla fall dagens outfit. Men vi får se hur de blir med uppdatering under kvällen eftersom jag ska vara med Linnea. Men kanske hinner lägga upp något snabbt men då blir de ett ganska kort inlägg.

Kram på er så länge och hoppas ni får en bra dag om vi inte hörs mer!

:)


17.38

Hej på er alla! Nu har jag satt mig i lugn och ro äntligen. Kommer säkert somna efter den här uppdateringen för jag är verkligen helt slut. Har varit i skolan idag och gjort en hel del nytta. Gjorde mig ledig imorgon och ah en hel del annat gjorde jag också. I'm proud ofc!

Fick sluta jävla tidigt men de va för att jag är klar med allting. Så mitt lov började redan idag strax innan 1 och de känns för bra. Sen tog jag bussen och mötte upp mamma, hjälpte henne och handla men jag vet inte om jag verkligen är till så mycket hjälp när jag bara springer runt och pekar men så är vi väl alla. HAHA! Ah nej men alltid kul med sällskap sen är de inte fel med lite alone time med moder!

Bleb krångel med bussen när vi skulle hem men vi hade trevligt ändå ute i kylan. Sen fick vi åka en lite udda buss men så länge man kommer hem så är de lunch! Väl hemma så packa vi upp alla varor och sen börja vi med maten. Kommer precis från matbordet nu och de va gott som fan. Blev vegitariskt med potatisbollar! Får panik av kött nu för tiden, varit så kanske ett år nu och jag kan inte hjälpa de.

Nu ska jag inte göra någonting jag ska sitta här en kort stund sen ska jag bara njuta av ledigheten. Hörs kanske senare. Ha de bra så länge alla fina läsare!

:)

20.53

Så nu har jag kollat på filmen och ska precis kommit hem så jag ska börja göra filmanalysen nu så slipper jag nog säkerligen gå till skolan på fredag. De kommer kännas hur skönt som helst. Bara de att jag inte har rätt papper men har ett annat papper som jag får gå efter istället och de är mer avancerat men de är ju skit i samma så länge jag får uppgiften gjord.

Känns så himla bra så jag kommer spendera min dag med Linnea, det blir väl fika, god mat och fest på kvällen sen kanske jag ska klämma in att hinna färga håret också. Har fått en ordentlig utväxt och mitt hår känns färglöst så de vore nått att snygga till sig lite.

Men ni får sova så gott ikväll så hörs vi imorgon alla fina läsare!

:)

18.00



Nu ska jag återigen se denna film. Det är en skoluppgift så jag åker hem till Stavis nu och kollar på den sen ska jag göra en uppgift om den. Men jag skriver nog när jag kommer hem eller nått.

Kram på er så länge!

:)

16.24

Outfits x2

Glömde uppdatera outfiten igår så ni får den nu!




Sen här komma den här dagens outfit :)



Nu har jag äntligen satt mig ner för att ta det lungt och kolla lite tv osv. Jag "försov" mig lite imorse men så kan de bli ibland liksom. I alla fall så har jag varit i skolan och jobbat med projektet och de har väl inte gått nå vidare bra men när jag åkte från skolan så va alla nöjda och glada.

Måste bara säga en sak, detta är bland de värsta jag vet. Om man pratar med någon och stället en fråga eller ja spelar ingen roll vad de är man säger och man inte får nå svar, sånt får mig verkligen att bli irriterad. Så oförskämt om någon står och pratar sen ställer en fråga och inte får något svar.

Aja nu har jag reagrat färdigt lite i alla fall. Satt mig på bussen mot stationen och när jag kom hem så började jag med maten för man måste ju ställa upp när man får tid över. Så jag har nu lagat mat till alla så de är färdigt tills dom kommer hem och jag själv har redan ätit så ni väntar en lugn kväll framför mig och de ska bli så skönt.

Hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter vara lika bra!

:)


18.53

OBS läs texten först!

Såg den här länken på blondinbellas blogg och jag bara önskar att jag aldrig tryckte på den så jag varnar verkligen känsliga tittare för jag började gråta på en gång när jag fatta vad som skulle hända!

Jävla idioter dom ska först få ett skott i ena benet sen i det andra. Sen ett i magen sen ska dom få ett skott i hjärtat och direkt efter de ett skott i pannan. Dom borde få känna på LIDANDE! Vafan alltså jag vill bara gråta hela tiden shiet jag kan inte sluta de går inte. De verkligen forsar jag vet inte vart jag ska ta vägen.

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085


17.47

Hej fina läsare! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat så mycket men de är för att jag har haft fullt upp idag och jag har heller inte varit på sådär jätte bra humör. Men har inget att skriva om ändå. Jag sitter och väntar på att dom ska komma hem med mat, det blir pizza! Oväntat men de funkar väl. Dom kommer nog vilken minut som helst så jag ska avrunda nu.

När jag var påväg hem så träffa jag Malin och Fatime i hallsta, hängde med dom ett tag sen åkte jag hem. 

Men ni får ha de så bra så hörs vi kanske senare eller imorgon!

:)


20.10

Vilken dag och de ända bra är att den snart är slut för jag har verkligen fått nog av den här dagen. Jag har verkligen inte att säga min dag har bara inte varit bra och har heller inte lust att berätta allt för jag har tappat lusten för allt idag.

Men hoppas ni haft en bra dag i alla fall. Men vi får höras imorgon helt enkelt!

:)

09.39

Sitter i skolan nu på mum lektionen. Alltså för en gång skull bestämde jag mig för att ta den tidiga bussen som jag inte gillar att åka längre. Självklart så är den sen och helt full så jag fick stå hela vägen. Inga fler fick typ hoppa på för man fick verkligen inte plats. Sen när jag kom fram så fick man såklart stå och frysa innan bussen kom.

Självklart fastnade bussen flera gånger på olika ställen. Jag tappa lusten för hela dagen verkligen. Har kommit igång lite med den nya uppgiften, de går ganska bra måste jag säga. Nu ska jag fortsätta arbeta de har tagit ganska lång tid att skriva dehär eftersom jag jobbar samtidigt. 

Skriver senare när jag komme hem tror jag!

:)

23.15

Förlåt att jag inte skrivit men jag har pluggat och så sen har jag bara tagit de lungt hela dagen. Har inte funnits något att göra och sen har tiden gått fort och jag har inte riktigt hunnit med de jag hade tänkt hinna med idag men de får jag ta någon annan dag för nu ska jag kolla lite tv sen får de väl bli sängen.

Skola imorgon som vanligt så får väl hoppas att jag kommer upp ur bingen när klockan ringer för annars blir jag f*n arg på mig själv. Men nu låter jag så deppig så jag kan väl berätta nå kul och de är att vi får pengar på fredag! Dom efterlängtade, välbehövda pengarna! Men ni får ha de så bra och sova så gott för de ska jag med göra så småningom.

:)

14.51

Hej alla fina läsare! Det dröjde tills jag skrev idag för jag sov ganska länge sen har jag bara varit seg men ni ska få veta hur min dag kommer se ut. Jag ska skriva det här inlägget sen ska jag äta lite mat och kanske städa upp lite och så på mitt rum och i mitt vardagsrum.

Sen väntar historia boken på mig. Ni har säkert hört mitt hat mot historian, alltså själva läraren och hans utlärningsätt osv. Om de är någon som känner en arbetslös historia lärare så kan ni väl kontakta mig HAHA! Skulle vara en lycka för oss med historia!

Nej nu ska jag sätta igång så får vi se när jag skriver igen och om jag kanske träffar Malin ikväll bara jag får tag på henne i tid den här gången isf. Men ni får ha en bra söndag så ska jag sätta igång med mitt nu.

:)


20.04

Nu känner jag mis sådär grymt elak igen just för att jag fick för mig att jag lovade en hel del bilder.. Men de finns inte en hel del bilder för båda mina mobiler hade grymt dåligt med batteri så hann inte springa runt och fota med någon av dom bara på hemvägen. Så här får ni i alla fall två bilder och jag kan inte sluta garva åt den bilden som är på mig för ah nej ni får kolla själva, HAHAHA!!



Alltså då va man party liksom bara! Bussresan var ju extra kryddig haha fyfan vilken lyckad kväll, eller ah nästan helt lyckad.

Kvällen va still young på bussen påvägen hem så jag va party med min redbull för jag hade ju haft i jäger såklart! Ja, sen fick vi sällskap och de är ju alltid lika kul. Sen när vi äntligen kom hem till Hanna så borde vi somnat på en gång men fy va jag mådde då alltså.. HAHA!

Men skulle lagt upp en till bild som blev bra men de gick inte så jag är ledsen för de!

Jag har inte gjort någonting idag måste jag bara säga, när jag kom hem så somnade jag sen har jag kännt mig påverkad och illamående. En sak är säker och de är att jag aldrig blir bakis men kanske blev de idag för första gången eller så var de för jag åt de där äckliga brödet.

Ja nej nu ska jag röka som jag inte gjort på flera timmar, tänkte passa på och ringa till min vän och kolla hur hon mår. Ni får ha de så bra så hörs vi antingen senare eller imorgon! 

:)

01.35

Jag är party och dom flesta är säkert party just nu! Va på förfest sen tog vi taxi till andra festen de är grymt här men saknar EN person sen vore kvällen perfa :)

Hare fint fina läsare!





:)

21.43

Nu har jag äntligen tagit mig fram till festen nu är de fäääzt bjuder på massa bilder och kanske nå klipp imorgon men nu ska jag vara med mina kompisar har inte träffat dom på hur länge som helst så ni får ha så den bösta fredagen som ni bara kan för de ska jag i alla fall!

Kram på er alla söta läsare! :)

18.22

Det ser ju inte ljus ut för någon fest idag så får se hur de blir. Nu tappa jag lusten för allt istället men ah får se vad som blir utav den här kvällen nu ska jag ut och blossa i alla fall sen får vi se vad jag gör.

Btw imorgon ska de tydligen bli värsta stormen och dom varnar med att man helst inte ska gå ut utan att man ska hålla sig inne istället. Ah men de stoppar inte mig, jävla massa svordomar kommer flyga ur mig om jag ska ut vilket jag ska men vafan jag blåser ju inte sönder direkt. Man överlever I think!

Fan va grini glad blir förlåt att jag tjatar om de men nu är jag fan grini att de ska va ett sånt jävla problem.. Nej pallar inte trycket måste röka, LATER!!

:)

16.57

Dagens outfit





Tog massa bilder men de får duga med dom här för jag har kanske bråttom :) Har bara varit i skolan idag än så länge. Åkte dit sen dissa alla mig så jag fick sitta och planera och dona själv, fick för en gång skull sitta på dom sköna platserna i filmsalen så jag paxade till Ann de va ju perfa!

Filmen vi såg på lektionen va sisådär.. Ingen höjdare kanske men mycket speciell och unik. Nu ska jag återigen försöka få tag på Linnea så jag vet hur de blir om jag ska dit eller inte men tror de blir så får se. Men ni får ha de så bra för jag är osäker på om jag hinner lägga upp festens outfit utan de kanske kommer imorgon isf.

Om jag inte ska iväg så hör ni mer av mig ikväll! Men hoppas alla får en fin kväll så hörs vi..

:)

21.40

Fick för mig att jag ville göra något så jag gjorde lite muffins till mig och familjen. Hoppas dom gillar mina muffins men de har dom alltid gjort så dom gör nog de nu med. Ska ta och smaka min nu sen ska jag kolla lite tv och sen får vi se när jag går och lägger mig är lite deppig idag känns de som.

Men här ska ni få se resultatet, synd att ni inte kunde äta dom goda muffinsen bara...
(Ps. Mindre bra kvalité på kameran med muffinsen är de kvalité på)





MUMS!

:)


20.52

Alltså förlåt min frånvaro idag men jag har verkligen varit sjukt trött och ni får inte så mycket mer än såhär idag. Har bara varit i skolan och blev nog helt klar med mig lerhuvud på bilden nu, de känns ju bara i alla fall så är ledig från bilden på tisdag.

Ja nej sen åkte jag ner på stationen och mötte upp Malin så tog vi bussen hem tillsammans. Skönt att få sällskap för en gångs skull. Nu är jag grymt sugen på något jag vet inte vad de är men grymt sugen är jag i alla fall. Nej nu ska jag gå ut och röka som jag inte gjort på ca 5 timmar som vanligt när jag är såhär trött.

Imorgon är de ju fredag, de är ju hur bra som helst men än så länge är de tråkig torsdag så vi får höras imorgon istället så är man säkert på bättre humör dessutom.

Sov gott ikväll alla fina & söta!

:)

12.49

Nu sitter jag i skolan och har precis haft provet, det gick ganska bra och nu ska jag snart börja bilden. Så de är bara för mig att gå ut nu och ta en cigg sen vidare till bilden.

Kram på er så hörs vi senare! :)

19.12

Nu har jag kommit hem och har hunnit äta och duscha så de som är kvar att göra är att plugga på religions provet. Får väl hoppas att jag klarar av de annars blir jag hur grini som helst. Men faktiskt så har jag inte så mycket att skriva så dehär blir nog mitt sista inlägg eller jag kanske lägger in ett till som sagt man vet aldrig.

Ni får ha de så bra så länge nu ska jag röka sen plugga... Lateeer!

:)

15.43

Får se vad som händer nu har precis vaknat och så nu håller vi på och fixar oss. Shawty ska åka och handla lite så får se vad jag hittar på under tiden kanske går till Expresso House eller nått vi får se. Men nu måste jag kolla buss och så men vi hörs senare, antingen när jag kommer hem eller innan de vet man aldrig.
Kram på er!
:)

02.21

Förlåt för att jag inte bloggat försen nu när ni ändå ligger och sover. Men vi har hållt på med ett videoinlägg i flera timmar och allt är klart och så men de va fel filfortmat så jag kunde inte lägga upp de så ni fick se. Men vi fixar nog de imorgon.
Men vi får höras imorgon istället nu ska vi äta något och kolla film typ. Kram på er alla!
:)

19.14

Nu ska jag ta mig hem till Shawty. Blev lite spontant men nu har setat här hemma hela dagen och börjar få panik för jag känner mig så inlåst. Men jag kommer blogga ändå och sådär tror jag. Nu får jag se henne nya Mac också, kommer typ bli förälskad i den.

Har inte tid att skriva nu måste packa och så men vi hörs säkert senare. :)

17.04

Idag är de ju fettisdagen så då ska man ju trycka i sig semla men själv har man ju redan tryckt i sig typ 2 semlor under helgen, och jag äter inte allt på semlan ändå så ingen idé att jag köper en. Istället för semla fick jag lite godis, de va ju snällt.



Fast man kan väl ändå inte låta bli att tycka de ser gott som fan ut. Men de skriker fett & socker om de. Inte för jag bryr mig så värst mycket men ändå liksom. Längtar verkligen tills de blir varmare så man kan ut och springa igen, de är bland de bästa som finns. Och sen vill  jag komma igång med gymmandet igen men får ta en sak i taget. Först ska snön bort så alla ut med hårfönen nu så kör vi!

Får se om jag hittar på något senare med Malin kanske, de visar sig. Annars blir jag bara hemma. Nu ska jag göra något annat för har inte mycket att skriva mer, har som sagt inte gjort något idag.

:)

13.38

Jag såg de här klippet igår kväll och tillslut kunde jag inte hålla in tårarna, de är ju hur hemskt som helst att de ska behöva vara såhär verkligen. Ni måste ju lyssna, den är lång men man kan väl ändå ta sig den tiden på att lyssna på låten och få se lite klipp från Haiti.



Vet inte riktigt vad jag ska göra nu kanske lite plugg men först ska jag kolla lite tv och ta det lungt bara. Ni får ha de så bra så hörs vi senare under dagen.

:)

12.11

God morgon alla fina blogg läsare! Jag är just nu en hemskt person. Har ju som alla andra egentligen skola idag men kom verkligen inte upp ur sängen. Och som vanligt fick jag inte sova när jag ville sova utan jag somnade vid 2 inatt men då hamnade jag i en hemsk dröm mellan mig och en grävling. Efter de tog de för lång tid för mig att somna om så va hur trött som helst när jag vakna.

Ursäkta att jag babblar på om de men när jag stannat hemma så får jag hysteriska skuldkänslor så känner mig som en hemsk person just nu men hade bara en lektion och jag låg bra till där så de gör inte sådär himla mycket att jag är borta men känns ju ändå inte okej.

Jaja nog om de nu borde jag skriva vad jag ska göra idag. Kom just på att jag hade omprov i religion på torsdag så jag ska plugga på de sen kanske de blir en sväng in till stan och betala 100 dagars festen i guess eller så tar jag de imorgon.

Ska försöka få tag på Malin också och kolla med henne vad hon ska göra idag, om hon kanske har tid att träffas isf kan jag nog för omväxlingens skull bjuda på ett videoinlägg. Men nu ska jag äta frukost så vi får höras senare!

(Ps. Jag kom inte in på bloggen igår kväll, tänkte gjort ett inlägg om något speciellt men ni får de senare idag istället.)

:)

21.41



Här har ni min nya header och jag har lite insperation ifrån denna blogg, http://laurenconrad.blogg.se/. Ni borde läsa den, riktigt bra blogg. Det ända jag har kvar nu är att hitta en bakgrund som passar mig bäst, det blir en utmaning men hittar jag någon så är den min! Haha.

Det känns så skönt, nytt & fräscht liksom. Sen kommer inte den bilden som är på mig nu alltid vara där, de är bara en tillfällig bild tills jag & Jennifer tar tag i fotningen i ateljén för då kommer dom bilderna hamna där istället och dom kommer dessutom vara i färg.

Nej nu ska jag ut och fira med en cigg, skriver kanske senare innan jag ska sova eller något annars hörs vi imorgon.

:)

21.10

Goda nyheter, jag har en ny header pågång. Ni kanske får ta de av den ikväll om jag lyckas få till de bra. Skulle vilja ha svart bakgrund men de går inte ändra bakgrund har försökt flera gånger men en ny header vore något! Tröttnat lite på den gammla. :)

Men ni ser väl om den dyker upp som sagt. Kram på er så länge!

:)


20.12



Dagens outfit, inomhus och utomhus! Vaknade nyss för jag somnade när jag kom hem så nu pratar jag med Ann och hon ska göra mig sällskap på en cigg genom telefon. Jag skriver senare. Ha de bra så länge!

:)

13.12

Det här blir ett kort inlägg. Sitter i skolan nu har gjort de jag ska och så nu ska jag ner på stan med Ann. Vi ska köpa cigg sen åker jag väl hem typ på en gång så jag skriver när jag kommer hem och då kommer jag också lägga in outfits bild.

:)

22.29

Jag fick skriva om de här inlägget för jag loggades ut när jag tryckte på spara & publicera. Det suger och de har hänt mig för många gånger. Men nu är de bara att börja om igen då.

I onsdags kväll som ni säkert vet så kollade jag på film med Malin och idag påminde om mig om något jag helt och hållet hade glömt bort. Vi hade spelat in en video när filmen började. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg den och dessutom så var vi så himla trötta. Kom t.o.m tårar när jag skratta, förväntar mig inte de av er men den är ändå rolig som fan. Hoppas ni också tycker de.



Min alla hjärtans dag har inte alls varit speciell på något vis. Jag har varit ensam hela dagen och har bara haft sällskap genom sms av en riktig snygging, de tackar man ju verkligen inte nej till. Ni kan väl skriva lite kort om hur eran alla hjärtans dag har varit i en kommentar. Skulle vara jätte kul att läsa.

Nu ska jag bara ta de lungt en stund se till att jag blir trött så jag får någon sömn skulle mer än gärna slippa skolan imorgon men de funkar ju inte så riktigt. Så ni får ha en fortsatt trevlig söndag alla fina läsare så hörs vi imorgon när jag får tid.

:)

16.43

Det här känns ju inge bra. Sitta själv på alla hjärtans dag men får inte tag på vännen min! Du vet vem du är så när du läser de här så är det dags att plocka upp telefonen och ringa mig. De är du & jag time idag ju. Och jag vill verkligen inte vara ensam hela dagen.

Har precis kollat runt på lite olika bloggar bland annat några från PH. Det va för tokit intressant och Andreas är ju bara så snygg. Han och Catja, OUF!

Nej nu ska jag göra något, måste hålla mig ifrån datorn en timme i alla fall. Blir ju sjuk nästan!


Foto: Jag

Nä nu ska jag ta dän datorn från mig innan den växer fast.

*SMACK* :)


11.20

Har precis vaknat mina käraste. Måste bara säga att nu är de ju alla hjärtans dag idag så hoppas ni får en mysig och händelserik dag. Är de någon som har några speciella planer inför dagen?

Själv ska jag inte göra något speciellt kanske vara med Malin om de går för sig. Ska inte va med någon man i alla fall. Nej nu ska jag kliva upp, tvätta ansiktet lite sen ätea frukost och ta morgon ciggen.

Hörs senare fina läsare! ♥

:)


20.52

You make me feel this way sometimes you make me sick and sometimes I wish U could make me hate you...




18.56

Tog en liten fika med mig själv för någon timme sen. Ingen va hemma och jag blev sugen på varm choklad. Funderar på att kanske försöka plugga lite idag, inte för att jag är så sugen men fatta va skönt att få de gjort.

Problemet med mig är att jag blir så distraherad av annat, typ som tankar och sånt. Så de slutar med att jag inte orkar mer tillslut ändå men fan va duktig jag skulle vara om jag gjort färdigt allt och slipper ha en hög som byggs på istället. Vet inte... Hur ska jag göra tycker ni? 

Kom nyss från matbordet i alla fall men åt i stort sätt ingenting för jag va inte hungrig höll bara på att tvinga i mig, så tillslut gav jag upp. Ska ut och ta en cigg nu och tänka på hur jag ska göra, plugga eller inte plugga!?


MUMS!

Fy så mycket jag vill ändra på min blogg. Vill ändra tillbaka min text som vanligt sen vill jag byta sida på massa saker och göra bakgrund, U name it liksom! Får se när allt detta blir av, så himla mycket just nu.

Skriver kanske senare sötisar!

:)

15.15

Mitt första videoinlägg kommer innehålla ett ihop klipp från gårdagens modevisning på Silk. Fick bara med Stefan, Kristoffer och Anneli inte Madde för jag gick därifrån efter ett tag för blev ju typ misshandlad bara för att man stod längst fram. Man kommer höra min vackra röst när jag skriker så de får ni räkna med. Dålig kvalité och så men de man ser och hör i alla fall.

Paradise Hotel  



Finns mer bilder och så från gårdagen men de känns som att ni fått nog nu. Måste äta något nu för är verkligen hungrig. Sen ska jag väl försöka hitta på något idag, får se vad de blir.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare och glöm inte Alla hjärtans dag imorgon! ♥

14.14

Nu kommer ett mega bildras här. Se och njut!


Jag & Kristoffer :) Foto: Jennifer

Stefan & Jag ;) Foto: Jennifer

Jag & Anneli :) Foto: Jennifer

Jennifer, Kristoffer & Jag :)

Stefan & Kristoffer på modevisningen! Foto: Jag (båda bilderna)

Fick tråkigt nog ingen bild på Anneli, eller jo jag fick de men de är typ henne bakifrån och de känns inte som om jag vill lägga upp den men dom bilderna som Anneli & Jag tog är bra. Sen har jag hundratals videosar från gårdagens modevisning så kanske klipper ihop de till något jag vet inte får se om jag ens har nå program för de.


Madde :)

Jag & Madde :) Foto: Jag

Jennifer, Jag & Anneli. Foto: Madde

Jennifer, Jag & Madde :) Foto: Anneli

Det får bli de sista bilden. När Jag & Jennifer skulle gå ut så mötte vi på Anneli och Madde som också va påväg ut. Anneli ville gå ut och röka och de ville jag med så vi gick lite i förväg sen kom Jennifer och Madde efter. Stod utanför och pratade och sådär, verkligen hur trevliga som helst. Sen sa vi hejdå & tack för kvällen och gick vidare.

Underbar och oförglömlig kväll, finns inte ord för kvällen. Hade verkligen hur kul som helst!

Tack till Jennifer & Paradise gänget m.m! :)

13.52

Måste bara säga att gårdags kvällen var verkligen en av dom bästa. Helt sjukt! När jag fick syn på Anneli, Kristoffer, Madde och Stefan så skrek börja jag skaka som fan och sen satt jag och skrek typ försökte få Jennifer att förstå att dom gick förbi. Helt sick killarna vi satt vi höll för öronen när jag skrek som jag gjorde.

Här kommer de massor av bilder från igår.


Jag & Jennifer påväg ner på stan!

Vi var först in på silk och först upp på dansgolvet!

Jag & Jennifer. Här va man party!

Jag & Jennifer.

Jag gör ett nytt inlägg med resten av bilderna för de blev nå konstigt. Så här är bilder på mig och Jennifer och i nästa inlägg kommer bilderna på oss tillsammans med Paradise Kristoffer, Stefan, Madde och Anneli!

:)


19.43

Nu sitter jag och förkrökar med Jenfan. Snart ska vi gå till bussen så de är bara att hälla i sig nu vettu! De kommer verkligen bli wn grym kväll I can feel it. Har inte tid att skriva så här kommer de en hel del bilder istället.







Hela västerås kommer höra oss skrika KRISTOFFER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

15.23

Jag har precis tagit reda på alla kläder som ligger överallt. Så nu är de någorlunda städat och de ser i alla fall bra ut. Har hittat en klänning som jag ska ha på mig ikväll också. Det blir nyårsklänningen. Skäms så mycket för att jag typ inte har några nya kläder men vad ska man göra med 1000 kr i månaden och nu när de är sp mycket utkomster.

Fick nyss veta att de inte blir något London för mig under lovet och de suger verkligen jag som verkligen ville åka. Deppig som fan. Vill ha pengar, hur ska jag kunna klara av allt. Skrev ut massa cv:n för någon dag sen, så ska väl leta extra jobb nu I guess.

Håller på att laga pommes nu och dom är snart klara så måste springa och kolla på dom nu innan de börjar pipa eller att dom blir brända. Uppdaterar kanske innan jag ska åka hem till Jennifer och förfesta. Beror på hur mycket tid jag har ska åka med halv 5 bussen så de kan bli knivit eftersom jag ska hinna duscha och fixa mig & allt.



Kramis så länge om vi inte hörs mer ikväll!

:)

10.44

Ska snart fortsätta sova en stund om de går. Vaknade till sen kollade jag lite saker på datorn och då insåg jag att nu kan jag börja lägga upp videoklipp med videofy.me, fattas bara ett bra klipp! Gud va kul de ska bli!

Nu fick jag beslutsångest, ska jag kliva upp eller inte? Jag har ingen aning kanske ska ta en cigg och tänka på saken. Jag skriver i alla fall senare tänkte hålla på att städa och sånt här hemma. Hitta kläder som jag kan ha på mig ikväll och sådär.

Ha en bra dag alla fina läsare! :)


23.55

Nu kommer de en hel del bilder istället för massa text. Har precis kommit hem, massa promenader idag. Så efter de här ska jag äntligen ta de lungt för har inte gjort de på hela dagen.


Börjar med dagens outfit.

Jag & Ann på stan och en bild på mig.

En bild på mig när jag va med Malin.

Nu får de fan räcka med bilder, orkar inte mer. Helt slut vill bara ta de lungt nu. Kommer uppdatera mer imorgon så får alla fina läsare ha de bra så länge. Imorgon blir de utgång, TAGGILATION!

Godnatt :)

22.11

Detta är oförlåtligt typ, alltså att jag inte skrivit på hela dagen försen nu. Och jag ska tala om för er lite kort hur min dag ar varit. Först kommer jag till skolan då får jag ett oväntat samtal när jag sitter på lektion så kunde inte svara. Sen så fick jag veta efter de att jag hade fått IG på provet som jag gjorde sist i religion.

De kommer mera... Gick till vallby centrum för att köpa dricka och cigg, självklart glömmer jag köpa cigg så fick gå tillbaka typ halva vägen. Va ner på stan med Ann sen och hon skulle växla pengar för hon skulle fotas i en sån där liten automat men typ ingen kunde växla, fick springa runt överallt.

I alla fall så tog jag bussen hem sen efter jag varit färdigt med henne, bussen va sen och hela j*vla hallsta skulle med bussen såklart. Kom inte från stationen försen kvart i och de ska va därifrån halv. Så jag insåg att jag skulle missa bussen hem från terminalen. Ringde Stavvan så han skulle plocka upp mig och köra hem mig när jag kom fram.

Kliver av bussen och ställer mig och väntar på att han ska komma..... Då är de en fågel som SKITER på mig. Fick bajs i håret och på sjalen. Trodde aldrig de skulle hända mig och JA Malin nu får du skratta hur mycket du vill för jag hör ändå inte HAHA! Kommer hem och sen inser jag att min mobil är borta... FYFAN! Grips av panik och är så arg att jag nästan exploderar men som tur va låg den i Janes bil så han o Stavvan kom med den.

Sen kasta jag mig in i duschen och sen tvätta jag bort allt fågelskit som hamna överallt, åt våfflor sen satt jag mig på bussen till Terminalen för jag skulle möta Malin. Vi har hetsat runt överallt och haft så j*vla kul såklart! Nu sitter jag hemma hos henne så har inge bilder, ska bara ladda mobilen och så sen ska jag väl traska hem så ni får väl en och annan bild när jag kommer hem.

Ingen kommer läsa allt de här men de är lite värt de ändå för de är kul när andra haft en otursdag!

:)


23.36

Sitter hemma hos Malin ska ova här inatt. När vi träffades så att vi ute ett tag och pratade som alltid. Sen spelade vi in massa klipp och de var ju mest för tidfördrivningen och att de inte var så kul ute. Så vi handlade lite gott sen gick vi hem till henne för att kolla på filmen. Tog en stund innan vi fick igång de så de var alldeles nyligen som filmen sluta.

Nu ska vi kolla på Andra avenyn för de är en av Malins besatt heter. De är inge fel med de men jag följer de inte men de beror nog på att de sänds på 1an. Kanske skriver imorgon från skolan, får se om jag hinner de för jag har en hel del att göra.

:)

17.31

Hej alla fina läsare! Kom precis ut ur min efterlängtade dusch. Håller på att springa runt som en galning nu för jag ska vara med Malin. Skulle egentligen ta bussen nu halv men eftersom de blev ändrade planer så skulle jag inte hinna med bussen så jag kommer gå istället så fort hon hör av sig om jag ska sova hos henne eller inte.

Kommer i alla fall åka dit och vara med henne ska ta med Flickan som lekte med elden för vi hann inte se den förra gången. Sen får vi se vad som händer vi ska nog bara skratta och ha roligt som alltid sen bara mysa med film och godis.

Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen får vi se hur de blir men jag skriver senare, ni kan lita på mig.

:)


15.18

En god nyhet. Jag har skickat en ansökan till videofy.me så får se hur de går, så snart kanske jag får börja video blogga, de skulle va hur kul som helst. Försökte också lägga in en bakgrundsbild på min blogg men de gick däremot inge vidare så vi får se hur de blir med de. Skulle vilja göra en ny header men de är pågång. Ska in i ateljén och bli fotad någon dag.

Försöker också leta upp någon bloggdesigner som kan designa min blogg. Vill ändra lite små saker inte så stora ändringar men självklart vill man att bloggen ska sticka ut lite. Så sjukt kul att blogga. Ska försöka få tag på någon sen och kanske göra något kul. Får se hur de går med de annars blir de väl bara att ta de lungt här hemma, men de känns tråkigt.

:)

14.12

Vakna för lite mer än en timme sen. Bestämde mig för att sova länge och de gjorde jag men va vakna från och till nu på morgonen. Undrar vad jag ska göra idag kanske hitta på något med någon jag vet inte. Funderar på om jag kanske ska plugga lite så har man de gjort eller så gör jag de på söndag.

Känner mig lagom uttråkad så ska kika lite på designa din blogg om jag ens kommer in där, verkar inte som de. Fan va är de för fel på datorn eller var felet nu är någonstans. Blir fan galen just nu när allt ska cpa sig. Ingen idé att jag skriver mer när jag börjar trigga igång.

Later!

22.25

Bloggen är verkligen helt kaos. Man kommer typ inte in och ibland när man klickar runt på bloggen så blir de typ error och jag blir så himla arg. Men nu är jag inne som ni kanske ser. Det var inte länge sen som jag uppdatera men ska lägga upp 2 bilder från dagens fotografering i ateljén tillsammans med Jennifer, tog ut två bilder på mig som jag redigerade lite snabbt bara.



Gillar verkligen inte bilderna kanske den första litegrann men ändå liksom. Så de blir nog att dom får fota om i alla fall mig för jag är inte nöjd. Men det här får bli sista uppdateringen för mig idag för nu ska jag bara slappa och kolla tv resten av kvällen.

Ledig imorgon, de är hur skönt som helst. Bara 3 dagar i skolan den här veckan eftersom de är studiedag på fredag. Nu är jag äntligen färdig ni har ingen aning hur jävla drygt de är med bloggen just nu när den håller på att förstör för en hela tiden. Tror jag tryckt på lägg till bild ungefär 100 ggr! Och hur många gånger jag försökt logga in vill jag heller inte nämna. Menar bara att dom lär ju fixa problemet innan jag får något damp utbrott.

:)

21.29

Allt ska krångla hela tiden. De knasar hela tiden. Vilket fall som helst så vaknade jag runt 8 råkade somna som vanligt. Sen så nu har jag bara setat och kollat runt på möjliga studentklänningar men jag vet inte hur de blir. Jag har hittat några som faller mig på smaken men om jag får tag på den ena så kanske de blir den annars kör jag på en shoppingtur i sthlm, kanske mycket bättre.

Går fan inte att köpa i västerås i alla fall, hellre dör jag nej men alla har likadant liksom. Ah nej nu ska jag fortsätta kika runt sen ska jag ösa med Glamourama!

http://tv3play.se/program/glamourama 

:)

15.46

Nu har jag en pizza i ugnen. Måste äta mat för jag är så himla hungrig. Efter skolan som var helt ovärd så åkte jag till Hallsta där jag mötte upp mamma och hjälpte henne handla. Har precis kommit hem. Det här blev ett kort inlägg eftersom jag har en pizza i ugnen vill inte att den ska bli bränd.

:)

01.09

Blev hur skraj som helst nyss när jag först inte kom in på bloggen vet inte vad jag gjorde eller om de kanske var min dator. Setat bänkad vi datorn och tv hur länge som helst nu, har knappt ens kollat på tv:n men den står alltid på. Funderat över en hel del dessutom men de är lite privata saker så då kan jag hålla de för mig själv.

Flyter på i skolan som de ska, kanske ingen som ville veta men de vet man ju aldrig. Fritiden är på top hela tiden nästan, äventyr och ah u name it liksom. Men ekonomin däremot är kass pga allt möjligt. Är så sugen på att shoppa men de får vänta. Har så mycket jag behöver och massa annat skit så får fan ta tag i de där med extra jobb plus praktiken. Tror jag har hittat en möjlig praktik, har inte kollat med dom än men skulle verkligen kunna tänka mig vara där.

Nej ville bara prata av mig lite kort innan jag ska gå och lägga mig. Ska upp och göra ett starkt försök nu så hörs vi imorgon.

:)

16.05

Slutade kl 12 då åkte jag ner på stan och mötte upp Ann. Hon gick med mig till Expresso House för jag har blivit besatt av stället. Tog de vanliga. Visade bilderna som jag skulle göra för henne och hon tyckte dom var helt okej. Sen ska väl alla andra i gruppen kolla också men inte de lättaste.

Efter de åkte jag hem, väl hemma fick jag nå ryck och börja plocka och dona överallt i mitt vardagsrum så nu är de lite mer ordning här i alla fall. Sen åt jag lite mat så nu har jag bara slapp framför mig om jag inte gör historian och filmkunskapen och slipper göra det sen men de är en del timmar kvar tills man ska sova så hinner göra de om jag känner för de.

:)


09.27

God morgon på alla mina fina läsare! Nu sitter jag på multimedian, de är väl sisådär. Vi ska göra vårat hus i nått program så får se hur de går. Med de menar jag inte att vi typ ska rita vårat hus i paint de är mer avancerat än så. Efter mum så jag och Lizzie gå och köpa cigg.

Efter de blir de filmkunskap och bildvisning för mina tjejor. Jag känner verkligen för Expresso House idag... Skriver senare idag!

:)


22.51

Kom hem halv 10 efter stenhård träning. Öste som fan, fick ont i armen så de blev lite jobbigt men de är skitisamma. Kul vare i alla fall. Fick inga bra bilder. Hann inte ta så mycket sen stressfota jag bara plus att jag zomade så de blev ingen bra. Så jag lägger bara upp någon enstaka så ni får en liten bild av hur de såg ut.


Norpan körde all in på klädsel och allt.

Teamwork

När jag kom hem hoppade jag in i duschen på en gång. Pappa och syster kom och hämtade mig för fick brådis hem. Nu sitter jag och äter lite, blev faktiskt lite hungrig efter dedär. Nu ska jag kolla lite tv och varva ner innan jag ska sova. Man ska ju upp tidigt imorgon.

:)

16.21

Nu har jag varit duktig. Har alldeles strax blivit klar med allt plugg förutom historian som jag tar nästa söndag bara för att jag kan. Har några frågor kvar på religionen sen är jag helt klar, happy happy happy! Efter de ska jag klä på mig sen åka in till stan med Norpan och Stavis och plocka upp Shawty för hon och jag har bestämt oss för att slå grabbarna i badminton.

Det ska bli sjukt kul så nu kör vi. Har lite bråttom nu vill inte sitta här och fördriva tiden eftersom man vet aldrig när dom dyker upp, killar är oftast snabbare en tjejer. Kommer nog lite bilder sen för jag tar med mig min mobil med den bra kameran orkar inte släpa på system kameran ifall den blir snodd eller nå.



Hörs senare skulle jag tro med massa bilder.

:)


11.28

God morgon alla fina läsare! Jag har nästan nyss vaknat har bara ätit frukost så nu kände jag att jag måste göra klart uppgiften som ska vara inne imorgon, kommer inte ta lång tid så jag kanske ger mig på lite andra uppgifter. Skönt att få de från axlarna så slipper man tänka på de om man får massa nya uppgifter.

Så kommer inte blir så mycket uppdatering idag heller eftersom jag inte vet vad jag ska göra efter jag pluggat. Kanske åker ut och kör en sväng eller tar en promenad, man vet aldrig. Det visar sig, fokuserar på de här nu bara.

Syster och hennes sambo och fästman eller hur man nu säger kom hit igår dom ska köpa en av våra bilar och de är den bilen jag kör i så nu kommer jag få köra i en liten skruttig bil och de vill jag inte så de blir nog inte mycket körning på länge eftersom jag kommer inte tåla den där bilen.

Jaja nej jag skriver ett inlägg när jag pluggat färdigt så får vi väl se vad jag kanske hittat på tills dess.

:)


19.46

Måste bara säga att med hjälp av Shawty så har jag hitta sommarlåten 2010! Vi hittade nyårslåten tillsammans och nu den här. Så himla bra fastnade för den som fan, kan inte sluta lyssna på den. Vi öste med den hemma hos Stavis i torsdags, så den här låten på högsta volum ALLA!


17.54

Sämst uppdatering idag men har haft så tråkigt så jag har bara legat och sovit i stort sätt. Hoppas väl på att man ska hitta på något med någon. Jag har väl inte så mycket att skriva och berätta om men om jag kommer på något så skriver jag väl sen.

Hoppas alla får en bra fortsatt lördag kväll :)


21.33

Det enda jag kan säga just nu är att jag är sjukt glad. Kl.19.10 den här dagen glömmer jag aldrig. Sjukt oväntat och helt jävla underbart. Det blev en enormt bra fredag i alla fall. Hela dagen har varit konstig och att det skulle sluta såhär hade jag aldrig kunnat tänka mig.

Ni som läser detta fattar säkert ingenting och vill säkert veta vad som är så sjukt oväntat och underbart men de beror mycket på att det här är personligt och jag vill inte att hela världen ska veta. Jag kan bara säga att jag är så kär att jag inte tror de själv.

De blir inge fest ikväll och de var väl tur de med tanke på vad som hände. Utan jag ska leta om något bra på tv eller slå på en film som jag säkert redan sett ett miljontal gånger. Bryr mig inte vad jag gör helt kaos i huvet haha!

Och till er fina läsare, ha en grym kväll..

:)


15.04

Kom precis hem. Nyss kollat på den där stumfilmen på filmkunskapen. Jag förväntade mig värre så en blev helt okej. Den gick att se men man kom lätt av sig plus att jag skulle aldrig se den igen. Ska kolla lite tv nu och äta nått för jag blev lite hungrig.

Får se vad som händer ikväll om de blir utgång eller inte, de visar sig.

:)

23.24

Jag, Stavis, Norpan och Shawty har nyss kollat på film hemma hos Stavvan. Vi såg på Amaconda, den va rå för min del eftersom jag inte gillar ormar alls överhuvudtaget. Nu ska vi fortsätta kolla på film hemma hos Norpan, kom nyss hit. Bilturen hit var något alldeles extra.

Komedi NUUUUU!

:)


17.50

De blev en fika med Shawty, vi gick även runt lite på stan också för de va så mycket folk inne på expresso och vi vill inte gå någon annastans. De där stället är liksom våran grej. Så gott där också.



Det blev en varm chocklad med grädde och marshmallows. Super gott! Vi snackade om London och allt, gud va kul de kommer bli. Blir nog bara där ett par dagar men kul ändå ju och ännu roligare eftersom de är tillsammans med min underbara vän!

Hann klämma in lite outfits bilder också men ska snart byta kläder eftersom jag ska duscha och kanske åka iväg på lite film kväll/natt tillsammans med Norpan, Stavis och Shawty! Det blev myskläder eftersom jag inte är en sjukling.


Kofta, linne, jeansleggings och dom mysiga "uggsen". Inom situationstecken bara för dom är inte äkta!

Blev ännu mer sugen på att shoppa när vi gick på stan, jag kommer hinna avlida eller nått. Ge mig några tusen så jag kan shoppa loss istället jag klarar inte av de här. Kommer kanske inte kunna shoppa försen när man tagit studenten om man får nå pengar. Snacka om att jag vill ha extre jobb, får panik fan om jag så får jobba varje kväll för att få en rimlig ekonomi så varför inte!

Nu måste jag sluta babbla och få i mig lite mat kanske sen duscha. Kram till alla fina läsare :)

13.53

Sitter fortfarande i skolan hade tydligen ingen bild de va ju bara för bra för att vara sant. Nu har jag äntligen fptt tag på min shawty som jag ska träffa på stan och ta en fika med. De kommer bli kul, saknar henne och så.

Så nu ska jag dra mig ner till bussen så jag hinner blossa innan, skriver när jag kommer hem.

Hejdå fina läsare :)


18.55

Usch jag mår verkligen inge bra känner jag. Hoppas jag orkar med skolan imorgon bara. Kommer inte klara provet känner jag. Går inte läsa när man hostar, nyser, kliar sig i ögonen eller snyter sig. Det är verkligen hemskt de här, känner att jag måste klara de här provet men de får gå som de går helt enkelt kan inte råför att jag är sjuk.

Om jag känner mig piggare imorgon när jag vaknar och kommer iväg till skolan så blir de nog en fika med Shawty hoppas jag. Det ska nog gå att ordna känner mig så krasslig bara.

Nu ska jag fortsätta hosta och nysa and so on.. Hoppas ni är friska och krya i alla fall :)

14.03

Vaknade ganska sent idag, närmare kl. 1 faktiskt men de va skönt att sova ut och så känner man sig lite piggare nu med förkylningen och så. När jag klev upp åt jag macka och sen drack jag en kopp te för att lugna halsen lite. Sen fick jag nå ryck och börja skotta och insåg att de skulle ta grymt lång tid, för jag tar så lite åt gången. Då drog jag fram snöslungan, blev klar efter typ 10 minuter kanske.

Nu är jag stolt, har gjort något bra idag ska väl göra lite mer. Plocka undan lite och sådär sen ska jag plugga på religionen också eftersom vi har prov imorgon.

Idag tror jag de inte kommer hända någonting speciellt eftersom de snöar hur mycket som helst ute och de går inte ta sig någonstans typ så får väl se men jag skriver nog senare på dagen eller ikväll.

Ha en bra dag fina läsare :)


18.13

Dagens outfit:



De fick bli de här idag, snyggt och fräscht men ändå bekvämt!

:)

18.09

Missade bussen imorse, de va inge kul för sen stod jag och väntade i 40 min kanske mer. De var ju inte så överdrivet kallt ute men jobbigt ändå. Sen tog jag bussen till skolan och då hade jag bild. Vi gör våra huven/ansikten i lera, de är inte de lättaste men de går bra för min del i alla fall.

Sen gick jag med Ann & Jennifer när dom skulle äta mat i skolan, jag äter inte maten i skolan för den är typ vidrig här får ni ett smakprov på hur t.ex grönskerna kan se ut:



Om ni inte ser vad de är så består de av äpple, brocoli och såna där ärtor och nått mer men vet inte vad de heter, vilket fall som helst äter man inte grönsaker tsm med äpple. Så ni kan nu tänka er hur maten ser ut om grönsakerna ser ut såhär.

Vilket fall som helst så åkte vi ner på stan Ann skulle fixa något så jag och Jennifer gick runt och fixa lite saker på stan så länge sen fick vi lite tid över att kolla på skor och så. Sen kom Ann tillbaka då åkte Jennifer hem så vi gick och käkade lite. Gott vare men mätt som fan blev jag.

Skulle träffat Idah idag men såklart så blev de inte av.. Sen satt jag och vänta 4 h på 2 st jag skulle fota till projektet sen precis när vi skulle ses så fick jag sms att dom inte skulle komma, snacka om irriterande. Fick typ springa till bussen tur att den stanna för mig.

Tog lite bilder här hemma istället på familjen sen ställde Daniella upp, träffade henne på bussen hem. Blev så glad när hon kunde ställa upp. När jag precis hade kommit hem så dök Stavis upp och ställde upp så nu har jag fått ihop 9 bilder ska ha 10 men vi får se hur de blir med de.

Nu ska jag bara ta de lungt, plugga litegran och läsa min nya tidning jag fick hem idag. De är ju Paradise finalen idag och jag kan knappt bärja mig. En till god nyhet är att jag är ledig imorgon så de blir sova ut ordentligt sen fixa och dona lite här hemma. Behöver verkligen ledigt en dag så de är välbehövt.

:)


23.08

Jag är verkligen stum av lycka känns de som. Försöker att fokusera på de som gör mig glad och skita i resten. De går åt rätt håll men de finns svackor också.

Nu har jag kollat på första avsnittet av paradise och de gick hur fort som helst. Kändes som en halvtimme men de va tydligen en timme som hade gått. Nu ska jag sitta uppe någon timme eller så och fortsätta snora. Så himla ofrescch men de får man väl ta antar jag. J*vla förkylning!

De var bra att dom hade ut Andreas och Greta tycker jag eftersom Andreas i alla fall är n bra spelare men Greta hamnar lite på räckmackan eftersom hon har spelat tillsammans med dom "bra spelarna" så att säga. Nu undrar man vem som vinner skiten. Vet inte ens vem jag vill ska vinna, svårt att bestämma sig.

Nu blir de som sagt lite tv och så sen när jag bli trött så går jag väl och lägger mig. Så jag uppdaterar nog inte försen imorgon, kan dock hända att jag inte hinner eftersom jag har en hel del att göra imorgon men om de går som jag tänkt mig så ska jag ha tid någon gång under dagen när jag är i skolan och sen när jag kommer hem.

Godnatt läsare :)


19.32

Hej läsare! Va grymt seg på att uppdatera men de va för att jag lyckades somna när jag kom hem men jag är förkyld och sov typ inget inatt pga att jag var helt täppt i näsan. Jag nyser hela tiden och ni kan ju tänka hur mysig man känner sig. Vill typ inte ta i handtag eller typ någonting alls över huvudtaget men man måste ju typ.

Jag har haft kul med Malin, länge sen vi gjorde någonting roligt tillsammans. Hon va med mig till skolan och så men de skrev jag väl tidigare, va lite vimsig då så vet inte om de kom fram i texten. Innan hon åkte hem så tog vi lite bilder också.



Här kommer outfits bilderna för dagen på mig och Malin är med såklart.


Malin

Jag

När jag hade slutat skolan så åkte jag & Ann ner på stan. Jag åt lite för jag höll på att dö och sen va jag nästan gravid HAHA! Det är en long story men folk kollade lite förvånat på oss, men inte skäms vi. Sen var de dags att åka hem efter vi gått runt att kolla lite på stan. Ni får en bild till sen måste jag börja fixa här hemma ska duscha, plocka lite och plugga ska jag väl hinna göra också. Men skriver nog senare så hoppas ni får en fortsatt mysig måndag så länge.


Btw BAD HAIR DAY idag VERKLIGEN!

:)


10.09

Lite om igår. Vi drack lite varm choklad för vi frös typ fortfarande, samtidigt som vi kollade fel och pratade lite smått.  De va trevligt och väldigt länge sen som vi umgicks så mycket. Drog med henne till min skola idag också, fan de va kaos imorse, båda helt döda. Sist jag kollade på klockan var den 02.00.

Hon sitter breve mig och gör någonting. Ska göra några fler övningar på de här programet vi jobbar i sen tänker jag sluta fan. Blev klar hur snabbt som helst plus att de va väldigt enkelt.

:)

RSS 2.0