17.43

Fredag/Lördag & söndag

Ut från krogen in i busskuren. Sen kommer Idah vinglandes till mig och roligare än så kunde de inte bli. Vi gjorde en tabbe på en gång men vi klara oss ifrån en katastrof i alla fall, tur va väl de. Sen for vi bakom skrapan där vi skulle sova men de gick inte för min del och heller inte för hennes del.

Lördag morgon så var de bara upp och ut och GUD så snygga vi var och super gott vi lukta. Nej det där var verkligen de hemskaste jag varit med om på länge. Vilket fall som helst så tog vi bussen till trapporna där vi satt i 2 h och hungrade ihjäl oss sen vidare ner på stan så fort vi kunde och åt. Har inte ätit sådär på väldigt länge, åt för mitt liv liksom.

Efter ett tag så bestämde jag mig för att bjuda vännen på en fika sen så satt vi bara och snacka massa gossip. Sen avrundade vi och vi åkte hem.

Hinner hem och duscha och äta lite sen så for jag iväg igen för att lära mig lite basic som bartender. Nu är jag pågång vänta bara så ser ni mig bakom inte framför baren. I gonna make my dreams come true!!
Det blev en lång natt med Shawty, HON ÄR UNDERBARASTE! FOR REAL!! Sen avslutade vi kvällen med donken, vilket vi alla uppskattade! Sen blev vi avsläppta hos Shawty och efter massa prat så somnade vi båda. Knock out för min del.

Vaknade för ett tag sen och har fixat mig och så nu ska vi ner på stan och ta en frukost/lunch så ni får mer sen eller imorgon för jag orkar verkligen inte sätta mig vid datorn de första jag gör. I'm not on the top u know!
Och ja de sista jag skriver kommer vara att jag är jätte ledsen för min sämsta uppdate i helgen men de har varit mycket problem men FAn va bra den sluta!

Tack för att ni orka vänta på mig så hörs vi!

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0