19.28

SNÖ!? Lägg av va! När man vaknade imorse så fick jag dåliga vibbar och se på fan så snöar de ute och inte bara de de har gjort de hela dagen plus att de blåser hur mycket som helst. Snacka om att de INTE är okej! Blir så himla arg vill inte ha mer snö ju. Igår kunde man se vägarna och allt igen sen ah nej KATASTROF!

Haha va ba tvungen att avreagera för annars har jag varit på topp humör idag. Jag klev upp ganska tidigt och så sen socialiserade jag med syster och hennes sambo innan dom skulle åka en stund. Men sen satt jag igång med historian. Jag har setat med historian sen kl.12-13 någongång. Ah började hur tidigt som helst i alla fall och blev typ klar nu har 3 papper kvar att göra men nu måste jag vila mitt huvud innan de exploderar av kunskap. Blev för mycket bara så får fortsätta imorgon om jag inte slutar praktiken allt för sent.

Men hoppas alla haft en okej söndag om man inte tänker på vädret. Men såg att de va gossip girl hade glömt de så jag ska kolla på de nu men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon sötisar!

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0