denise på besök

Jag måste bara tala om för er att de går inte föra över bilder från min mobil till datorn och jag har ingen aning varför men ska se om de går att lösa sen imorgon kanske. Så ni vet varför jag inte lägger upp bilder från idag. Har tagit en del bilder så ni får ju dom förr eller senare :)

Jag och Dennan har setat och snackat lite om allt möjligt :) Hur trevligt som helst och vi tog nyss en fika.. Lite varm choklad med grädde.. Men grädden tog slut eftersom snubben hällt i sig alls fyfan! HAHA!

Hoppas ni sover gott ikväll de ska jag också göra med täcket som luktar snubbe, inte vilken snubbe som helst ;)


januari

Jag presenterar stolt den nya kategorin: Månaden som gått

Sista dagen i varje månad så kommer jag slänge ihop min månad i bilder :) En liten bildlig sammanfattning! Hoppas att ingen annan har denna kategori och hoppas att ni iaf tycker om den. Jag tycker den ska bli riktigt rolig :)

OCH vet ni vad..? Det är ju den sista idag så vad säger ni ;) Vi slår ihop ett bildkaos för denna månad :)




nu kom jag på

Kommit på vad de va för kategori men jag drar upp de i nästa inlägg eller imorgon :)) Fan jag blev as glad när jag kom på vad de va :) Ska nog fan dra igång kategorin imorgon t.o.m! .... eller ikväll? Vad tycker ni?! Äsch jag drar till med den nya kategorin efter jag fixat färdigt lite här hemma :) Bra va?!

Jag har kommit hem nu och hunnit varit hemma ett tag, volymen är maxad och mat har jag fått i mig! Så duktig är jag liksom :) Denise kommer strax över och ska göra mig sällskap inatt.. När hon kommer så ska jag ta med henne på en rundtur eftersom att jag tror den där lata saken glömde låsa dörren inatt!! Svin... men tkr han e snygg & bra ändå!

Ledtråden för den nya kategorin... bilder :)


dagens planer

Dagens planer blir att möta upp Sofia och sen gå till AF för jag har ett litet möte där idag :) Efter de så ska vi åka in till v-ås för att sola och fika! Det ska bli mycket trevligt. Nu måste jag se till att få i mig frukost för min mage skriker verkligen på mig! Men jag bloggar kanske innan jag åker om jag hinner de annars så bloggar jag senare, lovar att jag ska se till att ta lite bilder idag :) Kramisar!!


ny vecka

... ny kategori :)



Den här låten gör mig verkligen glad :) De får mig på positiva tankar och budskapet är ju ganska oundvikligt, don't stop beliving! Goda ord det där, ta vara på dom!

PS. Har ännu inte kommit på den där kategorin som jag inte trodde någon annan hade.. Glömt bort den helt men hoppas den kommer tillbaka! Den va grym iaf de vet jag.. men skulle gjort den på en gång!


strax kommer A

Får nog blir bilder imorgon istället för A kommer strax hit :) Kanske bloggar senare men de tror jag inte men de kan hända om jag kanske inte kan sova sen ex så kanske jag bloggar :) Hoppas ni får sova gott och att ni är utvilade inför nästa vecka. Kramisar på er!!


aldrig tråkigt med Nina

Nu har Nina åkt hem precis, de sög ju verkligen! Vi hade verkligen riktigt kul igår i alla fall.. Jag träffade personer jag inte träffat på år och dar som jag har gått i samma skola som i dom yngre dagarna. De va riktigt trevligt! Vi skulle åkt på bio men riktigt så blev de ju inte när vi insåg att vi inte skulle hinna för de va några som dryga som fan men de löste sig tillslut!

Sen åkte vi hem till mig och huset vårat förvandlades snabbt till en jävla ungdomsgård jag kände mig som en 50 år gammal kärring med för mycket barn.. plocka upp efter dom och lagade mat till dom HAHA! Ah trevligt så länge de varade. Bara så ni vet menar inte jag Nina nu :) Hon är ju den ända som ens vill hjälpa till :) Killarna satt och pilla naveln och hade fötterna på bordet... de gamla vanliga liksom :)

Ingen aning vad som händer idag men kanske slänger upp lite random bilder senare, får se! Love u guys :)




hörde jag....

....... FEST?!


nina kommer idag

Godmorgon :) Nu är de äntligen lördag, Nina kommer hem till mig idag! Vi har planerat att gå på bio ikväll på den där nya filmen "Love and other drygs" :) Sitter hemma hos syster nu och dom håller på att fixa sig för att dom ska iväg :) Dom kommer skjutsa hem mig innan dom ska dra. Jag ska städa lite och sånt innan Nina kommer!

Ni får ha de så bra så hörs vi senare :) Kramisar!


ingen bra början

Fick tag på lite mer bilder från i onsdags som ni ska få ta del av :)


En glad jag & en söt Sara :)

En glad jag med champange :)

Från förfesten :) Sara & Jag!

Soulmates tydligen! De va så sjukt för vi har typ varit med om samma saker och ah samma bakgrunder också! Helt sjukt verkligen men de va hur kul som helst :)

Sitter oskyldigt där och avnjuter en god drink!

Madde som hade förfesten och jag :)

Alexandra & Jag <3

Hela gänget förutom Sara som tog bilden :))

Jag är på skapligt dåligt humör för de har knasat till de på min bank.. eller med mitt kort.. eller ah jag vet inte.. Men ni vet ju att om de brukar vara något fel på ah summan man har på kontot brukar de ju vara att man har för lite kvar. För mig är de tvärtom jag har på tok för mycket kvar än vad jag borde ha och de som jag handlade inne på krogen har inte dragits och de är ganska så irriterande kan jag säga för nu vågar jag inte röra mitt konto!

Ah vilket fall som helst så funderar jag på fest ikväll men skulle vilja gå ut men får se hur de blir med de! Vet verkligen inte hur de blir ikväll men bloggar lite senare hade jag tänkt. Love u guys!


joel kinnaman



Själv har man träffat Joel och så fick man hans nr de va grymt!


wow

Hej på er sötnosar! Vilken dag säger jag bara... Somnade liksom runt 8 tror jag de va sen va man upp igen vid 11. Skulle ha fikat med Lillan men hon kunde typ inte så då ringde jag Cristofer och Daniella så de blev en fika med dom istället på Espresso House :) Det va väldigt trevligt!

Det har verkligen varit sunshine idag så önskar jag hade fått njutit mer av dagen men när jag kom hem och hade ätit någon macka eller så då slocknade jag och vaknade inte försen vid 8 och de va ju inge vidare kan jag säga. Men aja nu ska jag väl ta de lungt. Stoppade i mig lite potatismos nyss. Äter inte mat såhär sent men visste att jag va tvungen denna gång.. Var ju inte meningen att sova bort hela dagen!

Men ni får ha de så bra så hörs vi antingen senare eller imorgon! Kramisar :)


grattis älsk

Jag måste bara skriva Grattis till bästa Nina som blir 16 idag! :) Love u girl och hoppas du får en underbar dag!



Ett litet meddelande till min vän Nina :)

Gumman du ger mig så mycket jag vet inte hur jag ska tacka dig för allt du gör. Du är bara så underbar! Finns alltid där och kommer med välbehövliga råd. Du bryr dig så mycket om mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Det känns verkligen som att jag kan ta mig igenom allt bra jag har min bästa vän vid sidan hela vägen!

Jag längtar till sommaren då ska vi göra Öland igen och de bara är så! Vi SKA dit :) Jag trodde aldrig att vi skulle bli såhär bra vänner men nu är vi de så vill jag bara säga att de är bland de bästa som hänt mig!





skumpa kväll

Vilken kväll alltså :) Jag sitter på efterfest nu på gidde tror jag de va! Kvällen va ju bara för skön alltså.. jagbjuder på dessa bilder verkligem.. dom är inte nå vidare glamorösa men VAFAN liksom! for u guys!


Sara & jag och Madde :) samt Malle <3

Sara & Jag :)

Malle & Alexandra

Ni ser oss nere i hörnet till höger

Ni ser oss nere till högra hörnet

Tjejen som van, GRYM!

GRYM!

:)

Tjejer :)

VINNAREN!

Skumpa killarna :))

Skumpa killarna juuuuuu!

VAVAVAVAVVAAAA!

Den bjuder vi på ;)

Så nu back to reality!


gårdagens val



Dagens val kommer strax :) Vet inte vad jag ska ha på mig än som vanligt!


hemlig vän?

God morgon på er! Vilken morgon jag har haft alltså.. Min hemliga vän drog vid 6-7 så då vakna jag och blev pigg sen när jag skulle försöka gick mobilen i ett alltså.. Fick sms på båda telefonerna hela tiden de va sådär lagom roligt! Sen bestämde jag mig för att gå upp ändå kände liksom inte att de va värt att ligga kvar.

Ni kommer få en del tidsinställda inlägg idag eftersom jag ska iväg :) Ni kommer få dagens outfit och kvällens outfit som inte alls är nå speciell eftersom de är onsdag bara.. Nej men jag ska fortsätta lyssna på musik sen blir de en dusch och lite fix och så ska jag kolla om Alexandra är vaken :) Men ni får ha de så bra så länge så hörs vi senare <3


ifrån blodprovet idag

Gjorde blodprov idag och fick detta märke i armvecket! FINT!



Jag måste ju hitta något att klaga på såklart, eller hur? ;) Blir som sagt solsidan ikväll!



Nu är jag verkligen rastlös.. Vet ni jag kom på en sak till bloggen som jag inte tror någon har och de skulle va kul med något nytt känner jag för vill ju inte vara som alla andra inte ens de som är meningen när man har en blogg så :) Men de får ni veta mer om imorgon! Kramisar <3




woop woop

Får lite sällskap om någon timme så nu blir de mat en dusch och sen solsidan :) Livet leker just nu!


can't wait

Hej alla fina läsare :) Jag har verkligen fullt upp hela tiden känner jag! Det är inte som de brukar men de är skönt att hela tiden ha något att göra fast att alla saker kanske inte är så roliga.

Igår så åkte jag hem till Alexandra för jag skulle sova där tills torsdag som jag skrev i något inlägg har jag för mig. Men jag kom på att jag skulle till läkaren och massa skit så jag åkte hem på kvällen. Samer min kompis kom och hämta mig sen hämtade vi upp min kusin & hennes lilla söta hund Sinja :) De va mycket trevligt att få lite quality time med kusin vitamin!

Hon väckte mig imorse innan hon skulle iväg då passade jag på att låna hennes vovve i någon timme och de va ju hur myspys som helst! När hon va klar så åkte jag och lämna tillbaka Sinja. Åkte tillbaka hem sen och vilade för haft huvudvärk i ett dygn!

Nu kom jag hem från läkaren precis det gick ju as bra. Vi konstaterade att jag inte har någon deprission och de är ju bra. Nu ska jag få gå och prata med någon så får se hur de går :) Kan va bra.. men ah de visar sig! Brukar kunna lösa mina problem på egen hand.. Handlade också lite, städat har jag också gjort och nu sitter jag här och ska ta och njuta av en cigg och någonting till de kanske :)

Bilder på kusinens söta vovve Sinja :)




Hur söt som helst. Jag vill ha en vovve jag med fan va jag längtar inte långt kvar nu tills jag skaffar bara några månader. CAN'T WAIT!! Love u guys!


fullt upp

Hej alla söta läsare! Jag sitter hemma hos syster nu :) Jag ska väl fixa mig och ta mig till arbetsförmedlingen sen blir de att åka hem för att packa :) Blir övernattning hos Alexandra i några dagar så får se hur bloggandet kommer se ut :) Har fullt upp hela tiden nu känner jag.. Men tar mig tid när de finns tid.

Love u guys!


where's the end

Det gick nästan ett år. Ett år med pirr i magen och ett leende utav stjärnor och glimten i ögat för dig. Jag vet verkligen inte vad du gjorde mot mig för att jag skulle bli såhär. Men allting känns så knas nu när jag vet sanningen bakom alla mina känslor, bakom alla stunder. Nu vet jag vad jag gick igenom egentligen, förstår inte hur man kan vara så blind. Känslorna tog över mig!

Jag gjorde verkligen allt för dig, de fanns nog inte mycket jag inte skulle göra för mig. Du lärde mig så mycket påvägen du hjälpte mig att växa och du fanns alltid där men så fort jag öppnade mitt jävla hjärta och talade om som jag kände så var de bortblåst och jag vet inte vad jag ska göra.

Det sägs såhär att man inte lär känna en person på riktigt försen efter ett år.. Är det här den du är så vet jag verkligen inte hur jag ska kunna se på dig igen! Jag vill inte tro att de är så men vad ska jag annars tro? Det känns som kontakten är helt bruten verkligen och inte bara kontakten utan jag blev ganska bruten påvägen också.

Jag söker ett slut på denna smärta!

- Det jag menar med detta inlägg är att jag har varit kär för länge i någon som inte känt likadant och de händer inte bara mig så om ni kanske är i samma situation dränk era känslor medans ni kan. Tala om de för personen som ni känner detta för. Då kommer ni verkligen få se dom sanna färgerna hos den personen. Det tar hårt på en ett tag men de kommer gå över!



shoppingen

Här har ni de jag köpte idag och klänningen som jag köpte i torsdags :)













Sådär ja nu sa vi laga mat :) Kramisar! <3


lördag med älsk

Hej alla fina läsare! :) Jag har haft fullt upp och så blev de lite sent igår, låg och kollade på Solsidan för första ggn! AS BRA JU! Jag & Nina har precis kommit hem igen. Vi åkte ner på stan för att vi skulle shoppa lite men så blev de ju mycket ist, men de gör inget!

Efter shoppingen så tog vi en efterlängtad fika såklart på Cornetto! :) Vi var så lata när vi skulle gå till våran skjuts så vi satte oss i en taxi! Men liksom de regna JUUUU! De va typ mindre än en km :O Nu tänkte jag att vi skulle börja laga mat :)







Kommer ett inlägg strax :)


middag hemma hos mig

Go middag :) Vilket stress de blev idag jag drog aldrig ner på stan och tacka gud för att min syster ställde upp idag så jag kunde åka och handla!



Efter vi hade handlat så åkte jag & min syster hem till mig och fikade lite innan Nina kom :)


Sen hoppade jag in i duschen och sen fixade mig sen kom André och då satt jag igång att laga mat :)


Nu har vi ätit iaf :) HAHA vi funderar starkt på att åka till stan nu och röjja lite! Typ åka till donken eller nå :)





Men vi hörs senare eller imorgon, love u guys!



påväg hem?

Är nog påväg hem nu skulle jag tro för Nina skulle komma mellan kl 4-6 tror jag de va. Måste handla så de kanske jag gör nu vid den här tiden :)



Anledningen till varför jag gjort mycket tidsinställt idag är för att jag kan inte blogga när jag är på stan och så. Har inte fixat så jag kan blogga via sms än. Ska försöka lösa de så fort som möjligt så de slipper bli tidsinställt. Hoppas de är okej för er ändå :) Kramisar!




bilder från igår

Här är bildern från igår när jag träffade Daniella en snabbis & när jag va med Alexandra :) Är förmodligen med henne just nu, detta inlägg är tidsinställt :)

Jag & Daniella


Alexandra :) bild tagen inne på Cornetto Bar :)


Jag bjuder på den!


Denna kan jag också bjuda på HAHA!


Ser ut som jag gör den där dansen som alla killar brukade göra inne på krogen för ett tag sen :) HAHA! Antar att jag är nere på stan nu med Alexandra men de visar sig :) Ska se till att ta bilder idag bara ska ta bild på MINI shoppingen som blev av igår.. Vi hörs lite senare!



vaknade tidigt

JAG ÄR DUKTIG! Jag somnade ganska tidigt igår och jag är verkligen stolt plus att jag kom upp kl 10 imorse hur bra är inte de. Va bara de att jag va tvungen att vila lite för jag va trött fortfarande. Nina kommer ju ikväll då kan jag ju inte däcka vid kl 9-10!



Det är så skönt att sova. Drömde en sjuk dröm haha de va den värsta på lääänge! FY! Haha önskar jag aldrig drömde den haha! Nej men vi har ätit frukost och så nu :) Jag ska vara social med min syster nu så jag gör något tidsinställt kanske eftersom jag inte vet om jag blir kvar på stan och ränner runt ett tag :)

Hoppas ni får en grym fredag i alla fall :)) Kramisar!





hemma hos syster

Go'kväll alla läsare :) Jag åkte ner på stan och mötte upp Daniella och hennes kompis och gjorde dom sällskap en stund tills Alexandra kom.

Vi skulle gå och käka då hon och jag men de va ganska så fullt överallt så vi tog en liten mini shopping, jag hittade bara en klänning men den är hur fin som helst! Ni kommer få bilder och så imorgon på morgonen :) Efter de så gick vi och åt på Cornetto bar :)

Det är hur underbart som helst där och de är typ världens godaste sallader och ah allt där är gott helt enkelt. När vi skulle gå tog jag med mig en Chailatte, de är ju ett måste. Sen skjutsade Malle mig hem till syster & hennes kille så nu sitter jag här och ska vara social nu :)

Men ni får ha de så bra såhär vi imorgon på morgonen :) Kramisar!




dags att åka

Färdig för att åka, lite plock här hemma som måste göras bara :) Ska röra mig till stan och kanske svänger förbi morfar om han hinner vila färdigt hehe! Sen kanske jag ska försöka hinna med en fika på stan med en kompis :) de visar sig :)

Men kramar på er så länge! Jag lägger upp bilder senare idag sen om jag får tillgång till dator min dator pajjade nyss, den ser ut såhär:



Så jag vill inte sätta i mobilen och kanske att den ska bli knas eller så :) Men vi hörs förhoppningsvis lite senare! Ska ju hem till syster & hennes kille så lite social vill man ju ändå vara.

Imorgon kommer Nina!! Längtar verkligen!! Love u sweetheart :)


en dag kvar tills helgen

Hallå där :) Gaaah, jag längtar så fruktansvärt till helgen när Nina ska komma och sova här de ska bli så himla kul och jag tror jag t.o.m saknar henne lite då! Så nu är de bara en natt kvar sen kommer hon hit, wiee!

Jag gick & la mig runt 8 imorse sen kom Sandra in och väckte mig innan kl 1 de är ju bra. Hon ska snart åka hem då ska jag städa lite och sådär och sen ska jag väl åka in till stan I guess.. Hmm känns ju lite sådär mindre lockande vill ju sova i mina egna säng inatt, får se vart jag tar vägen de visar sig!

Från kvällsmyset igår :)


Men jag hör av mig om jag drar och då lägger jag upp en outfits bild eller något i alla fall :) Kramisar!




just nu

Jahapp.. Det blev ingen solning jag tar de imorgon när Sandra åker hem istället! Ska bli så himla skönt, nu längtar jag till imorgon. När vi kom hem lagade jag mat och nu är vi mätta & belåtna :)



Vi ska sitta här en stund till, känner mig verkligen som en datanörd! HEMSKT! Ja nej men nu ska jag dra med mig Sandra ut på en cigg och sen ska jag göra iordning kvällsmyset med en jävla massa gott :) Kramisar på er så länge!


handla & sola med S

Nu så har vi fixat oss och är färdiga för att åka in & handla och sola! Syster kom hit också så ska snabba mig lite nu för vi ska åka in med henne till centrum.

Dagens outfit


Det ska bli så himla skönt att sola :)



Nej men nu måste vi röra oss :) vi hörs lite senare! Kramisar på er :)





hoppas kortet funkar idag

Hallå där! Jag klev upp ganska sent idag I know men de va skönt att sova. Nu har Sandra duschat färdigt så vi ska väl käka något sen ska jag också in i duschen! Hoppas att mitt kontokort funkar med chipet iaf annars får jag problem för då kan jag inte handla. Ni får en outfits bild innan jag far iväg sen :)


fallin' in love

Vi har precis fått i oss lite mat och nu sitter vi här med varsin dator och snackar massa skit :)



Alltså mmh den här låten knullar mina öron!





möta upp sandra

Har sagt hejdå till mor & far nu. Just nu sitter dom i planet och är hundratals meter ovanför marken och deras nästa hållplats är Thailand! Jag ska börja fixa mig för att åka och möta Sandra som ska sova hos mig några nätter. Jag är verkligen helt död idag känner jag. Någonting som inte stämmer, orkar inte ens sminka mig idag!

Bilder på mig från igår:


Jag hör av mig sen när vi är tillbaka så ska jag försöka se till att ni får lite bilder idag också :) Kramisar så länge!


ställde in mötet

Hej på er! Jag kunde inte åka till Arbetsförmedlingen idag för mina föräldrar åker ju iväg idag och jag ville liksom säga hejdå till dom så jag var ju uppe extremt tidigt sen hade jag svårt att somna om för jag får mardrömmar hela tiden nu på senare tid.

Så jag ska äta frukost nu istället och bara ta de lungt, vågar snart inte gå och lägga mig längre.. Inte om jag ska ha såna drömmar varje gång. Inte många timmar kvar tills mor & far ska lyfta så väntar på att dom ska ringa och säga hejdå. Usch så sorgligt de är att dom åker. Har knappt ens hunnit bli avundsjuk på att dom ska åka, bara tänkt att de är tråkigt för mig typ.

Nej men jag hör av mig lite senare. Idag kommer ju Sandra hit, de är en gammal klasskompis så de ska bli riktigt trevligt. Ni får ha en bra morgon iaf så hörs vi strax efter lunch skulle jag tro. Kramisar!


ätstörningar

Om jag utgår ifrån mig själv:

Jag har inga direkta erfarenheter om ätstörningar när jag utgår ifrån mig själv. Men har haft problem med matintaget en lång period nu men de är inte så att mina tankar går till min vikt eller nå utan jag har bara mått så dåligt psykist att jag fått svårt att äta pga illamående.

Jag får som ett illamående, de kommer oftast när något jobbigt har hänt. De gör så att jag inte kan äta. Har inte spytt något under tiden jag haft detta illamående men varje gång jag får den "attacken" så känns de som att jag ska spy rätt ut. Jag har valt att tagit kontakt med min läkare alldeles nyligen och jag ska fylla i lite enkäter sen ska jag tillbaka och förhoppningvis kommer jag få gå och prata med någon. Det tog lång tid för mig att ta de steget att gå till läkaren och verkligen sätta igång. Det som hjälpte mig var att gå till en vuxen som står familjen nära, hon såg till att jag ringde min läkare och att jag tog mig dit.


Ätstörningar:


Bild lånad ifrån: http://www.umo.se/

Ätstörningar är olika från person till person. Vissa äter i ensamhet, vissa äter när dom är med andra, vissa äter inte alls för att dom är rädda för att äta fel och vissa kräks. Ätstörning innebär att man stör kroppens naturliga signaler och processer. Det är väldigt viktigt att man får hjälp tidigt för att de inte ska behöva gå så långt för då kan de bli mycket svårare att behandla, speciellt om den med ätstörningen upplever att de är så man ska leva.

Med ätstörning så tror man att man ska nå till målet, alltså att man ska få den vikten och dom formerna och känna lycka över de. Men de kommer inte komma utan personen kommer fortsätta att känna sig arg, besviken, misslyckad och ful. Därför är de väldigt viktigt med att man får hjälp! Det kan också vara svårt för den med ätstörningar att veta om de och personen kanske döljer detta från omgivningen.

De är svårt att gå till någon i denna situation och de är en lång process att kunna känna sig glad och må bra igen men de finns hopp & tro och en framtid som säkert har något riktigt underbart planerat för oss alla.

Hoppas ni hittade något intressant och hjälpsamt i de jag skrev :) Tar gärna emot kritik på en acceptabel nivå!




hemma igen

Så nu är jag hemma ifrån alla dessa ärenden som var :) Jag är propp mätt, slängde i mig maten hur fort som helst nu för att jag var så äckligt hungrig! Nu är anfallet över men så blev jag trött istället. Jag ska faktiskt kolla på lite tv hade jag tänkt :) Jag bloggar lite senare istället. Glöm inte att hjälpa mig med nya kategorin!


one in a million

Det finns en person vid min sida just nu som ni hört en del om på senaste och de är Nina Lenéll Breznik. Denna tjej är en sjukt underbar vän. Henne kan jag säga allt till och finner mycket gott i de hon säger till mig. Hon är en person man inte vill mista liksom. Har inte setat så mycket vi datorn på ett tag men när jag kikade in på hennes blogg blev jag så rörd när jag såg att hon skrivit om mig i sina inlägg. De värmde mig och jag insåg verkligen vilken ängel jag funnit. Det finns bra vänner här ute i världen men denna underbara vän har så mycket mer hon är verkligen one in a million.

Våran lilla historia började med att vi träffades på Öland. Vi fick väl lite fel bild av varandra sen träffades vi någon enstaka gång fast på hemma plan. Det är inte försen nu på senare tid som vi hittat våra rätta jag och insett vilken fet vänskap vi skulle kunna ha.

Vi ska få fina minnen tillsammans och jag kan knappt vänta tills helgen då hon ska vara med mig i 3 hela dagar och de ska bli så galet roligt.



Let's toast for this new beutiful friendship! Put your glases up high in the sky!



This is the beginning of something beutiful :)


no love

Godmorgon alla livsnjutare! Jag gjorde ett litet tidsinställt inlägg nu för jag vet inte alls när jag vaknar upp och sen ska jag till läkaren & umgås lite med mor & far eftersom dom åker snart utomlands. Men bloggar nog innan jag åker så ni får en outfits bild i alla fall.

Här får ni njuta av en liten klassiker tills vi hörs igen :)



Massa kramar till er så länge :)




en ny kategori

"Jag vet inte vart jag ska börja", är bloggens nya kategori och kommer att handla om saker jag varit med om och lite rådgivning till er som läsare. Jag hoppas ni kommer gilla denna kategori och att ni känner er delaktiga i den. Den är ju trots allt till för er till mesta dels men kan också vara skönt för mig att lätta på hjärtat och att ni ska förstå att jag är som vem som helst. De är inte alltid glamoröst!

Jag tänkte att de kan va kul för er att ta del i mitt första inlägg :) Så de är bara kommentera detta inlägg om något ni kanske vill jag ska ta upp ex: kärleks problem, vänskaper eller vad de nu kan vara eller ni kanske vill ha råd själva om något ni går igenom. Ni får vara anonyma självklart! Hoppas ni kommer gilla detta lika mycket som jag!



vakna med ångest

Inga kommentarer ifrån gårdagen! Klev upp kl 4 och nu sitter jag här och lyssnar på musiken som värmer mitt hjärta. Jag tänkte starta på min nya kategori idag för har ändå så inget att göra och jag får göra om min blogg någon annan dag istället. Här har ni lite mongo bilder ifrån igår!

Gårdagen outfit + mina röda skor



Ny tändare :)

Jag på förfesten

En bild jag knappt minns

Black Jack spelade vi också

Jag & Samer


Ja nej de där får räcka nu funderar jag starkt på att bikta mig! Usch alla dessa synder.. Vilket beteende man har seriöst. Ursäkta mig men i vilken värld lever jag i egentligen snacka om att jag tror att jag är i någon jävla saga!

Hoppas ni haft en underbar helg. Kramar till er!


mitt i natten?

Jag vet att de är mitt i natten eller snarare morgon nu men vilket fall som helst så va kvällen i sig väldigt lyckad bara de att lilla dumma idiotiska jag fuckade ur helt o hållet av en del anledning och de resulterade i att jag satt utomhus mitt i stan i typ 2 h.. jag fryser fortfarande och de va bara tur att Kilian kunde prata med mig genom hela kaoset och att jag har så underbara föräldrar som hämtade mig mitt i natten.. Ville bara skriva nu för jag vill att ni ska förstå varför jag kommer blogga sent idag och de är ju för att jag inte somnat än och kommer nog inte göra de på ett tag heller.

Men ni ska veta att jag verkligen beundrar er för ni är dom bästa läsarna man kan ha! Kramisar!


stressad

Min kompis kommer nu och plockar upp mig så jag hinner verkligen inte lägga upp outfit eller något, so sorry! Love u guys ni får bilder imorgon de har ni mitt ord på! 


planer för kvällen

Har precis kommit hem efter ett besök hos faster som fyllde år idag och sen storhandla vi litegrann också :) Har precis gjort planer för kvällen.. De blir en utgång tsm med Samer de ska bli jävligt roligt ju! Så nu ska jag laga lite mat och sen hoppa in i duschen osv, mycket trevligt!

Hörs & störs lite senare :)


hemma hos älsk

Hej alla goa läsare :) Sitter hemma hos Nina nu och mor & far kommer strax och hämtar upp mig så ska vi åka hem till min faster och gratta henne.. Sen blir de stor handling! Så jag bloggar lite senare men ni får lite bilder och så då.
Ha de så bra så länge! Kramisar!

dagens outfit

Slänger in den här till er också :)



Nu har jag 10 min på mig att packa och byta om sen blir de en spring tur till bussen! Kraaaam!!


hässlö spa

Ni anar inte hur underbart de där va! Jag hann inte blogga innan jag åkte för jag fick duscha, färga håret, sminka mig och allt de på 1 timme. Vilket kaos de va! Sen när jag kom ner på stan så gick jag för att göra syn undersökningen och beställde ett par vanliga glasisar dom som ni såg tidigare och sen ett par liknande fast i solisar :) Dom kommer väl om 2 veckor eller så!

Sen mötte jag upp Lillan för jag ville inte gå till Jensen utan jag ville till Espresso house instead :) Va trevligt att träffa Lillan en stund de va ett bra tag sen.. Efter de så ringde jag och bokade en taxi, gick & mötte upp mamma & sis sen åkte vi till Hässlö spa (Jag och min syster alltså). Nu ska ni få en jädrans massa bilder, där inne blev dom inte så himla bra ser typ tecknad ut... :/

För & efter bild på mitt hår

Efterbild


Hässlö Spa :) Entré

Entré

Presentkorten

Ombytt & klar

Vidare mot relax avdelningen

Poolen

Jag i poolen


Ni fick inte alla bilder nu men de är för att jag kom precis hem och nu ska jag hem till Nina i köping men jag kanske kan blogga ändå de visar sig :) Annars så hörs vi imorgon! Kramisar!



förbannade alarm klocka

Nu kanske ni förstår varför jag inte kan gå ut sådär.. Och ännu värre min klocka ringde aldrig så jag klev upp nu kl 8 och de resulterar i att jag har ingen aning hur jag ska hinna färga håret innan jag ska åka.. För bussen till affären går halv 9 och då kommer jag inte hem sen igen försen halv 10. Då har jag 1 timme på mig att färga håret och de hinner jag inte men om vi tar 11 bussen så hinner jag tror jag.. Ah shiet vet inte hur jag ska bära mig åt, KAN verkligen inte gå ut och se ut på detta viset!


En bild på mig från igår. Där va jag iaf på bra humör SKOJJ!

Jag måste försöka lösa dehär nu och komma fram till hur jag ska bära mig åt. Hörs senare!


ett gott skratt

Godmorgon alla sömntutor :) Idag är jag uppe med tuppen för att jag ska hinna med allt som ska göras! Detta inlägg är tidsinställt för jag kommer nog inte hinna blogga så väldans mycket eftersom jag är borta hela dagen och ska hinna med att färga håret till brunt för jag orkar inte hålla på liksom. Satt & tänkte igår att vafan liksom kan väl bjuda på mig själv lite och ge er ett gott skratt genom att visa er att jag inte ser klok ut i håret just nu :)



Hoppas ni skrattar lika mycket som jag gjorde :) Ja nej men detta ska lösas. Jag sitter nog förmodligen och tar min morgon cigg och ska nog strax gå till bussen för att köpa färgning. Hörs & störs när jag färgat mig så skickar jag upp en bild här på bloggen.. En liten outfits bild kanske jag hinner med också.. Ingen idé att jag lovar så mycket nu eftersom jag vet hur stressad jag kommer vara idag :)

Kramisar på er!


ser inte klok ut

Jag är verkligen ledsen men ser inte klok ut i håret så måste fixa håret imorgon innan jag ska åka ner på stan! Blir lite tight med tiden men jag får kliva upp tidigt som fan och åka och köpa blonderings färg för jag ser verkligen inte klok ut! Jag började as garva när jag såg hur de blev.

Ah men de gör inget.. de som suger lite är att jag blir tvungen att lägga blont i hela håret och jag är rädd att de ska bli gult eller orange eller något men de visar sig, hoppas jag har turen på min sida imorgon bara. De va ju inte tänkt att jag skulle se ut såhär utan jag skulle bara bli naturligt blond men nu blev de inte så! Ni får inga bilder försen detta är fixat tyvärr!

Nu ska jag ta de lungt och sådär så vi hörs imorgon :) Sov så gott ikväll sötnosar!


blir en slingning

Blev ingen klippning för båda jag och frisören tyckte inte att de behövdes än så jag väntar väl någon månad eller så tills jag klipper mig igen. Men en slingning blir de vilket fall som helst.

Mötte upp Malin när jag kom fram sen dök Sofia upp också. Det va trevligt att hinna umgås lite med dom också :) Nu ska jag ta de lungt och lyssna lite på musik tills mor kommer hem igen så ska vi slinga mitt hår! Hur jävla awesome är inte de liksom?

Ni får se resultatet sen när jag är klar såklart :)


spontan klippning

Arbetsförmedligen hade inte öppet just idag så nu ska jag sätta igång & storstäda här hemma. Sen funderar jag på att dra till med en spontan klippning och kanske en slingning också för måste ju sätta igång nu om jag ska vara blond till sommaren vilket är typ ett måste :) Blondt på sommaren och brunt på vinter de är fan underbart :) Sen tycker jag själv att mitt hår behöver lite liv för de är något livlöst just nu. Får se om jag kan smita in och få mig en klippning :) HOPPAS!



Nej nu måste jag börja städa :) Men vi hörs lite senare.. Kramisar!


snooza mer

Godmorgon på er alla läsare! Jag har precis slagit upp mina ögon. Kände verkligen att 20 minuters snoozning till skulle inte skada men vafan lite måtta får de väl ändå va känner jag. Nu ska jag ta min morgon cigg sen en dusch osv innan jag ska till arbetsförmedlingen och fixa lite saker :) Vi hörs lite senare!


nattinatt på er alla

Hallå där :) Daniella kom över & tog en fika med mig. Saknade Malin iofs men fick inte tag på kvinnan.. Nu ska vi röra oss hem till Daniella för vill inte vara här & stöka.. Men vi hörs imorgon :)



Nej men ni får sova så gott så ska jag leka med Daniella :) Kramisar!


bild kaos

Hej på er de va längeee sen! Jag kunde ju som sagt inte ladda upp nå bilder igår men ni får allihopa idag:) Vilken grym fest de blev, spelade massa spel och dansa loss till musiken! Sen blev de en promenad hem för mig, Idah & en JÄTTE grym snubbe..

När jag vaknade vilket var kl.13 idag så fixade jag mig sen åkte jag ner på stan för att byta min tröja som gick sönder av någon konstig anledning!? Don't ask! Och nu sitter jag hemma och har lagt in alla viktiga papper i min pärm och sorterat alla min kvitton osv sånt där onödigt vetande :)


Produkt: Jeans. Märke: Rut.m.fl Pris: 199 kr REA

Produkt: Stickad tröja. Märke: Rut.m.fl Pris: 199 kr?

Armband & Ring ifrån Guldfynd :) Nagelack & Ansiktsmask ifrån H&M.

Gårdagens outfit på dagen!


Jag & Frida :)


Jag & Ida :) & Jag & Micke :)


Hade massa andra bilder också, när vi sitter i taxin och när vi fixar oss osv men jag orkar inte lägga upp mer de tar sån tid kan lägga upp dom bilderna någon annan gång :) Jag satt och åt nu medans jag blogga då kan ni tänka er att jag verkligen inte haft tid försen nu och egentligen inte nu heller men vad gör man inte för bloggen!

Hörs lite senare gullisar!!


spenderar kvällen med idah

Hej alla underbara! :) Nu har jag varit och shoppat lite med Frida och har nyligen kommit hem till Idah :) Hade de hur bra som helst på stan. Var verkligen riktigt trevligt! Har precis fixat mig färdigt och nu väntar jag bara på att Idah ska bli klar så jag kan ringa taxin sen ska vi åka hem till en kompis. Blir nog riktigt kul skulle jag tro.

Bara så ni vet har jag tagit bilder och så men kan inte stoppa in min mobil i hennes dator eftersom vi har likadana mobiler då finns de en stor risk att jag får hennes saker eller tvärtom! Men ni får en grym updatering imorgon så fort jag kommer hem! :)

Love u guys!


shopping & fika med frida

Hej alla söta läsare! Nu ska jag strax in i duschen och fixa mig för jag ska ner på stan :) Ska går runt och se om jag hittar något roligt sen ska jag & Frida ta en fika, de ska bli mys! Ni får bilder och så sen. Kanske hinner lägga upp en outfits bild de beror på vilken buss jag ska ta och sådär. Sen vet jag inte när jag kommer hem så de kan bli en sen update ikväll :)

Ni måtse höra den här låten den är typ hur underbar som helst och jag känner igen mig i låten i den situation jag är i nu. Det tog ett tag innan jag fastna för den men nu kan jag inte sluta lyssna på den istället!



Men nu får ha de så bra så länge så hörs vi sen :) Kramisar på er!


mot läkaren

Ni anar inte hur trött jag är.. Har legat och snoozat hela min tid typ men nu ska jag strax gå till bussen och samtidigt ta min morgon cigg. Orkar egentligen inte åka till läkaren för att jag är så trött men de måste bli gjort. Jag tror jag kommer och lägga mig att vila en stund när jag kom hem sen faktiskt!

Kramisar!


träffade malin

Mötte upp Malin sen gick vi och åt tillsammans :) Det var hur mysigt som helst och jag kan verkligen inte ha tråkigt med denna kvinna! Hon är fan den bästa vännen man kan önska sig. Hon har alltid funnits där för mig och vad som än händer så har de alltid varit hon & jag liksom.. Jag förstår inte hur vi lyckas ha de så himla bra :)





Men nu sitter jag pratar med min moster så jag ska fortsätta prata med henne :) Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon sötnosar!


dags för pizza

Nu har jag gjort lite planer :) Jag ska åka och äta pizza för jag är så äckligt sugen och har varit de i flera dagar.. Ska bli så jävla gott! Malin ska följa med mig.. Men nu ska jag klä på mig så jag får min pizza någongång idag liksom..

Hittade en bild på mig och moster som vi tog när vi var inne på BMB på juldagen :)


Min mor & far försvann precis, har ingen aning om vart dom tog vägen och mobiler har dom inte med sig såklart. Jag ska ju kanske med bussen nu, SMART!

Vi hörs när jag kommer hem :) Kramisar!


inspirationen på noll

Jag klev nyss upp ur sängen.. Låg och drog mig någon timme för de va så skönt att ligga i sängen! Om jag ska vara ärlig ligger min blogginspiration på noll just nu. Dels vet jag inte vad jag ska göra idag och sen så vet jag inte vad jag ska skriva för jag är helt raderad på inspiration men de ska nog lösa sig.

En fika på stan skulle inte sitta helt fel vill jag lova men får se hur de blir med de. Ha de bra så länge! Kramisar!


love is pain

God morgon på er! Hoppas ni haft en god natt sömn. Detta inlägg är tidsinställt.. Och en sak till inlägget jag skrev igår de sista tror jag inte ni kan se för jag kan inte ens se de just nu. Gått in och kollat flera ggr men de visar sig inte så jag vet inte om de är nå fel men hoppas ni får dehär inlägget i alla fall.

Har ingen aning vad jag ska göra idag mer än att jag tänkte städa undan lite och försöka göra något för att komma på andra tankar för detta funkar verkligen inte för mig längre. Jag blir bara värre för varje dag som går.

"De behöver inte vara såhär... jag vill inte ha de såhär... men de är såhär nu och jag kan inget göra något för de gör bara saken värre... så snälla någon säg vad jag ska göra.. säg hur jag ska lösa dehär för jag kan INTE må såhär!"

Jag längtar som bara den tills jag ska till läkaren imorgon och då ska jag äntligen förhoppningsvis få hjälp. Ni kommer få veta allt ni kommer få höra allt bara de att jag måste göra om designen & headern på bloggen innan jag börjar med något nytt.

Vi hörs lite när jag vaknat. Tack för att ni finns! Kan inte be om bättre läsare.. Kram!



det tar tid

Blev en tur till Köping och tillbaka för att lämna en sak hemma hos Nina! Dumt att jag inte stannade där men vi tänkte inte på de såklart.. Sen när jag kom hem lagade jag lite mat och åt för jag va så himla hungrig.

Nu har jag precis vaknat för jag råkade somna till för jag va så himla trött. De va inge kul att vakna upp till alla dessa problem och jag funderar ganska starkt på att dela med mig av allt dehär till er men jag vill göra om bloggen först. Men de känns som att de kommer ta tid innan de händer...

Ah jag vet inte men de är svårt att tänka på vad man ska skriva om och så när jag liksom känner att de är helt tomt inom mig. Mitt humör går verkligen upp och ner hela tiden och jag vill kuna fokusera men de känns som att de inte går. Men jag hoppas ni förstår varför ni ibland bara får massa text och att jag kan va lite tråkig ibland. De är ju liksom bara för att jag går igenom massa jobbigt och de tar tid att läka såren.. 

Tänkte nästan slå på en film eller så.. Men jag vet inte de heller för de är knappt så jag kan fokusera mig i sånt heller.. Men jag hoppas i alla fall att ni haft en bra helg och för er som börjar skolan igen, lycka till :) Vi får höras imorgon sötnosar! Massa kramar till er!


 


längtar till fredag

Längtar till fredag för då ska jag först beställa glasögon och sen käka lite innan jag ska till Hässlö Spa :) Ska verkligen bli hur underbart som helst.





Och sen glasögonen jag ska beställa :)


Nu ska jag försöka komma på något att göra idag, kom nyss på att jag måste äta mat också! Tiden går as fort verkligen. Jag pratar med Kilian nu så jag ska fortsätta med de så hörs vi senare! Kramisar!


söndag

Hej söta läsare! Jag & Nina har precis vaknat så nu ska vi sitta och umgås lite innan hon ska åka hem. Igår så satt vi bara och tog de lungt först, lagade lite mat osv :) Sen åkte vi in till stan med André & Tim, vi hade verkligen hur kul som helst men sen tappade vi stämningen någonstans runt typ 3-4 på natten då åkte vi hem :) Var inte så glad igår mot kvällen över att de hade hänt en sak de va drf jag inte bloggade!

Hoppas ni haft en bra helg hittills och att ni får en mysig söndag! :) Ska se vad jag ska hitta på idag... Men ni får ha de så bra så länge så hörs vi lite senare.. Kramisar!


mys med nina ikväll

Hej alla läsare! Nu ska ni få bilderna från igår :)









Det här får räcka för jag vill vara social med Nina nu :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men jag ska strax in i duschen :) Sen får vi se vad som händer... Men ha de så bra sötisar så hörs vi nog lite senare!


spårad kväll/natt/morgon

Nu ska ni få höra på ett grymt äventyr! :) Kom till förfesten där Frida och hennes kompisar höll till. Vi shottade shots som var omöjliga att svälja sen efter någon timme eller så drog vi ner på krogen. Där stötte vi på massor av goa människor bland annat Felicia. :) Det blev drinkar hit och dit och en jävla massa dans!

Sen lyckades Jag&Linn hamna på efterfest tillsammans med några riktiga gud vet vad (fd stureplanare skulle jag vilja säga). Vi hade de bra musik god stämning och allt & såklart goda drinkar.. MEN sen kom den söta securitas vakten och förstörde hela festen så vi bestämde oss för att dra oss vidare :)

Roligast av allt.. Där kom ju problemet hur tar vi oss fram på de mest underhållningsbara sättet...? Jo vi lurar en taxi driver så hårt att han inte kommer begripa ett ord av vad som hände.. Och jag säger bara FYFAN va sköna vi är :) Han körde oss till andra sidan stan, jag menar hallå hur blåst får man vara! Men kul vare och de var lätt värt ett försök.. Vi båda började garva sönder oss när vi klev ur taxin :) Sen blev de lite till att dricka men sen blev de film. Runt kl 9 imorse slutade jag dricka och begav mig hemmåt.

Svängde förbi syster&svåger en sväng bara men nu är jag hemma. :) Jag har massor av bilder men de får ni lite senare nu ska jag sova en stund innan min andra syster kommer hit med hennes sambo!

Kramisar så länge! :)


skit brottom

Det blir inte dom andra kläderna jag har bytt om :) HAR AS BRÅDIS NU....





Nu måste jag springa!! Kramisar :))


utgång med vänner

Dåligt bloggande idag tycker jag! Inga bilder typ och en jävla massa text.. Ah ni håller nog med?! Men nu är de bestämt i alla fall, de blir utgång ikväll och jag håller på förfullt nu här hemma och har precis fått på mig kläderna men inga smycken och så än för jag inte kan bestämma mig vilka jag ska ha. Jag uppdaterar er mer imorgon sen med bilder och sådär så ni vet att de blir inget mer ikväll vad jag vet.. Kanske en eller två bilder på mig innan jag åker eller så men lovar inget :)

Här har ni i alla fall kvällens outfit :)


Nej nu ska jag börja sminka mig och göra en drink till mig själv OM jag ens har nå grogg virke kom jag på!! :O



ovackra stunder

Jag är vaken nu i alla fall :) Ni kan få en dålig bild på mig ifrån i onsdags.. Gillar den inte men jag delar gärna med mig av dom ovackra stunderna också!



Funderar starkt på att åka och gymma faktiskt. Skönt att få ut all ilska jag har inom mig på de fysiska sättet! Men vi får se ska kolla vad som erbjuds för tänker inte åka hur långt som helst för att gymma :) Hör av mig lite senare underbara goa läsare!


frågor & svar

Hej alla läsare! Hoppas ni sovit gott inatt?! Jag gjorde ett tidsinställt inlägg till er av den enkla anledningen att jag hade svårt att somna. Men jag tror jag kommer vakna relativt tidigt ändå idag men de visar sig. Får se vad man ska hitta på de är ju trots allt fredag?! Vad ska ni göra idag? :)

Jag svarade på några frågor om hur 2010 va för mig osv. Hoppas ni blir glada!



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Svar
: Ja, de gjorde jag :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Svar
: Jag brukar aldrig ha nyårslöften för det behöver liksom inte bli ett årskift för att man ska kunna ändra på saker och ting.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Svar
: Njae, inte vad jag minns iaf..
4. Dog någon som stod dig nära?
Svar
: Nej..
5. Vilka länder besökte du?
Svar
: Spanien :)
6. Är det något med år 2010 som du vill ha år 2011?  
Svar
: Ja! Lika fina minnen bland annat..
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Svar
: Jag skulle kunna komma på så många men att sitta och kolla upp dom datumen är en annan femma.. Men minns iaf studenten 11/6 tror jag de va.
8. Vad var din största framgång 2010?
Svar
: Framgång & framgång.. Jag har utvecklats enormt mycket och fått lite nya egenskaper på vägen.9. Största misstaget?
Svar
: Smörja mig med kokos olja på öland kanske va ett big mistake…? HAHA!10. Har du varit sjuk eller skadat dig?  
Svar
: Jovars. Fick ju brännskada över hela kroppen när jag va till öland.. Den va inte att lajja med kan jag säga er!!
11. Bästa köpet?
Svar
: Den är svår men jag säger nog min Iphone 4 :) Men de finns en massa andra fina köp också ska ni veta!
12. Vad spenderade du mest pengar på?  
Svar
: Jadu.. Shopping tror jag :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar
: Ja, de gjorde de verkligen!
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010?
Svar
: Den här frågan är liksom inte okej för jag är sämst på att komma på namnen på låter jag tycker om men nu rabblar jag upp några: Americano, Only girl in the world, One med SHM, Just a dream, Stereo love, Break your heart.. Nej nu blir jag galen LISTAN ÄR LÅNG, let’s leave it that way!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?  
Svar
: Oj den va svår.. Tror ledsnare 2010 faktiskt!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Svar
: Ah de är mycket jag önskar jag hade gjort.. Men gjort är gjort och de som inte är gjort blir väl gjort förr eller senare. Kan inte peka ut något speciellt just nu.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Svar
: Hmm.. Jag vet inte.. Kanske låtit bli att umgås med en viss person i somras!
18. Hur tillbringade du julen?  
Svar
: Jag tillbringade min jul med min familj & mina syskon med respektive. Samt min morfar, moster, morbror och Sally (halv mormor). Vi åt julbord och hade de allmänt mysigt med julklappsöppning osv.
19. Blev du kär i år?
Svar
: Ja de kan man lugnt säga.. I stort sätt varit kär nästan hela de här året kan man väl säga om man ska hård dra de!
20. Favoritprogram på TV? 
Svar
: Den va svår.. Så jag säger några stycken: Gossip Girl, Grey’s, D.H, One tree hill och många fler!
21. Bästa boken du läste i år? 
Svar
: Läser typ inte böcker.. Sorry!
22. Största musikaliska upptäckten? 
Svar
: Americano såklart! En riktig plåga men vilken succsé låt!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Svar
: Ja jag fick de jag önskade mig! Trots alla motgångar den dagen så va självklart min bästa vän Malin där vid min sida och de gjorde de hela bättre samt familjen som stöttade :)
25. Något du önskade dig men inte fick?
Svar
: Njae.. kanske vad vet jag? Beror på vad frågan menar.. Jag har ju liksom önskat mig saker utav året som kanske inte gått riktigt som jag hade tänkt mig men om man menar saker så är de inget speciellt.   
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Svar
: HAHA det skrev jag ju TYP nyss. Jag var med Malin, åt god mat och gjorde tårta. Tog de bara allmänt lugnt!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Svar
: Ah de finns de.. Men jag tror på ödet! Everythings happens for a reason…
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Svar
: Ja det är nog inget jag skulle klaga på iaf..Den va helt klart fashion iaf :) ÅH så svårt att förklara gå in och kolla haha!  
29. Vad fick dig att må bra?
Svar
: Ganska mycket.. Men den där special someone gjorde en hel del..
30. Vilken kändis var du mest sugen på?  
Svar
: Åh gud.. Ah de vet jag inte riktigt finns många vettni.. Kommer inte på någon faktiskt!
31. Vem saknade du?
Svar
: Jag saknade många men stundvis så saknade jag min allra allra bästa vän Malin! Saknade väldigt många som sagt men om jag ska säga en så är de Malin..
32. Den bästa nya människan du träffade?
Svar
: Ja.. det är såklart that special someone men ni får inget namn!

Hoppas ni fick chansen att veta lite mer om mig nu och att ni gillade det här lika mycket som jag om kanske inte mer.

 


inte min diamant

Jag vet inte alls hur jag ska kunna förklara men jag är verkligen så ledsen just nu. Fick lite dåliga nyheter ganska nyligen om min diamant som ligger på lasarettet. Känner inte för att dela med mig, blir lite allt för privat då känner jag. Men ville iaf att ni ska veta att jag är upprörd och förmodligen kommer jag inte blogga något mer idag.

Det är så mycket som händer på en och samma gång och jag börjar verkligen tröttna på de. Men man blir stark och min lilla diamant är i goda händer, och jag ska nog hälsa på honom imorgon!

Nu ska jag bara ta de lungt och försöka få tag på Malin för skulle verkligen behöva hennes närvaro just nu! Kramisar så länge om vi inte hörs senare!


slagsmål inne på krogen

Nu har jag kommit hem ifrån Frida :) Vi hade hur kul som helst igår förutom en sak som hände.. Låter säkert helt fel för er men jag hamnade i lite slagsmål men jag är okej :) Har lite bulor & lite blå här och lite öm på olika ställen som nacken typ men annars är de lungt.

Och en sak ska ni veta de va inte jag som gjorde något fel de va den där dumma blondinen som provicerade mig till min gräns. När min gräns är nådd då ser jag bara svart och jag brukar oftast inte minnas någonting.. Blir så himla arg att en jävla händelse ska förstöra en sån grym kväll. Kommer försöka minnas den här kvällen för hur kul de va inte att de där hände liksom.

Måste verkligen tacka alla som fanns där runt omkring mig. Som drog mig upp från golvet och som stoppade vakterna från att slänga ut mig. Och dom i baren som gav mig shottar & drinkar, verkligen tack till er som ställde upp! RESPEKTEN går till mig :))

Nej men de blev inte så mycket bra bilder och så men de finns en del så se & njut :)

Samer&Frida och jag :)


Felicia&Jag :) En tjej vi stötte på där inne, as trevlig!


Jag&Frida i våra vackraste stunder & sen en bild på mig!


Godmorgon :) STADIG frukost blev de!


Nej nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch & äta lite mat :) Dags att planera vad som ska hända idag.. Vilken storm de ute förresten?! Vad gjorde ni på trettondagsaftonen?


jag & frida ska spåra ikväll

Nu är vi taggade till tusen och redo för att ha en minnesvärd kväll :) Vi har skrattat sönder oss & hunnit med att snacka seriöst också :) Det ska bara bli sjukt äckligt kul ikväll, GRYMT!

Påväg till v-ås


Jag & Frida


Oseriös bild kanske?


Ska se till att va med på lite vimmel bilder så ni får lite mer bilder med bättre kvalité :) Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon när jag vaknat till liv! Sov så sött :)


kvällens outfit

Hej alla läsare! Det här inlägget är tidsinställt. Här får ni min outfit för ikvällen :) Klänningen jag har på mig gör fan mirakel med min kropp :) LOVE IT! Nej nu sitter jag hemma hos Frida vi håller på och fixar oss och har precis börjat fördricka! Skickar nog iväg en bild när innan vi åker om jag hinner annars får ni massa bilder imorgon istället :)



 

Men kramar på er så länge så bloggar jag nog strax innan vi åker :) Så får ni lite bilder på oss!






dagens outfit

Nu har jag packat färdigt och jag har hållt på med maten samtidigt snacka om att kunna göra flera saker samtidigt. Men nu tror jag maten är klar och de är knappt så jag hinner blogga nu. Men ni får en outfit iaf :) Måste gå och äta nu innan de blir bränt eller något.

Kör med pälsen idag :)



Pussar & kramar till dom bästa läsarna!


utgång ikväll kanske

Har verkligen legat och sovit och vaknat hela morgonen, ingen aning varför men nu är jag vaken i alla fall :) Har inte hunnit göra så mycket jag ska se till att få i mig min frukost som står på bordet samtidigt ska jag kolla lite tv. Ska vänta på att Frida & Samer hör av sig angående ikväll om de blir någon utgång :) Fan va röjj de ska bli isf!!

Här har ni en liten morgon-look på mig haha! Har precis vaknat..



Nej nu är jag fan hungrig måste äta nu :) Ha de fin fint så hörs vi lite senare! Kramis :)


två timmar i snön

Så nu är jag precis kommit hem. Jag och Sofia va ute och gick i 2 h med hennes lilla lurvboll. De va mysigt! Sen gick vi hem till Malin en sväng och snackade lite :) Ringde efter taxi sen för jag va helt slut efter att ha pölsat i snön i 2 jävla timmar! Taxi chaffören bara kolla konstigt på mig när jag började fota i bilen.. HAHA!



Men nu är jag hemma & i säkert förvar :) Är planer på fest imorgon så får se hur de blir med de då :) De lutar åt att de blir av i alla fall.. Ska bli kul som fan! Nej nu måste jag tina upp mig för jag är så frusen.. Hörs imorgon! Massa godnatt kramar till er!


stress

Åker och träffar Sofia nu för jag behöver gå en promenad och prata av mig lite :) kommer bilder sen! Kram på er :)


dags för den första

Så himla underbart de skulle vara med en tatuering? Någon gång måste ju bli den första. Blir de av så får ni veta mer om den & vart den ska sitta :) Vilken investering de skulle kunna bli.. Vill ju passa på och göra de nu när de är vinter och sådär.. Nej nu ska jag stoppa i mig en sån här så hörs vi lite senare :)

Ha de så bra så länge :) Kramisar!


förbannad

Nehepp.. De är väl som vanligt då! Blir inget att göra idag heller men jag ska fan se till att komma på något med någon för jag klarar inte av att sitta inne en dag till, jag gör de bara inte! Jag är riktigt jävla förbannad just nu så är ingen idé att jag ens bloggar för stunden.

Nu kom mamma hem så jag ska gå och snacka med henne. För ingen idé att jag sitter vid min dator jag har slagit på den så hårt att jag har ont i min hand och sen kastade jag datorn i bordet typ ett antal ggr. Jag skriver igen när jag lugnat ner mig. Kram på er mina fina läsare!


godmorgon

Hej alla underbara läsare! Hoppas ni sovit gott inatt :) Jag har precis klivit upp & hunnit med min morgoncigg.. Nu ska jag strax hoppa in i duschen för Sanna kommer över idag så måste hinna fixa mig innan hon kommer. Slänger in en outfitsbild och kanske en videoblogg tsm med Sanna fast de kommer lite senare.



Outfiten på morgonen, mjukisar, tofflor & morgonrocken såklart :) Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare :) Kramisar!



kolla in på SBT

Kikade in på SBT och kollade in alla nya saker som kommit in :) Hittade dom här godingarna! Gå in och kolla ni med :)

http://stylebytyra.se/





Vill ha vill ha vill ha säger jag bara! Känner mig helt slut guys... Skulle kunna gå och lägga mig nu typ! Har faktiskt inget speciellt att blogga om idag så jag kommer nog på något riktigt bra att blogga om senare ikväll :) Ha de så bra så länge så hörs vi sen..


ordning och reda

Nu blev det sent idag igen att blogga. Jag har städat och haft mig idag och nu är jag färdig. Försökte få lite ordning på alla mina viktiga papper och sådär. Sen har jag också gjort en liten budget för den här månaden :) Nu tänkte jag gå ut och ta en cigg och sen klura lite på ideér till en ny blogg design och header!

Vi hörs lite senare!


bilder från nyår

Hittade två bilder men de va bilder som Nina hade tagit med sin kamera & lagt upp på sin blogg så jag snodde dom ifrån hennes blogg :)





Sådär ja nu fick ni några bilder från nyår också :) Hörs imorgon underbara läsare!


huvudvärk

Oj jag visste inte att jag inte hade bloggat idag.. Jag var nästan helt säker på att jag hade gjort de. Haft ont i huvudet hela dagen så har faktiskt inte gjort någonting alls. Sen fick vi lite besök av lite släkt det var trevligt :) Jag ska bara fortsätta ta de lungt idag eftersom jag har skallebank. Kollade på Marley and Me den va hur bra som helst..



Sen bilder på mig och min kusin från när hon va här idag :)




Nej nu ska jag faktiskt bara ta de lungt för jag orkar inte gör någonting med den här huvudvärken! Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en mysig söndag kväll :) Kramisar!






fångarna på fortet

Jag blev äckligt trött efter maten så jag somnade istället för att göra planer. Plus att jag fick lite huvudvärk och den sitter fortfarande i litegrann.. Men ni har ingen aning hur skönt de va att sova sådär, känner mig nästan som en ny människa. Vet att jag kommer ha svårt att somna inatt men de ska jag se till att ställa till rätta också :)

Nej nu ska jag unna min mage något igen så får ni ha de så bra :) Hoppas ni inte glömde Fångarna på fortet på 4:an. Jag missade litegrann men går att kolla på ändå! Foki är duktig i alla fall.. Nu ska jag fortsätta kolla på de.. Ha de så bra så hörs vi imorgon :)



i trafiken

Bilen var hur grym som helst att köra :) Den va lättare på nå vis.. Tror de har att göra med att de är en helt ny bil liksom. Det gick i alla fall bra och jag är nöjd, vill typ bara ut igen NU NU NU! Älskar att köra bil även fast jag inte kommit så långt än och kanske inte kan varenda liten grej men de är ändå hur kul som helst. Har ni börjat övningsköra eller har ni redan körkort kanske?

Efter att jag fick testa köra så åkte vi & handla och sen köpte pizza. Jag fick i mig mat idag utan problem och de glädjer mig verkligen :) Skulle tagit bilder när jag satt vi ratten men lovar att ni ska få se någon gång när jag är ute och kör längre!

Dagens outfit: päls, jeans leggings och en top + brills


BTW.. Ska köpa dom där brillsen som jag såg inne på Specsavers ;) De ni! Sen skänka mina andra glasisar till någon förening så dom kommer till användning & att någon liten pojke eller flicka blir jätte glad! Bra va?

Nu ska jag ta de lungt en stund, skulle vilja hitta på något men vad? Ska tänka på saken hörs senare sötisar! :)


bryta trenden

Nu har Nina åkt hem de är ju tråkigt, men vi kommer ju ses igen! Thank god :) Vi hade de hur mysigt som helst.. Satt i myskläder och bara svull åt chips & ostbogar :) Hur awesome är inte de! Snacka om att vi bröt trenden som är på nyår. Jag tog inge bilder för jag orkade inte ens sminka mig eller nått, kändes så ovärt när vi ändå bara satt här liksom! Men ni kan få lite bilder från idag istället.. Hur var erat nyår?! :)

Ska in i duschen nu och klä på mig osv sen ska jag ut och köra med våran nya bil litegrann, de ska bli skojj som fan! Kommer upp bilder sen.. Kram kram så länge :)


RSS 2.0