underbara dag

Hej alla fina läsare! Jag är så glad att jag får den här dagen den kommer bli så himla bra spelar ingen roll vad som händer inget kommer stoppa mig idag! En sak jag länge längtat efter ska göras. Nu ska jag ta de lungt sen åker jag iväg runt 5!

Jag var hur seg som helst imorse men får skylla mig själv eftersom jag var vaken så länge men jag kunde inte sluta titta på Gossip girl de gick inte de var så himla spännande och jag började fan gråta t.o.m. Men nu ska piplarsson och jag fortsätta umgås. Han blir sotis om jag inte hela tiden ger han uppmärksamhet och han brukar också hitta på nå bus då. Men ni får ha de så bra så ska jag återgå till min vardag!

Kramar!


hemma i lägenheten

Hej alla mina fina läsare! :) Hoppas ni har de bra trots detta väder som aldrig kan bestämma sig! Ganska irriterande, tycker man får byta kläder hela tiden och vända i dörren för att hämta paraply och sen återigen vända i dörren för att hämta solskydds faktorn och solisarna! Whatever...

Som ni kanske inte vet så har jag blivit mörkhårig igen :) Färgade håret igår för jag tröttnade på att de såg ut som de gjorde. Aja nej nu ska jag fortsätta fixa & dona för sen ska jag tillbaka till föräldrarna.

Ha de så bra gullisar! Kramar :)


En bild Nina tog på mig när vi cyklade till Västerås :)
hemma hos föräldrarna

Hej på er :) eller säger man go'kväll kanske? Whatever. Jag har donat och grejat hela dagen var till läkaren och ah dagen har varit galen. Men jag åkte hem till mamma och pappa och har varit här nu några timmar. Coco busar med mamma och skiter ner sig varje gång pappa rör på sig. Jag tar de bara lungt försöker äta lite och sådär för snart blir de sängen :)

Här får ni en bild som togs när jag träffa Coco för första gången!Nej nu ska jag fortsätta umgås med familjen & Coco :)

Kramar!


missa inte

Hej alla fina läsare! Länge sen ni hörde från mig men nu är jag tilbaka iaf för detta inlägg för de vill ni inte missa. Här kommer lite bilder på lägenheten och bilder på min hund Coco :)

Ganska dåligt taget men jag tog bilden bara snabbt för att ni skulle kunna se hur de ser ut. Jag har inga mattor men de är för att jag inte vill ha bajs & kiss på dom haha!Här har vi Coco min hund! Det är en gåva som jag längtat efter i snart 20 år och äntligen, äntligen har jag mig en egen hund tack vare min underbara familj! Han är helt underbar!

Nu ska jag fortsätta fixa och dona här de är ett heltidsjobb med denna rackare! <3

Hoppas ni mår bra jag känner mig dessvärre lite sjuk just nu men ska till läkaren idag så får se va som händer där :) Hoppas vi hörs snart igen.

Kramar!
RSS 2.0