vilken vecka

Hej! Vilket drag de har varit nu ett par veckor. Full rulle med allt, hur kul som helst. Va och shoppade en sväng i veckan och umgick med Lovisa, blev en mat paus och en fika såklart också :) Jävlar vad vi fyndade! Va tvungen att hitta kläder till utgången som va i fredags. Fan så kul vi hade :) Sen skulle jag gått ut igen i lördags men det blev aldrig som vi hade tänkt oss så jag va istället kvar hemma med Nina och så bakade vi och hade de mysigt istället. Min syster & svåger kom hem idag också från Turkiet och hade med sig en del fina presenter till mig, det uppskattades verkligen! Nina åkte hem för ett par timmar sen och nu väntar jag på skjuts för vi ska hälsa på Lovisa en sväng :) Sen är det upp innan tuppen och åka iväg på möte.. Men här har ni lite bilder från shoppingen och ah festandet och allt vad det nu är. Ta hand om er nu! 
 
 
Allt detta under 500 lappen, då har man fan fyndat! Allt skulle gått på nästan 2000 egentligen. Så ut och fynda med er nu ;) Kramar! Och tack till alla som medverkade i veckan för en grym utgång och en massa annat kul, ni är bäst!!

söndag

Hej :) Var en sväng till stan & shoppade lite i fredags men hittade typ ingenting men lite blev de i alla fall och fick i alla fall trevligt sällskap av Frida! Åkte hem till Lovisa igår på förkrök och sen blev det en lång taxi resa med mycket om och men och ah u name it, ner till sjökrogen :) Men fan va kul vi hade och jävlar va mycket folk de va.. Har typ legat och sovit bort hela dagen i stort sätt så nu är man pigg igen.. YAAAY!! (not). Nu blir det filmer antar jag och imorgon kommer Lovisa över! C ya folx.. Massa kramar!
 
 
 
 

onsdag

Hej! OMG kliver ut genom dörren och de va som att kliva in i en bastu, WOW vilken värme de är idag då! Nina kom över igår och vi hade de hur mysigt och trevligt som helst, saknat henne massor :) Sen tittade Dennis förbi en sväng också. Men nu är det dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning för ska på möte om några timmar. Coco mår bra för er som undrar över hur han mår, han är nästan sig själv helt varav att han kan vara lite extra trött från och till. Och stackarn blev attackerad av en hund igår :( fyfan att hans otur aldrig tar slut jag förstår inte!<3 Enda sen dess så har hans ena öra på hängt så ska ringa till strömsholm och prata lite med dom :/ fan han borde få VIP där snart så mkt som han är där. Nej men ni får ha de så bra nu ska jag kolla vart Nina tog vägen :) Massa kramar och ta hand om er!

min kämpe <3

Hej! Har inte haft dom bästa dagarna i mitt liv. Min hund blev dålig efter kastreringen för att dom gjorde ett stort misstag så dagem efter fick vi åka upp med han akut till djursjukhuset efter att han säckade ihop på golvet. Då visade det sig att han hade en blödning i buken. Det är för er som inte vet livshotande. Han blev inlagd och några timmar senare ringde dom mig för att få klartecken på att han fick opereras. Sen kontaktade dom mig när operationen var klar och allt gick bra, dom fick stop på blödningen och han mådde bra trots omständigheterna. Det var ju mindre kul att veta att han hade kunnat stryka med igår om inte operationen hade haft en lucka hade det inte funnits någon Coco idag. Så jävligt tacksam över att dom rädda livet på min älskling och att han idag mår "bra". Han ligger bredvid mig och sover just nu! Så på måndag eller tisdag ska jag ringa runt en del samtal och dom vetrinärerna som gjorde detta ska verkligen inte få komma undan. Men nu ska jag fortsätta njuta av stunden, att han är här vid min sida och mår bra ♥ Ska bara kramas, pussas och mysa med honom nu några veckor så ni förstår om ni inte hör från mig på ett tag. Ta hand om er, massa kramar! :))
 

RSS 2.0