This moment

Vet inte vad jag ska skriva jag är helt tom och ja verkligen helt TOM. Finns inge jag kan skriva eller säga här mer än att nu ska jag ut sen efter någon timme ska jag träffa Malin.
Sjukt jävla ont i huvet har jag i alla fall, de är ju alltid LIKA JÄVLA KUL!

Det var faktiskt allt från mig den här gången för jag måste verkligen dra nu!

BYEEEEEE


Bra dag idag.. fint väder... ah de är de ju verkligen inte kan vi ju konstatera! Och jag själv är heller inte så glad. Känns som att allt bara går neråt, verkligen neråt. Skolan suger verkligen när ska man få en lugn dag inte ens i helgen får man en lugn dag förutom idag typ och då skiter sig alltihopa, vill ju typ bara lägga sig at böla i något hörn.

Är verkligen bitterfitta idag men jag får väl försöka göra de bästa av situationen men de slutar väl med att jag går och blir galen istället och vet ju om att är de såhär idag kommer de vara värre imorgon.

Kan liksom inte göra en enda grej utan att jag blir arg, kan inte ens skriva. Vill få så mycket gjort och vissa om dom sakerna måste bli gjorda men jag har liksom ingen motivation eftersom allt bara går åt helvete hela tiden. Nu är jag pank dessutom som jag typ VÄLDIGT sällan är och de suger ännu mer och så fort jag tänker på de blir jag bara så arg.

Kommer ju aldrig få ihop till London. Har fullproppat min ekonomi till nästa sommar man ba skit kul. Så jävla trött på att folk är så jävla snåla mot mig alltså jag bjuder jämt och ständigt men får fan aldrig nå tillbaka de är vissa som bjussar tillbaka men inte många.

Skulle kunna fortsätta skriva såhär mer och mer men kommer ändå inte komma någon vart med de jag skriver. Jag kunde ha suttit på förfest nu med Linnea med fler och de gör jag ju inte. Fyfan kan inte ens tänka på de.
Finns inge mer att säga så I'm out....

Make it better?

Idag har jag gjort nationella, det gick bra.. Tog typ 2 h för mig innan jag blev klar men samtidigt så var jag verkligen nöjd. Fick höra från andra klassen att våran lärare hade gått in och sagt till deras lärare att ingen i våran klass tog de på allvar. För det första undrar jag hur man kan säga sådär när andra kan höra och för de andra hur man kan resonera på de sättet. Så ska man sitta 5 timmar och skriva bara för att folk inte ska tro att man inte tar saker o ting på allvar fan..

Blir sjukt jävla irriterad. Man har olika taktiker och man presterar olika snabbt. Sen är de ju såhär också, det beror ju på hur man lägger upp uppgiften inte hur lång tid den tar. Jag skrev typ som en skiss eller vad man nu ska kalla det för, den fungerade som en mindmapp iaf. Sen skrev jag bara tills jag blev klar och sen när jag var klar, läste jag igenom det insåg att jag skulle kunna göra bättre men det räcker med att vara nöjd och känna att man själv uppnåt något. Sen finns de ju dom som kanske satsar på MVG och sitter kvar 2 timmar och putsar till allt.

Usch... så himla störande. Har verkligen varit på dåligt humör eller nått idag. Inte dåligt humör kanske men har väl i alla fall varit en liten bitterfitta. När jag kom hem satt jag mig framför tv, det va inge bra skulle börjat göra de jag skulle ha gjort idag men så smart är man ju inte. Det som skulle vara en liten stund vid tv blev till närmare 4 h sömn! Man är som man är helt enkelt.

Nu har jag i alla fall pluggat till provet jag har imorgon sen ska jag fota och jobba med matten imorgon skulle jag tro eller ah fota de måste jag men matten ah fan hoppas jag inte är så trött bara och somnar måste fan gört.

Nu ska jag kolla fejjan sen ska jag troligtvis boka studentmössan och sen leta upp ett papper jag måste ha med mig imorgon.

Imorgon får jag hämta ut väskan. YEAH!


Where do I found it...?

I need to find love, the true love.. Everyone is looking for. I feel so lonley and betrayed. I hade gone from the bad to even worse, belive me it's a painfull road. I can't help wondering who are supposed to be alone for the rest of there life.

Love is the one thing I really feel that I need in my life.. Am I wrong ore not?

For about sex month ore even more, I felt so inlove that it took me all this time to figure that out. I really felt that it was to good to be true but obviously I was alone about that... Now we can't even talk to each other without argueing over and over again..

Everytime I just don't know where to go, even when we fight al the time I wont him here.. I'm a just stupid ore really stupid..? I don't know the answer...

Is't so hard to just let me get what i wont just this one time... I don't belive so!
written by: me only

It never end .. does it..?
... i hate it and love it
but please end all this for a moment
i just need one minut to figure this out...

That's some scary shiet

Veckan som inte är slut än....

På måndag har vi som vanligt väldigt kort dag, det slutade med att jag tog en fika på stan med Lorre och Amelia på stugan. Det va asmys! Vi gick på stan lite, hade lite jag skulle fixa så fick man de gjort också.
När jag kom hem åt jag väl eller vad man nu kan kalla det för.. Sen drog jag hem till Stavvan och kolla rulle, i vanlig ordning.
Under tiden han jag få en killer huvudvärk som jag tror jag kan kalla föra mega migrän eller nått, det var i vilket fall som helst verkligen HEMSKT!

Jadu tisdagen var oväntad.. Skulle väl helst sluppit den dagen. Ner på stan i alla fall med Ann. Tog en sväng förbi musses och sen förbi nått annat sen till um. Då hade vi massa bus för oss! Whoop whoop, we like it...

Tror inte man kan säga så mycket om onsdan, dels för att jag kanske inte minns så mycket och sen för att det hände nog inget den dagen som är värt att skriva om.

Igår var det torsdag och alla lektioner förutom en var inställd, LYCKAT! Fattar fortfarande inte varför jag lät mig själv övertalas och åka, helt sinnesjukt och ovärt så det vara härjar om de. Men anyway, innan skolan så drog jag ner på stan och mötta upp nåra friends på stugan, fresh!

Å VAFAN sitter jag här för... en fredag kväll?! Jävla offer... Det är liksom fredag den 13 och jag sitter själv, mm precis, verkligen inte kul. 

kommer nog aldrig släppa taget om dig för du är verkligen den mest underbaraste personen jag mött i
mitt liv och känslorna för dig kommer alltid finnas kvar där dom vakna och somnade in.

du betydde och betyder fortfarande mycket för mig och vet inte hur jag ska klara mig utan dig vid min sida
om man nu kan säga så.

orkar inte tänka längre 7 eller 8 månader rinner fort iväg men minnerna stannar föralltid

min 4-ever drömkillentotaly crazyHalloween var ju roligt typ ett tag men dagen varken började bra eller slutade bra, men man får vara glad för det man får så att säga. Vilket fall som helst så suger allt ganska hårt just nu. Verkligen inte på topp men under dom senaste dagarna har de blivit bättre så snart är jag på topp igen.

Äntligen 18 måste jag ju få säga. As a matter of fact that's awesome! Typ håller på att gå in i väggen och så men nu börjar det rulla uppåt igen. Vissa finns ju där och ställer upp och så andra inte men de kan jag ta.

Har shoppat massor nu för födelsedags pengarna och idag så köpte jag typ det sista jag ville ha. En Burberry parfym, den luktar AS NAJZ!

Nu är det inte långt kvar till fredag det är ännu mer NAJZ för då är det dags att gå ut på krogen.

Men nu tror jag att jag gjort allt jag lovat mig själv att göra så nu ska jag sitta här och götta mig ska ut och ta en sån där ohälsosam.... ja, ni vet vad! Byeee...


xoxo

RSS 2.0