inte långt kvar nu

Förlåt men orkade inte fixa mig och orkar inte sitta och ta bilder nu heller! Ni får bilder imorgon istället och sen kan ni få lite andra bilder som inte är på mig! Ville bara uppdatera er lite..

När Nina kom så åkte vi & handla och sen nu har vi ätit och så :) Det blev bakpotatis och kotletter mmmmh! Nu ska vi ut och röka lite vattenpipa och ta en drink! Åt lite dåligt så måste stoppa i mig något snabbt bara!

Kommer lite bilder sen i nästa inlägg :) Kram kram!

PS. Inte långt kvar nu :)


never say never



Hur söt unge som helst! Snutten, erkänn man vill ba nypa Jaden Smith i kinden... Lite bara! Bra budskap i låten också: never say never :)



sista dagen

God morgon? Nu har jag vaknat & klivit upp :) Har tagit min sista morgon cigg det här året och snart ska jag ta min sista dusch dehär året. Det har blivit ändrade planer på nyår! Jag blir hemma tillsammans med Nina som kommer snart. Vi ska typ sitta i mjukiskläder och kolla på kärleks film och de ska bli så jävla kul & skönt att inte göra som alla andra faktiskt. Att visa att man kan stå emot, as bra! Lite knas med mig så de är bäst att jag stannar hemma.. Vi kommer ha kontakt under dagen :) Dagens outfit och massa bilder på mig och Nina såklart!



Vi hörs senare! Kramisar :)


glömde nästan...

... lägga upp bilderna på de jag handlat idag! Så vimsig idag, sorry :) Ni får se imorgon hur allt ser ut på och sådär!

Lindex: 99 kr


JC: 299 kr


KappAhl: 49 kr/st


Äntligen får jag ta de lungt & varva ner :) Kram på er!


kaos eller vad?

Nu är jag arg, jag är riktigt arg.. Har inte kunnat blogga försen nu och har varit helt borta i skallen idag över att jag inte kunnat blogga försen nu. Orkar inte berätta alla anledningar men hoppas ni fösrtår ändå. Har haft de riktigt trevligt idag om man bortser ifrån kaoset med bloggandet.

Jag & sis klev upp sen fixade vi oss och åkte in till stan :) Där stötte jag på Ann och sen Jennifer! Mycket trevligt måste jag säga :) Skulle verkligen behöva bara luta mig bakåt nu och lyssna på lite musik, varit stressad hela dagen verkligen!

Dagens outfit


Sitter i bilen


Jag & Ann :)


Jag inne på Vero Moda tror jag de va :)


Imorgon så kommer Sanna hit så ska vi fixa oss tsm & laga middag :) Sen åker vi på förfester och sen vidare till krogen. Hatar krogen vi ska till men ah typ för sent redan eftersom alla bokat bord och sådär. Men vi kommer nog ha roligt ändå. :) Vad ska ni göra på nyår?

Nu ska jag bara ta de lungt för de behöver jag! Vilken dag alltså.. Förlåt igen underbara läsare för att de blev som de blev idag! :(



responsgruppen

Vi hade hur roligt som helst, skrattade hela tiden med mina änglar :) Nu sitter jag hemma hos sis & svåger och ska faktiskt vara social. Men jag ska vara social!

Fått veta nu nör jag ska få åka på spa :) Det blir den 14/1, de ska bli så underbart!



Deras granne skrämmer livet ur mig! Det är personer som haft problem med droger och alkohol och sånt som bor där för att försöka komma ur sitt gamla liv. Och såklart så bor dom granne med en sån och hur kul är de på en skala. Kunde ju inte ens gå upp i trappan utan att han fick flipp! Dom kommer typ från något som heter responsgruppen eller så..?!

Men vi höres imorgon innan vi åker ner på stan så får ni en video eller ett inlägg :)


please forgive me

Äckligt lat har jag varit idag hittills, känns som om jag fortfarande sover men nu är jag duschad och har fått på mig make up & kläder så nu bär de av mot centrum till mina änglar! Efter jag varit med dom åker jag hem till sis och sover där eftersom vi ska upp till city imorgon för lite shopping :) Måste hitta en nyårs klänning så är de bara!

Blir ingen outfit idag för jag har brådis nu, so sorry! Ni får imorgon, de har ni mitt ord på!!!



go' eftermiddag

Nu har jag tagit mig upp ur bingen! Jag har sovit som en gud kan jag tala om. Gick och la mig typ kl.7 imorse ungefär. Lite tokigt jag vet men så kan de va ibland. Nu insåg jag att jag måste sparka mig själv i röven och åka till apoteket. Ska ringa Malin & Sofia för att se om vi skulle ses idag :) Men om jag åker för att träffa dom slänger jag in en outfits bild..


malin gästbloggar!

tjenaaaaaa:D helen sitter bredvid mig men hon bad mig att skriva för hon är för lat.. haha nerå men hon är lite upptagen.

träffade hellen och soffan på centrum sen tog vi bussen hem till hellen. snacka lite skit, jag fick mat för jag va så himla jätte hungrig. tjockisvarning? de va så länge sen alla träffades och umgicktes så de va jätte roligt att träffa dom. sen kom soffans pojk o hämta oss och körde oss hem till mig, men soffan drog. nu sitter jag och hellen hemma hos mig och min hund har blivit jätte kär i henne:(.. vi ska nog alla träffas imorgon igen, awesome. då blir de säkert massa bilder o sånt skit, som jag vet att ni alla vill se:D..


http://malinfredriksson.webblogg.se
jaaaaaaa jag ger mig själv en länk ba för ja e så cooooool. daa..

spånar på nya ideér

Funderar på något liknande till en ny header :) Men de suger att mitt Photoshop försvann!



..... saknar den där kroppen lite men jag är inte långt ifrån!


nyårs låten



Har precis vaknat. Ska typ äta lite sen posta brev sen träffa Sofia & ta en fika :)

one big step at time

Jag tar små kliv frammåt.
Idag tog jag ett steg i rätt riktning...

Jag vet vad jag vill
Jag håller mina drömmar nära hjärtat
Jag kommer klara av smärtan
Jag ska nå till toppen

Lyssna.. Du är huvudpersonen i ditt liv. Var rädd om tiden du har vid liv. Gör som jag gråt, va arg och allt vad de nu kan vara MEN kom ihåg du kan alltid finna en lösning på allt även fast de kan ta tid. Behandla alltid andra som du själv vill bli behandlad. Gör bara sånt som får dig att må bra!

Jag kan inte tacka skaparen till mitt liv tillräckligt. Jag har världens underbaraste familj & jag har vänner som jag är säker på alltid kommer finnas där för mig.

Det tar lång tid att inse saker och ting men de känns verkligen som att jag vet vem jag är nu och vem jag kommer förbli. Jag är så säker på mitt kött & blod. Jag är säker i mig själv.


tröst shoppingen

Jag har överskotts energi igen.. Kunde inte ens äta mat så jag får äta lite senare idag trots att jag är helt emot de :)

Lyckades fynda lite på stan med sis efter fikan :) Vi hade de hur mysigt som helst.. Jag har tagit ett stort steg idag och jag är så glad att jag äntligen vågade men de är fortfarande lite tungt att handskas med. Men nu ska vi inte hänga läpp nu ska ni få se mina fynd :)


Först tog vi en fika :)

Tröjan från Gina :)

J.Shortan från Gina!

Glasögon fodral från specsavers :) En gåva från dom!

Hittade ett par skit coola brills där också!!

DOM ÄR HELT BANANAS!! Det är något som låter utanför mitt fönster måste kolla vad de är. Ha de underbart så hörs vi imorgon eller senare ikväll :) Kram kram




shopping med sis

Har precis gjort mig färdig & väntar bara på att min sis ska komma och plocka upp mig sen åker vi iväg för lite shopping. Det finns inget bättre när man är ledsen att åka och shoppa lite med sin sis. Om ni undrar vad de är som tynger mitt hjärta så handlar de om kärleken och sen fick jag lite halv dåliga nyheter igår.

Men de ska bli skönt att komma ut en stund med sis så jag kommer på andra tankar för en kort stund. Finns inget bättre sätt en lite shopping när man är ledsen. Men vi hörs lite senare för nu kom sis :)


your amazing boy

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause "girl" you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

- Bruno Mars




vilken kväll

Vilken kväll...! Det var hur kul som helst på så många sätt & vis men de va också en hel del knas! Det var katastrofalt lång kö och jag betonar "ingen vip lista". Jag blev sönder mosad tsm med min moster. Folk som stog längra bak skrev, MOSA, tryck på.. Sen kände man hur man bara flög framåt! Jag säger de igen, VART FINNS RESPEKTEN!? Folk trängde sig från sidorna, seriöst sånna människor kan jag inte annat än att ogilla starkt!

När vi kom in så lugnade de ned sig.. Ah jo den här gången var de värt att stå och köa så himla länge men de va bara för att jag gick med min syster, gör aldrig om de igen. Vi fick stå på en plats hela kvällen för de gick inte att ta sig fram, men vi dansa fötterna av oss och hade de grymt ändå!

Efter en lång kväll stoppade jag en taxi och så åkte vi hem! Minnesvärd kväll.. Här har ni lite bilder :)

Jag & Syster!♥

Outfiten - pälsjackan & miu miu väskan som jag lånade av syster :)


Vet inte vad jag ska hitta på idag.. Vad gör ni? :) Kram kram




hemma hos morfar

Hej bloggläsare! :) Försökte få morfar att gäst blogga men det gick inge bra! Vi har ätit julmat idag igen, hur gått som helst!


Utsikten är underbar härifrån!


Det blev ingen bra bild såg jag nu, jag tod fel. Men nu tänkte jag börja duscha för vi ska fixa oss inför kvällen :) Kram kram på er så hörs vi imorgon :)


juldagen

God morgon! Hoppas ni sovit gott, jag har väl inte sovit nå vidare bra inatt men så kan de vara. Jag måste ta en alvedon nu för jag har ont i huvudet sen ska jag strax åka till västerås hem till bästa morfar för att umgås med min moster :) Ni får ett videoklipp istället för ett långt inlägg :)



Vi hörs kanske senare, det kan jag inte svara på än :) Men massa kramar till er så länge!


varma kramar

Hoppas ni haft en underbar julafton, de har i alla fall jag. Alla som jag älskar mest och håller närmast hjärtat har varit samlade runt mig hela dagen. Hur underbart är inte de? Hade däremot ingen direkt julkänsla idag när jag vaknade. Så jag har varit lite tråkig om jag ska vara ärlig. Men maten var hur god som helst i och jag valda att äta lite i år så man slipper må illa i en vecka! Känner ni också så med julmaten?

Jag lägger inte upp nå bilder och så idag, fick inte tid att blogga igen försen nu och jag har inte kollat igenom alla bilder än. Ni får dom imorgon tror jag :) Nu ska jag gå och umgås lite sen ska jag bara ta de hur lungt som helst.. Imorgon ska jag ut med syster som är hemma ifrån Sthlm så får se hur mycket bloggande de blir imorgon.

Massa varma jul-kramar till er alla :)


god jul

... till er alla min fina läsare! Ni betyder mycket.. Kram kram!



Nu ska jag börja fixa mig innan alla börjar komma :) Ha de underbart så länge..


julafton imorgon

Känns hur bra som helst, nu har jag gjort allt som jag skulle göra idag. Det tog inte bara ett par timmar de tog hela dagen. Har verkligen gjort allt de ända som jag känner på mig att jag kommer glömma är att sätta systemkameran på laddning, lär kanske göra de nu?

Kollade precis på sista avsnittet av "Rebecka & Fiona", sorgligt värre!



Jag kollade självklart också på Ana Gina show men längtar till nästa avsnitt för de här som va nu var inte bra tycker jag.. Nej nu kallar ciggen och min kropp skriker efter näring :) Så kram kram så hörs vi imorgon på julaftons morgonen bästa läsare!




video inlägg

... från igår :) BUSS? Vart är vi påväg & vart är vi någonstans? Kika och ta reda på de :)



Hörs lite senare nu ska jag kolla på Ana Gina show & ta de lite lungt! Stora varma kramar :)


äventyr

Hej väntasfulla läsare! Saknat mig? Jag har saknat er i alla fall. Jag håller på att lägga upp dom två videoinläggen vi fick ihop igår men de tar hur lång tid som helst men ni kommer få dom :) Vi kan börja med lite bilder och så.

Ja igår kom ju Kilian över och fick se hur de ser ut att bo någonstans i ingenstans. Vi lagade middag tillsammans och hade de hur bra som helst. Sen blev de självklart lite stress till bussen för att åka till Västerås och se Due Date. Den var hur sjukt jävla rolig som helst bara de att dom där fittorna bakom mig & Kilian skrek som grisar när dom skrattade! Fick mitt lilla bitch-fitt utbrott och härmade dom men dom fortsatte! RESPEKTEN, vart har den tagit vägen om jag får fråga?!

Efter bion var vi upp och tog något starkt att dricka på W&B, tog en cigg och pratade bara massa skit & dansade loss lite :) That's how u do it!




Sen la vi ansiktsmask :) & bara tog de hur lungt som helst, de behövde vi!



Kommer ett inlägg snart igen :) Kram så länga bästa läsare!


jul förberedelser

Hej mina käraste läsare :) Kilian har åkt hem och jag satte igång på en gång med all julmat tsm med mamma :) Och sen massa annat som ska bli gjort till julen. Jag kommer blogga lite senare då lägger jag upp bilder och sånt från igår sen kommer jag också lägga upp någon bild från idag när vi fått upp julgranen :) MYSPYS!

Kram på er så länge så hörs vi senare!


mot västerås

En outfits bild till mina underbara, nu måste jag & Kilian SPRINGA till bussen!



Hörs senare guys, kanske lägger upp ett videoinlägg med Kilian, later bitches!


meeting up K

Heej boys and girls :) Jag har varit seg på att blogga idag, har inte riktigt haft koll på vad klockan är, I'm sorry guys! Vilket fall som helst så ska jag snart gå till bussen för att åka och möta upp Kilian :) Vi ska gå på bio ikväll de ska bli mys! Jag kommer nog lägga upp en outfitsbild men de får blir när han kommit, någon gång efter de :) Ni kan få en liten bild iaf så länge..



Vi hörs senare mina stjärnor :) Kram kram!


kvälls prat

Debatten var bra i alla fall :) Ni hittar dom jag tittade på genom att först gå in på http://svtplay.se/. Sen skriver ni bara Debatt i sökrutan & väljer avsnitt 16 & 17. Den ena är om självmordsbombaren och den andra handlar om facebook sen kultur.

Måste dela med mig av denna roliga händelse som skedde nyss. Pappa och jag stod och pratade sen tog pappa och hällde i sig munskölj och börja gurgla & då pratade vi fortfarande de va bara de att tillslut börja jag också blåsa upp kinderna som han. Började garva som fan båda två! Ni kan ju tänka er hur de såg ut.

Btw tror vårat vatten är lite trasigt serni! De är smuttsigt som bara den när man spolar vattnet! Fan jag som ska duscha imorgon när jag vaknar, jävla fasen! Ringer nog kommunen imorgon och säger till så får dom fort som fan komma & laga!  

Jag garvade extremt mycket när jag såg den här på tyras blogg! Sjukt rolig är den, ni lär kolla på den!



Nej ni ska få sova nu så jag ska jag fortsätta med mitt, hoppas ni haft en bra dag! :) Kram kram!


en liten sneak peek

Ni kan få lite bilder nu ifrån min städning :) Ni får se lite av min så kallade Walk in closet :) Fast jag ska ha en finare och störra sen när jag flyttar hemifrån när de nu blir av! Men nu har jag i alla fall ordning & reda så som jag vill ha de.. Är ju så extrem pedant av mig & allt vad de nu är.. Helt galen ni skulle inte stå ut i mina skor!


Smycken & smink :)

Mitt vardagsrum :) Täcke & kudde ska de va!

Min lilla closet är ju absolut min favorit plats :) Men ni får bara en liten sneak peek! ;)

Nu ska jag kolla på en Debatt..? Fråga mig inte varför men den kommer nog vara ganska intressant. Ni får ha de underbart så länge alla fina underbara läsare :) Släng gärna in en kommentar med lite frågor om de är något ni undrar om mig, de kan vara vad som helst! :) Kram kram!



iphone 4

Dåliga nyheter.. Läste någonstans om att om man har hårt skal på Iphonen så kan glaset på baksidan spricka.. Jag fick panik när jag läste de och tog bort mitt skal för att kolla men min hade inte spruckit men den kan göra de. Så va försiktiga med era mobiler och speciellt om ni har Iphone. Såhär kan de se ut ifall det skulle hända...



Tänkte lägga upp bilder på resultatet från städningen fast de gör jag lite senare.


cigg nu

Väntar fortfarande ivrigt på att mamma ska vakna men de gör hon inte så nu tänker jag faktiskt gå ut och ta min cigg sen börja städa. Vi ska stor städa idag inför julafton och sådär :) Mycket att göra.. Hade en konstig dröm nu btw.. usch didn't like it all...

Förlåt för att jag är så tråkig dom senaste dagarna men jag har vänt på dygnet helt och de är för att jag inte har något att göra på dagarna, inget jobb att gå till liksom. Jag är en sån person som hela tiden måste ha någonting att göra annars blir jag galan och de känns som jag blivit de redan HAHA! Nejdå.. nu blir de en cigg som jag längtat efter ganska många timmar!!


knäck



Bilden är tagen från google! Sådär har precis gjort färdigt mina knäck! Massa gott :) Ska ta de lungt nu sen är de inte långt kvar tills de är dags för mat. Jag tror att jag har misslyckats lite kanske med knäcken men de visar sig.. Kram på er så länge!


graffiti nails by isadora

Hallå där! Såklart så har jag sovit för länge, de måste ske en förändring på detta! Nu ska jag äta frukost och klockan är liksom snart två..?

Fan vad jag vill ha såna där Graffiti nails :) Typ guld & vit :O eller typ svart & vit. Har någon av er ett nagelack ifrån Graffiti nails från Isadora?



Nej hörni jag måste äta min frukost nu så vi hörs senare :) Ska nog fixa & dona lite här hemma, finns en del att göra.. Men hoppas ni får en händelserik måndag, snart är de JUL också så ni har säkert massor att göra! :)


julmys med lite släkt

Nu har man varit på lite julmys med några ifrån släkten :) Det var mysigt. Vi åt lite gröt och julskinka på macka sen blev de glögg & lite annat smått & gott till. Här får ni lite bilder :)








Det är så kul att se alla julgranar för ingen är den andra lik. Vi har inte satt upp våran än de ska man ju inte göra försen dagen innan julafton såklart. Nej, jag är massa mätt så jag ska lägga mig nu och bara ta de lungt och kolla lite film eller så kanske.

Hur har eran helg varit? :)


julmys

De fick bli en klassiker som ändå gick på tv :) Grinchen såklart, fick massor av jul känslor nu ju! Det är nog lungt dom försvinner nog haha! Massa popcorn blev de iaf :) De finns också lite After eight & Paradis ask såklart men har inte stoppat i mig något utav de en.


Nu börjar nästa film får se om de är en bra film :) USCH vad jag blev sugen på lite glugg, lussekatter och KNÄCK mmmmh det är väl typ de bästa med julen... Alla gosaker man stoppar i sig? Fast sen mår man ju riktigt dåligt iofs! Nej nu ska jag sluta babbla :) Kramis på er!




tråkig helg



Osminkad & uttråkad... Jag försöker verkligen hitta på någonting att göra ikväll men de går verkligen inte. Folk är hopplösa i dom här städerna. Ska ta & flytta så fort som möjligt tamefan, dom här människorna ger mig rynkor seriöst! Vad hittar ni på ikväll då? Ska ni kanske göra något riktigt roligt? Dela med er isf i kommentarsfältet. Nu ska jag poppa lite popcorn och se om jag hittar någon film att se. Uppdaterar senare, kramis på er!




love at first sight

Hittade lite ögongodis när jag kikade runt igår kväll för jag kunde ju inte blogga. Här han ni ett par godingar!





In med dessa i garderoben, ja tack! Btw.. Har spekulerat lite här hemma och insåg att de kanske kan vara blomman som vi har här hemma som gör mig dålig eftersom min far också känner sig kraslig från & till. Får se om mitt onda i halsen försvinner nu när vi plockat undan blomman eller så är de bara ett vanligt virus som inte vill bryta ut.

Vad tycker ni om sakerna? Hiss eller diss?


that's not ok

Jag kände mig verkligen helt handikappad igår för att de inte gick att blogga. Men nu kan jag äntligen blogga igen! Jag gick en flera ggr men de gick inte ens logga in. Jag vet inte om ni kanske också hade så men jag hade några vänner med samma problem. Inte så kul att man ska behöva förlora läsare för att de inte går att logga in på bloggen, hoppas ni förstår och att ni som försvann kommer tilbaka.

Idag är de fredag och jag är fortfarande dålig, orkar inte göra någonting i stort sätt. Ligger bara och vilar hela tiden för att jag ska bli frisk någon gång. Jag har inte gjort mycket alls med andra ord och blir nog inget idag heller eftersom i stort sätt alla ska dricka osv men så kan de vara.

Fick som damp igår på min dator men de är ju i sin vanliga ordning, den lever sitt egna lilla liv. Jag hade sönder musen lite hehe! Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi nog lite senare :)




färdig bakat

Jag har så himla ont i huvet.. Sen fick jag för mig att jag skulle baka och när jag insåg att de skulle ta 40 min eller mer så ville jag bara dö. Men nu är den färdig i alla fall, den smakar choklad.. Va inte ens sugen på något men aja! Duktigt verkligen. Ni kanske är sugna på en bit däremot?



Nej nu ska jag ta de lungt och hoppas på att min huvudvärk går över. Nu ringde Daniella så jag ska prata med henne. Hörs imorgon efter jag varit hos läkaren :)


bion inställd

Vi skjuter upp de till imorgon istället, bion alltså :) De blev lite knas med tåg osv. Så de blir hemma kväll för min del. Ska ut och ta en cigg nu sen väntar jag på att Paradise Hotell ska börja, längtar verkligen sjukt mycket! Kanske kikar någon film lite senare ändå fast genom
 
Jag tycker voodler är hur bra som helst, vissa säger att de inte funkar bra alls men för mig funkar de hur bra som helst och de är bra kvalité. Men vi hörs senare efter Paradise Hotell för jag ska hoppa i mina mjukisar.


movie night

Idag ska jag på bio med min kusin. Vi har inte umgåtts på länge så de ska bli roligt, sen var de länge sen man gick på bio dessutom. Först ska jag vila lite nu för är verkligen hur trött som helst! Sen är de in i duschen & fixa sig. Sover inte hemma så får se om jag bloggar något när jag kommer hem efter bion eller inte, kan inte svara på de nu.


Jag får tacka min bank för bio kvällen på förhand! :) Vi ska se Due Date!


Jag hinner kanske blogga innan jag ska åka :) Då kan jag lägga upp dagens outfit. Ni får ha de så bra så länge så hörs vi nog senare :)


saknar sommaren

Jag saknar verkligen sommaren :( tittade på bilder från i somras & de va då jag verkligen insåg hur mycket jag saknar sommaren. Gör inte ni de också?


Spanien glömmer jag aldrig, de var verkligen hur underbart som helst! Spanien är lätt en favorit utan tvekan!

Öland resan som verkligen va helt ihjäl :) Finns så många fler sommar minnen och jag önskar att någon kan snabb spola & ta mig till sommaren 2011.

Hoppas ni sover gott ikväll mina fina läsare! :) PS. Vad har hänt med att kommentera?



inte 100 % idag

Idag mår jag inte 100 % känner jag så de blir nog ganska svagt med bloggandet idag. Ni ska veta vilken tur jag hade, AF va ju stängd idag men de hade jag helt glömt bort helt men turen i oturen så kom en snubbe som skulle gå in dit som jag pratade med när jag va där sist, så han skrev under mina papper. Vilken snubbe alltså, kanoners!

Sen gjorde jag våfflor med mamma för ett tag sen de va gott som fan men nu mår man som man förtjänar. Usch mår illa som bara den. Längtar till Paradise Hotel så tills de börjar ska jag bara lägga mig & vila en stund. Hoppas ni haft en bra tisdag i alla fall, min har varit helt okej trots allt knas. Vi kanske hörs senare små gullfjun!


mot arbetsförmedlingen

Snart ska jag åka till Arbetsförmedlingen för att få lite papper underskrivna. Vaknade av att pappa ringde, jag ba NOOOO är klockan såhär mycket! Jag skulle klivit upp tidigt idag för att jag ska kunna komma upp på torsdag i tid men jag får se till att ställa klockan och hoppas på att den ringer helt enkelt.

Nu måste jag fixa mig för att åka dit, börjar bli ganska stressad. Men vi hörs senare alla söta underbar läsare!


ett samtal

Nu sitter jag och väntar på att Kilian ska ringa! Efter vårat samtal ska jag väl bara lägga mig & försöka sova i alla fall, får se hur de går! Men vi hörs imorgon iaf ska försöka att komma upp i tid bara. Godnatt mina fina läsare!


favorit maträtt

Det är en maträtt som jag åt första gången i Danmark. De är potatis, fläskstek och skysås med grädde i :) mmmh! Ni fattar inte & jag fattar inte men de är helt sinnesjukt gott vilket fall som helst.



Oh no.. Nu börjar PH!! :) Hörs sen!


självmordsbombaren

Jag blir faktiskt jävligt rädd när jag tittar på de här klippet & alla andra klipp som finns ute på youtube. De är ju helt obeskrivligt, helt sjukt, helt ofattbart! Vad är de som händer med Sverige?! Man vågar inte gå utanför sin dörr, man vågar inte gå ensam i mörkret, man vågar inte göra någonting alls längre för att man kan bli skadad på så många sätt. Det är verkligen hur läskigt som helst. Jag är väldigt tacksam över att jag inte var där när de hände ska jag tala om för er och tycker verkligen synd om dom som såg de där på riktigt, man lär ju få mardrömmar för resten av sitt liv. Jag är bara riktigt rädd för vad som kommer att bli nästa steg?



Jag har inte så mycket på det när jag fick höra de men tankar sprang ifatt mig lite när jag alldeles nyligen gick in och kolla på Ginas blogg & såg att hon hade lagt upp en intervju som hon hade angående denna förskräckliga händelse.


jag älskar paket

Titta här vad som landade i min brevlåda för bara några minuter sedan!


Jag älskar paket!

Den är inte guldig eller så bara blixten från kameran som gjorde så de blev sådär. System kameran har jag inte orkat ladda så använder en annan för tillfället.

Suddig bild men så blir de när jag inte orkar ladda systemkameran. Sorry!

Jag ska få min favorit rätt idag, ska bli så himla gott! Ni får se sen :)




bingo rimer

Bilder från helgen






Dom där killarna vägrade lyssna! Jag sa till dom jag ba nej ni får ta en bild med han efter oss, vi vill inte ha med er. Vilka gaaah nej fy jag blir bara arg av att tänka på de. Finns så mycket människor på denna jord utan respekt för andra!


lucia

Idag är de ju Lucia, är de någon som ska gå och titta på någon?



Det blir ingen för min del i alla fall. Jag va uppe så sent igår för att jag pratade med en vän så jag vaknade jätte sent, OPS! Har lite & göra idag som sagt så är väl lika bra att sätta igång. Är de bara jag eller har några av er också tappat de här med julen? 

Känner mig ganska splittrad idag vet inte riktigt varför men hoppas jag mår bättre senare :) Ni får ha de så bra iaf så störs vi lite senare!


hej söndag

Jag försökte blogga igår genom min mobil men de gick inte som jag hade tänkt mig så ledsen för de. Försökte t.o.m imorse igen men ingen lycka där inte. Vilket fall som helst i alla fall så sov jag som en stock hela lördagen nästan, från de när jag kom hem tills jag blev väckt för de va mat.

Mot kvällen så insåg jag att jag hade blivit dum i huvet så jag åkte hem till Idah för att hon skulle lära mig något vettigt. Vi kom inte så långt med de så vi gick & köpte..



... dessa goda påsar och sen hade vi film mys! Så de blev en mys lördag, ville nästan gå ut igen fast blev ju inte så. Vakna upp imorse typ hundra ggr för jag hade hennes fötter i mitt ansikte, jag som har fotfobi.. Ni kan ju tänka er paniken. Vilket fall som helst iaf så klev vi upp runt 12 kanske då åt vi toast's, mmmh!

Umgicks någon timme till sen så kom Mor & Far och hämtade mig. När jag kom hem så städade jag & bäddade rent i sängen. Kom nyss ut från den sjukaste refreshing shower EVER! Nu blir de cigg och försöka få tag på Kilian!

Hörs senare!




inget vettigt från mig

Jag ber så mycket om ursäkt nu men jag har inte fått tag på bilderna från igår riktigt än. Jag va in på Bingos blogg men där finns dom ju självklart inte, har också kollat in på Silk men har inte kommit upp där heller. Så ni får tålamodigt vänta om de är OK.

VILKEN kväll.....! Jag hade verklige sjukt jävla kul. De va ös från mitt & ellas håll, kanske lite mindre ifrån Idahs håll eftersom she left us.. Mådde inte bra när jag vakna kan jag säga... då va de fortfarande snurrigt. Jag & Ella åkte ner på stan, jag köpte displayskyddet btw. Ah men kul som f****n hade jag igår i alla fall. OCH Bingo...... finner inga ord alltså! Damn!

Nej nu ska jag faktiskt ut & ta en cigg den lär behövas för just nu är jag ganska piss off på mina tankar.. Ta bort dom please goood!

Hörs kanske sen girls & boys!


på glatt humör

Jag klev upp ganska sent idag sen åkte jag till Ica för att hämta mitt paket från http://www.nelly.com/.

Den mysiga sköna koftan

Dom röda skorna


Jag fick en liten present också från både Nelly & Style By Tyra, på Nelly fick jag 100 kr rabatt att handla för och sen från SBT fick jag en extra ring. Inte för att jag är ett häst freak men tackar så mycket ändå. Men jag fick också en fin överraskning när jag kom hem...


Ringarna


Det ända som jag väntar på nu är skalet som jag beställt :) Och sen display skyddet jag ska köpa har jag också kvar men sen är jag färdig, kan man ju hoppas iaf ;)

Men nu måste jag laga ordning lite mat till mig själv. Sen är de dags att börja fixa sig, lite stressigt nu. Ska hem till systers kille och där kommer också min andra syster & hennes kille att vara. Ska bli trevligt! Träffar Idah & Ella när vi ska ut :) Ni får nog lite bilder sen kanske, eller någon video eller så ;) Jag lovar att ni får något i alla fall. En outfits bild om jag hinner med de innan jag åker.





ännu en beställning



Display skyddet gick typ inte att beställa så den köper jag direkt i affären så fort jag har vägarna förbi :) Mitt paket är ni på Ica (skorna & koftan) så de ska jag hämta imorgon. Ringarna jag beställde kommer väl nästa vecka & de är samma med skalet tror jag!



Är verkligen hur mätt som helst, har precis ätit mer än en halv kebabpizza & jag brukar knappt äta en halv vanliga fall. Sen har jag beställt de sista så nu ska jag se på Paradise Hotel.



Hörs senare underbara läsare!






beställt

Beställt dessa från Style By Tyra :) Kanske måste beställa om för tror de blev något fel men de visar sig jag har mailat dom så får se vad dom säger.





Nej nu ska jag ut och ta en cigg sen ska jag bara ta de lungt.

 

första designen

Har ni sett Tyras första design?


Den är ju verkligen hur snygg som helst. Den är lite kaxig, de gillar vi! Just ni sitter jag ivrigt och väntar på att skorna & koftan ska komma, tror dom kommer imorgon men jag vill att dom kommer nu nu nu..

Vad gör ni idag då?


big brother

Har ju bara tagit de lungt idag som sagt, eftersom jag inte känner mig så pigg. Det har varit så kallt också så man har ju inte velat gå ut. Men jag kan i alla fall bjuda på ett klipp som är ganska smaskigt eller vad tycker ni? ;)




grym länkning

Vissa killar vet verkligen inte hur man klär sig snyggt, tur att mina killkompisar vet hur man klär sig i alla fall :) Skulle aldrig kunnat gått med dom annars ifall dom typ hade svårt att matcha sina kläder med varandra, vilken katastrof verkligen!

Har ni sovit gott inatt? Det har iaf jag gjort, sovit lite nu på morgonen också för att ladda upp batterierna liksom! Hur skönt som helst. Ett litet tips till er om ni älskar, Gossip girl, One tree hill, The hills, The city & Grey's med fler. Det finns verkligen massor!! Då tycker jag att ni ska gå in på http://www.casttv.com/ där finns verkligen ALLA möjliga serier och annat för den delen också.



Har ni hört talas om Rebecca & Fiona? Två riktigt grymma tjejer ifrån Sthlm? Gå i alla fall in på SVT play länken så kommer ni direkt till Avsnitt 1, ni får inte missa dom är så bra!
http://svtplay.se/v/2178732/rebecca_och_fiona/del_1_av_12?sb,p140730,2,f,-1 

Nu ska jag kila vidare men ni får ha de så bra sötnosar!


hemligt projekt

Pratar med Kilian :) Gud så vi skrattar, dör! HAHAHA! Vi har börjat planera ett litet hemligt projekt tillsammans så de får ni se lite längre fram! De blir intressant....


Kolla in hans blogg http://kilianfrancois.blogg.se/ den är hur bra som helst & han är ju ur gullig! Men han måste göra något åt headern för att stenålder keeps on calling me ;)



dagens vill ha


Blivande skal till min underbara Iphone 4 :) Och ett display skydd. Tror jag ska beställa dehär kanske idag får se ska kolla hur lång tid de tar innan man får sakerna.

Nu ska jag glo lite tv & ta de lungt försöka få tag på min syster ska jag också. Vi hörs senare sötnosar!


gjort idag...


2010 frågor

Nu har jag lite frågor att svara på :) Det är jätte svårt att komma på 10 st vet inte varför borde va jätte enkelt eftersom jag varit med om mycket skit men också väldigt mycket bra saker. Får se hur de går, kanske kommer på mer sen.

10 stycken höjdpunkter från 2010?
Svar:
1. Spanien med familjen. 2. Öland tsm med Lillan (en tjejkompis). 3. Började jobba som bartender i Västerås. 4. Tog studenten. 5. Alla bra fester. 6. Gjorde event på nattklubben Silk i Västerås. 7. Fick jobb i sthlm.
8. Blev kär. 9. Syster gifte sig. 10. Blev kompis med Idah igen :))

10 stycken besvikelser från 2010?
Svar:
1. Att jag litade på vissa människor som sedan högg mig i ryggen. 2. Min födelsedag. 3. Utklädnadshowen med skolan. (Svårt att ge 10 st för vissa av dom besvikelserna jag har ska jag nog inte dela med mig av).

Är något speciellt under 2010 som du ångrat/ångrar?
Svar:
Denna fråga hör väl lite ihop med besvikelser. Jag kan säga att jag ångrar att jag litade så starkt på vissa människor men samtidigt så ångrar jag de inte riktigt heller för jag har lärt mig så mycket på vägen. Jag ser mycket negativa saker men jag försöker också se något positivt utav saker och de ger mig liksom mer. De är dom andra som förlorat, jag har vunnit.

Är de något under 2010 som du helt enkelt velat göra men inte hunnit med?
Svar:
Jag vet inte riktigt.. Just nu kan jag inte komma på något som jag skulle velat göra men som jag inte hunnit. Har verkligen haft hur mycket tid som helst om jag säger så.

Hur ska du fira nyårsafton 2010 - 2011 och hur firade du förra årets nyår?
Svar:
Dit har jag inte kommit än, gillar inte att planera allt för långt ifrån för får upp så mycket förhoppningar sen går dom bara ner i spillror men jag skulle i alla fall vilja fira nyår i en större stad :) Förra året så åkte jag till Enköping och firade nyår hemma hos Theodor :)

Har du något nyårslöfte?
Svar:
Att de ska bli ett bättre år för de första. Att jag ska börja min karriär. Att jag ska flytta hemifrån. De är iaf 3 saker som jag vill få färdigt till 2012 :)

Försökte lägga upp några bilder men de går inte. Hatar att de alltid krånglar för jag vet att ni vill ha mer bilder i mina inlägg. Tycker själv att dom är ganska tråkiga utan bilder men de ska ju krångla hela tiden och de är ju mindre roligt. Nu ska jag ta de lungt tills jag somnar vi hörs imorgon...

Kram kram!


so not ok

Beställer skorna, klänningen och koftan på måndag! :)

Just nu är jag inte på nå vidare humör. Har lust att bara explodera men de kan jag ju inte riktigt göra men fan vilken go lust jag har att göra de.

Bloggvärlden är kaos verkligen! Självklart får man ha egna åsikter och sådär men de kan ändå bli lite fel ibland. Folk börjar verkligen blir riktigt grova i orden. Många bloggare bråkar med varandra för att själva få något ut av de som i de vanligaste fallet då fler läsare. Många bloggare härmar varandra, då för de mesta att man härmar dom stora bloggarna.

Min bakgrund kommer ifrån någon som hade en blogg om L.C och min header är inspererad ifrån den också, men jag gjorde de självklart till något eget. Så de blir lite dubbel moral men jag tror ni förstår min poäng. Vilket kaos.. Börjar bli tråkigt för de bara är så fake hela tiden.

BTW.. Om ni har fler frågor eller att ni kanske vill att jag ska ta upp något speciellt i bloggen, vad som helst så är de bara att hojta till så gör jag så gott jag kan.

Kram kram!!


dagens måste

Börja få ganska så mycket julkänsla, de kanske inte är så tokigt trots allt.. Ah jag vet inte. Jag har i alla fall önskat mig lite i julklapp. Dels den där julklänningen, men vet inte hur jag kommer se ut i den sen har jag också önskat mig:


The shoes :)

Och den mysiga koftan :)

Vet verkligen inte hur jag ska göra, om jag betalar allt själv och sen önskar mig något annat i julklapp, måste tänka. Men ofta man inte bara älskar klänningen, koftan och dom där underbara skorna!?

Nu ska jag fixa & dona lite så mycket jag orkar här hemma. Känner mig fortfarande inte frisk än men lite piggare från och till. Hoppas ni får en mysig lördag :) Vi hörs lite senare..

Kram kram!!


julklänning


Ofta inte julklänning då? :O Ni vet när man får en sån är uppenbarelse hur snyggt de skulle bli och vad man ska ha till och allt. Tänk om den inte ser bra ut på?

Vad tycker ni, Hiss lr Diss!?

out of line

För er som inte vet så har alltså Paulina Danielsson "Paow" lagt upp en naken bild på Alexandra Nilsson "Kissie" i ett av sina inlägg, de tycker jag verkligen är helt fel. Hon skriver typ varför ska jag visa respekt för henne efter allt hon gjort mot mig blablabla.. MEN stop hallå där, du sjönk nyss ner på samma nivå.

Okej, bloggbråka hur mycket ni vill, håll på hur mycket ni vill jag lägger mig inte i detta är bara min åsikt att ni båda beter er jävligt omoget och oproffsigt. Jag vet inte känns som att jag börjat tröttna på alla bloggare för ni går verkligen för långt.

Ta mitt råd, om ni har någon som kanske är jätte dum mot er. Det tar hårdare på den andra personen om man bara struntar i den och kanske tar ut sin ilska på något annat, springer ut och skriker allt vad man har sen går vidare. Vad vet jag men att göra lika elaka saker tillbaka de förstår jag mig inte på riktigt. Jag blev verkligen helt paff när jag såg de, kunde knappt tro mina egna ögon, detta är verkligen out of line!

Tillbaka till mig. Jag är tyvärr jätte dåligt, har åkt på något jag inte har någon aning om vad de är. Symtomerna skulle jag kunna pladdra på om hur länge som helst, it never ends! Så jag skonar er från de. Bloggandet kommer bli lite tamt ett tag, jag bloggar när jag inte ligger i 40 graders feber och mår bra. Så vi kanske hörs senare, eller imorgon de vet man aldrig.

Hoppas ni får en bra fredag iaf och slipper ligga hemma sjuka som jag. Ut & ha kul med er, ha lite kul åt mig också :)

Kram kram!!

förklaringen

Kör en liten kortis istället :) Jag sa upp mig av många anledningar men om vi bara ska prata om jobbet så är de för att de inte va ett vidare bra jobb. För de första slytta så lång för ett jobb med provisions lön dvs att man bara får pengar när man gör en försäjning. Pendlingen man gör varje dag till alla arbetsplatser får man betala för själv. Man är fri, alltså t.ex vill jag ha lunch i 1 timme så får jag de men skulle jag kanske inte göra någon försäljning den dagen kanske dom påpekar min långa lunch.. Alltså om jag säger såhär måste man verkligen 120 % brinna för de arbetet för att klara de.

Det är verkligen inte som vilket jobb som helst, du har lunch du ah får ersättning för resa genom jobb, du har en fast lön alltså allt verkligen är olika. Men dom hade väldigt mycket roligt också. Som ex personalen är hur jävla grym som helst så snälla och ödmjuka, konverens call va skit kul, ah nej de va mycket roligt. Sen just de här liksom att man ställer sig i en stor ring och ba öser liksom, och innan man går till första huset så ställer man sig i en ring och ba one team on dream alltså nej går inte att beskriva med ord, de kommer gå bra för dom som vill de där!

Passade helt enkelt inte för mig, var inte redo helt enkelt. Jag åkte i alla fall dit va där som om de skulle vara vilken dag som helst, efter typ 3-4 timmar kanske så ville jag ba hem HAHA! Sen pratade jag med kollegan och hon gav tips och sådär, grym tjej dedär. Vi hade en hel del roligt! Dagen efter åkte jag dit och sa upp mig :( ville gråta för vågade inte säga hejdå till alla för tänk er själva typ 20-30 pers lr mer i samma rum som har konferens call, då vill & vågar man inte störa HAHA!

Vilket fall som helst åkte jag hem efter de. De som gjorde mig så ah nej jag vet inte hur man ska förklara men de som gjorde mig så negativ, ledsen och arg nu kan man väl säga är för att jag tror att de blev för mkt negativt under en sån kort tid. Hände mycket annat också. Tror jag sprang in i väggen så mixade tankar och känslor nu, ska i alla fall ringa till familjeläkaren imorgon och se om han kan hjälpa mig :) för de är ju inte bara psykiskt jag mår dåligt även fysiskt. Lång historia men nu vet ni lite kort i alla fall. Väldigt privat dehär jag vet men jag som vet hur jobbigt livet kan vara ibland, jag vill bara kunna hjälpa andra. De är mitt kall här i livet, att hjälpa andra tror jag, för jag bryr mig så himla mycket om folk runt omkring mig.

Jag bloggar mer imorgon! Sov så gott om ni inte redan sover :)

Kram på er sötisar!

förlåt förlåt förlåt

Förlåt förlåt förlåt inte mening.. alltså jag kommer försöka blogga så gott jag kan okej? Ibland mår man helt enkelt bara skit och inget annat men jag kan ju inte sluta göra sånt jag tycker själv är roligt, sånt jag själv brinner för så förlåt så himla mycket. De jag går igenom nu kanske jag kan dela med mig av så jag kanske kan hjälpa någon annan där ute med liknande problem. Hoppas ni inte är helt borta nu :) FÖRLÅT än en gång, jag ska inte sluta blogga! :) hoppas de inte är försent nu :(

Kram kram!!

hejdå på obestämd tid

Blir inge jobb, blir inge sthlm, blir inge hus, blir ingenting alls. Finns en lång förklaring men den orkar jag inte dra. Sen en sak till så bloggar jag nog inte på ett tag har liksom inget att säga, detta är privat varför jag inte kan blogga på ett tag. Hoppas ni inte blir allt för ledsen, tänker mest på Fanny nu som är min trogna läsare och de vore ju synd att förlora henne och jag hoppas att du inte hatar mig nu.

Jag mår bara inte bra och bryr mig om exakt ingenting just nu jag bara tappa alla känslor all glädje all lycka alltså allt.. Finns inget mer att säga men än en gång ledsen för att de är såhär nu.

Vi kanske hörs någon gång.. Tack för er som läste min blogg i alla fall!!

RSS 2.0