20.43

Kan inte skriva mycket för jag är med Malin! Hon följde med mig hem och ska sova här, så nu ska vi ha Stieg Larssons maraton. "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden". Jag skriver imorgon istället.

God natt på er :)

13.57

Har inte många läsare och de är jag medveten om ganska så rejält just nu med tanke på att jag slarvar med uppdateringen som f*n. Så förlåt för de jag ska försöka bli bättre men de är inte så lätt när man har så mycket att göra hela tiden.

Kom hem för ett tag sen va ute och fota en bild till projekt arbetet så hoppas jag på att jag ska hinna fota massor idag. Ska träffa Malin senare så skulle vi umgås plus att hon skulle gå med mig när jag ska fota alla möjliga lite men jag hoppas hon hör av sig snart för de får inte hinna bli mörkt när jag ska fota. Blir verkligen inge bra bilder då.

Fryser som attans så ska ta de lungt en stund medans jag väntar på Malin. Kram på er, lägger säkert upp någon bild på mig och Malin skulle jag tro men de kommer senare isf.

:)

19.15

Kommer nog fler bilder men tar dom jag har så länge, gillar typ inte någon av dom men jag kan väl bjuda lite på mig känner jag.

Nu kommer bilderna från gårdagen!


Ann, Jag & Jennifer

Ann, Jennifer & Jag. Gillar verkligen inte den här bilden på mig.

Jag. Stod på "scenen" och dansa & baren, SÅKLART!

Nej de här får nog räcka känner att jag redan skämt ut mig tillräckligt på bilderna, nejråh. Pure beuti! Hann inte ta några outfits bilder från kvällen men hade bara ett svart och ett vitt lång linne. Strumpbyxor, klackskor och ett halsband. Kan lägga upp bilder på de senare eller imorgon, promise!

:)

19.06

Förlåt att jag inte uppdatera igår men hade en fullspeckad dag, hann inte med något känns de som. Nu kommer lite ifrån gårdagen, eller en hel del kan man säga.

Först var jag i skolan och sen åkte jag ner på stan där jag träffa Malin, vi gick runt lite på stan. Så länge sen vi gjorde de och de var hur mysigt som helst. Kollade barnkläder och så, så söta kläder jag DÖR! Sen tog jag bussen hem. Kvällens planer var då ganska fucked up så jag hade tappat suget lite men jag fick tillbaka suget. Skulle stressa med allt. Jag skulle locka håret med en sån där babyliss, den som även fungerar som en plattång, de funkar inte när man är stressad.

Allt på samma gång och jag höll på att avlida tillslut var jag så arg att jag var tvungen att gå ut och gråta med en cigg i handen och en vän i andra handen. Ringde Jennifer, hon blev nog lite chockad haha när jag stod och grät men sen löste vi de och så tog jag nästa buss till stan där jag mötte Ann. Vi gick till stan på en gång, då frös min hand så mycket att jag fastnade i hennes vante!

Sen åkte vi hem till Jennifer och förkröka, de va kul som alltid. Sminkade oss och krånglade med mitt hår eller ska man säga misshandlade mitt hår. Sen blev jag lite party. Jag hade grymt kul i alla fall. Kvällen var lyckad men jag tappade bort alla, hade dom i handen sen försvan alla hela tiden. Men jag klara mig alldeles utmärkt. Jag blev bundis med vakten sen stötta jag på mina alla goda från och till.

GRYM KVÄLL så tack till ALLA!
nu ska ni få se lite bilder från gårdagen



Outfiten till skolan

Valde en halvt oanvänd top till ett par jeans

Jeansen

En till bild på jeansen

Jag gör ett nytt inlägg för kvällen för annars kommer de bli längsta inlägget någonsin.

:)





18.17

I'm back! Vilken dag alltså... Känns skönt att den snart är slut så man kan få fredag och lite helg. Idag har jag inte gjort mer än varit i skolan. När jag åkte hem så stötte jag in i Sanna också så vi tog bussen tillsammans. Skratta hur mycket som helst som alltid. Oturen följer verkligen efter oss men ändå så kan vi ha så hysteriskt roligt ändå.

När jag kom hem efter att ha tagit mig fram i alla snö så frågade jag mamma återigen vad vi skulle äta då sa hon ungspankaka mitt svar blev NOO! De känns inte som att de är nå "mat", typ nått man kan äta till lunch men inte som kvällsmat. Så jag in i frysen och koka ihop kebab som inte alls är så gott och sen strips. O nej de tar inte slut än jag gjorde tzatsiki såsen helt själv också, med vitlök och hela köret. Gott som f*n blev de tyckte familjen och sen var alla nöjda och glada.

Nu sitter jag bara här, mätt och belåten ska bara ta de lungt känner jag. Kom nyss på att min Religionsbok är på rymmen så ska ta och leta rätt på den imorgon i skåpet, för den är inte här då måste den vara där.

Har tyvärr inga bilder men imorgon får ni massor eftersom då blir de fest tillsammans med vänner och speciellt Shawty eftersom snart början hon jobba hur mycket som helst, redan på lördagen.. Hur ska jag överleva, får nog besöka henne var och varannan dag när hon jobbar.

Ska ut en sväng bara sen ska jag nog ta en varm dusch. Ha en bra kväll om vi inte hörs mer ikväll...

:)


20.30

Tog en lite senare buss imorse för jag fick verkligen kämpa mig upp, var så himla trött och ah helt lost med andra ord sen fick jag stressa som en gris och jag trodde aldrig att jag skulle hinna med bussen men som tur va gjorde jag de. Nöjd och glad som jag är för att jag va påväg till skolan till projektet så får man höra att ingen annan i min grupp kommer. DAMP!?

Men senare så kom Ann så vi gjorde historia provet, HAHAHAHA! Sen så jobbade vi lite med projektet. Eller inte så lite vi var hur duktiga som helst, vi gjorde en tidsplan. Kan ni tänka er och sitta planera dag för dag i typ 4a veckor, inte illa alltså.


Outfiten idag.

Sen hade vi sista lektionen i text då skulle vi kolla film och såklart så fick vi massa gott också. Godis och dricka m.m. Alla gama åt sig som vanligt men de finns en hel del gamar på mediaprogrammet. Vilket fall som helst så kom Sanna efter en stund och sen så gick jag lite tidigare för att vi skulle åka med bussen tillsammans.


Jag & Sanna.

Sen jag kom hem har jag bara ätit mat och sen sovit, vakna ungefär för en timme sen eller så. Och nu har jag skrivit här så funderar på att belöna mig själv med en cigg. Kanske skriver senare annars skriver jag imorgon.

:)


16.25

Nu har jag kommit hem har precis ätit och kollat på lite klipp. Det har varit allt från gucci, prada till katasrofen i Haiti. De är så hemskt, varför måste sänt här hända liksom. Ja nej mer om de sen och så kommer de lite bilder senare också men jag ska vila nu för jag är övertrött så jag skriver senare, inte allt för sent men de kommer.

:)

23.02

Alltså haha gud så dom höll på där dom sista minuterna. Ja spännande blir de och jag orkar egentligen inte vänta på nästa avsnitt för nu blir de bara mer och mer spännande. Vad tycker ni om "veckans" avsnitt? Tycker dom har varit extremt omvändande eftersom först åkte Stefan ut och sen kommer Andreas tillbaka sen helt plötsligt så åker hon nya tjejen och ah nu blir de fart på de hela...

Nej nu ska jag borsta håret tror jag sen ska jag sitta här en stund innan jag ska sova för har ont i huvet fortfarande så kommer ändå inte kunna somna.

Godnatt alla!

22.33

Hur f*n kunde Cinom åka ut. Det är inte okej, skulle vilja se han vinna faktiskt, för han är en värdig vinnare. Så som han har kämpat, han har varit GRYM! Lite synd att Jackie får ta all skit bara men ah jag vet inte nu börjar nästa avsnitt så jag skriver sen när jag kollat färdigt.



:(

20.45

What a day.. Jag borde egentligen stå inne i duschen nu och sen borde jag plugga på historian men jag vet att de inte går och alla som går på media sista året och som har historia vet vad jag pratar om. Ingen idé verkligen. Ska i alla fall försöka få in nått men de tar jag efter duschen.

Har väl inget speciellt att berätta om idag, har kanske inte varit på bra humör idag och de är ingen idé att jag sätter igång för då tar de aldrig slut och då blir de nog allt för personligt för min del i alla fall och ganska oförståeligt för eran del.

När jag kom hem så vila jag lite för att få bort min huvudvärk som dök upp igen idag men de gick inge vidare men de känns lite bättre nu i alla fall. Snart blir de en cigg sen ska jag duscha. Längtar tills Paradise Hotell ikväll fyfan de kommer bli grymt.

Fler som ska kolla på de eller?

:)

23.05

Jag har så ont i huvet så jag kommer skriva väldigt kort för klarar inte av att sitta här. Tror jag har feber också om jag ska vara ärlig och isf så har jag haft de hur länge som helst.

Dagens Paradise Hotell, fyfan... Missade typ hela första avsnitten, inge bra de men jag kollade på de sista i alla fall. Kan tycka att Jackies reaktion är förståelig eftersom hon har ju hängt ihop med han mycket och dom har ju litat på varandra och sådär sen helt plötsligt ska han bara dra.

Verkar inte som om någon stötta henne riktigt. Men de går över, de är ju trots allt ett spel bara. Man fick typ ingen reaktion av Erika, de trodde jag att man skulle få men tydligen inte. Stackars Kristoffer som fick göra de där valet mellan dom. Men måste säga att de var smart tänkt av honom, just de där att skicka ut en kille.



Nu måste jag lägga mig under täcket i min säng, mår verkligen inte bra. Så ni får alla sova så gott!

:)

20.57



Nu står jag och lagar potatismos. Blev sugen tidigare idag sen har inte sugit släppt så nu tog jag saken i mina egna händer. Kanske inte ska vara ifrån potatisen så mycket, de kan ju koka över så jag måste gå och kolla om de är klart nu vilket jag hoppas.

Skriver nog kanske efter jag kollat på Paradise Hotell. Men nu måste jag verkligen gå ut i köket. Later!

:)

19.59

Kollade nu om de fanns någon decent picture men måste tyvärr säga att de inte blev nå bra för vi bara fjanta runt oss. Jag var typ övertrött så jag är helt lost. Försökt sova bort min huvudvärk men de går inte. Är så himla rädd att jag ska bli sjuk eftersom jag är öm i ena halsmandeln och varit de nu några dagar från och till.

Jag väntar ivrigt på Paradise Hotell. Längtar tills de börjar, hoppas jag inte hinner somna innan den bara för då har jag gjort en tadde, en ordentlig sådan. Det blir jobbigt att sitta vid datorn med huvudvärk så jag undviker de och drar mig härifrån nu.

Hörs antingen senare efter Paradise Hotell eller så blir de imorgon.

:)

15.01

Kom precis hem, har varit i skolan. Lyckades försova mig imorse eftersom jag inte kom i säng försen vid 2 men men. Så jag sov lite extra för jag kom inte upp ur bingen. Sen åkte jag till skolan och gjorde klart min uppgift på en gång. Så de gjorde absolut inget att jag kom sent för jag ligger ju inte efter direkt haha!

Sen hade vi en kort lektion till och efter de gick jag och Ann och prata på en cigg sen åt vi lite och jag fick utbrott i matsalen. Jävla skola jag hatar den mest av allt verkligen! Börja aldrig på Wenströmska! Vidare ner på stan och sen gick vi till stationen när vi hade gjort de vi skulle.

Och nu sitter jag här har plockat undan lite här i mitt vardagsrum men nu ska jag vila för jag har ont i huvet och då vill man inge mer än att bara få bort skiten. Men jag skriver senare och kanske lägger upp någon bild om de var någon som blev bra.

Later

22.28

Jag fryser sjukt mycket om mina fingrar känns som jag vill stoppa dom under kokhett rinnande vatten. Kände mig lite uttråkad så jag passa på att skriva nå ovärt här istället typ som att jag hatar skolan eller att de är skit på tv. Vad vet jag, har bara tråkigt känner jag. Borde gå och lägga mig nu så funderar på att gört men de visar sig, är inte så himla trött.

Kan ni inte berätta nå roligt, vad som helst i stort sätt?
Så man får sig ett gott skratt :)


21.36

Så nu fick jag tid över. Varit full rulle på här nu. Kom i säng vid 5 imorse sen klev man upp några timmar senare. Kändes så vuxet och sitta och dricka och småprata haha men jag lyckades få fram ungdomarna inom dom. Kul hade vi i alla fall och trevligt var de sen innan jag skulle sova kolla jag på en film.

Blev en film på morgonen också innan syster och Andreas skulle köra hem mig. Den va riktigt bra hade inte sett den och den heter "Good luck chuck". Sjuk men rolig och kärleksfull dessutom. Ja nej sen bar de iväg mot skithålan Hallstahammar, samma gamla vanliga här liksom.

Påvägen hem lovade jag mig själv att jag inte skulle sova som de känns som att jag alltid gör nu för tiden, vet inte vad de är med mig. Men såklart somna jag sen så vaknade jag vid strax efter 5 av panik. Kasta mig på luren och ringde Malin för vi skulle ses och Daniella också.

Hoppade snabbt in i duschen och sen var de bara gå och möta Malin. Vi satt och snacka lite innan Daniella kom sen efter ett tag gick vi hem till mig så jag fick laga lite mat. Blev strips med qourn ( för er som inte vet vad de är så är de vegitariskt & grymt gott äre ). Satt och prata lite och så, tiden gick fort, de va synd men vi ses ju fler gånger så de är ingen fara.

Och nu sitter jag här och bloggar lite och så men ska väl snart kolla lite tv i lugn och ro kanske ringa Malin en sväng också och prata lite skit eller nått kan vi i alltid komma på i alla fall. Men jag hoppas alla får en fortsatt mysig söndag och att ingen sitter och fryser som jag gör.

:)

18.46

Är i sala nu har varit här ett tag. Håller faktiskt inte koll på klockan om jag ska vara ärlig. När jag kom fram till sala med tåget så kom dom och mötte mig sen åkte vi till affären och handla. Jag fick två fjortis tjejer efter mig, en med en hel del brunkräm och maskara och en annan med mösse eller nått fan vet jag.

Sen när vi kom hem så lagade vi mat de blev tacos sen så har vi spelat lite DJ Hero. De var ganska grymt men varför inte med äkta vara. Nej nu ska jag ta mig en cider och vara lite social, blir inga nya bilder för kameran är helt jävla cp ju. Nästa gång tar jag med mig system kameran fan.

Här är en liten bild på min syster och hennes sambo.



Nej nu ska jag hämta mig en cider så jag skriver senare kanske eller så skriver jag imorgon när jag kommer hem, de är nog vilket som känner jag.

:)


13.13

Har egentligen inte tid att skriva nu för jag ska åka till sala hem till syster och hennes sambo Andreas. Har inte varit där på jag vet inte hur länge. Så vi ska väl kanske dricka lite och spela spel och så. Det ska bli kul hoppas jag inte börjar på dåligt bara men de är nog ingen fara, de är ju som hemma där så.

Nu har jag klätt på mig precis och ska sminka mig. Och så packar jag ner massa saker också. Ska ta 14.27 tåget så de är lite stressigt kanske. Åker in med mamma, pappa och syster till stan sen släpper dom av mig vid tåget. Kanske skriver senare och lägger upp någon bild, tar i alla fall med mig kameran.

Nej nu måste jag snabba på lite men hoppas jag får chansen att skriva senare ikväll eller kanske när jag kommer fram. Kram på er och hoppas ni får en trevlig lördag.

:)

01.17

Jag har verkligen setat fast vid datorn nu hur länge som helst. Jag har kollat på en hel del klipp från Youtube och på massa annat skit och om jag har skrattat. De va så illa så hela familjen börja fundera vad som var så kul. Men nu ska jag kolla om de är något på tv. Känner mig trött men ändå inte men uppe hela natten blir jag nog inte.

Hitta lite bilder på min andra mobil och så valde jag bara någon random bild som jag kan lägga upp för då är den i alla fall så att säja ny. Fan vad jag snackar i mössan nu. Vilken obalans alltså...






18.13

Vaknade upp med feber imorse de va inge kul så jag blev hemma idag. Åt frukost och duschade sen har jag lyckats sova hela dagen för de är i stort sätt allt jag kan göra. Finns verkligen ingenting annat och göra när man mår som man gör.

Vaknade för någon timme sen så nu har jag ätit lite och sitter och svarar på massa frågor på face men snart ska jag ut och röka. Känns som att de blir film ikväll. Alla ska festa och så men jag mår verkligen inge vidare de suger att man inte kan va med dom.

De som suger ännu mer är att dom flesta vännerna jag har går mig bara mer och mer på nerverna. Idag stog jag och fundera på om jag kanska ska byta mitt nr och skaffa nya vänner sen dom som är äkta dom kan få behålla mitt nr. Sen finns de fler men de känns som om ingen riktigt lyssnar på mig.

Ingen förstår och ingen vill förstå vad är de för vänner liksom, ah jag vet inte.. Och alla behöver inte hoppa på mig nu ba vem menar du osv för känner du dig träffad så kanske du gjort något men orkar faktiskt inte bry mig mer om vissa människor för när ingen bryr sig om mig varför ska jag lägga ner så mycket tid och energi på att bry mig.

Jag brukar inte skriva allt för personligt på bloggen men ibland blir man tvungen. Just nu pekar jag inte ut någon heller så då är de lungt. Men som sagt nya vänner vore något. Inga falska vänner utan bara äkta vänner. Jag trodde jag hade några äkta vänner men de visade sig vara några oäkta vänner. Vad vet jag..

Nu har de gått över 6 månader med de här och de är fortfarande vänner som frågar, varför inte bara lyssna och finnas där alltså jag fattar mig verkligen inte på vissa. Dags att sluta kalla er för vänner och istället kalla er för bekanta kanske.

Nej nu ska jag ut och blossa jag är så trött på allt...


20.16



Har inga nya bilder så de får bli gamla bilder. Fixar olika spelningslistor på spotify som jag äntligen införskaffat. Jag mår sådär kommer i alla fall på andra tankar av lite musik, de jag säger finns inget bättre än musik. Jag blir nog hemma imorgon ska i alla fall ställa mobilen på alarm så får vi se hur de är imorgon bitti men troligtvis så blir de ingen skola för min del.

Blev nyss bjuden på fest till helgen de känns ju bra när man mår som man gör. Alltid massa kul som händer då. Hoppas väl på att jag ska kunna köra lite i helgen i alla fall beroende på hur jag mår. Kan jag inte bara bli mirakalöst bra imorgon när jag vaknar.

Kanske skriver senare de vet man aldrig men annars så hörs vi imorgon :)


18.18

Kan tyvärr inte lägga upp bilder för verktygsfältet är borta. Har ändå ingen ny bild men i alla fall. Har fortfarande inte fått mobila blogginlägg att funka och har tappat lusten lite. Dom måste ju lära ut fel eller nått eftersom nu har jag testat med allt känns de som. Funderar på att gå ut och röka ändå, vet att de blir jobbigt som fan men går de verkligen inte så är de bara och fimpa. Så enkelt! Jag blev skapligt ledsen igår när jag insåg att jag läste fel horoskop för de som va fel stämde in på mig och sen när jag läste rätt horoskop stämde de typ nästan ingenting. Hur har eran dag varit då?

17.00

Åkte hem från skolan idag för jag mådde verkligen inge bra. Ena stunden så frös jag och andra stunden var jag varm och hela tiden mådde jag grymt illa. Så jag bestämde mig tillslut för att åka hem, hälsan kommer före och jag klarade inte av att vara kvar. När jag kom hem försökte jag äta något, fick i mig två mackor i alla fall och de va vid 1 typ och nu har jag precis vaknat och ska försöka gå och tvinga i mig lite mat för har inte ätit mat på ah... precis. Har tydligen feber nu, då måste jag haft de igår med för då kände jag precis likadant, men hoppas den inte blir högre bara. Nu ska jag försöka äta.

22.34

Mår fortfarande ganska dåligt men hoppas jag mår bättre imorgon för har verkligen inte råd att vara sjuk/dålig. Nu ska jag läsa mitt horoskop i min tidning sen blir de sängen tror jag. Sov ju på soffan inatt för jag behöver de ibland. Men de är så mysigt att lägga sig bland alla kuddar och bara gosa ner sig.

Är på lite deppigt humör, är ju så mycket att tänka på and so on. Men nu ska jag inte tråka ut er allt för mycket. Skriver imorgon när jag får tid och ska försöka se till att ha någon ny bild att lägga upp.

We had the fights
We had the love
We had the ups and downs

.... but

what's left for us now?



19.06

Förlåt mig.. Jag skulle skrivit när jag kom hem från lasarettet men de blev inte så jag hade inte ätit på 12 h så dels va jag hungrig och sen hade jag lite ont eller vad man ska kalla de för så jag gick och vila. De slutade i att jag sov lite väl länge, klev upp strax efter 5. Man mådde verkligen as skumt efter de där. Plus att jag tror jag spydde på en av sköterskorna, OPS!

Vilket fall som helst så lagade jag mat när jag vakna, de blev potatismos. De gick väl sådär att få ner men de räcker för en stund i alla fall. Nu ska jag försöka att inte somna igen för då kommer jag inte somna ikväll och då kommer jag heller inte upp imorgon.

Får försöka att skriva mer imorgon istället. Någon som ska göra nå speciellt i helgen? :)

07.46

Nu har jag precis vaknat jag sov breve datorn idag så jag satt mig här på en gång nu när jag vakna. Det är verkligen inte lång tid kvar och jag är hungrig osv.. Men jag får klara mig, kommer bara bli så grinig. Nej jag ville bara hinna skriva till er innan jag ska åka för att kolla om ni sovit gott? Men nu måste jag fixa mig har grymt lite tid på mig,

later...

18.22

Nu är jag äntligen färdig med dagens sysslor. Jag va uppe så halva natten för jag mådde så dåligt så fick ju ingen sömn så jag kom aldrig upp ur sängen för mådde fortfarande dåligt men jag tog mig till skolan i alla fall till foto. Då jobbade vi med projekt arbetet och de gick bra men sen gick de dåligt när vi skulle fixa sponsor.

Sen hämta jag upp min väska ÄNTLIGEN! Går den sönder en gång till så får jag fan ryck.


Jag åkte nästan hem på en gång. Så nu har jag ätit och duschat, de känns bra för nu har jag gjort allt som jag skulle idag fast säkert något jag glömt bort kanske... Jag vet inte! Vill inte till lasarettet imorgon, de kommer inte bli kul men de är bara att gilla läget helt enkelt.

Nu ska jag bara ta de lungt och äta i massor för efter kl.00.00 får jag inte äta, dricka, röka eller tugga tuggumi.. Med andra ord får jag inte göra nått alls i stort sätt, hur de ska gå de vet jag inte för de är ju av ren vana vissa saker. Men får kämpa. Ingen skola imorgon heller för de hinner jag inte ens och vet inte hur jag mår efter de där heller. Jag skriver imorgon när jag kommer hem eller kanske senare ikväll eller så.

:)


00.14

Jag kan verkligen inte sova. Alltså jag är typ dålig som fan, hoppas jag blir bättre så jag kan ta mig till skolan "idag". Pratade nyss med Ida en stund, hon hade lika tråkigt som jag som jag förstår de. Ska upp halv 8, hur ska de gå de är en jävla bra fråga.

Jag gör massa konstiga saker men kul har jag i alla fall. Hoppas jag blir trött bara så jag kan sova. Ska nog gå upp snart och försöka sova. Men jag skriver imorgon...

Sleep tight and don't forget to look under your bed...

21.24

Förlåt att jag inte skrivit något idag men jag har varit relativt upptagen så jag skyller på att jag inte kan skicka inlägg genom mobilen än. Min dag har varit fylld med allt möjligt.

Började med att jag va i skolan och de va lite krångel på min lektion så jag satt och dampa lite sen gick jag och en klasskompis till vallby C för jag skulle köpa cigg (fuskar as mycket, men idag va första dagen som jag rökt som jag brukar), skärpning på mig! Slutade kl 12 då åkte jag ner och mötta Ida på stan. Vi skulle tagit en fika bara men de sluta med mat på sturegatan och sen gick vi till stugan och fika. Kul att träffa henne eftersom de va längesen, de va ju mys.

Sen slutade allt i kaos jag höll på att räva på stan och samtidigt skulle vi ruscha till min buss, såklart missa jag den och ah kunde inte komma hem på nå vis. Från ingenstans dyker Malin upp och sen löste vi allt och så åkte vi hem tillsammans men nu undanhåller jag detaljer.

När jag kom hem så fixa jag lite med en uppgift som pappa fick hjälpa mig med. Sen sätter pappa i halsen och de blev ett jävla liv här hemma jag hör att han shippar efter luft och hostar som en galning. Kände hur hjärtat rusade upp och hela kroppen skakade och sen for jag upp ur soffan och skrek på mamma: "pappa kan inte andas , hjälp han". Panikslagen som jag va och samtidigt som jag skrek så skrev Madde där uppifrån: "skynda mamma han kan inte andas ju". Men som tur va så hosta han lite till sen va de lungt, fyfan va han skrämdes.

Sen pratade jag med Angelica i flera timmar om allt möjligt och nu pratar jag med Stavis, efter de ska jag ta de lungt för snart är de PARADISE HOTELL! Kom på de nyss och blev överlycklig. Men dehär får räcka för idag jag skriver mer imorgon.

Later


19.01

Känner mig verkligen deppig och nere idag vet inte riktigt vad de är med mig. Och att de är söndag gör ju inte saken bättre. Imorgon är de skola, de ser jag inte fram emot men man får helt enkelt göra det bästa av de. Det här med att sluta röka de går åt helvete visst jag röker inte som vanligt men jag har fuskat nu i några dagar. Får börja köra stenhårt den här veckan som kommer istället.

Nu ska jag fixa och dona lite och sen ta en dusch. Sen ska jag bara ta de lungt resten av kvällen, kanske kolla någon film eller så.

Ha en bra fortsatt söndag kväll :)


17.43

Gårdagen va spontan och relativt lyckad dessutom. Vi möttes upp i västerås sen gick vi mot donken för Ann skulle äta. Sen gick vi till banken och tog ut pengar och vidare till krogen. Vip va ju helt värde eftersom de inte ens va någon kö när vi kom. Men får se till att komma senare nästa gång.

Fyfan skämdes som fan över vissa människor men ah så ska man egentligen inte säga men jag gjorde de verkligen. Vilket fall som helst så var de helt okej och tiden gick fort som fan. Helt plötsligt var de dags att ta sig till bussen. När vi kommer fram så visar jag upp busskortet, tror ni inte på f*n att de inte funkar. Då var de slut på resor. Hade tagit ut alla pengar från kontot, kaos!

Efter massa krångel så var de någon trevlig typ från hallsta som bjössa mig. Då har man tur liksom. När jag kom till hallsta så började jag gå hem. Gick fort som fan att komma hem. Somna fan nästan på en gång i stort sätt.


Outfiten


Jag & Ann


Jag & Ann & Mickis i mitten, hur trevlig som helst

Tack för en trevlig kväll Ann :)


16.50

Fan va dagen har gått fort känner jag. Sov ganska dåligt inatt, vakna flera gånger men kom upp ur sängen vid 11 i alla fall. Åt lite frukost och fixa jag mig sen var de bara ut och köra. Det gick riktigt bra idag testa på massa olika saker och de gick bra redan vid första försöken så jag blev i alla fall imponerad.

När vi kom hem så kom syster Sandra och Andreas förbi. Sen åkte vi iväg och handla till maten. Och nu har jag nyss ätit färdigt så får se vad som händer nu funderar på att ta en spontan sväng till krogen med Ann får se hur de blir med de men de ska nog gå att ordna skulle jag tro.

Om jag inte ska ut så skriver jag senare men om jag ska ut så lägger jag upp bilder och så imorgon. Imorgon ska jag nog kolla film med Malin. Alla säger att twilight är så himla bra så lär väl se den och sen tänkte vi kolla på New moon också i så fall.

Nej nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad som händer :)

21.48

Nu har jag piggnat till lite far nästan sovit sen jag kom hem och de va bra länge sen. Känner mig konstig som fan, går inte förklara typ men trodde de skulle försvinna om jag vila men de gjorde de inte.

Foto provet gick sådär, as många frågor och jag tyckte jag svara på ganska många men ändå är jag osäker, hoppas jag får G i alla fall. Om jag får de kommer jag bli överlycklig! Efter provet så åkte jag hem, skulle egentligen fikat på stan med en kompis men de blev inte av för hon låg och sov. Får ta de någon annan dag istället.

När jag kom till stationen fick jag en känsla av att jag skulle träffa på Malin och de gjorde jag också hon skulle med samma buss som mig. Tycker de är ganska sjukt att vi känner på oss att vi kommer ses, helt sjukt. Satt och prata lite med henne på bussen. Hoppas på att umgås med henne imorgon, hon kan behöva de. Och vi har blivit sämst på att umgås förut va vi fan varje dag, de kommer jag ihåg.

Får se vad jag ska göra nu, förmodligen sitta här ett tag sen kolla på någon kass film som visas på tv. Mår typ dåligt men hoppas jag mår bättre imorgon för nu har jag planerat att jag ska köra imorgon. Har aldrig kört när de har varit ljust ute så kan va läge för de nu. Alla har kommit så långt med körkortet och jag har bara kört typ 4 ggr och vill fan att allt ska sitta nu så man får ut och köra på riktigt. Men att vara för ivrig är heller inte bra.


Jag när vi åkte till Sthlm.

Har fått bilder nu från nyår och från när jag va i sthlm, måste lära mig att ta med mig kameran. Känns lite fel att ladda upp dom bilderna såhär långt efter men jag ska bli bättre jag lovar och när jag får igång de här med att skicka inlägg genom mobilen så kommer jag dessutom bli mer aktiv också.

Later

10.48

Sitter på samhällen tillsammans med min pilska vän Ann och den dumma blondinen Jennifer. Jag är godkänd i kursen så sitter bara här och glor i stortsätt. När dom är färdiga så ska vi gå och käka sen snacka om projekt arbetet. Och sen hoppas jag vi får göra foto provet tidigare så vi slipper vänta så länge. Provet kommer inte gå bra känner jag, nervös som fan. Känns som jag kommer få en blackout eftersom jag är så nervös att de ska gå dåligt. WISH ME LUCK!

Efter skolan så blir de nog ner på stan och ta en fika med Ida. Måste fan lösa så jag kan skicka inlägg från bilen för just nu så funkar det inte för mig men de är pågång.

Hittade ingen bild men de kommer senare när jag kommer hem :)

Later :)

18.13

Katastrof liksom. Lyckas ta mig upp ur sängen men jag övervägde att skippa lektionen för jag va så grymt jävla trött men klev upp ändå och satte mig på bussen till skolan. När jag va framma på stationen träffa jag på Ann så vi tog bussen tillsammans till skolan och precis när vi går av vänder sig Mikaela om och säger att lektionen är inställd.

Blir så jävla trött för de är alltid såhär jag är inget jävla skolfreak eller nått men de är fan alltid inställda lektioner man får räkna med de varje vecka i alla fall och man får typ aldrig reda på de. Det som stör mig är att jag åker sjukt långt helt i onödan plus att man går upp sjukt tidigt helt i onödan.

Turen i oturen va ju att vi fick börja våran andra lektion tidigare som annars skulle börjat typ 4 h senare eller så. Hade inte så mycket att göra sen vid 1 tror jag den va så åkte jag hem. Nu ska jag plugga och så vilket jag inte alls har lust med. Fyfan jävla historia och jävla fotoprov, kommer inte klara de.

Jag bjussar på två bilder från i fredags :)


Ann & Jag på bussen påväg till krogen.


Jennifer & Jag hemma hos henne och förkrökar.

Nej nu är de dags att sätta igång med allt. Kanske skriver sen eller så om jag får tid över men ska ta en cigg nu sen böra plugga. Fuskar som fan med de där att sluta röka men brukar inte fuska med mer än 2 cigg i alla fall men måste lyckas med de här.

Later


20.44

Blev klar med filmen idag, de tog 4 h och tog bara en paus. Så duktig jag har varit idag förtjänar jag bra mycket alltså. Vilket fall som helst så hoppas jag att jag får G i den kursen.

Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte upp min underbara vän Tina. Vi gick till Expresso House och tog en fika. Hon hade enormt goda nyheter till mig och inte bara en men den ena är en hemlis och den andra är att hon tar nog med mig till London under sportlovet.

Ser verkligen fram emot de, skulle bli så j*vla kul. Sen efter fikan svängde vi förbi ett skabbigt ställe. Efter de var de tyvärr dags för mig att ta mig hemåt för jag skulle hem och plugga. På bussen mötte jag upp Sanna, de va kul med lite sällskap, ett tag sen jag träffa henne också. De va awesome, vi hade kul som alltid.

Bussen åkte jordens omväg så jag missade min andra buss och min syster som bor i Sala träffade jag på i Kolbäck av alla ställen men hon skulle hem så pappa kom och hämta oss. Käka lite mat och sen var de bara att börja plugga. Har också donat och grejat med lite annat på samma gång. Nu har jag en läxa kvar sen får de vara nog för idag.


Jag & Sanna

Later




11.32

Försov mig imorse så jag kom lite sent till projektet. Äntligen har vi kommit på en idé, efter flera veckor. Bra jobbat liksom. Sen hade vi svenska men såklart va jag ju klar med allt så jävla skönt. Så jag fick sluta, nu va den kursen avklarad.

Jag bestämde mig att börja multimedian tidigare eftersom jag inte kommit långt på min film och för att jag tycker de är ganska svårt. Nu har jag varit här 1 h 30 min så lär ju få sluta tidgare sen. Tror jag måste gå nu eftersom den här lektionen slutar nu och min börjar väl om typ strax igen.

Hoppas jag får sitta kvar så jag kan bli klar någon gång, fan sista lektionen det här. När jag kommer hem blir det att plugga och ta de lite lungt och så, bloggar senare.

Later...


23.35

Jag krigade för att hinna skriva i bloggen angående min dag och lyckades tvinga in en stund nu innan jag ska sova.

Dagen började såklart med skolan, de var sisådär.. Gick bra till viss del men en av mina lärare satt typ IG på alla i klassen i de ämnet. Fast okej jag ska inte klaga jag fick ett svagt G men hon drog ut på ordet svagt som fan. Aja hoppas jag ska klara G ändå. Mitt mål är ändå att få G i alla ämnen när jag tar studenten.

Overall gick de bra i skolan, var på bra humör idag. Sen blev de planerat att jag skulle åka och simma med Amelia och Linnea. Fick skynda mig hem och packa sen åkte jag tillbaka in till v-ås och mötte upp dom på kristiansborgsbadet. Dom va redan under ytan. Sen började jag mina 40 längder (1000 m) och dom gick till bastun. Sen kom dom och sa till innan dom drog och jag fortsatte simma. Grymt bra jag är tog bara en paus de va när jag kom på att min mobil va på ljud haha skämmigt om den skulle ringa.

Mamma och pappa kom och hämta mig, syster va också med. Vi åkte direkt hem så jag skulle få äta och plugga. Fick knappt i mig nått eftersom de va så sent men lite är bättre än ingenting alls. Sen varva jag ner en stund. Frös som en gris så tog ett stekhett bad och sen satt jag igång med plugget samtidigt som jag kollade på paradise. Det va bra men inget att skryta om, inge drag liksom. På nått konstigt vänster va de synd att Rami åkte ut för han va ändå en ganska duktig spelar men fail på han.

Nu sitter jag här och ska strax stänga av datorn och gå och lägga mig i sängen börjar bli trött och ska upp tidigt som fan imorgon. USCH! Vill inte.



Avslutar med en gammal bild på mig och Malin, LOVE!

Later everyone...

23.22

Mäste bara skriva att dagens paradise avsnitt va ju brutalt jävla bra alltså, om ni inte såg de gå in på 6:ans hemsida och kolla om dom kommit dit än dvs. Så jävla bra, längtar till imorgon som fan, de verkar vara ännu bättre då.

Nya killen suger han är ju så tråkig fan, step it up my brother liksom.. Aja nej nu måste jag sova.



Godnatt

20.32

Nu har jag fixat och donat lite på min blogg, inte nöjd men får jobba med resten i skolan sen någon dag när jag har tid över för nu ska jag varva ner ett tag. Har setat här flera timmar nu och hållt på med olika saker.

Efter skolan så blev jag hämtad av pappa och syster då åkte vi till netonnet för jag skulle kolla lite information angående köpet av datorn och det informationen jag fick slutade i att jag inte fick köpa den. Fan va grinig jag varit sen dess. Höll fan på att börja tjura när jag skulle gå därifrån, dels av ilska och sen för att jag blev ledsen.

Sen blev vi hungriga och tog våran lunch på Max. Brukar aldrig äta där, har typ käkat där 3 ggr i hela mitt liv eller nått skulle jag tro. Men de va gott och de gick ner. Sen rulla vi vidare till lasarettet för syster skulle opereras. Tråkigt nog blev de ingen operation idag pågrund av vissa risker så de blev uppskjutet en vecka eller två, de va synd. Inte kul när man förbereder sig som jag med datorn liksom.

Har pluggat lite också och hunnit vila haha som vanligt. Slocknar som en gud vet vad när jag kom hem. Det här får bli allt från mig idag. Hörs imorgon.

:)


10.23

Sitter i skolan nu och är värsta genit. Har nyss skrivit en kärleks novell. Trodde de skulle ta as lång tid men tog knappt en timme, jag var verkligen duktig känner jag. Nu ska jag lyxa till mig med att fixa lite med min blogg, ska försöka fixa en snygg header. Sen kommer väl syster och pappa och hämtar upp mig här i skolan runt 11 någongång.

Ska åka med dom till lasarettet så vet inte när jag kommer hem men bloggar senare i alla fall och berättar mer om dagen.

:)


20.12

Om typ en timme är de click på 3:an, ska se den för har inge bättre för mig. Har fixat och donat hela dagen nu så jag förtjänar att varva ner med en film och något gott. Imorgon har jag mycket att stå i men kommer skriva något inlägg ändå så de här får bli mitt sista för dagen.

Ha en mysig söndag kväll :)


18.10


HJÄLP MIG!? Vilken av dom ska jag köpa.....

15.52

Igår kom Malin & Daniela hit. Vi kollade typ tv och satt och prata massor. Tiden gick hur snabbt som helst men så brukar de ju bli när man har kul. Det var kul i alla fall och vi får ses fler gånger. När dom åkte tog jag de lungt vid tv:n och så åt jag lite. Gick och la mig rätt sent fast jag inte skulle.

Har glömt att skriva att jag fuskat med rökningen i 2 dagar men idag har jag hittills inte rökt och ska inte fuska mer nu tror jag. Fuskade för att jag drack.

Idag har jag varit i full gång sen jag vakna, okej jag vakna kl 1 i vilket fall som helst är jag duktig. Jag har städat i mitt vardagsrum och i mitt rum plus att jag har lagat mat till familjen min mat är redan färdig, nu ska jag bara vänta tills dom kommer hem så ska vi äta.

Helgen har varit awesome! Tack till Ann, Jennifer & Malin, Daniela :) med fler!

Skriver senare tror jag.


18.32

Last night was crazyyy!!

De va brutalt kul igår alltså, fyfan. Visste att jag gjorde att bra spontant val där på förmiddagen. Så glad att jag fick den kvällen. De va fan drag som fan på oss, alla va party. Jag va på topp humör och ah fyfan de va awesome!

De började med att vi förfestade hemma hos Jenfan sen drog vi till konrad där vi mötte upp några bekanta till dom. I kön påväg in träffa jag Emma så hon bjössa mig på VIP sen sist de va skönt att slippa stå i kön och slippa betala dessutom.

Träffa alla möjliga människor, ingen tvekan om att de va tråkigt i alla fall. Drog ut någongång minns inte när typ vid 1 halv 2 eller så för att Ann & Jenfan inte ville va kvar så hängde med dom till donken sen gick jag till stationen och frös arslet av mig as länge tills bussen kom.

Hade tänkt och vingla hem men då stötte jag på en taxi och chaffören blev min nya bästa vän fan haha grymt snäll va han! När jag kom hem skulle jag såklart äta nått som vanligt och till de blev de film. Vaknade flera timmar senare då va datorn på och påväg ner från sängen haha!

Låg och drömde hela morgonen massa olika, kul att drömma när man fortfarande är påverkad. Hittills har jag inte gjort något idag, lagade mat till familjen sen nu väntar jag på att Malin och kanske Daniela ska komma över till mig.


I'm going crazy in the middle of the floor. (Jag i randigt)

03.55

Nu är de mitt i natten och jag har lagt ner så mycket på de här inlägget att de inte ska bli så svenska full av de hela. Jag är super glad, skriver som en kratta göra jag men anstränger mig för eran skull men glad är jag för att jag kom hem välbehåller som alla unga kvinnor ska göra.

Skulle egentligen fått sällskap av ett par kompisar från min förra skola men de blev typ klassfest på bussen fan eller ah inte klassfest menjätte många från min förra skola, klassen jag va i där, jätte många från den som va på bussen, kul vare! Synd att dom andra inte kom med :( undrar vart dom e någonstans.... :| kom fram, pissa sen gick jag till någon taxi som kom och då körde han hem mig.......

Underbar taxichafför :O Gratis blev de, så jävla snäll och underbar. Bara för att han gjorde de gratis va för att han tyckte inte de va okej för mig att gå som ensam tjej helt ensam hem långt dessutom. Jag ba men jag har pengar inga problem han ba de är bjuder jag på. Snälla människor finns men man måste ta sig fram förbi dom dåliga människorna.. haha

Nu ska jag äta och kolla film, bli varm och nyktra till!

XOXo


12.38

Kom nyss ut från ateljén. Jag, Ann & Jennifer va där inne och först tog dom sina bilder till copycat och jag hjälpte till sen så lekte vi lite och fick till några bra bilder. Kul var de i alla fall.

Nu har jag fixat en bild som jag vill ha där uppe på min blogg kan inte förklara men kan visa den så tror jag ni fattar vart den ska vara.



 Jennifer

Spontaniteten är på hög nivå idag. Nu är de planerat att jag ska till krogen idag med Ann & Jennifer de ska bli kul. Lite förfest innan hemma hos Jennifer. De kommer bli en mycket lyckad kväll!

:)

21.11

Ja som sagt idag var de skola, inställd lektion som vanligt. I alla fall jag började kl 1 och slutade halv 5 men fick sluta tidigare för vi hade prov så vi fick gå efter. Provet gick helt åt fel håll men hade inte tränat eller nått och de hade typ ingen annan heller.

Idag har jag rökt 2 cigg och de har gått bra bara de att de blev svårt att bestämma när jag vill ha mina cigg nu när man är i skolan och så, de är lättare om man bara är hemma men ska nog klara av dehär.

När jag kom hem åt jag lite av maten sen gjorde jag annan mat det blev lite kyckling och strips, MUMS! Sen kollade jag lite tv och somna som alltid men nu har jag vaknat till igen och ska kolla på en film som började nu, har redan sett den tror jag men de gör ingenting.

:)

18.19

Nu flippar jag verkligen!!!!!


14.47

Imorgon börjar skolan, taggad? NEJ! Jag sover fan dygnet runt hur ska jag klara av de här måste vända tillbaka dygnet komma in i de vardagliga liksom. Har jordens sovmorgon, börjar typ kl 1 men de är mindre kul att sluta halv 5 men de ska nog gå.

Idag händer de nog ingenting ska försöka hålla mig vaken hela dagen tills de är dags att sova, hoppas jag somnar då också. Nu ska jag äta lite med familjen.

Här är en bild ifrån julen.



Madde, Isa, Jag & Sandra

23.10

Måste säga att jag har varit duktig idag jag har rökt 2 cigg bara och visst man ska inte skryta om de, borde inte rökt alls men när man brukar röka mer än ett halvt paket så är de jävligt bra gjort. Jag rökte ju inte igår så stolt som fan är jag.

Nu ska jag kolla lite mer tv sen ska jag nog försöka sova. Mår illa som fan men de ska nog gå ändå.

:)


16.56

Dag 2 mindre rökfri

Kunde inte somna igår så va väl vaken till 3 på morgonen kanske, helt hyper för att jag va så röksugen men men jag klarade en hel dag i alla fall.

Klev upp vid 12 idag, då var de jobbigt som fan men tryckte i mig min frukost sen vaknade mamma. Då började jag fixa mig sen tog vi bussen till samhället för jag skulle hjälpa henne och handla. Man måste ju hjälpa till och så, de är viktigt. Vilket fall som helst så kunde jag inte sluta tänka på cigg så de sluta med att jag tog en.. Jag vet FY! Men mamma kom på en sak om hon bara ger mig 2 cigg om dagen så kan jag tänka mig för mer eller vad man ska säga, vi ska i alla fall testa de.

Nu har jag ätit för dagen så nu blir de bara att ta de lungt, fryser så sjukt mycket nu också det var ju så himla kallt ute så man fryser flera timmar efteråt. Ett tips, gå inte ut!

:/

22.37

Dag 1 som rökfri

Jag är så sjukt jävla duktig har inte rökt hitills på hela dagen och är så jävla stolt. Måste säga att jag varit sugen hela jävla dagen, varje minut men har lyckats hålla mig och de ska jag fan göra också, IT'S ON!
Det här borde jag klara av känner jag så tufft är de inte eller jo men ah de går inte beskriva. Om jag säger så att de kommer nog bli jobbigare om ett par dagar och om jag tar en cigg alltså fuskar och förlorar så tror jag de kommer spricka så ska verkligen kämpa nu.

Lovar ingenting och vill inte diskutera dehär med någon för stör mig bara på vad folk säger ibland angående ah när man försöker sluta röka så tänker bara skriva hur de går för mig och hoppas att de hjälper fler än bara mig.

:)


18.34

Alltså helvete på mig... Jag som skulle lägga mig 10 igår eller nått eftersom man börjar skolan snart måste man bli van att kliva upp tidigt men jag kom inte i säng försen runt 5 på morgonen. Har inte gjort nått idag i stort sätt bara sovit, pluggat nästan allt och tyckt synd om mig för att jag försöker sluta röka men har också varit stolt eftersom jag klarat mig såhär länge.

Nu sitter jag vid datorn och ska fortsätta kolla på paradise och massa... Gick inte ladda upp bilder helt plötsligt så de få var för den här gången.

Xoxo


02.14



Nu har jag kollat på 11 avsnitt tror jag, har inte följt paradise men tar mig ikapp ska gudarna veta. Borde sova nu egentligen men jag är så röksugen. Måste försöka att inte tänka på de så mycket bara, börjar bli trött som fan i alla fall men blir nog vaken ett tag till. Man kan helt enkelt inte sluta kolla på skiten, så himla bra. Massor av drama haha awesome!

Night night..

17.50

Det är jätte segt att lägga upp bilder så jag skippar det idag ska ändå skriva ganska kort. Idag kommer jag nog troligtvis ta min sista cigg, hoppas jag klarar mig bra. Idag har jag tänkt mycket på allt känns de som, har t.o.m lite ont i huvet.

Pluggade lite, gjorde historia läxan sen orkade jag inte mer får sätta mig med allt imorgon och göra så mycket jag orkar då istället. Hoppas väl på att man ska kunna hitta på nått innan skolan börjar kanske träffa några vänner. Jag vet inte känner mig så himla ensam hela tiden vill bara att du ska vara här....

Nu har jag försökt skriva en mening men tar bort de hela tiden om och om igen så ingen idé att jag skriver mer, så mycket på mina tankar just nu..

Later....


23.04

Lördags kvällen...

Nu har jag tagit ett stort steg och kollat på Paranormal activity och den va... det finns inge ord för den. Den va så äkta en film bara kan bli i alla fall. Brukar fan aldrig kolla skräck för jag tar in de, eller hur man nu ska förklara men man ska ta filmer med en nypa salt men jag kan helt enkelt inte göra de. Men den här va okej för de va ju inge special effekter eller så.

Först va jag & Malin bara ute och gick och sen stannade vi till och satt och prata lite sen fick vi för oss att gå hem till henne för vi frös så himla mycket. Påvägen lyckas hon övertala mig att kolla på filmen hade bestämt mig för att aldrig kolla på den men ändå ville jag se den.

Lyckat i alla fall den va "bra" om man kan säga så ens. Vilket fall som helst hade jag tur att mamma och pappa kom och hämta mig i alla fall för när jag gick till bilen och skulle hoppa in i bilen tyckte jag att jag hörde tydliga fortspår sen när jag kolla så var de ingen där men hoppas de va någon haha!

Ska kolla lite film nu sen ringer jag nog Malin skulle jag tro. Se hur de är för henne ingen av oss kommer nog kunna sova ordentligt inatt, inte efter den där filmen! 

Ni måste se den, klicka bara här nedan:



Lateer!

17.49



Nu ska jag in i duschen sen ska jag gå och möta Malin. När jag kommer hem blir de nog varm choklad skulle jag kunna tro tillsammans med lite film. Hörs senare hittade några raketbilder från i torsdags.


14.24

2010

Vad ska man skriva liksom, nyår var sämst och hädan efter tänker jag aldrig låta någon ta kort på mig för har kommit fram till att man får dom aldrig. Är på dåligt humör som fan kan man väl säga. Men ska nog bara ta de lungt idag kanske ut en sväng jag vet inte får se.

Kanske har någon bild från nyår men jag tror inte de men lägger upp om jag hittar något.

Later


RSS 2.0