23.51

En del av de jag gjort under tiden jag inte uppdaterat. Vissa saker kanske ni redan vet men tänkte försöka dela med mig lite mer av bilder.


Jag har varit till frisören och förändrat med hår genom en klippning och en slingning!

80 tals festen jag annordnade på SILK

Lärling för att bli bartender. En siktad drink en jobba kompis gjorde!

Nyttigheten har tagit tag i mig

Cosmopolitan! En hel del fester

PS. Saker att se fram emot:
- Studenten
- Bartending
- URF
- Skara sommarland
- Italien
- London
- Stockholm
- Bli sambo med min homegirl
- Sommaren
Med andra ord har jag en hel del framför mig att se fram emot.

Men nu är de slut på allt detta små festande och de kommer vara sten hårt pluggande när de kommer till bartending. Och sen så tar man ju studenten snart också så ska se till att jag är en GRYM bartender och har ett fast jobb efter studenten.

Så de kommer vara glest med uppdateringar för just nu finns de saker som är tusen ggr viktigare för mig men någon uppdatering någon gång ibland kan jag klämma in. Men mer än så kan jag inte lova och för de andra har jag förlorat en hel del läsare nu när jag inte uppdaterat men hoppas ni alla hittar tillbaka :)

De va allt för mig för nu ska jag dra mig till sängen,

Kram! :)))

22.00

Hej

De börjar dra ihop sig till studenten nu och den 31 maj åker jag till sthlm och jag stan osäker med mitt bankomatkort. Sen fick jag en liten överraskning när jag kom till sala idag och skulle va med syster och hennes sambo sen så sa dom att jag skulle få en mobil som går på reklamen i studentpresent så jag får den imorgon om den finns i affären i sala. YAAAAAAAAY ! BÄÄÄÄM!

Men nu ska jag ba fortsätta må ni får ha de så bra! HÖRS!

09.13

HEJ!

Förlåt så mycket för min frånvaro men som sagt jag har mycket att göra hela tiden så jag hinner inte sätta mig ner och skriva. Eller egentligen så gör jag väl de men jag är alltid helt slut eller för lat! Men jag kan dra storyn lite kort.

Jag hade praktik då praktiserade jag hos Dj Ale där vi fick göra events med mera.. Jag gjorde ett event på SILK i v-ås som ni säkert sett och de blev en flopp men de va röj osv. Sen har jag jobbat uppe på de också.. Jag har börjat jobba på Oliver twist så vi får se hur de går.

Sen nu är man tillbaka i skolan igen och de är visserligen en hel del att stå i men ändå inte. Jag har 2 prov i Matte A som jag måste göra för att få G och jag har hunnit med 1 av dom. Men jag ligger typ inte efter någonstans bara i matten men de fixar sig.

De finns så mycket jag skulle kunna skriva egentligen... Men de känns lite halft onödigt att dra upp händelser som kanske hänt för dagar eller veckor sen.

Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera :)


RSS 2.0