kolla på hus

Goda nyheter IGEN.. Jag ska nämligen åka till sthlm imorgon och köra en hel dag men också kolla på hus som jag eventuellt kommer test bo i tsm med kollegan och de är ju som sagt i sthlm. Kommer i alla fall köra en övernattning i sthlm så jag slipper de krånglet som blir att ta sig hem. Om jag har tillgång eller tid vid datorn imorgon någonting så kommer jag hoppa in och skriva några ord hur de gått och sådär :) Men jag ska försöka finna möjligheten. Drf jag skriver detta redan nu så ni vet. Kommer jobba hela dagen tills kväll så ni vet varför jag inte kanske uppdaterar.

Så kanske blir kvar i sthlm trots allt, men de visar sig, jag ska försöka så gott jag kan för att hålla er uppdaterade som sagt.

Spännande & sjukt jävla kul man kommer ha! ;O de är ju ändå bara test liksom! Why not?! Känner att de är ganska så dags att ta de lungt och börja göra sig färdig för sängen. Upp tidigt imorgon :)

Kram kram!


kändes som att drömmen bara sabbades

Tråkiga nyheter & goda nyheter, tar dom dom tråkiga först för att ni ska förstå. Jag åkte till sthlm idag till jobbet men de blev knas eftersom mitt boende jag skulle ha i sthlm innan jag skulle hitta lägenhet inte var ett alternativ längre och jag insåg att jag inte kunde sitta och pendla från förorten till huvudstaden varje dag.. Börja kl 10 behöva kliva upp 05.30 och sluta 8 sen inte va hemma försen kanske 00.00 om jag ens skulle hinna med bussen från v-ås hem.

När jag satt mig på tåget för att åka hem så höll jag verkligen på att bryta ihop, fått ett guldjobb och inse att jag inte skulle kunnat ta mig dit för ett antal tusen lappar i månaden och som jag inte äger. Jag fick seriöst tårar i mina ögon och visste verkligen inte vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen. Kändes som att drömmen bara sabbades.

MEN... jag ringde till dom och berättade som de va, då blir jag nämligen förflyttad till ett kontor i v-ås istället och de är ju bara ca 3 mil för mig då och den biten är jag van att pendla. Så jag ska alltså säga upp mig i sthlm och bli anställd i v-ås istället.. OCH... jag får komma tillbaka till sthlms kontor när jag vill :)))

Så min dröm kommer gå i uppfyllelse men de är en bit dit bara och de kommer gå bra. Sikken tur man kan ha trots allt. Här satt jag och grät floder i någon timme och sen har jag fortfarande ett jobb fast på närmare håll. Jag nöjer mig med dehär ändå, de kommer gå alldeles utmärkt och jag längtar redan tillbaka till kontoret & personalen i sthlm :(

Nu vet ni i alla fall hur de gick :) Jag är sån att jag gärna vill kunna stå på mina egna ben innan jag tar ett sånt stort kliv men insåg de när de va lite sent men de löste sig ändå, inte ofta man har sådan tur. Ni får ha de så bra så kommer jag höra av mig lite senare kanske t.o.m annars hörs vi imorgon!

Kram kram!!


när klockan inte ringer

Ni får ett kort inlägg nu innan jag ska börja tok fixa mig. Vaknade för några sekunder sedan och insåg att min väckarklocka på mobilen nog inte ringt eftersom jag inte va vaken när mamma ringde. Ah inte roligt att försova sig en 30 min så jag får stressa men de får jag väl ta. Nu ska jag alltså klä på mig, sminka mig, fixa håret och kanske hinna med något till magen!

Ah fan känns inte bra de här :( Men hoppas ni får en bättre bra så hörs vi senare ikväll!

Kram kram!!

the new chapter

There's a new chapter and I will not regret anything in my past because everything happend for a reason, and see I'm standing here today and having this big opportunity to great success. I'm so lucky!

en cigg nu

Förlåt att jag inte skrev försen nu men jag har inte mått så bra idag så har bara vilat en massa. Typ lite smått ont i huvet så ska ut och ta en cigg nu och försöka komma på andra tankar fan jag jobbar liksom imorgon hur coolt är inte de liksom. Måste försöka få upp mitt humör för just nu så är jag inte så glad men de kan ju inte va så svårt.

Jag lägger upp lite klädtips för tjejer lite senare tror jag för just nu ska jag ta de lungt sen ska jag duscha & ha mig :) Så om de inte kommer upp idag så vet ni varför men ska försöka klämma in de!

Kram kram!

tre svar

Test frågestunden :) det blev tre frågor

1. Vad gick du för linje på gymnasiet?

Svar:
Jag gick medieprogrammet :)

2. Har du några syskon?

Svar:
Jajamen, har två större systrar :)

3. Vilka bloggar läser du?

Svar:
Ibland är de många ibland är de bara någon men jag är en trogen läsare på Kissies och Kenzas, gillar att dom är olika i bloggen på ett sätt :)

Om ni har fler frågor är de bara skicka en kommentar att ni vill att jag ska sätta igång frågestunder, sen får man väl se hur många som vill de annars svarar jag på frågor i kommentarsfältet bara :)


Nu ska jag unna mig lite daim glass :) *mmmh* Man lever bara en gång ;)

Kram kram!


till mannen


Jeansen på bilden är för vardags och dom andra med lite lack på är för fest. Beroende på hur du matchar men det tycker jag är upp till var och en, nått par chinos tycker jag ni borde ha i eran garderob också killar. Dessa kläder kan ni hitta på Weekday. Ni tjejer kanske ba men vi da, tänkte just att jag skulle få killar att känna sig lite speciella också så imorgon lägger jag upp för tjejer:) Och de finns ju lite tjej i den där bilden också!

Hoppas ni haft en jätte bra dag i alla fall. Har nyss ätit kvällsmat & de blev lasagne för min del sen fick jag ett skal till min iphone idag, ett genomskinligt rosa i silikon, faktiskt helt okej är där. Ska nog köpa lite diamater och så och börja styla mitt egna skal :) lr vad säger ni?

Hittade tyvärr igen bild på skalet, letat i en 15 nu men hoppas ni klarar er utan för studen så ska jag ta en bild någon gång på hur den ser ut när jag kanske stylat den:)

Ska kika lite avsnitt jag missat och bara ta de lungt så hörs vi imorgon eller vi hörs nog senare ikväll. Kom på en sak, jag har ju ingen frågestund eller så.. Men man kanske ska testa att ni nu får på er ett par timmar på er att ställa frågor i dehär kommentarsfältet sen svarar jag på era frågor i nästa inlägg. Kan ju testa & se om jag får nå frågor, villig att svara på era frågor :)

Kram så länge!

åker hem snart

Jag kan inget annat än att tänka på att jag inte fått tag på min moster så jag vet inte hur jag ska göra nu eller vad jag ska ta mig till. Men som sagt de löser sig men klart man är lite nervös att de ska gå åt helvete med sovplats och sådär, det sista jag vill är att tränga mig på. Men kan heller inte pendla fram och tillbaka varje dag de blir ju närmare kanske 600 kr varje dag...  

BTW arbetsförmedligen är lite KORKADE för man kunde inte ens få ersättning för resan till intervjun och sådär, jag ba ah visst bullsshiet! Dom snackar så mycket skit.. 

Sitter just nu fortfarande hos Idah och jag har inte en ända bild att ge er från helgen men jag tänkte ge er lite tips på kläder och sådär när jag kommer hem sen. Så de är något nytt, kanske blir spännande, vem vet! Men nu ska jag ta de lite lungt och förbereda mig för att gå till bussen & åka hem :) Hörs när jag kommer hem lite senare..

Kram!


hemma hos idah

...nu, har varit de ett par timmar. Ella är här också, vi handlade lite sen lagade vi mat och nu är de dags för fredags mys. Lite hyrda filmer och sådär. Men ni får ha de så bra jag är ledsen för den sämsta uppdateringen någonsin men de är för att jag inte kan blogga genom mobilen än, sorry!!

Nej men ni får ha de så bra verkligen, hoppas ni får en trevlig fredag kväll så hörs vi imorgon när jag kommer hem..

Kram kram!!


börjar på måndag

.. KL 10.00, detta känns hur bra som helst, äntligen få stå på egna ben och äntligen komma bort från dessa jädrans små städer och komma igång med karriären. Känner verkligen en lättnad.

Idag fick jag vara med och observera, de var verkligen hur kul som helst att få va med och se. Ju längre tiden gick så gillade jag jobbet mer och mer bara. De kändes som en sån där to god to be true feeling! Jag är i alla fall stolt att jag vågar ta en risk in i min karriär och jag har känslan av att jag kommer lyckas jävligt bra. De är ett super bra företag och nu längtar jag till att få sätta igång, ska verkligen bli hur roligt som helst.

Nej hörni nu sitter jag & skriver upp lite frågor jag ska ställa imorgon till båda dom och AF angående allt möjligt då. Jag har så mixade känslor nu, de positiva är att jag fått jobb, WOW stolt över mig själv. De negativa är att de uppstått lite problem och de kanske inte är bästa tajming på sånt just nu. Ah men de löser de, allt löser sig. Vill bara fokusera på allt som är positivt.

Blir inga bilder idag :) Va så upptagen på tåget till sthlm eftersom jag träffade min gamla klasskompis så vi pratade non stop i 1 timme haha :) Gick & åt lunch tsm och sådär.

Men kanske hörs senare annars får ni sova så gott inatt så hörs vi imorgon! Behöver nog lite tid nu att smällta dagen.

En stor kram till er alla & självklart en till morfar också! <3


mot stockholm

Godmorgon på er! Jag tänkte att ni skulle få ett litet blogg inlägg nu innan jag åker till sthlm med tanke på att jag kanske inte bloggar försen jag kommer hem och har ätit och sådär. De kan bli rätt sent vi får se! Önskar jag kunde få igång dehär med att blogga genom mobilen men de funkade inte sist så vi får se, ska göra ett försök till när jag får lite tid över.

OUTFIT



Jag & Moster igår :)

Hörni nu ska jag fixa mig färdigt så jag inte missar bussen eller så, men ni får ha de så bra idag så hörs vi lite senare..

Kram kram!


23.03

De gick bra hörni! Vill inte berätta så mycket för har berätta om de flera ggr här hemma och till kompisar som undrade hur de hade gått. Men de gick bra och jag ska dit imorgon igen, vet inte än om jag fått jobbet men ni kommer få veta.

Och där har ni min nya header. Jag hann inte ta några bilder för de blev lite stressigt mot slutet, sorry guys! Men kanske får ihop några imorgon när jag ska dit igen :) iaf en outfitsbild ;)

Nej men nu ska jag sova för är ganska trött och ska vila upp mig till imorgon, men ni får ha de så bra så länge & sov så gott..

Kram!


00.09

FÖRLÅT! Jag börjar bli irriterad. De krånglar så mycket med att få headern gjord osv. Den är färdig ända som behövs är en tyxt som ska stå där och de ska typ bara stå Helene Emilie Ek sen kanske jag har något fint budskap under eller så MEN de tar sån tid för de blir krångel hit o dit ah nej jag vet inte. Sen nu har jag setat här länge och seriöst jag använda mig av paint alltså hallååå paint för att göra en tillfällig header så jag inte förlorar läsare pga att jag inte har en header.

Hoppas att jag får min nya header imorgon de skulle va perfekt för snart vet jag inte vart jag tar vägen, börjar fan gråta snart. Haha.. så där har ni en väldigt paintad header som är hur pinsam som helst men hellre skämmas lite än att inte ha någon alls. Imorgon blir de en ny och fräsch och fan om de kommer upp något nytt nu då lägger jag fan ner bloggandet helt och byter namn och allt för då har jag ju redan skämt ut mig för mina läsare.

Aja nej mindre prat nu, detta gjorde jag i alla fall för eran skull :) Nu tänker jag verkligen bara ta de lungt för jag är verkligen stressad över dehär med headern och har inte riktigt kunnat varva ner. Hoppas ni sover gott inatt så hörs vi imorgon.


Kanske en varm choklad?

Kram!

21.39

Goda nyheter mina underbara läsare & morfar!

Jag sökte ett jobb idag, va de ända jag hann innan jag skulle handla med mamma. Dom ringde tillbaka samma dag och imorgon ska jag på arbetsintervju i Stockholm. :)

Blev så himla glad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Så jag ska luncha med moster i sthlm innan jag ska på intervjun. Så jag hinner bli lugn och träna lite inför min första intervju. Sitter och pratar med henne nu men snart ska jag bara kolla serier och sådär.

ÄR SÅ GLAD! Hör av mig imorgon, kanske innan jag åker eller när jag kommer hem de visar sig.

Kram!!


12.47

Wish me luck! Nu har jag skickat iväg ett CV och ringt några samtal, nu får ni hålla tummarna åt mig. Jag ska hoppa in i duschen, ta en cigg, möta upp mamma så ska vi handla :) Vi hörs lite senare hörni!

Kram!


18.51

Fråga mig inte varför jag blev sugen på äggröra lr pannkakor...?! Helt knäppt, men jag är iaf sugen på något utav de och jag vet att jag ska börja med viktväktarna, åt min första måltid ikväll. Ska inte följa de så jätte noga första veckan ska försöka köra stenhårt från och med måndag nästa vecka:)

Men HJÄLP mig?!


ÄGGRÖRA ELLER PANNKAKA?!


... eller jag vet eftersom pannkaka innehåller ägg så kan jag ta pannkaka..? Eller vad tycker ni blir seriöst galen för jag har ett sug som plågar mig just nu!


17.33

Vilken dag de varit. Känns iaf som att man gjort något vettigt. Hade ett långt samtal med Tele2 idag, undrade flera saker. HAHA! Men de va trevligt. Och under tiden så höll jag på att klä på mig, fixa håret, sminka mig och borsta tänderna. Sen när vi pratat färdigt gick jag till bussen och åkte till Wenströmska (min gamla skola).

Vi fixade med headern, ska hitta ett typsnitt bara till texten och sådär sen är den helt färdig. Så vi kom väldigt långt på den. Men den kommer nog inte försen imorgon för de blev krångel med photoshop. Men vi får allt hoppas att den kommer upp imorgon då, sen kommer jag nog slänga upp lite nya bilder från fotograferingen som ni inte sett.

När jag kom hem så åt jag bara lite mat och nu sitter jag här. Ska kika runt lite på face sen ska jag kolla lite bloggar och sådär. Men ni får ha de så bra så hörs vi säkert senare. Förlåt att jag inte bloggade imorse bara.

Kram!


19.58


NU ÄR DEN MIN!

Sitter & pratar i den nu med Kilian:) Ska väl bara ta de lungt ikväll. Åkte in till v-ås på en gång när jag vaknade. Sen efter jag hade fixat min iphone så åkte jag hem till syster och va där ett tag för dom skulle hjälpa mig med mobilen. Nu har jag kommit hem, ätit och sådär. Ska kolla lite tv nu & bara ta de lungt.

Kram!

18.12



Ska tänka på saken över natten och så men känner mig nästan helt säker! Blir nog att fixa en sån här skönhet imorgon eller på söndag :)

Sen ska jag köpa nå skal till den på en gång tror jag för då blir den mer bekvämlig. Nej men nu ska jag bara ta de lungt och längte tills jag står med denna i min hand :)

HAHA nu ska jag sluta bomba er med inlägg, kanske kommer mer de vet man aldrig men ska försöka att inte bomba er så himla mycket! Känns som söndag idag men de är ju lördag man kan ju hitta på nått liksom?! :O

Aja nej men nu ska jag ta de lungt en stund, har typ inte haft en lugn stund sen jag kom hem.

Kram!

17.57

HAHA fick lite bilder från Ella nu :)

´
Ella, Idah & Jag :)

Vi igen :)

Mindre sexii men den bjuder jag på!!

Sen fanns de en bild när jag satt på toan också men den tror jag vi skippar!

16.09

Helt slut idag faktiskt.. Fast de är bra för då betyder de var yber kul vilket de verkligen va också. Nej men i alla fall när jag kom ner på stan hittade jag ingen klänningen som föll mig på smaken och jag orkade inte springa runt så jag köpte ett armband & en ring istället som jag tyckte jätty mycket om.

Sen åkte jag hem till Idah & vi började fixa oss och bara umgås, åt god mat och sen åkte vi vidare till hökåsen hem till Ella. Det var hur trevligt som helst. Vidare ner på stan så ville dom käka lite innan vi skulle in på Silk. Väl inne var de röj till tusen såklart. Hade hur roligt som helst dansade, snackade med Alexandra och mina vänner, hade väldigt trevligt. Sen försvann mina vänner då hittade jag på jätte många trevliga personer. Hur kul som helst Kilian är en av dom, han va så snäll. Vi gjorde varandra sällskap :)

Här kommer lite bilder från kvällen, har massor men tar med några bara.

















Kom hem för någon timme sen eller så. Packade upp väskan och hoppade in i duschen sen stoppade jag i mig lite frukost och sen har jag bara setat och lagt upp bilder och sådär. Skönt att få de gjort så nu ska jag ta de lugnt får se vad jag hittar på.

För er som vill se mer så hittar ni bilder på Alexandra m.fler på http://www.clubsilk.nu/ under katergorin VIMMEL!

Kram på er!


19.06

Sådäraaaa nu är vi igång i alla fall. Ätit god mat och har börjat dricka lite :) Men nu ska vi ta lite bilder som jag lovat er och sen bär de av till hökåsen :) haha ska bli kul och se på kissie.

Kram!!

10.56

Ikväll tar jag med mig en kamera så de ska fan bli lite bilder sen, tro mig! Men måste bara säga att jag är lite stressad jag måste in i duschen nu och duscha sen ska jag försöka hinna få i mig något innan jag måste springa till bussen men de vet jag inte om jag hinner.

Men vi hörs imorgon så ska ni få lite bilder sen när jag kommer hem. Först ska jag ner på stan sen efter duschen, se om jag hittar någon klänning och efter de åker jag raka vägen hem till Idah, hoppas hon hunnit vakna tills dess. Nej men ni får ha de så bra nu måste jag verkligen snabba på! Hoppas ni får en sjukt bra & minnesvärd fredag så hörs vi!

Kram! :)


14.05

Nu är min långtråkiga morgon över och jag har nyss stoppat i mig lite honungsmelon de va hur gott som helst skulle kunna äta en hel fan haha!

Men nu ska jag fixa mig lite snabbt för jag ska med bussen för att sen träffa Malin och efter de är de dags att hjälpa mamma & handla :) Efter de blir de hem & laga mat. Men ni får ha de så bra så länge nu har jag lite & göra.

Kram :)

22.40

"This is just the begining of something beutiful."


God natt på er!

20.48

En litet tips till dom som älskar "Gossip Girl, The Hills, The City, Grey's" och många fler. För er som inte vet de så finns de en jätte underbar uppfinning som visar dessa underbara avsnitt (säsonger) på internet innan dom visats på tv. Så nu slipper ni sitta och ladda ner för de är trots allt varken säkert eller laglit.

Här har ni the gift from up above: http://www.casttv.com/

Hoppas ni hittar en del program och sådär som ni själva tycker väldigt mycket om, de finns verkligen massor och jag satt och kollade på Gossip Girl till 04.00 imorse så tro mig de är värt att kolla in på sidan.

Jag får väl hoppas att ni alla haft en bra dag, min har varit sådär.. Jag vet inte varför har mest gått runt & varit lite bitter för de inte är någon som kunde gå på bio och de suger verkligen, inte okej. Ja nej fyfan nu ska jag inte deppa över dedär. Snart börjar Grey's sen blir de Kenza & Tyra show som gäller :)

Kramar till er!


01.41

En ny låt på topplistan:

Lyssna se & njuut!



00.03

Jag stötte på min favorit kusin Julia på face och såg att hon hade en helt underbar blogg, de trodde man inte. Hon växer så snabbt och har blivit så stor. Önskar man kunde träffas mer bara, vi lekte mycket när jag var mindre. Hon har en sån enorm energi & glädje, detta är inte bara en tjej som förtjänar uppmärksamhet utan också MIN kusin.

Den är verkligen värd att läsa, för hon spelar inget spel, leker någon annan, hänger ut någon eller så. Verkligen en bra blogg så ta nu och kika in :)

http://buusbaarn.blogg.se/



:)<3

Förresten va ute nyss med Mamma mu och skulle röka och fyfan höll på att bajsa på mig när jag såg att de typ började blinka på himlen & ha sig trodde de skulle explodera sådär som sist på min födelsedag men som tur va gjorde de inte de. Mor förklarade var de kom ifrån och jag blev fascinerad.

Nej men nu ska jag kolla lite tv och bara allmänt ta de lungt. Blir nog att hjälpa bästa Malin att fixa jobb på torsdag. Sen ska jag försöka hitta någon som jag ska tvinga att gå på bio med mig, ska försöka tvinga Ann så just nu sitter hon i BIO klistret.

Jag vet att de dröjer med headern men den kommer nog ska ni se. Tar lite tid bara men hoppas ni inte blir allt för bittra på mig.

Ni får ha de så bra & sova så gott så hörs vi imorgon! :)

Kram

22.07

Jag har nog inte mått nå vidare bra idag kan man väl säga. Fick uppleva en sak som jag aldrig mer vill uppleva men har gjort de tidigare. Har haft ganska tråkigt kan man säga med tanke på att jag inte alls kännt mig pigg. Lagade i alla fall mat till familjen, var väl i stort sätt de ända vettiga jag gjort idag.

Nej nu ska jag nog gå ut och ta en cigg, har typ knappt rökt något alls idag för jag mått så dåligt. Men nu börjar jag känna mig bättre för stunden så passa på nu liksom. Sen blir de att kolla på "Kvinnors hemliga liv".

Kram på er mina söta läsare!

22.35

Det kommer nog ta lite längre tid än vad jag trodde på headern men den kommer ni kan va lugna måste bara hittas tid till att jobba på den.

I helgen har jag inte gjort allt för mycket, åkte till västerås i fredags för att umgås med Frida. Gick först till Pitchers & tog en cosmopolitan som jag LÄNGTAT efter länge nu sen blev den inte som jag hade tänkt mig men kunde ju inte skälla på tjejen i baren hon som alltid varit så snäll mot mig liksom. 

Efter de åkte vi till affären och sedan hem till henne och kollade på film och sådär. Sen körde hon hem mig lite senare, hade trevligt i alla fall. Sen igår gjorde jag inget mer än att sova kändes de som... Mådde inge vidare.

Och idag åkte jag hem till Morfar & Sally, jag och Sally hade lite planer sen fick jag tid att umgås med morfar också. Nu har jag bara tagit de lungt sen jag kom hem, va helt slut. Nu blir de lite serier och sånt där så hörs vi imorgon.

Kram på er!

15.56

Här har ni skorna jag köpte i tisdags på stan! Köpte också lite rött till läpparna och en ögonbryns penna med borste :) Nu ska jag ta de lungt en kortis sen blir de duschen!







13.03

Här har ni ett LITET smakprov på den nya headern som jag fixat ihop. Ska in i duschen nu och dona lite här hemma sen får vi se om jag åker iväg senare :)


Som sagt ingen vidare bild just nu haha använde mig av helt fel program för att redigera en bild men detta är iaf ett smakprov till er. Nu måste jag verkligen sätta igång här hemma annars blir jag aldrig färdig.

Hörs senare. Kram!

15.52

Jag förstår verkligen inte varför dom inte plogar vägarna först, dom tar cykelbanorna först så folk inte kan komma ut med bilarna utan att fastna de är helt sjukt. Ah nej jag vet inte usch blir bara så trött på snön! För att få loss sis bil tog de närmare 1 h och 30 min. Förstå dom som är ensamma... Helt slut efter de så nu ska jag ta de lungt en stund för alla krafter bara tog slut.

Åker förmodligen till min gamla skola imorgon med, får se hur vi ska göra. Kan fortfarande inte lägga upp bilderna på de jag köpte igår osv. Så får se när de börjar funka igen. Tar och kollar upp de senare. Nu ska jag nog ta en powernap!


22.28

Vilken dag alltså, har haft de roligt och trevligt. Va kul att hälsa på skolan faktiskt. Inte mycket som hade blivit förändrat men kul att träffa gamla lärare och några av dom som går kvar där fortfarande som man hade lite kontakt med.

Sen snöstormen som varit, helt sjuk verkligen! Såg massor av olyckor på vägen hem, fick stå & frysa jävligt länge när bussarna hade krockat osv. Ja riktigt kaos.

Systemkameran dog på batteri och de krånglar med att lägga upp bilder så ni får se imorgon eller så. Hade i alla fall en trevlig dag med Sanna! Har jag fått hjälp att fixa bloggen en del, inte helt färdig men de kommer så ha tålamod. Nu ska jag nog kolla tv och bara ta de lungt de har jag gjort mig förtjänt av.

Kram!


19.04

Big news!

Kommer ni ihåg vad jag lovade er?! Jag lovade er att jag skulle fixa min blogg lite, bagrund, header och lite andra småsaker. Och imorgon åker jag iväg för att fotas så kanske blir en ny design & header på min blogg redan imorgon! BRA VA!? Jag är hur glad som helst att de äntligen blir av, sen ska jag få chansen att fota lite själv också.

Så först blir de en lugn morgon och 12 bussen in till stan. Börjar med lite shopping sen åker jag för att bli fotad så vi hörs imorgon hörni, ni får ha de så bra solstrålar!

Kram!


14.47

EMA va ju hur bra som helst, man kan ju inget annat än att älska. Jag tycker i alla fall de va kalas bra. Antar att alla redan sett EMA för de har ni väl inte missat?! NEJ tyst.. KOLLA PÅ DE!

Idag åkte jag på möte halv 11, efter mötet gick jag och köpte en kalender för de är så himla mycket att hålla koll på. Har hunnit med att fixa & donat här hemma lite sen ringt lite olika personer som jag va tvungen att prata med som ex min coach och sådär. Nu väntar jag på att vissa av dom ska ringa upp mig och medans jag gör de ska jag bara inta ryggläge och unna mig en powernap kanske.

Ni får ha de så bra så hörs vi nog senare sötisar!


19.34

De va så skönt att sova i en ny säng med nya kuddar och nytt täcke så jag låg i sängen till kl 2 på dagen HAHA! Åkte hem till sis & svåger, ska sova kvar här. Har hjält dom med lägenheten och sen hämtade jag en skinksallad! De va så sjukt gott att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, sen nu dricker jag skumpa igen. Tog ba ett glas igår så jag får ta ett glas idag med min syster:) ah ne jag ska kolla bloggar och så nu sen ska jag va social.

Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi nog imorgon eller senare ikväll kanske! :)

22.27

Vänskap är inget kontrakt men samtidigt så kan man heller inte utnyttja en vänskap för att ta sig fram. Man ska jobba sig upp på egen hand får de gör en stark som fan, men tar man sig upp genom att trampa ner en vän. Kommer man alltid vara ensam utan vänner. Man trampar inte ner på någon man kan ta hjälp men inte kasta påsar med skit. Finns så himla många som kastar påsar med skit dom är överallt runt omkring mig men familjen och mina underbara flickor Idah & Malin kan ingen ta ifrån mig.

Dom här tjejerna känner mig, dom vet vem jag är, behöver inte spela någon annan än mig själv. Dom här tjejerna är vad vänner är, finns så mycket bra jag kan säga om dom men en sak är säker dom är så nära mitt hjärta och nu när jag låst in dom där och svalt nyckeln och bestämt mig för att aldrig skita ut den så kan dom aldrig ta sig loss från mig.

Jag kan inte kräva något annat från min familj, dom känner mig så bra att de skrämmer mig dom lyfter upp mig när jag faller och den lågan som vi har kommer aldrig slockna. Familj är allt familj är obeskrivligt. Jag har den bästa mamman och pappan man kan ha och finns inga bättre syskon. Morfar är min diamant och kommer alltid blänka i mina ögon.

Jag vill bara öppna hjärtat och tala om för er att man måste ibland göra ett val här i livet om vad som är viktigast. Ibland är de faktiskt lättare att gå till mamma än att gå till kompisen långt där borta.

Jag är en glädjespridare, målmedveten, glad, grym utsida och sjukt underbar insida har jag. De finns ingen som är lika bra som jag är, för alla dom underbara personerna runt omkring mig har gjort mig till den jag är!

Ta en tankeställare nu för er själva, och säg "Jag är perfekt". Om du gör de kan inget/ingen stoppa dig!


18.33

JAG HATAR KANAL5 SÅ JÄVLA SJUKT MYCKET DOM ÄR FAN DUMMA I HUVET! ÅH FYFAN VAD JAG HATAR DOM JAG HATAR DOM SÅ SJUKT MYCKET!! SPOTTAR PÅ DERAS JÄVLA KANAL ALLTSÅ SPOTTAR PÅ DOM!

Hur fan ska man kunna kolla på deras jävla avsnitt som kostar? Man ska sitta och vänta på pinkoder som ska komma hem. Dom menar på att man ska uppge personer adress och allt allt allt och kontonr så dom kan dra pengar från kontot när och hur dom vill, och BULLSHIET att de är safe ah jo tjena va trodde ni sen då! Nej usch dom får fan ta bort dedär jävla betalshietet för de går ju föfan gratis på tv vrf inte gratis på internet, de räcker liksom inte med att man ska sitta och betala tv licens, internet utan nu ska man helt plötsligt ge sin kod för sitt bank kort osv. HELT jävla sinnes! Ta bort eran jävla hemsida den är patetisk föfan!

GAAAAAAAAAAH!!

Aja fan va tvungen att avreagera är på lagom pissed humör just nu pga av en del saker och NU tänker jag aldrig mer besöka kanal5 s sida och ist dricka min champange och ba måååå och njuta av tv3 <3<3<3<3<3

14.46

Jag kan knappt tro att de är sant. Jag har precis blivit färdig med att rensa överallt! Kläder, skor, allt allt allt. Fast nu är jag nöjd för dagen i alla fall. Jag har slängt/gett bort 11 par skor och har nu endast ca 25 par kvar varav vissa ska klackas om. Jag har rensat klädkammaren mer, hängt upp jackor, och dom nya kläderna jag köpte igår och så mycket mer har jag hunnit med. Alltså ni anar inte hur mycket jag sprungit runt och har äntligen fått ordning på allt, vardagsrummet, klädkammaren, mitt rum och andra ställen där jag har mina saker! HÖST städning!!

Ni får bilder när alla kläder här nere har torkat och jag har hunnit hängt in dom, då tar jag en bild på resultatet. Har tagit några bilder nu men jag ska nog låta bli och lägga upp bilder tills när allt är 110 % färdigt.

Nu blir de dusch sen måste måste måste jag äta, SÅ hungrig. Väntar också på att Idah ska höra av sig för att få reda på om vi ska ses idag eller inte så en cigg på de här.

BÄÄÄÄÄM!!!


22.46

En dag där jag bara tänkt på mig själv. Jag sprutar glädje just idag! En sådan bra dag de varit.

Jag tog en shoppingtur på stan med sis. Hittade en del men shoppar resten sen, tar lite åt gången. Ska några nya skor, klänningar och kanske leggins för den här månaden sen kommer mera sen nästa månad :) Men här är resultatet för idag!


Monki

Monki

JC

JC

Lindex

Detta fick jag med mig hem idag :) Oversize top, Spets/lack leggings, kors halsband, spets/tyg linne, genomskinlig shorta. MUSTIGT som fan är de. Sen blir de skor och klänningar mm, vilka presenter jag samlat på mig hittills. Fick en prov burk av make up store för jag funderar på att byta min foundation som är oljig och gå över till den som är matt för den är mer täckande av de lilla rödrosiga som brukar poppa upp i mitt ansikte. Sen blir de lite rött till läpparna.

Nu ska jag längta till imorgon, snabbt möte med coachen sen date med Idah ;) HAHAHA! Nejdå vi ska gå en sväng på stan dåårah sen får vi se vad vi hittar på blir nog lugna puckar och en flaska skumpa kanske!

Hörs & störs snygga läsare!


20.02

Slukhål, okända orsaker till explosioner, bomb attacker, tsunamis, jordbävningar och listan sträcker sig väldigt långt!

VART FAN ÄR VI PÅVÄG!? VARFÖR SKA MAN INTE VÅGA GÅ UT!? VARFÖR SKA ALLT DET HÄR HÄNDA!?

Kan inte jordens befolkning bara sluta bråka med varandra och kan inte VI alla göra något åt naturen, vi tar död på varandra inte bara de vi tar död på våran värld. Vi tar död på allt, klagar på allt du kan tänka dig! Varför kan vi inte bara glädjas över att vi fått en sån fin plats att leva på med så många olika delar och naturer OCH befolkning!?

Jag säger inte att jag torkar mig med blad och kissar i ett hål i marken eller bara äter sånt från naturen och inga djur osv men de känns som att vi måste få en förändring!?

Tyck gärna till om detta inlägg!


16.25

okej förlåt att jag inte skrev igår men ska tala om för er att jag har varken bilder eller något.. för min dig gick riktigt åt helvete..

Vaknade på morgonen alla sa grattis till mig jag va på jätte bra humör jag fick present osv och ba mådde som fan av all kärlek jag fick. Sen när jag skulle ner på stan sen vidare till min kompis där jag skulle firas så gick de nedför. Åkte in till stan i onödan för att de skedde lite saker så fick åka hem igen. Satt och grina rakt ut på stationen för jag blev så himla ledsen, men efter ett samtal med mamma och med Malin blev jag gladare.

Pappa tyckte så synd om mig och plockade upp mig & Malin i v-ås sen hämtade han min cykel och stannade på affären och allt. Sen så lagade syster mat till oss så jag slapp. Smakade bra och allt sen blev de baka tårta, vi hade verkligen hur kul som helst och precis när allt var som BÄST.....

Så börjades de igen med allt en efter en satt och sa upp vänskapen med mig och bara matade massa skit på mig. Dessa personer påstår ju att så mycket är fel på mig alltså om jag skulle skriva allt jag fått ta emot skulle ni typ säcka ihop allihopa. Försöker att vara stark men de kändes innerst inne som ett skott i pannan eller rakt in i hjärtat.

Nu inser jag verkligen vilken bra vän jag är och jag vet att många som står i min närhet älskar mig för den jag är och skulle inte byta ut mig mot något annat i hela världen. JAG bara vet att jag är en sjukt bra vän. Dom där är inget att ha när dom gör såhär mot en person som inte förtjänar något utav de. En person som t.o.m erkänner fel man själv gjort och ser saker o ting från andras perspektiv och ser hur dåligt dom också kan må osv. Personen som sätter sig själv för ofta i andra hand tar smällarna.

Finns så mycket jag kan säga nu men jag lägger inte ner mer energi de ända jag kan säga är FALSKA vänner FINNS ÖVERALLT!!!

Jag är glad ändå över min dag :) och nu idag kommer Idah sen fick jag mer pengar idag osv så de blir stor shopping imorgon på stan & kanske bio t.o.m? Måste verkligen tacka alla andra för en fin upp passning på mig igår, värmde mycket.

Kram på er alla nu har jag lite & stå i innan Idah kommer!! :)


01.08

Jag blir så glad nu fick jag en HAPPY kick! Folk har redan börjat skrivit grattis till mig på face för den är över 00.00. Blir verkligen skit glad för dom senaste åren har inte ens dom jag förväntat mig sagt grattis men redan 6 st som sagt grattis i min logg och de va en som jag blev extra speciellt glad över. :)

Får verkligen känslan av att de kommer bli en super bra dag imorgon. Att jag kommer bli uppvaktad av mina vänner. Ser verkligen fram emot de. De finns väl inge bättre än att fylla år!? HAHA nej nu ska jag leva på min glädje ett tag och kolla lite film. Blev fan nästan tårögd!



KRAM på er!! Hörs om några timmar igen :)

RSS 2.0