22.25

Heej!

Idag kom Sis & Svåger hem hit för att fira mig. Blev SKIT glad över presenten, de va verkligen något jag önskat mig. Sen blev de mat & tårta såklart. Nu har jag ätit så mycket tårta att jag inte vet vart jag ska ta vägen HAHA!
Hade i alla fall trevligt idag, fyller år imorgon ser fram emot de.

Kommer åka hem till Malin och hennes kille samt deras hund Donna och firas där. Mer om de imorgon nu ska jag kolla på en film som går på tv, har sett den för många ggr nu. 

Alltså när man går in på en sida så brukar de kunna vara sån där typ ah du är våran 999e besökare vinn en Iphone blablabla undrar om de är bluff. Vill ha en men samtidigt om de är bluff sen får man sitta och betala för den och hit och dit ah ni fattar då känns de ju ovärt...



Aja nej men ni får sova gott, hoppas ni inte glömt att ställa tillbaka klockan 1 timme!

Ha de bra! 


19.31

De spårar verkligen, allt spårar verkligen! Hur orkar jag med allt, de är en bra fråga de för de är just de jag inte gör jag orkar inte höra på allt jävla skit hit och dit och här och där. Så jävla trött på de nu. Den ena efter den andra herregud vem orkar, inte jag i alla fall.

Känns jätte konstigt i halsen har inte ont men känslan går inte att förklara. Nu blir de Gossip Girl sen vettefan Kenza&Tyra show i guess. Ni får ha en bra torsdag kväll. Fick goda nyheter för morgondagen så jag får helt enkelt hoppas på de bästa, skulle vara hur kul som helst, en liten reunion liksom. Miss! Ah hoppas som fan nu i alla fall.

Hörs imorgon eller senare!

00.23

Jag har verkligen sovit hela dagen. Och mår faktiskt lite bättre, täppan har blivit värre och illamåendet men halsen har lagt sig så förhoppningsvis så kommer man må fint om några dagar igen. Imorgon ska jag i alla fall träffa Malin, hon befinner ju sig i hallsta så ska passa på. Ska bli kul att träffa henne saknar henne så!

Men hörni jag ska kolla lite bloggar nu sen ska jag faktiskt bara lägga mig och ta de lungt så jag har krafter att komma upp imorgon för att träffa bästa Malin!!

Finns ingen som förstår mig som hon gör, vet inte vart jag skulle ta vägen utan henne!<3


23.30

Skrev nyss ett inlägg, vet inte om jag ska lägga upp de eller inte vi får se ska verkligen tänka på saken. Inte för att klaga så otroligt mycket men jag mår verkligen inte bra, allt kommer verkligen på samma gång.

Pappa skrämde livet ur mig idag fan! Glömt berätta. Jag stog ute o rökte sen så vände jag mig om och tittade in såg inte så bra men såg iaf att pappa föll från stolen och jag hörde smällen jag kastade ner ciggen i askoppen och tog av mig mina tofflor och kutade in, då ligger han där och skrattar sönder sig. Jag trodde verkligen att de skulle gå riktigt illa men vilken änglavakt TACKA änglarna för de!

Skulle inte kunna se mitt liv utan mamma & pappa dom hjälper mig så mycket, finns alltid där och jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. Jag har verkligen en underbar mamma & pappa och de är jag glad för :) Dom har stått vid min sida genom dom värsta tänkbara oväderna och dom finaste dagarna!

Nej men nu hörni ska jag ta de lite lungt har nämligen möte med coachen imorgon som jag måste samla krafterna till & rösten såklart :)

Sov så gött så hörs vi imorgon!


17.24

Nu är jag litter bitterfitta för jag har fått en förkylning över mig. Känns ju inte så festligt men blir man bara sjuk en gång om året då kan man faktiskt tåla en förkylning.

Verkar som att dom flesta börjar eller är sjuka så de är ju inte så konstigt. Hade verkligen kul i lördags i alla fall, blev en hel del röj inne på konrad. Mycket trevligt var de i alla fall.

Sry people! Är bara hungrig nu så jag ska se till att få lite mat i magen :)

En bild från dansgolvet hinner jag väl lägga upp!







Kram på er!


07.49

Godmorgon!
Alltså jag har inte ens gått och lagt mig än. Ska ta bussen hem snart, längtar verkligen till min säng. Ska äta något litet först bara. Så sjukt trött. Åkte hem till Linnea lite oplanerat sen kom Stoffe & Micke dit. Tog något glas sen drog vi till Bishop, HAHA! Då kom Niklas efter ett tag de va trevlans. Efter en kort stund på B.Arms så drog vi till Konrad, inte mkt folk & knappt nå drag så vi tog saken i egna händer och röjde sönder. Sen nu sitter jag här vaken som aldrig förr och ah ska snart röra mig hemmåt!
Kram!

19.55

Heej!

Ska alldeles strax krypa ner under täcket för att se om jag slutar frysa och sen ska jag kika lite på tv men tänkte skriva av mig lite här först.

Idag blir de ingen utgång eller något annat för den delen heller, ska bara ta de lungt. Får se vad som händer imorgon, har ingen aning om de än. Lite små krångel och så men de visar sig imorgon. AH juste jag glömde nästan. Jag rensade min klädkammare idag och de gick ganska bra, är inte färdig än. Har massa ren tvätt som ska hängas in och sen har jag två korgar kvar med kläder som jag inte rensat än. Tror jag kanske gör de imorgon får se.

Ni ska få se resultatet sen när jag är helt färdig :) I promise! Men nu ska jag krypa ner och tycka synd om mig själv HAHA! Ni får ha en toppen fredag så hörs vi imorgon.


22.46

Alltså HAHAHAHA dör av skratt just nu men aja hahahhaha alltså nej HAHAHA okej NU RÄCKER DE!
HAHAHA!! De va ba för roligt. :)

Jaa.. idag har jag träffat sis och hjälpt henne och svåger med lägenheten en del så dom får någon ordning. Stackars syster har ju halsfluss! Inte bra inte bra...

Sen kom Cristofer, vi satt mest bara & snackade sen käkade han litegrann :) de va väl trevlans. Fryser fortfarande sen jag gick hem, iskall om händerna fortfarande. 

Men nu vill jag ha lite lugn & ro så ni får ha de mega bra så hörs vi kanske senare eller imorgon! :)

11.57

God morgon!

Sådär nu har jag ätit frukost och sådär. Ska vila en kortis nu innan jag ska in i duschen. Ska försöka hinna med halv 2 bussen till samhället för jag ska till apoteket sen åker jag hem till sis. Ska hjälpa henne packa upp lite och sådär :)

Tror inte jag hinner med att rensa garderoben och mamma har börjat dammsuga nu så nu kan jag inte städa heller. Men men! Ni får ha de så bra så hörs vi säkert senare.

23.23

Alltså en kompis till mig visade dom här bilderna till mig och jag kan inte sluta beundra dessa bilder. Jag skulle vilja landa & lyfta på en sån där bana någongång. Skulle verkligen vara en upplevelse.





Ofta inte ganska sjuk upplevelse!? Samtidigt som jag skulle kissa på mig skulle de vara så himla roligt att uppleva.

Vet ni vad jag tror jag börjar bli riktigt dålig.. Jag har inte kunnat shoppa sen gud vet när. Jag börjar tröttna på att jag inte kan beställa dom där skorna eller dom där smyckerna eller just den klänningen eller ah ni fattar de börjar verkligen trampa eller typ stampa mig på nerverna. Det är mode vart man än tar vägen, reklam på tv, i tv, på datorn när man kollar runt alltså jag måste verkligen få shoppa.

Har lite saker som jag verkligen längtar efter att få ha. Så därför ska jag rensa min garderob imorgon så jag har plats för mycket nytt. Skorna ska jag också rensa bort. Fyller ju år snart så jag får väl en slant. Jag lovar att när jag väl får shoppa loss lite så kommer de nog garanterat bli mycket roligare att läsa min blogg.

Kram!

18.06

Jag vill verkligen hitta någon som kan designa min blogg :) hoppas någon intresserad ser dehär och känner sig träffad. Jag är verkligen desperat av en förändring, en stor förändring!

Vilken dag alltså... vet inte om den kan bli värre! Som ni vet är de höst och ah höst är HÖST fyfan! De ska va dom där höst lukterna och dom där fina färgen och en jävla massa löv på marken men nej nej nu sätter de igång att börja snöa.. Det va inget som stannade kvar men ändå inte okej att de snöar i OKTOBER!!

Sen klantade jag mig lite men inte jag bör dela med mig av men de löste sig i alla fall. Får se vad som händer imorgon jag funderar på att städa och sen typ rensa lite i min klädkammare, skor, jackor och kläder mm. Mycket snack men liten verkstad men de känns som att jag behöver en höst rensning!

Kanske hittar något fint som ni kanske är intresserade av vad vet jag.. Men ni får ha de så bra i alla fall nu ska fixa & dona lite men vi kanske hörs senare eller imorgon.

Kram på er!

01.23

Hej på er!

Jag satt igång och gjorde lite knäck idag. Har inte mått nå vidare idag så jag förtjänade lite socker som plåster på såret. Jag har inte gjort något alls idag förutom att göra knäck då. Skulle åkt på möte idag med coachen men gud mådde verkligen dåligt så ringde och bokade om.

Nej nu blir de lite film mys med mig själv. Gud längtar tills jag får pengar och längtar till min födelsedag nu för jag är i ett extremt behov av SHOPPING!!!! Tro mig! Åh gud va jag förtjänar en shoppingrunda eller två eller tre..




Sov så gott alla ni som läger er i tid :)


00.50

Förlåt att jag inte har bilder från helgen :( jag vill samla på mig lite mer bilder och så men dom bilderna som togs i helgen kanske jag inte borde dela med mig av.

Men i fredags hade vi kul i alla fall.. Vi va först hemma hos Anna :) lite tjej förfest sen gav vi oss av till pluto :) Va inte där så länge.. Sen hamnade vi på donkan och bestämde oss för att släppa loss ordentligt på W&B i alla fall jag haha fyfan :) Gav Ella och Idah ett gott skratt som förlängde deras liv :) Sen drog vi vidare på after party kom väl hem 7-8 på morgonen. Men kvällen slutade helt okej i alla fall. Mycket skratt blev de. Inge mer om de :)

I lördags va jag verkligen inte på topp och inte Idah heller så vi tryckte i oss dagen efter käk sen mådde vi nästan bara skit. Ringde över Gosis och hans kompis Jesper för lite film mys :) Sen när dom drog kollade vi klart på filmen sen gick vi och la oss.

Igår när jag kom fram till hemmaplan va jag bara tvungen att svänga förbi syster & svåger som flyttat hit :) de va trevligt åt en bit mat och hjälpte syster att packa upp lite kläder :) Sen cyklade jag hem frös som en gris så jag gjorde inte så mycket mer.

Idag har jag också bara latat mig.. Kom upp ganska sent sen så däckade jag på soffan igen efter frullen. La mig i ett bad för att jag va så frusen sen hjälpte jag sis att laga mat. Nu så ska jag bädda ner mig i soffan och bara ta de lungt ännu mer. Imorgon har jag möte med coachen får se hur de går vad vi kommer fram till då sen kanske jag ska göra knäck eftersom jag blev så JÄDRANS sugen på de ;)

Kram på er!

12.07

Snart ska jag in i duschen ska börja packa väskan lite först sen måste jag till arbetsförmedlingen för att få underskrift och sen lägga de på posten. Känner mig lite stressad idag faktiskt. Men de ska nog gå bra. :) Men jag lär nog sätta igång nu så jag blir färdig någon gång.

Vi kanske hörs senare men nu är jag upptagen ett tag fram över eftersom jag ska hinna åka in till samhället och så. Men ni får ha en grym fredag så hörs vi. :)

19.26

Usch alltså åt för en stund sen och jag kan verkligen inte äta såhär sent men de blev så nu för att syrran och svåger skulle komma hit. Det kändes som att jag skulle spy men nu känns de bättre.

Har verkligen inte gjort något vettigt idag alltså verkligen inget vettigt alls skulle jag vilja säga. Så de är en ganska ovärd dag om jag får säga mitt. Men vilket fall som helst nu sitter man och planerar fredagen, får se hur de blir med allt. Men ska få med mig lite bilder hade jag tänkt mig i alla fall :)

Ni får ha de så bra så hörs vi nog imorgon eller på lördag!


23.29

Jag är i full rulle om att hitta någon som kan hjälpa mig fixa till min blogg så den får den designen jag vill ha för mina ögon skriker just nu.. Så om någon av er kanske känner till någon kan ni ju bara slänga in en kommentar

ah whateveeer....

23.26

Idag skulle jag åkt till AF men de gjorde jag inte har inte mått bra idag sen har jag gått runt och sussat hela dagen. Hjälpte mamma med lite små saker och sen bokade tid hos coachen men verkligen inge mer än så och ah jag vet jag suger verkligen. HAHA! Nu ska jag ringa Linnea och prata lite skit angående lite skit haha nej fan vet jag vi ska prata i alla fall :)

Men ni får ha de så bra... eller inte!


20.18

Hejhejhej!

Jag mår bättre idag jag ursäktar mig för inlägget igår hade bara mycket känslor som ville ut men nu är de bra igen nu känns de i alla fall bättre. Inte helt okej är de men bättre känns de i alla fall. Jag har tagit tag i sakerna nu. Satt och prata med Idah nyss haha fyfan va vi garva hon är ju bara för skön ibland.

Idag har jag inte gjort så mycket jag va dubbel bokad idag så jag fick avboka ena mötet och imorgon ska jag boka om de när jag vaknar. Sen löstes allt krångel med Arbetsförmedlingen sig så nu är allt i sin ordning och de ska funka nu. Så imorgon ska jag se till att få Försäkringspapprerna underskrivna imorgon. Sen är de inte långt kvar tills jag får mina pengar.

Ikväll är de D.H och C.T :) LÄNGTAR! Ska ni också se på de?

22.55

Inte varje dag man förlorar en vän som betytt väldigt mycket för en men jag visste inte hur jag annars skulle göra. Jag har mått så dåligt att de tagit på mig fysiskt. Jag kommer sakna dig för varje dag som går och jag skulle vilja trösta dig nu jag skulle vilja att allt va som förut.

Jag älskar dig så mycket min vän och jag kommer sakna dig obeskrivligt för allt bra du gjort mot mig. Jag skulle kunna ringa dig nu och gråta floder men jag vet att de inte gör allt ogjort. Jag mår så hemskt dåligt. Kommer inte kunna sova på hela natten kommer inte kunna koncentrera mig på möterna jag har imorgon.

Känner mig så tom inombords... Jag är så himla ledsen! </3

22.51

Förlåt för min sena uppdatering men de har varit så mycket dom senaste dagarna. Så mycket att ni aldrig skulle förstå. Men jag kan ta alla bra saker istället. I torsdags var jag ju på mässan med Sandra & Malin. Den sög verkligen... HELT ovärd alltså!

Sen träffade jag Idah vi gick och slaffsa i oss pizza hade över hela mitt ansikte t.o.m i mitt hår haha vet inte hur vi lyckades kladda så mycket. Sen gick vi till affären och handla lite och åkte hem till henne igen. Vi tog de bara lungt och satt och snackade. Så länge sen vi sågs så de va hur kul som helst.

Jag stannade spontant kvar där och på fredagen hade vi en full späckad dag. Iaf så åkte vi på lokalfest som hennes kompis hade styrt upp. De va trevligt, stod på stolar och dansade tills jocke åkte rakt igenom haha fyfan va vi garvade. Sista minuten drog jag och Idah på krogen vi pallade inte att vara kvar.

Vi hade verkligen hur kul som helst. På lördagen så blev de bara film kväll med Idah, hennes kompis Lotta och Fisen samt Jesper. De var trevligt. Fast Fisen och Jesper somnade och sen somnade Idah efter ett tag och Lotta somnade efter ett tag haha men vi hade de trevligt i alla fall.

Och idag (söndag) åkte jag hem. Nu tog jag verkligen bort allt de hemska under helgen och tog bara med allt bra så ni kommer få intrycket av att min helg var helt jävla underbar och de var den eftersom jag fick spendera den med Idah. :) Saknat tiderna med henne så de var hur kul som helst om inte tänker på allt annat drama och hur jag mådde över de.

De finns bilder från helgen men jag har dom inte så jag kan tyvärr inte lägga upp något. Har lite bilder på när dom sover men dom är så mörka, kan lägga upp dom sen!

Hur har eran helg varit? :)

00.05

The Poseidon Adventure



Tog bara ett av alla omslag nu vet inte om de är de rätta men de är väl strunt samma. Den här filmen såg jag idag och jag kunde inte slita mig från datorn alls, inte för att gå ut och röka inte för att gå på toa igenting.. Den är också väldigt lång den håller på i 2 h 45 min. Den är spännande som fan! Tyckker den är värd att se i alla fall.

Jag har nog en liten grej för sådana filmer som den här. Jag tycker dom nästan alltid är bra men de är nog för att den liksom aldrig blir typ tråkig. Jag ska sätta mig nu och kolla på en ny film. Ska bara bädda ner mig skönt i soffan sen går den igång.

Ni måste tycka jag är jätte tråkig som bara glor film hela tiden haha men har aldrig kollat så mycket film i hela mitt liv. Har inte så mycket filmer hemma och nu när jag äntligen skaffat mig voddler så kan jag verkligen inte sluta titta på nya filmer varje dag.

Imorgon blir de mässan hoppas man hittar en del intressanta alternativ på jobb. Sen kommer några kompisar med också så de kommer säkerligen bli hur kul som helst. Efter de träffar jag Idah sen får vi se vad som händer på fredagen om jag sover kvar i v-ås så blir de nog utgång. Och en sak kan jag lova, ska se till att få med mig lite bilder under dom här dagarna :)

23.55

The ultimate gift



Det här är verkligen en film jag kan rekomendera till alla er som är något bortskämda och lata. Jag grinade en hel del igenom filmen, den var fin på många sätt och budskapet var hur bra som helst. Om sen självklart så är ju killen sjukt jävla snygg, candylicious! Jag vill inte avslöja för mycket men en sak är sann personer kan förändras.

Hoppas ni finner den intresant och kollar på den. Jag ska bara lägga till en sak.. En bunt näsdukar och lite sötsaker och kanske någon till sällskap om ni inte tycker de är jobbigt att gråta inför någon annan.


12.44

Usch vad duktig jag hittills har varit idag. Jag va jätte hemsk mot mig själv, sa till mamma att innan hon väckte mig skulle hon dra upp rullgardinerna på övervåningen och i mitt rum när hon väcker mig. Jag sa att jag ville bli väckt kl 10.

Alltså första sekunderna när jag vakna jag ba vafan typ ville gå upp och dra ner rullgardinerna men jag va för bitter för de. Kom upp och ringde till AF för att få hjälp med papprerna till försäkringskassan så jag kan få pengar. Jag känner mig bara så stolt att jag inte somnat på soffan än. Jag har fan t.o.m ätit lunch jag är så imponerad.

Så nu ska jag lägga mig och titta på någon film tror jag. Kommer säkert somna men ska fan se till att lägga mig 00.00-01.00 i sängen sen får vi se när jag somnar.

Tänkte lägga upp lite bilder från en fest hemma hos Linnea som var för någon helg sedan. Sov där flera dagar sen blev de fest på fredagen.









Så var de med de. Inte så många bilder. Men bilden åvan är typ den sista bilden sen började alla komma så de fanns inte tid att springa och fota. De va väl synd de men så kan de bli.

Ska rekommendera en film till er sen som jag såg inatt och så ska jag reflektera lite om den!

00.22

Jag skulle vilja skaffa mig fler bloggar att följa så ni som kikar in på min blogg lite då och då får gärna länka eran blogg i en kommentar så tar jag mig en titt.

:)

00.13


En liten bild jag satte ihop till ämnet

Jag är verkligen så trött på att jag inte kan shoppa som jag vill. Att jag inte kan ha den där tröjan som jag älskar eller dom där skorna som jag vill ha eller att inte kunna ha dom där smyckerna som verkligen skulle klä min outfit. Jag är verkligen trött på att inte kunna köpa nya saker som jag verkligen skulle vilja ha men samtidigt så måste jag tänka logiskt.

Att sliter jag arslet av mig för att få jobb så kommer jag kunna köpa dom där sakerna jag vill ha och jag kommer få ha dom kläderna som verkligen klär mig. Så jag ska verkligen kämpa hur hårt som helst sen får vi se hur de går men man ska i alla fall inte ge upp. De finns de ingen anledning till att göra.

Man ska inte klaga på de man redan har eller på de man inte har men jag är ju som jag är så jag kan nästan alltid hitta något att klaga på haha! Nu får de bli ett slut.

Ser fram emot torsdag då jag ska på rekryterings mässan med några vänner sen ska jag åka och vara med Idah som jag inte vart med på jag vet inte hur länge eftersom vi varit osams så de ska bli hur kul som helst.

Just nu sitter jag och gör planer med mina norge tjejer att dom ska komma hit de ska bli så himla kul att få träffa dom igen och jag kan knappt vänta, längtar så mycket. Nej nu har jag annat för mig men ni får ha de så bra!

Erkänn att jag blivit bättre på att uppdatera min blogg? :)

22.18

Det har varit en ganska så extrem helg :) Åkte till v-ås i fredags käkade med Stoffe sen körde vi en spontan ute kväll och sen drog jag med Daniella. Vi hade sjukt kul men de skedde några insedenter under kvällen så de blev väl som de blev men kul var de sen efter 20 timmar utan mat och sömn tog man sig hem i alla fall. Åt och slocknade de va så min lördag såg ut.

Kollade nyss på film och nu försöker jag bestämma mig för en ny film men först ska jag ta en cigg tror jag.


RSS 2.0