13.18

Nu sitter jag här och planerar min långa dusch usch så skön den kommer bli. Sen ska jag hänga upp mina rena kläder och springa runt och fixa lite här hemma men först och främst en cigg sen är jag redo!


01.48

I wish i could hold your hand be a part of your life but most of all i wish that U felt the same way about me. I thought i was over u but that's wrong, everyday i feel that something was missing and sometimes i just think it's love but i realised that i just miss having u in my life.

If i could hold u in my arms right now u would make me so happy...

01.02

Jag måste bara säga att jag vet att jag suger på uppdateringar och de är för att när jag väl ska skriva så vet jag inte riktigt vad jag vill få ner. Jag vill lägga upp bilder men jag orkar inte sen så tar jag nästan aldrig bilder när jag är med kompisar i alla fall inte med min egna kamera. Men jag ska bli bättre på att uppdatera mig jag ska verkligen försöka denna gång.

Helgen var hur rolig som helst. I fredags så hade jag tjej/myskväll med mamma och syster. Vi gick ut och käkade och de va mustigt. Sen åkte vi hem och kollade på film drack vin och åt lite gott. Det va en trevlig kväll och jag hoppas de blir fler.

På lördagen så åkte jag in till stan för att festa med Stoffe hans vän Sebbe fyllde år så vi åkte dit och firade han såklart. De var hur trevligt som helst och de var massa härligt folk där. Sen så gick vi självklart ut och de blev BMB. Jag tappade bort alla eller om dom tappa bort mig vet inte men vilket fall som helst hade jag kul ändå stod och öste på dansgolvet och de va prettyyyy awesome!

Nu till helgen alltså imorgon kanske jag ska träffa Stoffe vet inte än de verkar bli lite knas. Men de visar sig imorgon men på Lördag blir de tjejkväll med Angelin & Malin och sen några fler. De blir förmodligen hur kul som helst eftersom de var år och dar sen vi umgicks tillsammans.

Nu ska jag sluta skriva för ni kommer nog inte vilja läsa allt ändå..


02.00

Exsplosive!!

Nu får de fan vara nog med allt latande! Nu bjuds de på Spanien 2010 se & njut....


Den sjukt goda jävla glassen!
 
Lite utsickt

Marijano! :)

Grottorna i Spanien :)

Sällan man bor granne med sin far & mor

Innan avgång mot Spanien blev de en jäger eller två!

Stranden! UNDERBARA 40 grader


Kommer mer sen orkar typ inge mer gör 100 saker samtidigt :)RSS 2.0