inte rimligt någonstans

Jag begriper inte men på något vis ska jag lösa det här för de är ju oacceptabelt!
Idag fick jag nå ryck och packade lite till så allt är klart till flytten, bara några veckor kvar ni.. :)) vet inte om jag ska skratta eller gråta! Haha nej de känns helt okej faktiskt. Men nu är de mesta nere sen blir de ju en hel del till man tror ju inte de är så mycket grejer men i själva verket så har jag så sjukt äckligt mycket saker som jag inte begriper varför jag ens har kvar. Jaja nej nu ska jag ringa ett samtal sen ska jag ta en promenad med Coco och sen blir de en dusch :)
Hoppas de händer nå skoj idag jag är f*cking uttråkad!

My everything

Your the best thing that ever happend to me, I love you!

The love inside me

... I wanna give it to someone and share it with someone special!
but I'll never forget your lips they are amazing!

life

fan vilken otur man har fan de här är inte livet fucking gång de är någon där nerifrån som verkligen inte tycker om mig och drf gör mitt liv som levande till ett helvette.. fan blir så trött.. finns ingen rättvisa i det här jävla landet.. hellre bor jag i ett fattigt land där man verkligen får kämpa för att hålla sig varm om natten eller få ta en dusch.. för där finns de i alla fall lojala människor som alla kämpar för samma sak... fan detta håller inte.. åh jag blir så trött..

FÖR DET FÖRSTA... de finns ingen man på denna jord som kan göra mig lycklig verkar som alla nära o kära träffat dom ända killarna på denna jord som är vettiga män... för de andra... jävla fattig lappar ge hit pengarna bara fan idioti det här.. sen för de tredje vafan är de för väder idag? för de fjärde vem fan orkar laga mat varje dag, de är för överskattat... alltså jag är bara så fruktansvärt trött på att såååå fort de kommer nån sketen jävla positiv grej så mosassss allt två sekunder senare av nå negativt fan piss irriterande... ska mitt liv fortsätta såhär vill jag fan inte fylla 30... de ända positiva i mitt liv nu är min hund, mina vänner, min familj och eh ah de va typ de... usch fan nej jävla helvette blir så arg.. vill ha rättvisa! ALLA SKA BEHANDLAS LIKA!
blabla blalalalal... jaja whatever.. för ett år sen jobbade jag som bartender jag hade underbara kollegor och trivdes verkligen i mina skor.. jag fick vänner som jag aldrig trott och blablabla.. sen sprack de... vafan trodde jag ens att de skulle hålla för... fan blir så jävla arg... usch nej nu ska jag ringa mamma sen blir de att mysa lite med sömntutan här brevid mig...

men snälla

Hej:) Det va väldigt länge sen men här är de fullt upp fast jag ibland gör skit och ingenting men ah finns inte så mycket att skriva om eftersom jag knappt gör något.. Nu har jag iaf kämpat för att få en ny lägenhet och jag fick en, jag skrev kontrakt på den idag.. Kom precis hem jag skulle skriva ut massa papper med min skriva men de gick inte som jag hade tänkt mig så jag & Coco åkte hem till mamma och pappa, då gick de inte heller.. Jag måste ha dom papprena för jag ska trycka upp dom i ansiktet på ett par idioter som jag är så fruktansvärt trött på. Sen va jag och kollade på lägenheten nyss alltså hahahaha jag tror jag dör.. Ska dom kalla de där förvaring så avlider jag.. & om dom kallar de där frys då springer jag naken till västerås och tillbaka igen!!
Ah vilket fall som helst så har jag gjort illa mig typ ett 10 tal ggr idag.. har gråtit, svettats och blödigt! Som en helt vanlig dag i mitt liv.. UEK! Come on.. när ska jag få lite tur som varar längre än 3 min?
Nej så har min dag sett ut iaf.. nu blir de PH & mys med Coco :)

RSS 2.0