arg tjej

Hur kan man lämna sin hund ensam hemma på nyår med alla dessa smällare de är så himla fel så de är inte sant. Hunden ylar konstant och piper.. Fyfan nej detta borde vara olagligt. Fan har man skaffat sig en hund så får man fan ta ansvar för den också... de är ju som att lämna sitt barn ensam hemma på nyår... de kommer väl inte på kartan eller hur? Nej... precis de borde de inte göra med djuren heller för dom blir säkert 10 ggr räddare än barnen eftersom dom kan inte säga eller göra någonting dom vill bara dö för dom blir så rädda...
Nej usch sånt här gillar jag inte alls... Coco ligger i mitt knä nu och vägrar lämna de! Betyder så mycket att jag får fira mitt nyår med honom :)) min älskling. Vi sitter bara här hemma och gör precis ingenting.. Var hos mamma och pappa tidigare och hade middag med familjen det var trevligt! Ne nu ska jag fortsätta mysa med Coco han behöver verkligen all min uppmärksamhet just nu så GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA FINA LÄSARE!!!

saknar

Jag saknar mitt jätte lååånga hår men de börjar ta fart nu:)) Är helt slut usch man mår ju inte sådär jätte bra, det har man förskylningen att skylla på men men.. Imorgon blir de en helt vanlig dag för mig och Coco! Men nu måste jag gå ut med han på en promenad så vi hörs senare eller imorgon :) kraaam!


beställt

Allt är ifrån http://www.stylebytyra.se/ :)
Kunde inte låta bli :) får aldrig nog av smycken! Ska nog göra om halsbandet tror jag får se hur jag gör.. De är jätte långt så kanske klipper av de lite men får se sen när de väl sitter på kanske de inte är så dumt ändå.. Detta får bli min nyårs gåva till mig själv! Haha... Nej nu ska jag fortsätta mysa med Coco men först måste jag snyta näsan IUEEE! Kraam på er sötisar :)

bra va?

Tycker detta var ett bra beslut. Det borde finnas utvalda platser för vart man får smälla och inte smälla smällare :) Händer en del olyckor på nyår för att de är folk som gör bort sig eller hur man ska säga.. de är så synd!
Nu sitter jag här och snorar på som fan och ah ska väl försöka äta frukost :) ni tänker säkert.. mena du inte lunch? Nej frukost haha! Fellan kanske kommer och firar nyår med mig de kommer bli så trevligt.. Men nu ska jag fortsätta fixa och dona för sen kommer mor min över och ska hjälpa mig att sätta upp nya spegeln :) Massa nyårs kramar till er alla!

"jag vill inte ut"

Han hatar dåligt väder!! Haha han står bara och stretar emot vet inte om de syns på bilden.. På sommaren ligger han och solar hela dagarna liksom! Älskar hans personlighet :)) ne nu ska jag fortsätta med att kolla på nått brotts program :)) kraaam på er!


beställa?

Om ni också letar efter armbandshållare så kika in på http://mihi.se/
Länge velat haft en armbandshållare men aldrig hittat en men jag tror de får bli denna :) Finns de plats för VÄLDIGT många armband och de passar väldigt bra för min del iaf haha... för mkt smycken som aldrig blir användna men om de står framme då ser man ju vad man har liksom, inte sant? ;) Vad tycker ni?! Kram

nytt i garderoben

Jacka - med super mysig luva som man bara drunknar i
Kavaj - kanon pris och sjukt läcker!
Top - helt okej top som man kan ta på sig till fest i brist på annat
Tröja - inte för varm, perfekt till våren & sommar kvällar
Leggings - grym färg och jag behöver en färgklick ibland mina jeans
Underkläder - tog inte bild på dom det är väl ändå kanske privat, eller?
Jaja nej men nu ska jag rota efter en film någonstans lär jag väl kunna hitta någon bra :) Hämtade ut ett paket också med grejer till Coco IGEN haha fan mig alltså nej men tar bild på de sen imorgon kanske.. Sen har de ju skett lite förändringar i lägenheten så när jag är helt klar så slänger jag upp nya bilder till er, bra va? ;) Kanske blir redan imorgon vem vet!
Ni får ha de så bra alla underbara läsare.. JA klart jag mena dig också!

go'morgon

Gissa om jag e glad? Vaknade med ont i halsen :( Men inte fan stoppar de mig från att åka in till stan med mina tjejor! Och här sitter jag bara och gör de värre eftersom jag lyssnar på musik och sjunger fruktansvärt dåligt HAHA! Måste börja fixa mig så jag hinner med bussen annars blir de ju pannkaka av allt :)
Massa pussar och kramar på er ni är bäst!

spontant

Fick ett spontant samtal mot eftermiddagen och efter de bar de av mot Ikea för lite shopping till lägenheten :) Blir ju aldrig nöjd eller klar HAHA! Jaja jag kom hem med en del iaf ;) imorgon blir de shopping igen tillsammans med mina käraste tjejor.. Hoppas bara man hittar något säkert helt utrensat haha! Ni får ha de så bra så ska jag kolla efter någon bra film så hörs vi imorgon :) Kraaaaaaam!!!

verkliga drömmar

Jaha då har jag precis vaknat efter att jag hade somnat till för ett par timmar sen.. Så nu är man halvt och halvt pigg igen :/ kul? njae inte så värst kanske haha :) Mobilen hade ringt och grejer och jag hade inte ens vaknat av de, helt sjukt jag brukar alltid vakna om de ringer eller nå men inte de inte..
Ganska galen kväll igår så kanske därför men sen är de nå knas med min kropp som jag måste ta och kolla upp.. blev lite skraj.. Hade en sjukt verkligen dröm inatt det va fan läskigt alltså men ganska glad att de bara var en dröm.. Så nu ska jag försöka kolla på tv och sen kanske kolla på någon film eller så :) Blir till att åka till Ikea efter nyår eftersom de springer runt massa galna människor där inne, lika bra att hålla sig undan en stund haha :)
På onsdag blir de iaf stan med mina tjejor och kika runt på mellandags rean :) Jaja nu ska pratglada jag fortsätta med mitt så hörs vi nog imorgon :) Kramar till er alla!
En bild från igår :)

all this way

Go'morgon? HAHA.. Blev väckt av ett telefon samtal :/ inte så pigg på det MEN det var värt de eftersom nu har jag min andra säng på plats. Fan nu har man sov plats för ca 6 pers i en liten etta... :O Ska bara göra precis ingenting idag för är lagom trött sådär :) Men ni får ha de så bra och se till att lyssna på låten!! Kram

du förstår inte

..... hon gråter bakom din rygg!


grymt

Hej på er :) Hoppas ni hade en bra julafton det hade iaf jag tillsammans med familjen.. Idag blev de ju såklart en utgång med min käraste Fille ;) så jag åkte hem till henne och där bjöds det på julefirande och en jädrans massa trevliga människor. Hade så himla roligt, satt och spela gitarr och sjön! Sen gick vi ut på krogen de blev såklart Poco Loco :) Härligt ställe det där.. kanske lite fel folk ibland :/ äsch.. nej men kul som fan vare iaf... de va fullt ös hela kvällen! sjukt bra drag vare dessutom :)) Sjukt nöjd över kvällen tsm med Fillan! <3
Sen tog jag taxin hem.. så skönt att komma fram ända till porten liksom! Och nu sitter man här.. lite sliten sådär kanske ;) hahaha men ni får ha de så bra allihopa så ska jag försöka sova vilket kommer vara omöjligt men de är en helt annan historia! Massa jul kramar till er alla och en riktigt GOD JUL!!!!!

god jul

De känns ju inte bra i magen nu inte. Är så himla mätt att de gör ont haha.. Vill typ kräkas liksom, sen är jag sååå trött så nu ska jag vila :)) ikväll blir de hemma mys med Coco och nån jul film!! Hoppas ni haft en bra julafton allesammans :)


23 december

Hej alla fina läsare! Hoppas att ni sovit gott :) Nu har jag packat ner allt jag ska ha med mig för jag åker till mor & far idag så jag slipper gå upp så tidigt imorgon... haha varken jag eller Coco är så värst duktiga på att kliva upp tidigt.. Så nu ska jag fixa de sista sen ska jag gå till bussen! Hör av mig senare eller imorgon annars God Jul på er alla :) hoppas ni får en fin julafton med en massa julklappar!

sjuk?

Vet inte vad de är för fel men känner mig jätte konstig gjort de ett par dagar nu men hoppas bara inte att jag blir sjuk. Det är ju så mycket att se fram emot :// det verkar vara fler som känner sig konstiga så kanske är nån baskilusk som går haha :) hoppas ni är friska iaf, kram på er!


julen är här

Det är precis som de ska vara.. Bula i huvudet, mår illa och de är kallt! Precis som de ska vara haha.. Nej jag gillar livet just nu faktiskt :) Nu blir de att rota efter bra filmer, har ni några bra ni kan tipsa om så skriv i kommentarsfältet? Det blir film mys hela kvällen/natten :)
En sak jag ska ha i baktanke de är att jag ska akta mig för glas lampor för dom har en tendens till att åka ner i skallen på mig, SKÖNT! Haha ha de så bra och akta er för lampor ;)

lght

Här har ni lite bilder på lägenheten som jag tog i tisdags när jag hade storstädat.. Nu är de som sagt inte klart än.. ska ut med lite möbler och in med lite nytt och sånt.. men ni får se en för bild på hur de ser ut nu sen får ni se hur de blir sen när de är klart. :)
Badrummet
Hallen
Köket
Världens fulaste kök so far liksom!
Vardagsrummet
Ja nu har ni fått sätt lite i alla fall.. Tog inte bild på sov delen för orkade inte bädda för att ta en liten bild haha! Men när allt är helt klart så lovar jag bilder på hela lägenheten :) Kram på er så länge!

sötnosen

Världens sötaste ligger och sover men sen kom jag och knäppte kort liksom! Snäll man är... Längtar till julafton nu! Imorgon kommer mamma hit och ska hjälpa mig med att sätta upp en ny lampa i hallen fick den andra i huvudet idag så den rycker nu, jävla lampa! Ont gjorde de också. Ahjuste jag gjorde pepparkakor tidigare ikväll men vem som ska äta dom det vette fan inte jag iaf! Nu ska jag fortsätta kolla på min film :) Hörs imorgon! Massa kramar på er :))


onsdag

Hade en sån sjuk dröm inatt.. alltså ah nej lite roligt men ändå läskigt.. Men men haha den ska vi inte prata om fyfan riktigt läskig dröm! Tvättat idag och jävla massa blev de.. förstår liksom inte hur de kan bli så mycket varje gång de är ju bara jag... Nej och inte har jag fått nå plugg gjort idag heller. Men imorgon ska jag ge det ett försök så jag blir klar ngn :) nu vettefan vad jag ska göra.... Men ni får ha de så bra så länge, kramar!

förbannade jävla mobil helvete

Hej alla fina läsare! Inlägget som jag la upp bara för en stund sen skulle egentligen lagt upp för flera timmar sedan men mobil fuckade så de gick inte. Det skulle varit 3 bilder med i inlägget men de gick inte publicera inlägget då. Så jag tog bort bilderna och då gick de att lägga upp inlägget.
Jag är inte alls på humör nu för jag har hållt på och försökt fått de att funka flera gånger och jag är så jävla förbannad att jag skriver fel hela jävla tiden. Nej.. inte kul att jag liksom somnade i tid idag.. däckade på soffan och sen vakna jag ju nu och ville fixa till allt.. men nu är jag piss förbannad istället så nu kommer jag inte kunna somna om på en gång plus att jag blev röksugen... Aja skit samma nu testar jag ifrån datorn så nu borde det gå.. Hoppas ni sover gott just nu, Kram! :))

image description
image description
image description
Sådär ja... ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!

vilken dag

Idag har jag verkligen haft fullt upp! Handlat, hämtat paket, varit på apoteket, diskat, dammsugat, torkat golven gjort rent badrummet och mycket mer. Köpt julklappar till Coco och paketerat in dom så nu ligger dom under granen. I paketet jag hämta låg min nya parfym som jag längtat efter:)) Btw... Tog massa bilder på lght men de blir bättre med dagsljus. Ska tvätta imorgon så hinner nog ta lite bilder då :)) Massa kramar till er så länge!


nu jävlar

Det ska vara kliniskt rent när jag är färdig med lägenheten! Det ska bäddas rent, damsugas, torkas golv, ah you name it! Men först måste jag springa iväg på några ärenden :) Är så himla hungrig att de gör ont i magen så ska försöka få i mig något sen blir de julkalendern haha ;) Kram på er så hörs vi senare! :)

hmm

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller vad jag ska skriva om men jag känner för att debattera lite eller vad jag ska kalla de för. Jag har så mycket att säga men så lite jag kan säga. Sitter nämligen i en liten knipa och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den men kan inte prata om den för de är alldeles för privat för hela världen att läsa. Därför känner jag att jag måste komma på något att skriva om, något viktig..
Btw... Hällde upp en skål med flingor och mjölk och gissa vad jag stötter på... jo en JÄVLA GLASBIT! Det kändes ju lite sådär opassande kanske? Tur att jag inte hann svälja skiten eller göra mig illa på glaset. Jaja antar att de är smällar man får ta!
Ah juste jag kollade på ett klipp... och visste inte riktigt hur jag skulle reagera :O Kolla själva ska ni få se!!

lite arg

Okej typ nu är jag bara lite arg.. bara lite sådär.. njae okej jag är på bristnings gränsen! Om inte hermods fixar så jag kan fortsätta plugga imorgon så blir jag galen för dom sabbar för mig så jag inte kommer kunna hinna färdigt i tid. IDIOTER är dom. Dom gör inte sitt jobb för fem öre och detta börjar gå mig på nerverna allt för mycket. Har liksom väntat i över en vecka nu för att kunna påbörja mitt sista uppdrag. Jag har till 10 januari på mig.. katastrof!
Aja nog om det nu blir bara arg av att tänka på det. Var ju till vetrinären idag, gick hur bra som helst :) Fick nytt foder och ah lite andra saker som jag ska hämta ut på apoteket imorgon! Kanoners... Han fick också sin 1 års spruta.. Han var så duktig så :) Nu ligger han och sover och jag ska slå på en film så sov gott på er så hörs vi troligtvis imorgon om jag kommer ur morgonrocken! Kram :)

06.00

Nu är de dags att gå och lägga sig :)) godnatt till er som säger godmorgon!


söndag

Vi har båda varit trötta idag så vi har i stort sett bara sovit sen kom mor och far förbi med mat till mig:) Dom e bäst helt enkelt! Nu ska jag krypa ner under täcket igen för jag är så frusen. Kram!


on my way home

Påväg hem till min älskling ifrån en galen kväll med Felicia! Det blir massa mys när jag kommer hem till plutten som inte alls mår nå bra :( det blir Vetrinären på måndag! Massa kramar på er alla :))


utgång med Felicia

Står och väntar på bussen nu! Jävla snö alltså haha. Kan inte skriva mer för mobilen blir dyng sur. Kram på er!


godmorgon?

Hej alla fina läsare hoppas ni sovit gott de har i alla fall vi gjort :) Coco brukar alltid väcka mig vid 11-12 någon gång men idag gjorde han inte de så vi sov till kl 13 liksom :O Wow så de blir inge storstäda idag eftersom jag strax ska iväg snart kommer syster och svåger och hämtar upp mig så de blir in i duschen fort som fan och iväg :) men vi hörs säkert senare! Undrar om kvällen har något spännande att erbjuda ;) Massa kramar!!

töntigaste

Det jag nyss fick uppleva var de töntigaste jag varit med om tror jag. Dom där människorna alltså herregud dom har ju inte växt upp för fem öre! Dom beter sig som små ungar som söker uppmärksamhet på hög nivå. Ta de mellan fyra ögon i stället så ska vi se om ni tycker de är så kul när jag trycker upp era ansikten mot en tegelvägg istället så ska vi se om de är så jävla kul!
Usch nej fy fan alltså blir verkligen galen på sånt där skit. Inte värt att lägga ner energi på er men ändå liksom vi ska vara barndoms vänner AH jo IN MY ASS!!! Finner inga ord till sådant beteende..

skräck kväll

Först kollade vi på
Sen blev de en klassiker
Det va ju trevligt :) Åh grannens hund skäller konstant och ylar jag håller på att bli tokig alltså! Förstår liksom inte hur man kan ha hundarna ensamma om du ska skälla konstant vilken noll respekt för sina grannar man måste ha då! Inte för att jag lägger mig tidigt men klockan är ändå över 12 och dom flesta sover vid den här tiden och hur kul är de att lyssna på det där. Man kanske ska skriva en lapp eller något till grannarna? :/ Vad tycker ni?
Nej nu ska jag fortsätta på mitt julkalenders maraton så vi hörs imorgon då blir de stor städning och sen kanske jag knäpper lite kort om jag hinner innan jag ska iväg och fira systers fästman :) Massa kramar på er!!

film fredag

Jadu vad ska man säga.. Blev inte mycket gjort idag inte haha jag har legat och vilat flera timmar sen åkte jag och en kompis till Västerås och handla sen blev de Max och nu blir de skräck filmer! Kan inte kolla på skräck ensam då kissar jag väl i sängen Hahaha nejdå men de får bli min fredag kväll :)) känns ju inte ens som fredag idag! Min ziperall är på och nu är jag redo!! Massa kramar på er alla :))

 

 


fredag?

Fan de är ju fredag idag :O visste inte! Aja men idag ska jag fan se till att rensa bland alla saker, kläder, skor, väskor m.m.. Skjuter upp det hela tiden så de blir liksom aldrig av sen funderar jag på att göra en möblering också men de får bli en annan dag! Annars så ska jag bara ta den lungt och mysa här hemma :)
Juste igår så hade jag någon skum typ som plingade på.. Jag läste nått på vlt för ett tag sen om några så kallade brandmän gick runt och ville göra undersökning MEN dom var fake. Då var de en sån som kom och plinga på höll ju på att göra i byxan för att jag blev så rädd sen ringde mamma till 114 14 och sen ringde dom upp mig... ÖÖÖÖH läskigt :/ fan vill inte bo kvar här!!

julstämning

Julkalenders maraton nu då :) Har inte kollat på ett ända avsnitt men jag ville få lite julstämning så jag satte igång och börja plundra igenom avsnitten! Har många kvar så ska fortsätta kolla på avsnitten, dricka min julmust och mysa med Coco! Massa varma julkramar till er alla :))

nyår i repris

OMG vad härligt :) Jag fick frågan av min käraste om vi skulle ta en nyår i repris. Jag satt ju hemma med Nina på nyår och vi bara gjorde ingenting typ. Så i år blir de samma sak. Det blir middag, film och champange! LIVET, jag säger bara de! Nyår är alltid så misslyckat, man planerar de ett helt år och ser fram emot de så länge men de blir aldrig som man tänkt sig så varför inte bara sitta hemma med sin käraste och bara må! Kanoners :) Det blir tjejkväll på nyår!

bloggar från mobilen

Sitter hemma hos mamma och pappa sen visade dom den här som dom hade köpt. Jätte fin är den verkligen. Grattis mamma och pappa på 25 års bröllopsdag :)


besök

Godmorgon eller go'middag? haha Vi har i alla fall nyss klivit upp. Nu ska vi fixa oss sen ska vi åka till mamma & pappa och hälsa på för nu har dom kommit hem. Coco kommer bli överlycklig I know it! Men nu måste jag skynda mig så jag hinner med bussen annars gör de ju inget med en lång promenad :) Men ni får ha de så bra så hörs vi senare, massa kramar!!

that girl

Ligger i sängen och bloggar från mobilen. Ska göra ett tappert försök att somna nu. Ska ändå upp i tid eftersom hund coachen kommer sen ska jag & Coco hälsa på mor & far så lite att göra ändå så hoppas jag kan somna nu! Massa kramar på er så hörs vi såklart imorgon eller idag kanske man ska säga ;)


long night

Mår inge bra alls just nu.. Det kommer bli en lång natt! Kommer väl somna någon gång på morgonen.

en dag på stan

När jag kom till bussen stötte jag på Sofia så de blev en fika med tjejorna :) Sjukt trevligt att umgås och hitta på något istället för att sitta hemma. Vi gick runt lite på stan och sådär också! Kanon dag verkligen..
MEN såklart så sket de sig sen när jag kom hem.. Har planerat hur länge som helst att jag skulle fixa fika tills mamma och pappa kommer hem och sen missade jag bussen och ingen av syrrorna kunde ställa upp så nu får jag inte ens träffa dom FYFAN säger jag bara! Så himla sur nu att jag skulle kunna börja gråta varit påväg flera ggr.
Hatar när man planerat saker som inte blir som man tänker.. de har man och tacka sig själv för bara för att man är en sån jävla perfektionist eller vad de nu kallas!! Nej fan alltså.... Nu ska jag kolla på film och tycka synd om mig själv! Massa kramar till er :)

streeeessss

Nu måste jag skynda mig som bara den :) Ska ner på stan och träffa Angelin så ska vi ta en fika tillsammans! Men jag har inte ens börjat sminka mig eller nått men de ska nog gå ändå men måste verkligen sätta fart nu annars missar jag bussen haha så vi hörs senare eller något ska försöka se till att ta några bilder :) Massa kramar till er så länge!!

åååååh

Så jävla uttråkad sen tar hunden upp hela soffan fråga mig inte hur han lyckas men de gör han på nå vis.. ah nej får spel snart... har AS mycket energi från ingenstans och alla sover eller vadå? Eller de är ju ganska normalt att man gör de vid den här tiden men inte i mitt fall.. Måste komma på något jag kan göra.. Kolla film kanske? Baka pepparkakor? Jag vet nu fick jag värsta ideén :) Kram på er!!

ville bara säga en sak....

I'm sexy and I know it ;)

tisdaaag

Nu har jag äntligen kommit ut från duschen och jag har hunnit slänga på lite smink så nu blir de möte :) Vet inte ens vad meningen med mötet är men de visar sig. Efter de ska jag handla och hämta ut paket från ginatricot! Kanske blir en rensning idag istället eftersom de inte blev de i helgen? :/ Hmm får se med de men nu ska jag röra mig så jag inte blir sen :) Massa kramar till er så hörs vi senare!

extremt goda nyheter

Är ju typ jätte glad eftersom jag fick extremt goda nyheter och då menar jag verkligen extremt goda nyheter idag så nu mår jag bättre iaf så de känns ju bra :) Varit väldigt lat idag och egentligen inte gjort någonting alls men imorgon måste jag hämta ut mitt paket från Gina som finns på Ica.. Hoppas de blir SNYGGT och att de sitter som de ska annars vore du ju en tragisk historia! Känns som om de är en pågående jordbävning i mitt huvud så jag ska återgå till att prata med en oerhört god vän som jag i ett tidigare meddelande skrev om och nu har hon läst de så de pratas på för fullt :) Mycket bra! Massa kramar till er :)

måndag

Jag trodde verkligen de var söndag idag men så insåg jag att de va måndag, tur de.. Inte gjort något idag låg och kollade massa serier och sen blev jag så trött så jag inte kunde hålla mina ögon öppna. Kommer precis tillbaka från en promenad med Coco och har precis gett han mat så nu måste jag försöka äta något jag med, bara svider i magen!
Fyfan nu skulle de känts toppen med en massage och bubbel bad :) eller hur? Och en cosmopolitan haha.. mmmh ja tack. Nej men Coco försöker hela tiden komma ut i mitt knä medans jag skriver så de blir ganska jobbigt att skriva så jag ska vara social med han nu. Massa kramar på er!!

...could you please?

sometimes I smile
sometimes I scream
sometimes I cry
sometimes I laugh

but now...

I just need my best friend to give me the longest hug ever and let me cry on his shoulder....


.............could you please?

sunday

Jävla dag.... Vill bara härifrån typ helst andra sidan jordklotet men nöjer mig med typ uppsala eller Örebro. Eller ska man inte flytta till Danmark kanske? Vet inte men vill inte va kvar här längre kommer ju bli störd snart vafan. De ända som stoppar mig är mina tjejer och familjen! Fredagen förändrade min syn på många saker så mycket kan jag säga... Jaha nu börja man böla igen då. Så himla frustrerande!


vart tog vi vägen

Saknar denna vänskap så otroligt mycket! Vi hade så grymt roligt ihop, vi var bästa vänner och jag önskar ibland att jag kunde spola tillbaka tiden till alla våra minnen! Minns du Öland, de va ju helt ihjäl. Minns du nyår? Minns du middagen vi hade med Andre, minns du när han och Tim kom över och dom spelade den där låten för oss som vi bara älska. Minns du alla sena nätter vi bara låg och pratade. Minns du när jag la min nyckel i din hand när du skulle åka hem. Vi har gråtit vi har skrattat och vi har bråkat men jag är så glad att jag har dom här minnerna med dig! Vi hade en sån fin vänskap du & jag. Jag SAKNAR den så mycket!!


stilla

Ja ville inte ta någon bild på mig med tanke på hur man ser ut i ansiktet just nu och Coco ville inte ställa upp heller så då får ni en bild på väggen som jag legat och tittat på hela dagen. Och bara för att fördriva lite tid redigera jag den. Ett par timmar kvar tills man ska sova men ska försöka tvinga mig själv till sömns ändå!! Kram på er och hoppas ni har en grym lördag kväll :))


tänkt, tänkt för mycket.....

tänkt, tänkt för mycket, gråtit, sovit, vaknat... ah ungefär så har min dag sett ut hittills! Nu ska jag försöka äta något litet för kan inte dricka mig mätt hela dagen :/ men är fortfarande i sängen! Jag vägrar gå upp.. Jag gjorde ett försök att ta bort dom där förbannade naglarna...... de gick väl inge vidare men fick improvisera lite.. aja tror verkligen att intresseklubben antecknar och att ni sitter och antecknar för fullt nu.. så lär avrunda :/ Kram på er alla fina läsare!

:(

tänker ligga i sängen hela dagen.

1000 ord

Det var en dag då de hände något hemskt
Den dagen sluta min värld snurra
Sakta men säkert blev att svart

Dom säger att en bild kan säga mer än 1000 ord.......


galen kväll

Vilket jävla ös de va på Loco!! Men kul vare.. Efterlängtade Angelin kom hem till mig och förkröka innan vi gick ut. Så länge sen vi sågs! Hoppas ni hade en lika sjuk fredag som vi. Kramar!


hahahaha



Om man inte skrattar åt den här då vettefan!!





fredaaag

Hej på er alla fina läsare :) Hunnit med en del saker nu på morgonen, ringt till polisen och fyllt på min anmälan eftersom dom hade missat en sak sen har jag rensat lite bland viktiga papper osv. Skulle behöva göra en rensning bland mina kläder eftersom jag har problem att få plats med allt.. när man får trycka ner sakerna samtidigt som man stänger lådan då börjar de bli lite mycket.. men vart ska jag ha alltiiiing... :/ Skulle behöva ett till rum utan tvekan!!

Får se om de blir någon utgång idag. Vill så gärna gå och se Nause på poco loco ikväll, hade helt glömt bort att dom skulle spela där idag men de visar sig nu blir de en hel del rensning tror jag :) Kanske kastar upp lite bilder när jag är klar..

Mina saker från ginatricot som jag beställde verkar inte ha kommit än men dagen är ju inte över än så man kan ju fortfarande hoppas. Jaja nej men ni får ha de så bra så hörs vi här lite senare :)


ja eller nej

Funderar på att beställa det här idag :) En ny party outfit och två nya party väskor :)



Jag vet inte, kan liksom inte bestämma mig..

lögner

Är så trött på människor som inte talar sanning som ljuger en rätt upp i ansiktet... hur kan man ljuga ens? Det är en bra fråga... för att hindra sanningen från att komma fram eller? Men de är så mkt mer, man sårar dom man ljuger för, ingen kan tillslut lita på en. Aja tur att man själv inte ljuger :)

En del som ska göras idag så kommer ha fullt upp men nu ska jag mysa med Coco en stund :) Tryckt i mig lussebulle och druckit julmust.. julstämning!! Ni får ha de så bra sötnosar!

give up?

It's not even an option... Mmmmh ingen bra dag idag och vill bara kräkas på mina två sista uppdrag men ah.. Ont i magen har jag också hann att gå nästan 5 dagar utan mat och idag åt jag mat så säkert därför jag har lite ont i magen.. Sånna här dagar vill man bara ha en smäll på käften, så jävla bitter. Usch vill inte smitta ner er med mitt humör så lika bra att avrunda. Hoppas ni mår bra iaf :) Kraaam!!!


snö WTF

Jahaja då var de dags igen då.. Snöade när jag var ut med Coco :) Skulle hellre vilja ligga på en solstol i 28 grader men I'm stuck here HAHA... De va bara på med termo byxor, halsduk, mössa, vinterjacka och sen gå ut!




Så nu ska jag äta lite gröt eller nått... är så himla hungrig sen blir det att läsa lite i engelska boken eller om jag tar de imorgon.. de är ju ändå måndag typ den segaste dan på hela veckan! Men kram på er så hörs vi senare eller imorgon :)

forget

trying to forget
trying to hold the tears
trying to smile every day

but it's not enough because I still miss U


holaaaa

Hej på er! Hoppas ni haft en grym helg de hade iaf jag med Felicia på Poco Locooooo! Wild and Crazy.... Jaja nog om de.. Idag var bästa morfar och bästa Sally här :) Sally skulle hjälpa mig med mitt engelska C uppdrag för man begrep inte vad man skulle göra. Men nu har jag förstått den första delen mycket bättre så den ska jag klara av men den andra delen är lite klurig sen den får man göra så gott man kan.

Har hållt på i evigheter för att få ditt mina lösnaglar eller ja de kändes som evigheter iaf :) Här är resultatet...



Nej nu blir de mys med Coco. Ha de så bra sötnosar!! :)


snyggingar


04.00

Ja dom flesta ligger väl och sover vi den här tiden men kom hem för nån timme sen och blev extremt sällskapsjuk.. De är ju kul såhär dags.. Nej de va en rolig utgång iaf med Felicia! Hon fick mig på bra humör så de blev skaka rumpa och hela den biten hahaha ni fattar vad jag menar. Nej men de va jätte kul och haha hade en stalker, de va ju KUL. Tog typ inge bilder men lägger upp dom jag har imorgon. Kram på er!

kunde inte sova

Har sån huvudvärk men jag ska försöka sova nu. Här är min lilla julgran iaf:) super taggad är man för ikväll blir de utgång! Men nu måste jag sova bort den här huvudvärken så jag orkar med allt som ska göras imorgon:)) kram på er!


mys

Blev lite mys såhär på kvällen med min älskling :) Ni som har iphone har ni problem med era mobiler för jag får ryck på min de funkar lite som den vill när de gäller internetet...? Så bara för att de strular kan ni inte få bilden som jag tog på min söta julgran men den kommer så fort mobilen funkar som den ska igen :)

Sov så gott :)

härligt

Nu har jag skickat in sista uppdraget i Historia så de känns ju bara för jävla bra. Måste städ och dona lite idag eftersom Felicia kommer hit sen ska vi gå ut :) Verkligen taggad men måste åka in till stan imorgon också och köpa nått som jag kan ha på mig :) Mycket att göra nu men ska ta de lungt en stund innan jag sätter igång. Mysa lite med Coco och sådär men ni får ha de så bra. Kramar till er alla!

RSS 2.0