de börjar gå bra nu

... och eftersom de börjar gå så bra nu igen så förväntar jag mig återigen en motgång vad de nu än kan vara. Min första jobb vecka var lärorik och rolig :) Trivs verkligen riktigt bra hoppas jag inte sabbar allt bara! Veckan som kommer nu kommer bli riktigt bra :)

Här har ni lite bilder på lägenheten jag ska flytta in i på tisdag :)











Där har ni den :) Min min min min bara min lägenhet!!! Skriver kontrakt imorgon :) Så helgen har jag ängnat mig åt till att packa och sen blev de en utgång i lördags.. Inget märkvärdigt jag fick träffa Angelin och gå ut med henne och sen svängde Malin förbi en stund också :) Kaos på krogen pga löning haha!! Sen idag har jag gjort en del också så jag t.o.m glömde höra av mig till Malin & Rebecka :( SKÄMS!! Sen kom Nina hit på kvällen de va ju skönt att få lite hjälp att packa de sista och så sen va de skönt att träffa henne igen..

Nu MÅSTE jag sova de är långt över min läggdags.. Kliver upp runt 5 på morgonen så att... ;) Kramisar på er underbara!


fullt upp

återkommer när jag är redo att skriva igen...


för i helvete

Jävla fan mitt humör nu alltså! Jävla hallstahem fan vet jag tog bort min intresseanmälan av någon anledning.. dom har inte ringt dom har inte mailat mig.. Jävla svin för i helvete vad jag är arg.. Sen har jag kollat runt på alla jävla hyresvärdar i hela jävla västerås och de finns fan inte så man kan se någon ah nej skit samma jag lackar nu bara jag är så jävla arg så jag kommer börja grina för i helvete! Fyfan va förbannad jag är.. Har inte ens lust att kommentera men de va helt okej på jobbet idag.. osv...! Lärde mig as mycket och as trevliga va dom.. svårt var de men de ska nog gå bra.. Nu ska jag göra nå annat fyfan ingen idé att jag skriver mer...... Kramisar på er!


i wish

Jag står inför ett svårt val och tror ni jag vet vad jag ska göra? Svar nej! Jag kan inte slingra mig jag måste verkligen göra ett val men jag vet inte hur jag ska kunna bestämma mig och sen att få de gjort dessutom.. Kan jag prata bort de eller måste jag ta i så mycket att jag förlorar allt på samma gång?

Jag önskar att jag inte satte mig i den här stolen just nu.. för då hade jag inte behövt göra det här valet då hade jag kanske setat och varit glad nu men istället har jag ont i huvudet för jag inte vet hur jag ska bära mig åt. Jag vill bara krypa ur mina egna kropp för en kort stund och bara få lite lugn och ro.. Jag vill inte göra detta val..!

Borde bara skita i de och fortsätta som livet ser ut nu men de får jag sota för sen. Ibland önskar jag att man hade en bok där man kunde läsa och ta reda på vad man ska göra innan man ska göra de för vad jag än gör nu så kommer jag må skit och vem fan vill må skit.. Visst tillslut en dag någon dag om en evighet kanske jag kommer va glad igen.. Jag kanske kommer le och skratta och leva livet men inte som innan..

Har ni någonsin ställts inför ett stor och svårt val i livet, vad var de och hur tog ni er ut ifrån de?

Jag ska försöka sova för de är den stora dagen imorgon! Imorgon ska jag vakna upp med ett leende på läpparna och jag får också svar om lägenheten.. De är en stor dag. Ni får önska mig lycka till och jag hoppas ni får en bra dag :) Kommer blogga när jag kommer hem eftersom jag inte fixat så jag kan blogga genom mobilen vilket ni har mitt ord på att jag ska göra. Sov så sött och dröm söta drömmar, Kramisar!

PS. Om ni kommit såhär långt i texten så får ni en bamse kram utav mig! ♥


ledig dag

Detta är min sista lediga dag och den ska spenderas med mina tjejer eftersom jag kanske inte kommer ha lika mycket tid att träffa dom när jag börjar jobba! :( Nu måste jag verkligen kasta mig in i duschen så jag inte missar bussen sen.. Bloggar kanske senare när jag kommer hem eller imorgon när jag kommer hem ifrån jobbet.. de visar sig!

Ingen vidare bra dag idag... Min morfar, moster och halv mormor är påväg utomlands och blir där i 2 månader, kommer sakna dom som fan. Jag är också nervös inför imorgon för de är min första dag på jobbet och för att jag får veta om jag får lägenheten eller inte. Men hörni nu måste jag in i duschen annars hinner jag inte... Kramisar på er!



trött jag blir

Jag skulle åka fram och tillbaka till rymden för mina vänner! Visst finns de gränser för vad man gör för sina vänner men tro mig de ska mycket till innan jag inte ställer upp och är en bra vän för mina vänner. Återigen får jag höra på olika håll att jag inte är en bra vän... börjar bli ganska trött på att höra de och vafan vill mina vänner att jag ska göra.. ska jag hoppa framför en buss för dom.. för så mycket mer än de jag gör för dom idag kan jag inte. Jag finner inga ord... bara trött....!


bakom ratten igår

Hej alla sötnosar! Jag glömde berätta att jag satte mig bakom rattan igår också för att övningsköra lite, det gick verkligen hur bra som helst och bilen är hur skön som helst att köra! Känner mig mer och mer säker bakom ratten.. men såklart osäker på andra personer bakom ratten. Jag kör i alla fall med far min och efter vi hade kört runt lite så åkte vi och käka innan jag skulle mysa med mina tjejor! Blev en skön söndag men en sak som fattas.....

Hörs senare! Kram på er :)

bilder ifrån helgen

Tack till alla underbara för den här helgen :)


7



Bilderna ifrån fredagen :)


... och en bild ifrån lördagen :)

Nu ska jag kolla på Love and other drugs och mysa lite! Kram på er :)

är med Nina

Hej alla fina läsare :) Nu sitter jag här med Nina hon ska snart åka hem så jag vill vara social med henne men tänkte bara berätta dagens planer. Jag ska nog åka och träffa Malin & Rebecka tror jag fast de blir efter att Nina åkt hem och jag har fixat mig. Sen ska jag en snabbis till Bea också :) Men vi hörs kanske senare! Kram på er :)


nothing is gonna stop me now

Jag känner något.. de är starkt och de känns bra i kroppen.. de kallas LYCKA :) Jag har mina underbara vänner och min familj ska vi inte tala om dom är för underbara.. Jag vet inte men de sprutar glädje om mig idag och jag har smittat av mig på familjen och vännerna hittills hela dagen.. Jag är så glad just nu att jag skulle kunna fälla tårar alltså.. HAHA!

Jag är en tjej som vet vad jag vill ha och när jag vill ha något så ska jag ha de också de finns inga om och men eller kanske eller vet ej de finns inte när de kommer något jag vill ha. Har man en stark vilja kommer man långt i livet lägg de på minnet :)

Kommer de ont så kommer de gott :) Nu har de kommit väldigt mycket gott! Jag är evigt tacksam :) Nu ska jag blossa :)



en kväll jag...

... sent kommer glömma! Vad mer kan jag säga :) Några pusselbitar som fattas nu bara sen kommer jag vara den lyckligaste... tro mig! Nej hörni snart kommer min sanna kärlek över till mig så ska jag röja med henne ikväll ska bli awesome!

Belive it or not but today the sun is amazing and the blue sky is really blue.. I'm on my best behavour today and I'm happy!


en till ansökan

Jag intresse anmälde en till lägenhet ifall jag inte får den jag vill ha kanske jag kan få den andra.. även fast de inte är den jag vill så är den typ okej fast eller nej... den andra lägenheter suger hur mkt som helst och uppfyller endast 1 ENDA krav jag har men vad ska jag annars göra liksom! Jag vill flytta nu nu nu nu är så himla taggad!

Hade de jätte underbart men mina tjejer. Fick mat så fort jag kom såklart, mina änglar! Sen har vi bara druckit te och fikat och snackat på i flera timmar så jag kommer snart få skavsår men jag älskar dom så himla mycket ändå! :) Nu ska jag mysa eller nå här i min ensamhet FY! Kramisar på er så hörs vi imorgon :)


snälla bli min

... första lägenhet!! ♥




de kryper i mina fingrar

... jag vill bara ha den där lägenheten! De va detta som va min lilla hemlis... att jag söker min första lägenhet. Jag får beskeden den 22 på under dagen om den är min eller inte men annars så finns de ju andra lägenheter också, men de är just DEN jag vill ha/ska ha!!



- dammsugare, mikro, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare, mackgrill, moppset(skurmedel,hink & mopp), diskställ med tillbehör som: trasor, tvättsvampar, diskmedel, diskborste, dammsugarpåsar, toalettborste, mikro lock, elvisp, tvättmedel, sköljmedel :)

Det är en massa och de är inte slut än heller :) de blir en del möbler också till vardagsrum men de tar vi sen! Ska försöka kolla om jag har skjuts hem ikväll och sådär för jag vill verkligen vara med mina tjejor idag igen men kommer inte klara av att gå i kylan en sån där lång stund för då kommer min hosta bara bli värre. Får se hur de blir jag ska kolla upp de nu så jag snabbt kan göra mig iordning om jag kan träffa dom.

Önska mig lycka till med allt nu! Hoppas verkligen jag får den lägenheten jag vill ha, LÄNGTAR som bara den! Kramisar på er :)


hosta tills man spyr

Godmorgon på er alla fina läsare! Nu är jag ganska så arg för jag har inte fått sova nå alls inatt nästan. När jag äntligen hade somnat sov jag typ 1-2 h sen vakna jag och började hosta som en gud vet vad och de tog aldrig slut. Då gick jag upp och tog halsa hostmedicin och tog en cigg sen blev de återiger ett försök med kudden. När jag väl efter kanske 1-2 h kunde somna var de bara 2 h sömn sen vaknade jag återigen av samma problem varav den här gången så spydde jag nästan för att jag hostade så himla mycket.



Nu får jag inte i mig frukost för jag kommer vara rädd för en till sån här hostattack och de finns en stor risk att jag spyr då om jag har något i magen men men AS KUL hörni! Detta va min natt och morgon :) Ska väl duscha och sånt sen åker jag och iväg för jag har lite ärenden jag ska sköta nu på morgonkvisten. Kram på er vi hörs senare :)


jag är lycklig

Ni ska bara veta hur lycklig jag är den här dagen har varit den bästa på länge! Det finns en sak som jag fick mer reda på idag men kan inte berätta den just nu de som suger så himla mycket. Jag vet inte när jag kan berätta heller kanske om några dagar eller imorgon de visar sig men ni kommer bli glada :)

Hade de i alla fall hur mysigt som helst idag men mina solstrålar! Först kom jag hem till Rebecka då tog vi en fika sen mötte vi upp Malin & bästa hunder Donna och gick till centrum för att handla. The good old days med mina bästa! Sen lagade vi mat och bara hade de mys innan vi skulle skiljas åt :) PS. aldrig tagit så lång tid någonsin att laga mat HAHA!

Underbara dag snälla ta aldrig slut!! Denna lycka jag känner nu vill jag inte ska försvinna för mig, jag förtjänar de här verkligen! Ni är bäst ska ni veta :)


jag fick jobbet

Jag fick nyss ett samtal om att jobbet är mitt :))) Jag är så himla glad och de ska bli så himla kul!! Hur grymt är inte dehär liksom.. LÄGENHET nästaa!

Just nu ska jag ge min mage något sen ska jag göra mig iordning och åka till Rebecka som jag inte träffat på hur länge som helst! :)) Sen ska jag försöka få tag på Malin också för hon ska fan vara med oss! Men ni får ha de så bra så hörs vi sötnosar!


skippar resten av dagen

Jag är inte alls på humör idag känner jag så jag ska fan försöka sova nu så de kan bli en ny dag eller vafan som helst! Hoppas på att de sker mirakel imorgon istället för idag har de fan inte skett några mirakel kan jag säga.

Det gick i alla fall helt okej på arbetsintervjun jag var på idag! Får svar senast torsdag om jag fick jobbet eller inte.. spännande de ska bli! Som sagt mitt humör idag... ska nog inte skriva mer! Ni får ha en sån underbar kväll istället.. och kanske om ni orkar & vill slänga iväg en tanke på mig! Ha de så bra hörni.. Kramar!


alla hjärtans dag

Hej alla fina läsare! Jag har verkligen fullt upp, jag ska precis åka till bussen nu för att ta mig in till stan så jag hinner inte göra dagens outfit. Om jag lyckas kunna föra över bilderna hemma hos Idah så gör jag de men de visar sig sen. Jag ska i alla fall ta lite bilder ikväll men om jag kan ladda upp dom har jag ingen aning om.

Nej hörni nu måste jag springa men ni får ha en underbar alla hjärtans dag med massa kärlek och en frukstansvärt många kramar :) Kramar ifrån mig till alla er ♥


grymt avsnitt



Grymt avsnitt de va idag! Om ni inte brukar kolla på Solsidan så råder jag er att börja titta på de nu, söndags humor på hög nivå :)


solsidan snart

Jag har verkligen längtat efter solsidan och nu är de inte långt kvar tills de börjar hoppas verkligen att dagens avsnitt är grymt :) Har inte så mycket nytt att tillägga idag men imorgon kommer jag updatera lite mer eftersom jag ska hem till Idah och sen ska vi till Bill & Bob och fira alla hjärtans dag där :) Kommer bli awesome!

Hoppas ni sover gott ikväll sen så hörs vi imorgon :)


hmm

Jag gick aldrig ut igår för jag hostar som bara den hela tiden så jag struntade i att gå! Känns lite bättre idag men blir nog ingen utgång idag heller känner för en lugn helg faktiskt :) De måste man ha ibland. Jag börjar bli hungrig... undrar vad jag ska hitta på för mat till min lilla mage idag.. Har ni några tips? :)


krogen ikväll

Jag känner mig verkligen enormt jävla seg och de är inge kul alls eftersom min kompis har födelsedags fest på en krog och ah kan ju inte banga direkt.. Men får se hur de går liksom :) Jag ba svamlar har nyss vaknat jag la mig och vilade lite haha! Men nu ska jag ut och blossa sen om jag orkar ska jag hänga upp alla nya kläder i garderoben osv :)

Ni får ha de så bra så hörs vi senare! Kramisar :)


för skön

Denna video är ju bara för skön.. alltså fast ändå så skäms jag åt henne! Stackarn liksom :)



Skulle gråtit som ett litet barn om jag va med om samma sak så! :)


hmm



Ja jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, måste lyssna på den några gånger först innan jag vet :) Hittade den på Kenzas och va tvungen att ta reda på vad ni tycker, så vad tycker ni? :)


gick ut igår

Jag hade kommit hem, hade fått i mig mat och tiden rullade på sen fick jag för mig att dra på en nykter utgång med lite vänner :) De va i trevligt sällskap och allt men inte så värst mycket drag ute så blev en tidig hemfärd :) Idag har jag gjort så gott som ingenting i stort sätt.. Man ska ha såna dagar också!

Det ända jag typ ska göra är att jag ska hänga in alla nya kläder i garderoben.. har fan tt hundratal påsar som ligger här och de stör mig ganska rejält :) Sen ska man väl slänga lite skit man har i garderoben på en gång! Har däremot ett stort problem med att slänga saker.. Har ni också de?


En bild på mig & en vän.. Jag är inte sådär jätte imponerad av mitt utseende på bilden men vafan liksom!

Nej men nu är de strax mat och de ska bli sjukt jävla gott ska ni veta, ni får fortsätta ha en trevlig eftermiddag :) Kram kram på er alla fina läsare!


shoppingen med Nina

Här har ni allt som jag fick med mig hem idag :) Tog inte bild på min foundation från Make up store som jag köpte men va är de och se liksom! Här har ni allt :)


Leggings (som är lite traschade men syns inte på bild) & Trosor fr LINDEX

Basic linne fr GINATRICOT

Leggings fr VILA (svart)

Leggings fr VILA (marinblå)

Tröja fr CUBUS

Top fr CUBUS

Leggings fr CUBUS

Sådär ja de var allt förutom foundationen jag köpte dock men de gör väl inget :) Hittade ett par solisar som jag velat haft länge som jag nog ska köpa nästa gång jag ska ner på stan. Sen en skit snygg klännen. Vet inte om jag ens passar i den men de visar sig & snygg som fan är den i alla fall :) Nej men nu ska jag varva ner lite och se om de är nå bra på tv:n! Kram på er så länge :)




give me a sign



Den är verkligen hur bra som helst :) Den är lite knas i början men hur som jag brukar alltid lyssna på den här låter på Spotify! Mycket KÄRLEK till denna låt! :)


godmorgon

Godmorgon alla fina läsare! Jag ger er ett litet tidsinställt nu för jag kanske inte hinner blogga på morgonen jag hoppas & vill att de ska gå att föra över bilderna till datorn för tänkte ta en dagens outfit imorgon :) Nu sitter vi nog vid frukost bordet skulle jag tro och ska nog strax börja fixa oss för att åka in till stan för att shoppa! :)

Det ska verkligen blir hur mysigt som helst! Jag hoppas att vi hörs innan jag åker ner på stan och att ni får en fin dag för de är de ända jag kan önska mina fina läsare, de är att ni ska ha de bra! Kramisar :)


shopping imorgon?

Jag skulle verkligen behöva köpa lite saker imorgon på stan får se hur de blir med de :) Jag ska i alla fall införskaffa 2 par converse strax dom kommer väl typ i slutet av månaden! Ett par vita och ett par svarta. Så imorgon när jag och Nina är på stan ska jag testa vilken storlek jag ska ta på skorna så de slipper bli fel.

Precis kommit ur duschen nu.. Ska väl föna håret och sådär sen ska jag sminka mig :) Inte långt kvar tills Nina kommer bara 2 h typ! Undrar vad vi ska hitta på ikväll..?

Jaja nej men ni får ha de så bra så ska jag börja göra mig iordning måste åka till centrum sen för att fixa lite saker men får vänta på att Nina kommer först :) Kramisar så länge!


blir så trött

Jag blir verkligen galen på min hosta.. Man bara hostar och hostar och hostar och man får ju typ inte upp nå heller sen så vaknar man till varje gång i stort sätt och ni kan ju tänka er hur drygt de är. Gaaah! Ah jag vaknade för ett tag sen i alla fall och insåg att jag hade sovit färdigt och sen så hade jag fått massa sms på båda telefonerna usch blev på dåligt humör nu. Ska fan ta och byta nr igen och då ska INGEN få mitt nr eller så ska jag låta bli att ha telefon överhuvudtaget! FAN!

Aja nu blir de morgon cigg och frukost är så himla hungrig! Kramisar :)


nina kommer imorgon

Ser fram emot imorgon för då ska jag ta en fika med Linnea om allt blir som planerat sen så kommer Nina hem till mig på kvällen :) Den här dagen har ju inte varit speciellt rolig i alla fall.. Jag kollade nyss på Mean girls 2, den va helt okej men inte som den förra..



Nej nu ska jag göra ordning lite te :) Ni får sova så gott och ha de så bra! Love u guys :)


vann på triss

Usch man börjar känna sig krasslig hoppas man inte blir sängliggandes.. De skulle va skönt att sola idag ska se om jag hittar någon att sola med för de är ju inge kul att gå själv direkt. Som ni kanske förstår så går de fortfarande inte att få in bilderna i datorn jag ska se om jag kan lösa de på nå vis idag om jag får tid över.. Jag har en god nyhet också... jag vann på triss igår :) Hur kul är inte de liksom!


Nej men nu ska jag ringa Nina :) Ni får ha de så bra så länge så hörs vi senare! Kramisar :)


ovärd helg

Gick & la mig kl 6 igår kväll. Jag var verkligen för de första inte på humör sen va jag hur trött som helst! De va liksom inte värt att vara vaken längre. Sen vaknade jag till vid 10 på kvällen och insåg att jag typ börjar bli sjuk.. Somnade om igen efter någon timme sen klec jag upp runt 12-1 idag och har väl inte gjort så mycket.

Fick träffa min nya kusin de va mysigt sen så hände de väl inte så mycket. Låg och sov typ hela dagen i stort sätt.. Mår ju inte bra så vad ska man annars göra!? Nu funderar jag på att gå och lägga mig för jag mår inte bra.. mår illa och sådär! Men hoppas eran helg har varit grym, min har varit helt okej men inte så minnesvärd direkt.

Ni får ha de så bra och sova så gott sen när ni ska sova :) Kramisar!


inte på humör

Aldrig mer ska jag ställa upp för man får tamefan bara skit tillbaka.. Jag klev upp 7 igår morse för att mina föräldrar skulle komma hem.. Sov ingenting under dagen sen åkte jag och jobba natt uppe på de! Därefter sov jag bara 5-6 h natten till idag och de resulterade i att jag försov mig. Jag hade lovat en kompis att jag skulle ta mig till hans match och självklart kastar jag mig upp ur sängen och ringer runt som en galning för att få skjuts..

Lyckas ta mig in i god tid och allt.. Tittar på matchen.. Sen va planen att vi skulle på fest på kvällen men jag hade ingenstans att ta vägen under tiden så jag satte mig på tåget för att åka hem.. Va annars skulle jag göra liksom? Sen va de ju så att jag hade inte en droppe alkohol eftersom den ligger kvar hos en som jag va på förfest hos.. Och har heller ingen sovplats för kvällen.. Detta resulterade i att jag var en vän som bara tänker på mig själv och att jag förstör mina vänners lördag kväll..

Jag tycker detta verkligen suger.. Att jag om på om på om på om ska få höra hur dålig jag är som vän från vissa personer när jag ställer upp så in åt helvete för dom! Då är frågan....? Varför är dessa personer (nämner inte antalet eller namn nu behöver bara få skriva av mig) vän med mig om jag nu är så himla dålig?!

Inte alls på humör idag och jag skiter verkligen i allt.. kan lika gärna gå och lägga mig!! Ni får ha en grym lördag så hörs vi någon annan dag inte nå mer idag i alla fall.. Kramisar!!


panik

Nu har jag verkligen panik! Är så himla stressad att jag inte vet riktigt vart jag ska ta vägen. Som ni kanske vet så kom min mamma & pappa hem igår ifrån Thailand. Verkligen hur skönt som helst att dom äntligen är hemma igen. Syster och Svåger kom över och så käkade vi pizza. De var riktigt trevligt :)

Sen så fick jag för mig att jag skulle åka och jobba dom ringde in mig och fråga om jag kunde jobba så jag liksom ba why not liksom?! Ah dum idé såhär nu på efterhand för jag försov mig, jag skulle ta 12 bussen för att jag ska på min kompis match i ABB arenan idag runt kl 1...

Fick liksom panik men nu är de löst som tur är... Men inte mycket jag vet... Hatar att åka iväg och sen vet jag inte hur de blir med festandet.. hur jag ska få i mig mat... om jag ska åka hem och vända? De är verkligen katastrof dehär!

Jag kommer nog inte kunna blogga idag och jag måste verkligen försöka lösa dehär med bilderna på nå vis! Det är fan inte kul att man inte kan lägga upp bilder till inläggen!! Men ni får ha en fin lördag så ska jag springa ner nu för jag tror min syster är här :) Kramisar!!


tidig kväll tidig morgon

Gick och la mig hur tidigt som helst igår för jag va ledsen och typ lite sånt så jag orkade inte va vaken längre. Vaknade hur tidigt som helst imorse sen efter några timmar så kom efterlängtade mamma & pappa hem igen från Thailand :)

Jag har duschat och haft mig så nu ska jag föna håret och sminka mig lite och hitta nå kläder för idag :) Vi får höras lite senare! Kramisar :)


tears are falling

Don't ask me why but my tears are falling down on my face.. I feel something but I don't know why.. Just don't wanna be alone right now. Who is there for me when I just feel that I'm an asshole and someone who never ever in her life will find someone as beutiful as U where..

So much feelings and I can't control them right now. I don't know who I'm crying for anymore. Is it the lonley guy in the bar or the cute boy in my town.. I have really messed things up right now!

The other night I did something I'll regret for the rest of my life i think.. I can't take it back and make it different I just have to live with it.

I don't know what to say or what to do... Boy you smell so good!


går fortfarande inte

Jag lyckas inte få in bilderna.. Den gången de gick då va mobilen in kopplad i datorn länge sen tillslut så ploppade de upp men jag orkar liksom inte sitta och vänta på de nu så får bli senare.. Jag sitter och bara stirrar på skiten och väntar på att de ska funka.

Hittade i alla fall en bild ifrån Silk på mig & Bea :) Ända bilden vi kom med på.. Jag brukar alltid lyckas klistra fast mig på alla jävla bilder i nå hörn men igår kväll lyckades jag :)



Fyfan mam va ju bra jävla snygg igår alltså :))


vilken natt

Nu är de inte långt kvar tills mamma & pappa kommer hem :) Dom kommer hem imorgon strax innan lunch, gud så skönt de ska bli att få hem dom igen! Har verkligen längtat efter att dom ska komma hem igen.

Vilken natt de blev igår! Känner mig halft om halft överkörd typ :) Vi hade ju hur sjukt jävla kul som helst!! Denna kväll va ju oförglömlig.. de jag menar jag och Bea vi har alltid kul verkligen :) Sen va vi med Alexandra och hennes kompisar också de va ju hur trevligt som helst. Usch jag bara pladdrar på känner jag... Jag ska väl ta och gå upp och lägga mig igen en stund fy så skönt!

Men om mobilen vill som jag vill så hoppas jag att jag kan få in bilderna som togs igår på datorn så jag kan lägga upp dom här men jag hoppas och tror att de ska gå :) Ni får ha de så bra så länge så höres vi lite senare :)) Love!


vi kör en utgång

Sitter här med ett glas vin och har precis fixat mig färdigt och nu är man taggad till tusen :) Vi kör en utgång vavavavaaavaa!?




gjort idag

Vaknade ganska tidigt och låg bara kvar i sängen och njöt av att solen sken :) Sen efter några timmar tog jag mig upp och gick ut och tog en cigg i solen, UNDERBART! Sen så åt jag frukost och kikade lite på VBÅ.. Sen fick jag för mig att jag skulle börja springa runt och plocka och dona så då passade jag på att dra fram dammsugaren. Så efter att jag dammsugat och fixat hela huset så förtjänade jag en rast :)

Sen har jag också lagt upp bilder från shoppingen igår och de ända jag har kvar nu de är att hänga upp tvätt och duscha :) Undrar vad man ska hitta på en dag som denna de är ju ändå onsdag liksom ;) Kramisar!


shoppingen igår


Mina nya glasögon :)

Ett par solisar också (blixten förstör verkligen allt)

Ett halsband från Ur&Penn :)

Örhängen från Ur&Penn :) Skit snygga!

Vår/Sommar sjal ifrån Ginatricot :)

Ett basic linne ifrån Ginatricot :)

Det va allt som blev handlat! Skulle verkligen behöva en hel del saker.. Behöver massa nya basic linnen och lite mer underkläder och strumpor som alltid försvinner :) Ah de är en del man behöver! Hittade massa smycket igår på nätet.. räknade ut hur mycket allt skulle kostat, över 1300 skulle de gå på ;)


inte helt fel



Hon är ju bara så sjukt jävla bra! Vilken kvinna alltså!


snygging där



Inte bara låten som är bra utan videon är helt okej också :))


nu gick de

Nu går de äntligen att få tag på bilderna, fan va glad jag blir! Nu får ni ett litet bildras :) sen ska jag ta bilder på de jag handlade idag också men de får ni senare eller imorgon :)

Börjar med bilderna från igår när jag va med Sofia på dagen :)








Denise kom över till mig senare på kvällen och sov kvar :) Vi tog en liten fika och snackade en hel del, de va så mysigt!




Sen två bilder från idag :)




Sådär jah :) Kan ta bilder på de jag handlade senare ikväll eller imorgon :) Nu fick jag nyheterna om att Denise ska komma över inatt igen och de känns ju hur bra som helst.. :) Kramisar!


vilken dag

Nu börjar jag bli sur jag kan fortfarande inte lägga in bilder så kan inte lägga in bilderna från igår och inte från shoppingen och de idag.. Det suger verkligen och jag vet inte vad jag ska göra!? Får väl fråga syrrans kille eller syrran dom kanske vet hur jag ska göra eller så är de ju inte så långt kvar tills mor & far kommer hem igen :)

Det va så kul när jag smsade med dom idag.. dom börjar t.o.m längta hem lite dom med och de kan jag förstå! Sova i sin egna säng, svensk mat... inte försen man åker iväg som man verkligen inser vad man har här hemma liksom! :) Dom vill hem och vi här i Sverige vill också ha hem dom nu!

Vilken dag de har varit. Åkte in till v-ås där jag mötte upp Frida:) Hämtade mina gladögon och solglasögon sen tog jag en fika-shopping typ?! Hittade lite små saker plus att jag köpte Ninas present idag, HOPPAS hon blir glad sen när hon får den!

Efter de så kom sis och plockade upp mig snäll som hon är, plus att hon gjorde mig sällskap när jag skulle käka flottigt och hon gjorde mig också sällskap när jag skulle handla.. INTE bara de hon körde hem mig också! Vilken GULD syster man har alltså! :)

Sen nu när jag kom hem så packade jag upp allt, plockade undan diskmaskin och stoppade i den igen. Samt tagit ut soppor och tagit in post och en jävla massa andra små saker. Och börjat tvätta har jag också gjort.

NU väntar jag bara på om karl helvete tänkte svara på mina sms om han ska komma till mig idag eller inte!

Suger att jag inte kan lägga upp bilder.... Mindre glad tjej!


RSS 2.0