stay away

Alltså jag blir så himla trött på killar. Finns de någon vettig jävel som de går att komunicera med så vill jag gärna att du tar ett steg fram. Herregud vilket misstag jag har gjort! Hur fan kan ni va så jävla självupptagna och inte tänka på annat än er själva? Alltså jag begriper inte sånt här. Kärlek finns inte och så är de bara! Bara ett jävla påhitt för att folk ska tro att dom är lyckliga fast dom inte är de för de är bara påhittat alltihoppa. Nej usch alltså jag spyr på kärlek just nu eller vafan de nu kallas. De är sånt vi ser på film och så är de bara de finns inte på riktigt. Fan jag är så jävla arg att jag tror jag spricker. De finns bara en person på hela jorden som kan komma ur sitt jävla skall och tala om för mig att kärlek finns men den personen kommer aldrig komma ur sitt jävla skal så fuck this. Love doesn't excist! Please just fucking live with that!

finally

Nu har pappa kommit hem från lasarettet och de känns hur bra som helst. Verkligen helt sjukt när jag fick höra va de var som hade hänt med han, hamnade i chock sånt där händer liksom inte men de kan de tydligen göra. Man ska va rädd om sina nära och kära för man vet aldrig när dom tas ifrån en. Nu ska vi inte va sånna för pappa mår som han ska må och de är huvudsaken!!

Jag har inte så mycket att säga jag är fortfarande sjukskriven och de går bra med Coco.. Jag lever osv! Tänkte börja plugga ska bara se till att boka ett möte med en studievägledare så de blir gjort någon gång i år fan! Hmm livet suger lite från och till men försöker att hålla tillbaka lite och kämpa på ändå nu har jag ju någon som håller igång mig! Va skulle jag gjort utan min lilla Coco.. HAHA jag får aldrig uppmärksamhet längre han har snott mitt rampljus!

Hoppas allt är bra med er och att ni har massa underbara sommarlovs planer :) KRAMAR!!


seriöst

DET TAR ALDRIG SLUT! Hoppas du mår bättre snart fan sånt här får inte hända inte min älskade pappa! Se till att bli bra nu! Säkert ingen fara hoppas iaf inte de är så allvarligt som de låter. Älskar dig!!!!

Det är verkligen någon som lagt en spådom över mig..

första sidan på vlt.seJag dör verkligen HAHAHA snygga svettiga brudar, bra jävla mustigt ;)
hellre ensam

Jag orkar verkligen inte det här. Jag fortsätter att stöta bort dom hela tiden! Jag är inte redo men tror jag aldrig vill bli redo igen. Jag tänker inte gå igenom något sånt här igen tänker inte tillåta mig själv att bli sårad igen man kan inte ens säga sårad jag sårade mig själv de va ingen som sårade jag gjorde de helt på egen hand. Spelade dum helt enkelt. Hur får man va så dum? För att få ett leende på läpparna några enstaka gånger men sen sitta där i tårar dag ut dag in.

De kommer alltid fattas någonting inom mig och de är att jag aldrig mer kommer känna den där lyckan med en person som dom flesta drömmer om.. De är precis vad jag kommer göra. Jag kommer drömma om den där lyckan tsm med någon annan men jag kommer inte släppa in någon. Inte på ett bra tag i alla fall.. Jag ville ha något jag inte kunde få. Jag kämpade så hårt att jag gick sönder totalt. Jag försvann verkligen och darför tänker jag bestämma mig för att kan jag inte få de jag vill ha så vill jag inte ha något med lycka med någon annan att göra.

Det finns ingen som kan förstå men jag kommer tacka gud för varje ögonblick och för att han skickade ner en ängel på jorden precis när jag behövde de som mest.

Kommer aldrig sluta sakna dig och de vet du. Jag hoppas att du finner lycka med någon och att den personen aldrig och då menar jag aldrig sårar dig för de är de du är värd. Aldrig träffat en sån underbar person som du.

Kan inte skriva mer för jag orkar inte gråta. Jag kommer aldrig få chansen att prata med dig och de är väl lika bra kommer ändå aldrig kunna säga hejdå till dig.

Your place in my heart will never go away.........


RSS 2.0