sista veckan i mars

God morgon på er mina fina läsare! Jag har nyligen klivit upp nu. Första dagen på de nya jobbet idag och jag är hur nervös som helst för de känns som om jag inte kan de jag ska kunna. Allt kommer nog att gå bra men trots allt så går man ju inte säker på ett sånt här jobb.

Jag ska i alla fall vakna till lite nu och sen blir de frukost. Efter de ska jag hänga upp all ren tvätt som jag fick tvättat i helgen, diska med mina nya diskhandskar haha, plugga på det nya jobbet och sen ringa till ett jobb här jag bor. Ska också hinna äta och allt... hmm jag vet inte men jag känner mig stressad de känns som om de kommer sluta med att jag springer till bussen som en galning men ska försöka att inte stressa :)

Jag skulle verkligen vilja shoppa just nu till lägenheten de är en hel del kvar som jag ska köpa tidsnog:


Byrå till sovrummet

till sovrummet

till sovrummet

till sovrummet

sovrummet i fönstret

2 st hyllor ovanför sängen

klädställning

till fin middags bordet

till sovrummet

till vardagsrummet vid fin middagsbordet.

Det här och så mycket mer är de jag har kvar. Jag har en del kvar i köket också sen måste jag köpa massa olika sorters glas och allt, de är MYCKET som sagt.

Klockan är 10 och jag ska hinna med en hel del tills klockan är 13 så jag lär ju ligga i lite nu känner jag. Ni får ha de så bra alla underbara. Kramar!

PS. Jag ska ta bilder på lägenheten såfort jag hämtat min systemkamera! :)


planering

Idag: Kommer en fd kollega som heter Lee och hennes kille över på lite middag :) Blir säkert trevligt, sen kanske jag går över till tjejerna eller nå ikväll!

Fredag: Då ska jag in till stan och träffa min andra fd kollega och ta en lunch med henne! Sen åker jag hem och städar och så tills alla kommer för då blir de middag, förkrök och sen utgång :) Grymt!

Lördag: Ska i alla fall åka och köpa säng och lite annat smått & gott. Tar nog upp Mor & far på en kopp kaffe också! :) Sen hoppas jag på att Nina kommer hem till mig, vad vi isf ska hitta på vet jag inte de visar sig vad vi gör!

Söndag: Först och främst ta de lungt sen ska jag väl träffa min tjejor eller något liknande de visar sig vad som händer :)

OCHmåndag börjar jag mitt nya jobb som jag berättar mer om sen :) Kramisar på er!


from a broken heart

The lesson is learned.. I'll never make the same mistake again!


vilket värde har jag egentligen

Blivit behandlad som en påse skit. Ja, de känns precis som ett hårt slag eller 10 och de känns som om jag vill spy när jag tänker på mat. De känns som jag skulle kunna duscha mig non stop i flera dagar. De känns som om jag aldrig kommer le igen. De känns verkligen inte bra. Jag mår som aldrig förr. Hur kunde detta hända? Va är de för fel på mig. Kan jag göra någonting på rätt sätt. Jag duger inte för någon ibland känner man sig bara hjälplös och vilsen i sin egna själ och idag är det en sån dag där man bara vill försvinna för en kort minut. Till ett ställe med värme och glädje för att koppla bort.. Koppla bort de som är i det förflutna.. Koppla bort verkligheten och bara leva i nuet. De gör ont rakt igen kropp & själv och tillbaka. Detta är en smärta jag varit rädd för en längre tid nu och jag visste att en dag.. skulle den komma fortare än jag trodde. There's no turning back now. My heart is broken and you'll never understand what you really did too me.


äntligen

Hej alla fina läsare! Jag ville bara säga att jag sålde idag för första gången är verkligen tokigt glad över de och alla blev stolta över mig på jobbet :) Hur grym är man inte sjuk jätte länge kommer tillbaka och gör sitt första sälj någonsin på samma dag! Vilken känsla de är att sälja man blir tok motiverad, ni leker livet verkligen.

Sen har jag en annan sak att säga som också glädjer mig. Jag skulle fått mitt internet för några dagar sen, de hade inte kommit ett avi idag heller så jag tog upp luren och ringde snabbt till tele2 gav dom en sån där rejäl utskällning och fick reda på att mitt internet redan fanns på affären SÅ NU har jag äntligen internet här hemma :) Blir som sagt mer bloggande då också! Jag ska ta bilder på lägenheten imorgon tror jag och sen lägger jag upp de så ni kan se hur de ser ut.

Ni är underbara! Kramisar :)


orkar inte

Hej alla fina läsare! Jag fick inte mitt internet idag ja får nog de på måndag eller tisdag så att ni vet. Jag är hemma hos mamma & pappa nu för jag ville inte ligga ensam längre och speciellt inte när jag mår såhär sen tänkte jag att de kunde va skönt att sitta vid datorn som jag inte gjort på flera veckor, kolla lite avsnitt som man missat och sådär.

Jag är ju som sagt sjuk och inte så lite sjuk heller. Jag blev sjukskriven efter ett läkarbesök i onsdags. Så nu lever jag på antibiotika och hostmedicin.. febern slipper jag de försvann för några dagar sen. Men jag svettas ändå som en gris från och till men de är ju för att bakterierna ur kroppen vill ut..

Jag spydde då den gången när jag hade för hög feber och sen spydde jag igår igen vet ej varför.. kan vara för att jag får i mig för lite mat.. har ju inte ätit mat sen i måndags... :( går verkligen inte ner... Så nu ligger jag i sängen hemma hos mamma & pappa och bara längtar efter att få spy för de är inte kul att må såhär illa.. Jag kan knappt röra mig, kan heller inte vila.. Usch.. vill inte må såhär!!! Jag mår verkligen hur dåligt som helst!!

Hoppas ni alla mår bra i alla fall.. Nu ska jag slå igång något på datorn, försöka slappna av och hoppas på att de kommer upp snart för jag orkar verkligen inte med att må såhär illa :(

Vi hörs om några dagar igen! Kramisar :)


äntligen

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!! Har jag en dator så jag kan skriva till er :) Allt med flytten gick bra och jag har kommit i ordning. De negativa är att jag är sjuk nu igen och de är inte kul för 5 öre. Jag mår verkligen skit så inlägget blir inte så långt. Bara så ni vet i alla fall så har jag precis ringt och beställt internet så de kommer på fredag eller på måndag då kommer jag börja blogga igen..

Har haft fullt upp och så men de har varit drygt utan internet och att veta att man inte kan blogga, hemsk känsla de där :( Men nu är jag snart igång igen! Ni är underbara som väntar.. Slänger upp lite bilder på lägenheten då så stanna kvar & håll ut alla fina läsare!


RSS 2.0