it never stops does it?

Hej.. Jag önskar verkligen att jag bloggade oftare men tyvärr så gör jag inte de. Mer sällan nu förtiden men jag försöker i alla fall ibland när jag har tid. Den senaste tiden kanske i 2 år eller så har jag haft så himla mycket hela tiden jag har verkligen hunnit med både de ena och de andra, tagit studenten, praktiserat på bästa praktiken EVER, jobbat som bartender, gjort events, tagit studenten, varit utomlands, hälsat på släkten i danmark, fått hund, flyttat hemifrån, haft tre olika jobb, ett i sthlm och två i västerås.

Det är galet vad jag hunnit med.. och nu har jag hunnit vara sjukskriven flera månader, börjat arbetstränat (prövning, typ som praktik fast inte jobb efter) på coop här i hallsta och nu ska jag flytta igen. Och de där med att flytta är inte alltid lika lätt gud vilket kaos de varit dom senaste veckorna eller veckan. Den här veckan som snart är slut har varit en jävligt jobbig vecka jag har gråtit som en idiot för jag haft för FÖÖÖR mycket att göra, för mycket att tänka på, för mycket som hänt och ah men såhär har jag de nästan jämt nu för tiden.

Jag skulle vilja skriva ner min lista här på allt jag haft att göra dom senaste veckorna så skulle ni inte ens orka läsa hälften och om jag ska vara ärlig skulle jag aldrig orka skriva ner allt heller för de är för mycket.

Jag har äntligen köpt klart allt till nya lägenheten FÖRUTOM färgen jag ska ha men de fixar jag troligtvis på måndag efter jobbet. Usch jag är helt slut och de ska bli så skönt att få allt färdigt och hoppas på att de inte dyker upp mer strul bara för jag måste få sätta mig ner och pusta ut.

Jag LOVAR er att jag ska lägga upp bilder när jag är klar med lägenheten, så ni får se resultatet :) Så nervös att de inte ska bli som jag tänkt mig men de hoppas jag i alla fall.. Nej nu ska jag försöka få tag i min kompis för måste köpa ett nytt akvarium till min fisk HAHAHAHAHAH!

Men nu får ha de så bra så hörs vi snart igen och då kommer de en bildbomb!!! Kramar på er :)


dröm alternativen

Om jag en gång drömde om att jag hade någon av dessa bilar eller båda HELST så skulle jag ALDRIG vilja vakna upp ur den drömmer, NÅGONSIN!
Lite önsketänkade bara.. back to reality! Jag passade på att shoppa lite på nätet idag och de kändes fruktansvärt bra :) längtar tills alla saker kommer verkligen sen att jag inte kan använda jackan försen i vinter de suger men de är värt väntan :)
Tidigare idag var jag och köpte tapeter med mor & far i e-tuna. Vi passade också på att ta en bit mat, jäkligt trevligt.. De ända jag har kvar nu är färgen, mattan, byråerna och lite annat smått och gott som ska handlas till nya lägenheten :)
Nej nu är de dags att gosa ner sig under täcket och slå på en riktigt bra film känner jag :) Kram på er alla!

nu har soffan kommit

Jag beställde en soffa för inte så länge sen :) Skit snygg! Praktiskt också med tanke på att de är en bäddsoffa slipper jag ha min stora säng, tar så mycket plats.
Sen blir de också en mjuk och skön matta :)
Och sen två stycken byråer :)
Sen när de är köpt blir de tapet och färg. Och när allt är klart så ska jag också köpa lite annat smått och gått. Lite filtar, ljus, någon lampa kanske osv :)
De kommer bli hur bra som helst känner jag på mig de kommer bli en pang lägenhet.. Längtar verkligen tills de är dags att flytta nu. Kan inte tiden gå snabbare?
Har börjat "jobba" nu också. Jag provjobbar bara så det kallas för prövning eftersom jag var sjukskriven ganska länge. De är helt okej jag trivs hittills bra på Coop. Hund coachen kommer imorgon så ska jag se om jag kan få ordning på Coco inom någon månad :)
Helt slut känner jag.. Mår inte bra alls tror jag börjar bli sjuk jag gick lite tidigare idag för jag kunde knappt stå på mina ben och jag mådde illa från och till.. Hade ont i halsen typ nej usch de va verkligen hemskt. Nu har jag vilat iaf och de första jag känner när jag vaknar är att de känns som om jag skulle ha feber plus att jag mådde extremt illa. Aja får se hur de blir imorgon :) Hoppas ni alla mår bra och så i alla fall..
Nu ska jag återgå min sötnos ligger här brevid mig och vill att jag ska mysa men ni får alla ha de bra tills vi hörs igen kram på er alla!

12 valpar

... SÖKER KÄRLEKSFULLT HEM :) Har inte bild på alla för dom for runt överallt men de är några i alla fall.
Dessa sötnosar hittar ni mer information om på denna länk:
http://www.blocket.se/vastmanland/Blandrashundar_otroligt_sota_35686019.htm?ca=9&w=1
Där finns all informatin ni behöver :) Tro mig dom är bedårande! Dessa sötnosar är helt underbara och man kan redan se att deras personligheter verkligen börjar växa. Dom är fantastiska och dom behöver så otroligt mycket kärlek:)

micheal jackson

Part one
Part two
Part three
Part four
Part five
Rest in peace M.J

RSS 2.0