Hej :) kände att de va dags för något nytt nu när man praktiserar på en Hårstudio så jag bestämde mig för att bli korthårig. Så när jag slutade så satte jag mig i stolen! Fan va mycket hår de va på golvet.. Haft långt hår nu i flera år så kul med lite förändring:)) blir mer slingor också men de hann vi inte med idag så de bor någon dag nästa vecka tror jag. Nu sitter jag och väntar på att Frida ska komma:) Massa kramar!


fredag

Hej:) Har börjat prov jobba nu på Hårstudio men vi kan kalla de för praktik. Började i måndags men så blev jag sjuk. Gick idag iaf för nu mår jag toppen! Får se va som händer ikväll men nu tänkte jag vila för sov typ inget inatt. Men massa kramar på er och hoppas ni alla får en trevlig helg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1276975/images/2012/pic_503780569606ee325a003106.jpg" class="image">


I'm fake bitches...

and I don't care!


tisdag va?

Hej på er! Hatar att vara sjuk... Ena stunden tror man att man börjar bli bra igen och andra stunden är man helt väck :/ aja är hemma och försöker bli frisk. Hann bara med en dag på praktiken.. KUL!! Jag och Coco låg och kollade på mannen som talar med hundar och han va lika insatt som mig men om han fatta något är ju en annan femma. Han va iaf söt när han satt och vickade på huvudet så va tvungen att ta en bild :) nu ska jag fortsätta ta de lungt. Kramar!


ensam

Känner att jag behöver vara ensam. Det är så tyst och de ända jag hör är våra andetag och tårarna som landar på kudden.


minnen

Tjena Tjena! Satte igång och rensade bland gamla saker igår eftersom jag ska flytta snart för att man har ju så mycket onödigt. Och de va ju lite roligt vad man hittade faktiskt. Hade massa gossedjur och de va min favorit när jag va liten. Hittade bland annat björne (björnes magasin), ett urgammalt spel och den där gröna saken kommer jag inte ihåg vad den hette men den va skit rolig när jag va liten för den pratade och viftade på öronen. Haha fan va kul de va att gå igenom allt, skrattade ihjäl mig tillsammans med mamsen som hjälpte mig. Hahaha tog emot lite att slänga vissa saker men de va dags. Hittade ett hav av kläder som jag ska skänka till behövande också så de lönar sig att rensa ibland;)) nu ska jag fortsätta mysa med lillen hörs snart igen people. Kramar!


dagens outfit & mycket mer

 
Åkte ner på stan och träffade Lovisa & Nina! Shoppade som alltid och kom såklart hem med lite saker. 
 
 
Lite små saker, en topp med öppen rygg, en klänning med kryssad rygg, ett par bekväma skor, en handväska som är to die for! Shoppade också tidigare i veckan och då kom jag hem med två linnen, två halsband och en väska :) Får verkligen aldrig nog med väskor vill bara ha mer och mer och mer hela tiden!
 
 
Var ju och shoppade tidigare i veckan men jag tog bara bild på halsbanden :)
 
 
Nej nu får de vara bra.. Det börjar nästan bli lite pinsamt! Ha de bra alla fina läsare, kramar :))
 

RSS 2.0