nu är sötnosen kastrerad

Hej :) Haft fullt upp denna vecka verkligen och har fortfarande fullt upp men nu har det i alla fall lugnat sig lite. Idag var jag i alla fall till vetrinären och kastrerade Coco. Operationen gick jätte bra men fan så sliten han varit.. Haha han bara log mot mig när han kom ut, snacka om att han måste varit något groggy! Men nu måste jag fortsätta hålla koll på lillen. Slänger upp bild från idag och bilder på lite grejer jag tänkte beställa :) Hoppas ni mår toppen och massa kramar till er alla! :))
 

...

pretending to be happy when you're in pain is just an example of how strong you are as a person

nattbesök

Hej! Idag åkte jag och pappa till hundgården och släppte Coco lös :) Fyfan snacka om att han hade roligt han kutade runt som f*n. Blev så himla stolt när han lyssnade på mig när jag bad han komma eller så, känns som jag kan lita på han mer efter idag. Så dit ska vi åka fler ggr! Fick nyss lite nattbesök av Aki, Dekan och hans hund Bojka... Det är ju alltid lika trevligt med sällskap. Fy fan vilken fin hund säger jag bara! Nu blir de väl film I guess sen tror jag att jag ska dyka ner i godispåsen :) Massa kramar!

shoe lover

Sry för den dåliga uppdateringen men har varit sjuk sen början av förra veckan och är ffr dålig så har bara tagit de lungt. Gud så jag har letat efter dessa skor, hittat dom på olika ställen men har inte varit perfekta men de är dessa skor som jag klickade hem idag!
Jag kom på tt jag skulle lägga upp bilder på de jag shoppade sist men de har jag bara glömt av och kommer knappt ihåg vad jag köpte haha pinsamt.. men de blir suprise när man kliver in i garderoben ;) Har precis kollat på Heartbeats på tv6 play, sjukt bra serie! Grymt fräscha djs, så inte helt fel ;)

Massa kramar på er nu sötnosar så hörs vi snart igen!! :)

friidaay

wiggle wiggle wiggle yeah... let's shuffle!


Kvällens ansikte!

Kvällens oufit kanske kommer sen eller imorgon!

Såhär såg jag ut när jag gick ut i onsdags :)
RSS 2.0