in sickness and in health...

Hej på er! Har inte updaterar men mitt it strular fortfarande och sen blev min älskling dålig eller ah han har varit dålig typ en vecka nu :( Känns inge bra alls och fått åka upp till vetrinären akut två gånger nu men hoppas han blir bra nu. Han skrämmer vettet ur mig. Så rädd att förlora min vovve! Han fick lite dropp när vi åkte in idag. Nu ligger han som vanligt i sin säng och sover på min morgonrock. Kan ju inte bli bättre den luktar matte, den är mjuk och den är varm :) Haha sötisen då.. Hoppas han inte blöder mer eller spyr mer nu för de är så hemskt att se han må såhär. Hoppas ni mår prima iaf nu ska jag fortsätta ta hand om lillen och glo på en rulle men ni får ha de så bra och ta hand om er!!

rutstore.se

Hej alla läsare! Nu har jag klickat hem dom här sakerna :) yaay! Hoppas ni mår toppen iaf så hörs vi en annan gång :)


bomb

Hej på er alla fina läsare! Sorry for keeping u waiting... :/ Men har haft knas med mitt internet så de är världens kaos, de är fortfarande strulit men lånade mina föräldrars internet :) I torsdags sov jag & Coco hos Bea och vi gick ut och käkade och bara hade de mys :) I fredags så gick vi ut på krogen och gjorde stan lite osäker ;) Hade hur roligt som helst och bilderna är ifrån kvällen. Sov över hos Bea och vaknade upp tidigt på lördag morgon och åkte hem till en väldigt glad Coco! Sen mot eftermiddagen kom Nina över, kan de bli så mycket bättre :) Vi käkade massa gott och hade de hur bra som helst. Sen på söndag blev de en sväng förbi bil hallen med Nina, pappa, sis och svågern min :) mmmh fick sitta i min framtida bil, helt förälskad! Idag följde jag med Bea på hennes första ultraljud.. åh va härligt vill också ha en liten kiwi i magen ju! Sen kunde jag inte hålla hårt i plånboken så de blev en kavaj, ett par jeans och lite annat smått & gott.. Shopaholic or what!!? Jaja fick hem sakerna som jag beställde också igår, allt satt hur bra som helst :) Här har ni bilderna.. Har de så bra nu och ta hand om varandra. Kramisar!
Från i torsdag hos Bea.. Frukost och mys på balkongen hela dagen :)
Min outfit för fredags kvällen :)

vår

Hej alla underbara! Nu när vårkänslorna har kommit så blev jag såklart shoppingsugen ;) tihi... Så jag beställde "lite" saker som föll mig på smaken. Det värsta när man beställer är att man blir alltid besviken på material och sånt skit.. Men men de är värt ett försök. Skickade nyss iväg mamma på en promenad med Coco så ska strax börja laga mat :) Här har ni alla sakerna som jag beställde!
Massa kramar på er så hörs vi senare eller imorgon säkert :) Ta hand om varandra nu!

anden i flaskan

Nu har jag har mina 3 önskningar klara så nu väntar jag bara på anden i flaskan... vart fan e han? Respektlöst att komma sent juuu. Nä ut en snabbis sen göra ett försök till att sova igeen :)) natti natt på er sötnosar och du med sexy haha ;)



helgen

Hej där alla fina läsare! Har inte bloggat på ett par dag för jag lyckades knasa till datorn lite men nu har jag löst problemet och jag är så stolt eller nå... Jag har varit sjuk och de har ju inte varit kul men karma is a bitch liksom så de är smällar man får ta. Nu är jag däremot bättre och igår tog jag en lång promenad hem till Bea med Coco.. Det blev massa lek och bus för Coco & Blaze, att dom orkar? Sen beställde vi massa god mat.. Vi kollade på en hel del skräck, fick sån jävla klastrofobi så jag ville börja gråta från och till.. Massa efterrätt blev de också och massa skratt och allmänt trevligt bara :)<3 Så jag är nöjd iaf och nu blir de två alvedon för jag har sån smärta sen vänta in big brother :) Hoppas ni mår prima så hörs vi :) Love H

sjukling

Hej på er alla fina läsare! Hopppas ni har de bra och att ni är friska själv är man sjuk men jag klagar inte jag har de bra ändå.. Coco tar ju hand om mig! Imorgon tror jag att jag & Coco ska åka hem till Bea och ha myskväll så ska han få leka med Blaze också de blir ju awesome.. Nej nu börjar BB snart så ska göra mig redo :) Massa kramar på er.

lördag

Hej på er alla fina läsare! Kände verkligen för att göra något idag precis som igår men visste inte vad. Men jag tog en sväng till Västerås med mamma, pappa, syster & svåger :) Först åt vi lite och sen vart de en snabb sväng in på Ikea, där köpte jag överkast och två gröna kuddar! Sen medans dom handlade sprang jag in på bikbok & ginatricot. Dom hade massa special erbjudanden på bikbok så fick 3 leggings men betalade bara för ett par :) Blev helt galen där inne dom hade så sjuka erbjudanden bara för idag.. WOW tänkte Helene sen rök alla träningspengar hahaha! Nejdå träna ska jag visst göra men lite kul ändå när man fyndar liksom.. Nu sitter jag här med Coco han har mysit ner sig under täcket så ska mysa till det med han nu. Massa kramar på er!!

look

Smycken från http://www.jfr.se/
Kläder från http://www.bikbok.com/
Skor från http://nelly.com/se/

wow

Hej alla party sugna ;) Vilken vecka och vilken dag jag haft idag. Klev upp sen började jag städa! Först bädda rent i sängen, hängde ut täcket och allt en stund sen dammsuga jag, torka golven och bäddade rent. Och innan det möblerade jag också dessutom. Sen har vi tvättat hela dagen också. Tagit lång promenad med hunden och handlat.. Vänta de kommer mer. Sen har Coco fått bada och jag fick en härlig dusch och nu ligger han på sin säng helt utslagen och jag i min säng helt utslagen.. Kolla jerz sen måste jag hitta på nå bus för kvällen har för mycket energi för att bara sitta och glo ikväll :) MASSA MASSA kramar på er alla och ha en toppen helg! :)

I'll not give up, not yet

Hej underbara människor! Jag som ville ha sol idag fick inte som jag ville :( Jag ville ta en lååång härlig promenad i solen men vädret tillåter inte. Har inte så mycket att komma med idag, har bara tagit det lungt eftersom vädret inte är på topp så känner jag ändå inte för att gå ut typ.. :/ Svängde förbi Bea igår innan jag åkte till v-ås så fick vi för oss att tatuera oss haha den va skön. Liten vänskaps tatuering och den står för tro, hopp och kärlek :) Älskar att vara spontan och behövde också bli på glatt humör.
Nej dags att avrunda känner jag men hoppas att ni mår bra:) Massa kramar till er alla! Ta nu hand om er.

ber till gud

Hej på er! Vad har hänt idag? .......... först gjorde jag ingenting sen gjorde jag ingenting sen åkte vi till v-ås och handla sen gjorde jag ingenting och nu gör jag ingenting. Usch så trött på att inte ha något att göra. Ska söka lite mer jobb nu för har ändå tråkigt. Alltså mitt huvud är explosive just nu.. Vilade i hopp om att de skulle gå över men inte de inte.. Ni får ha de så bra och va rädda om er! :)
Skickar alla mina tankar till en av mina favoriter. Donna som ligger inlagd på djursjukhuset i strömsholm får alla mina böner och jag hoppas hon klarar sig. Hon har ju tagit en plats i många personers hjärtan och ingen vill släppa taget om henne, de är inte dags nu! Skickar också massa tankar till Malin & Levent och hoppas att alla böner hjälper henne på traven! <3

boring

Hej på er alla fina läsare! Usch har verkligen svårt att roa mig idag.. Vill ni veta en fobi jag har? Haha den är ganska rolig.. Men jag har fobi för glasspinnar!! :O Kan inte ens tänka på en glasspinne utan att jag ryser i hela kroppen och jag får en konstig känsla i tänderna.. Tror de kom ifrån när jag va liten och jag åt glass så tuggade jag alltid på glasspinnen efteråt tills den gick sönder.. iueee får rysningar nu.. Jaja ah glöm inte anteckna liksom! Nu orkar jag inge mer... haha hörs underbara, vackra läsare :) Kramisar!!

like crazy

Hej på er fantastiska människor/vänner & bekanta:)) Får bli en liten mobil update nu ifrån sägen. Kollade på en sååå bra film nyss, Like crazy heter den och wow vilken film säger jag bara. Många tårar senare så ligger jag nu här i min ensamhet och bara leker med tanken att du skulle varit här. Just saying! Not gonna happen liksom men en tanke som värmde mitt hjärta en stund bara. Men Gud haha aja... Hoppas ni haft en toppen helg en sån där oförglömlig helg! Nu ska jag ligga och lyssna på mina hjärtslag och försöka förtränga mina tankar och förhoppningsvis kunna sova:)) massa mysiga kramar på er!


golvet

Okej typ en sak bara.. Om man lyckas somna på ett golv utan kudde eller nå, då lär man ju va trött! Och dessutom hade Coco däckat på min mage så.. Sådan matte sådan hund, just saying ;) Nej men usch de va ju lite halv flippat sådär. Har firat syster lite i alla fall och spenderat dagen med att snacka skit och kolla hus i v-ås med mamma o pappa :) Nu har jag tryckt i mig jordgubbar från spanien.. de gjorde inte längtan dit lättare men men goda som alltid var dom! Imorgon ska jag ha visning på min lägenhet eller hur man ska säga.. En som ska komma och kolla på den i alla fall.. Men nu tackar jag för mig och bjuder på ytterliggare två bilder ifrån gårdagens natt kaos :) Massa kramar, ta hand om er nu!

spontan kväll

Hej på er sötnosar! Fick för mig att gå ut igår. Daniella ringde sen efter ett tag kom hon över så började vi fixa oss. Jag fixade hennes hår och sminkade henne, kul att hon blev så nöjd.. och egoboost för mig, I like! ;) iaf sen plockade vi upp käraste Bea som ville följa med ut och göra stan osäker. Kvällen va grym till en början men ursäkta men de va verkligen en halv dålig dj som förstörde våran kväll så vi drog vid kl 01. Iaf sen blev de ba kaos kan man säga och i 4 h satt vi och väntade men tillslut kom vi äntligen hem. Så en ganska lyckad kväll iaf fick ju umgås med Dani och Bea så mycket bättre än så kan de ju inte bli. Nu vette fan vad jag ska göra... Men massa kramar på er och hoppas ni har det super bra! Här har ni massa bilder:)) PS. Den sista bilden bjuder jag på! ;)


några timmar med Bea

.... på stan är avklarade:) Vi hade de jätte mysigt och trevligt och Coco fick följa med såklart! Just nu i denna sekund ligger han och sover i mitt knä, han är helt slut efter stan plutten!<3 Det var verkligen skönt och komma ut lite. Med hem fick jag med mig en tränings top och en ring :) hoppas ni får en toppen fredag! Massa kramar :))


RSS 2.0