snabbis

Hej sötnötar! Va in en snabb sväng till västerås för att köpa skor men kom bara hem med ett par dom ville sälja ett par redan slitna skor och det kan dom glömma :) Här har ni dom...
Men nu ska jag fortsätta va social med min kompis som jag har på telefonen :) Massa kramar på er!

härlig dag på stan

Hejsan! Idag har jag fått en hel del gjort. Klev upp lite extra tidigt för att göra massa samtal överallt sen gjorde jag mig iordning och åkte in till västerås för att shoppa :) Trodde jag skulle komma hem med mer men de blev lite smink, toppar och jumpsuit samt lite annat smått och gott. Hittade inte riktigt det jag var ute efter som vanligt så jag ska beställa lite över internet nu och sen väntar duschen! Frida kom ner på stan också och gjorde mig sällskap mot slutet sen orkade jag inge mer så då åkte vi och käkade innan hon körde hem mig. Orkar inte ta kort på allt nu och lägga upp kanske gör de senare eller imorgon :) Massa kramar på er!

måndagar i ett nötskal

Heej på er!! Typiskt måndagar så får man aldrig nå gjort man orkar liksom inte. Måndagar är typ som söndagar men lyckades iaf luncha med Bea i Västerås:)) men nu ska jag fortsätta kolla bb så hörs vi, massa kramar!!


sådär ja

Hej sötnosar! Sitter och kollar bb just nu men måste bara skriva om en hårprodukt jag köpte efter jag hade klippt och slingat håret. Verkligen hur nöjd som helst. Var jätte lätt att borsta ur håret när jag hade haft i det plus att de luktar förbaskat gott också :)) Nu ska jag fortsätta kolla bb men ha de så bra, massa kramar!


sommaren är här

Hej sötnosar! Länge sen I know men har inte riktigt haft orken till att blogga har skjutit upp de hela veckan. Men jag har bland annat varit hos frisören. Klippte mitt långa hår och slingade håret en hel del så stor skillnad blev de. Ska ju bli blond tänkte jag. Men här har ni lite bilder:)) massa kramar på er så hörs vi snart igen!


söndag

Säger välkommen till värmen som jag hoppas håller i sig nu framöver! Varit ute hela dagen.. och fullt hus blev de också :) Hela familjen rasade in en efter en sen kom Morfar & Halv mormor också :) Morfar lekte med Coco och jag färgade håret på mormor! Vilket fall som helst så har de varit en bra dag. Jag och pappa åkte och handla mat så nu är man mätt och belåten.. Coco har redan däckat hahaha typiskt! Men vi hörs, massa kramar på er :)

hahaha

Hej de va länge sen! Nu är man lite go o glad eller glad o go under fötterna eller nått i den stilen.. Drog iväg på fest ute mitt i ingestans de va skojj så länge de va skojj sen bar de ju av hemmåt igen för jag sakna min älskling... (seperationsångest) eller vad liksom! Han e bäst helt enkelt :) väntar samtal sen blir det kudden! Massa kramar :)

inte alkoholpåverkad

Tog några bilder innan Frida kom och hämta mig och sen insåg jag att jag såg full ut om man tittar på mina ögon.. Ser ju fan dyngrak ut men hade inte druckit en droppe det är för min allergi som jag såg ut sådär idag haha! Men massa kramar på er :)

söndag

Hej :) Satt och hade det bra på altanen hela morgonen/dagen sen slog jag en pling till Frida. Hon kom och hämtade mig sen åkte vi till erikslund för lite shopping, prat och mys :) Kom såklart hem med lite saker men de blir man väl inte förvånad över. Fyndade på värsta klänningen! Och igår så va jag ju in med mamma och pappa och vi alla fyndade massa sport kläder & skor. Men iaf så nu har jag precis käkat med pappa här hemma och nu blir det big brother! Kramisar på er :)

om du bara visste

.. hur mycket jag skulle betala för att få höra din röst just nu, just nu i denna sekund. Inte kännt mig såhär på väldigt länge. Jag är trött på att sitta och klistra ihop mig själv om och om igen och sen går man bara sönder igen spelar ingen roll om de är världens bästa super limm så går de bara sönder om och om igen allt jag försöker pussla ihop. Nu har jag inte så mycket kvar att ge känner mig verkligen helt förstörd inombords. Jag vill bara höra alla dina ord, ditt skratt fan! Lever i en jävla dröm värld orkar inte mer!!!

OMG!!!

Hörni jag fick jobbet eller asså ska provjobba redan ikväll :)) sen blir de säkert hela helgen också om dom vill ha mig kvar fan va naaaaajs! Va bara hem och vände i stort sett så nu är jag påväg dit. Och det är på en pub i Västerås som heter Pitchers:)) måste avrunda för kommer tappa täckningen annars säkert. Men massa kramar på er och önska mig lycka till nu :))


fan då

God morgon på er! Usch vilket väder det är.. Väckte Coco och skulle gå ut med han eftersom jag ska iväg sen men det gick ju inte som jag hade tänkt mig. Han vägrade som alltid när det är dåligt väder. Men vad ska man göra liksom får väl testa gå ut med han igen senare innan jag åker och hoppas på att de går bättre då. Nu ska jag äta frukost sen duscha och göra mig iordning :) Hörs senare, massa kramar!!

nervös

Hello people! Jag är fan nervös inför imorgon inför arbetsintervjuen :/ vet att jag är bäst och att jag äger men alltså vafan, de va ju länge sen man va på arbetsintervju nu så vettefan hur de kommer gå men wish me good luck! Finns bara två sätt det kan sluta på, antingen så går de åt helvete eller så blir de succé av det hela :) Bloggar imorgon om hur det gick och sådär. Ska träffa Frida innan på en fika så hon får peppa upp mig innan! Aja nej nu ska jag göra mig iordning sen blir det film tajm med Coco :) Massa kramar på er!

woohoooo!!

Heej på er sötnosar! Idag är jag inget annat än på toppen humör. Fick reda på att jag ska på arbetsintervjue på onsdag, så de är ju hur awesome som helst. Måste bara plugga på mig lite nu innan! Sen fick jag hem min locktång som var helt okej.. Men beröm för den snabba leveransen :O WOW gick hur fort som helst. Har ny tvättat hår och då fäster det inte riktigt så får se hur bra lockarna håller och så när jag ska iväg :) Sen bokade jag tid hos frisören också, blir nog att färga håret och klippa de lite :) Nej nu ska jag kolla klart min film och smida lite planer ska jag också hinna med! Massa kramar på er :)

nu är den här

Nu är musik videon här till Rihanna - Where have you been. Måste säga att den är bra, koregrafin o så men blev inte blown away liksom :/ vad tycker ni?

hola people

Tog en lång promenad med Coco & mamma idag till djuraffären :) Vi köpte en sån där sak man har i backen sen ett lååååångt rep så han kan springa runt på tomten.. Vi fick också med en vatten grejje mojj som man kan ta med sig när man ska iväg & en efterlängtad sele :) Sen tog vi oss hem igen och då fick han springa runt och leka på tomten någon timme och nu ligger vi och väntar på mat och bara myser! Beställde också en locktång, hoppas den är bra bara!
Följ mig på instagram - heleneek

Får se vad som sker imorgon det är ju trots allt fredag så något lär man ju i alla fall hitta på :) Massa kramar på er & ta hand om varandra!

fit me by maybelline

Behöver jag ens skriva något, känns som att bilderna redan gör de :) Iaf jätte nöjd! Kanske inte syns sån skillnad men i verkligheten gör de verkligen de. Toppen upp för dessa produkter. Och de känns jätte bra på också, känns inte tungt eller hur man ska säga. Ja ni tjejer fattar ;) Rekomenderar detta till ALLA!!! Kram på er :)

onsdag

Hej sötnosar! Nu har jag äntligen fått igång datorn och lagt mig tillrätta så förbered er på ett ordentligt bild ras :) Tog en fika med Bea idag istället innan jag skulle till Västerås och träffade Idah. Det blev en glass i solen och massa prat.
Sen blev det Espresso house i västerås tillsammans med Idah & hennes hund Chanelle :)
Och detta kom jag hem med :
Fit me foundation
Fit me rouge
Fit me powder
Smink borstar 2 st
Örhängen 2 par
Lösfransar
m.m
Det kommer ett inlägg senare angående produkterna från Fit me collectionen :) Skit bra grejer de där! Nu ska jag ta de lungt en stund, varva ner lite :) Massa kramar på er!

RSS 2.0