mys

Hej alla fina! Glömt att visa hur spegeln såg ut efter att Coco hade haft lite roligt medans jag var borta och tränade :) Ligger just nu och bara myser. Frida kom och överraskade mig hon ringde och fråga om jag va hemma sen kom hon över en stund, det var verkligen trevligt :) Annars har jag bara mysit hela dagen man är ju trots allt lite sjuk så..
Nu ska jag återgå till att mysa med sötnosen! Massa kramar på er :)

Ed Westwick

oh my.....

....

I'm tired of not being myself, I just want to be me again. But how?

newport

Hej alla underbara :) Idag har jag setat och gjort massa viktiga samtal.. Sen satte jag igång att städa här hemma, det behövdes faktiskt! Känns så skönt nu :) Bäbbade rent i sängen också med mitt Newport bäddsett, såååå snyggt!! :) Fan så dyra dom är men fan så värt det är pengarna!
Jag har den här ovan men skulle vilja ha den beiga faktiskt & den som är mörk blå typ :)
So fashion! Jaja nej nu ska jag ta en promenad med Coco sen blir det duschen och efter det MÅSTE jag plugga till provet imorgon :) Massa kramar på er!

söndag

Hej alla fina läsare :) Trodde jag skulle ligga hemma och stirra in i mina fyra väggar men sen hörde pappa av sig och fråga om jag ville hitta på något. Vi åkte till erikslund shopping center där vi gick runt och kollade lite på mobiler innan det stängde sen gick vi in på Ikea.. Såklart så fyndade jag lite! Efter det så åkte vi och käkade en bit mat :) Det var verkligen super duper trevligt att umgås med pappa :)  Sen blev det en lång promenad med Coco. Bra jävla lyckad söndag :) Skönt att få komma ut lite faktiskt sen dessutom med pappa det var trevligt! Nej nu ska jag fortsätta kolla film och mysa med Coco! Massa kramar på er :)

which eye?

Ni får ursäkta ljuset.. Det blev lite gulaktigt men det va för att jag tog bilderna i badrummet :) Sorry about that! Haha hade tråkigt som fan sen blev jag sugen på att sminka mig så då gjorde jag det här.. Kul att se skillnaden liksom. Massa kramar på er!

no fun

Usch det känns som om jag börjar få ont i halsen igen :/ Vill verkligen inte bli sjuk.. ska ha prov på tisdag plus att jag ska träna på torsdag, this is so NOT fun anymore! Anyways nu ska jag kolla på The Descendants :) Massa kramar på er!

ursäkta torkan

Hej alla underbara! Får ber så mycket om ursäkt för min blogg torka men har egentligen inte haft något att skriva om kan man säga. Har mest tagit det lungt hela helgen :) Och igår var jag bitter för jag hade velat gått ut men så blev det inte, dessutom han klockan bli extremt mycket..
Inatt slog jag på en film men jag hade tänkt att bara se halva eftersom den var 2 h lång och kl var 4 på morgonen men kunde inte sluta kolla, blev så inne i filmen. Ganska bra film om jag får säga mitt!
Och nu ikväll ska jag kolla på dessa :)
Så nu har jag några ett par timmar med film framför mig... & mys med Coco :) Massa kramar på er!

red dog

Vilken film säger jag bara, jag tror det här är den bästa filmen jag sätt verkligen! I alla fall på toplistan.. Den va så sjukt bra och i slutet så grinade jag så de gjorde ont. Den här måste ni bara se :)

mörkret faller

Mina känslor är all over the place... Så ledsen för det men det borde finnas special lim för sånna här tillfällen :/

music


Kul och missa detta idag liksom! Hon är verkligen duktig och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne :) Hon ska uppträda på Poco Loco Bar ikväll (Västerås) för er som vill gå och lyssna på henne. Massa kramar :)

nej nu...

.. är jag jätte ledsen! Jag såg precis att det är final på Poco Loco Bar imorgon. Dom har haft en sång tävling. Det sög ju lite att jag inte hade upptäckt detta LITE tidigare! För det känns ju inte så värst populärt att sitta och glo i 5 timmar på stationen i västerås mitt i natten för att ta första morgon bussen hem. Vad ska man göra i 5 timmar utomhus i denna kyla liksom! Jaja.. de sög sådär LAGOM mycket men men. Massa kramar på er hoppas ni får en grym lill lördag imorgon iaf :)

tisdag

Hej :) Precis kommit hem igen. Har varit och lämnat in massa papper, hämtat paket och handlat! Så med andra ord har jag fått lite gjort idag då..
Armbandshållaren är lite sne men jag orkar verkligen inte skicka tillbaka och hålla på så de får vara så ska ändå köpa fler sen för fick inte plats med alla armband på den där!
Skönt att ha allting samlat på ett ställe och de är så skönt för nu kommer jag ju se vad jag har också.. Många av dom där smyckerna har används bara en gång.. :) Nej nu måste jag äta något håller på att svälta ihjäl och sen ska jag plugga lite också till provet på torsdag! Massa kramar på er så hörs vi säkert senare :)

....

I wish i had the guts to walk away
and forget about what we had
But, I cant because I know you wont
come after me, and I guess
thats what hurts the most
I wish i had the guts to walk away
and forget about what we had
But, I cant because I know you wont
come after me, and I guess
thats what hurts the most

glad

Blir alltid lika glad när jag har paket att hämta ut från Ica :)) Vilket nöje! Men först över till syster och skriva ut lite papper.. Måste dra mig nu för den här dagen bara rinner iväg känner jag.. Massa kramar på er!

svälter

Hej på er :) Vet att jag inte skrev igår men va så stressad så det fanns inte tid verkligen :( Åkte i alla fall hem till Idah & Johannes för att spendera min lördag där.. Vi åt lite middag och sådär, mega mys faktor. Sen mitt i natten efter att Johannes kommit hem fick vi för oss att åka ut till ängsö.. Det såg inte alls ut som jag trodde, vissa saker bara men de sägs vara läskigare att gå ut & gå runt där, vad säger ni? ;) Ja nej men de va trevligt.. men oavsett alla trevligheter i helgen så var de så skönt och komma hem.. kasta av sig allt obekvämt och på med mjukisar, slänga sig i soffan och ba mysa med Coco :) Bra avslutning på helgen.. Just nu så är jag så hungrig att de gör ont i min kropp men jag är så duktig på att fastna vid datorn så får skylla mig själv... Så nu något i magen sen ringa och prata strunt med mamsen :) Massa kramar på er!!

ööh okeej

Hej snyggingar! Jag va och handla med mamma alldeles nyss och när jag öppnar porten så möts jag av världens röklukt.. alltså inte från cigaretter då inte utan från typ bränd mat lukt typ.. Det luktar t.o.m i min lägenhet man ba vafan.. Hoppas det inte är skadligt för Coco bara :(( Fan hatar att bo i lägenhet!! Skit obehadligt vafan... wäää!
Jaja.. Nej nu ska jag mysa med Coco en stund sen ska jag och Bea gå ut och äta sen blir de mys fredag hemma hos henne och Coco ska också med såklart :)) Hoppas bara han funkar ihop med hennes hund... Då kan han få en kompis haha :) Han ligger brevid mig nu och börjar bli tjuri för jag inte är social så vi hörs imorgon eller senare.. Massa kramar på er alla!

ilskan som uppstår.....

.... när man kommer hem och ser att hunden tuggat sönder spegeln! Omg jag blev så arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Ringde till mamma och gapa och skrek och hon fatta ju ingenting eftersom jag bara malde på men ah usch fyfan de va inge kul. Men nu är vi sams igen men det blir att köpa en ny spegel i alla fall........ KUL! Är glad att den inte åkte dän från väggen eller något och gick sönder för bryr mig mer om han än spegeln om de skulle hända något så tur att den sitter ordentligt på väggen och att han inte kom till skada :) Tänkte inte på att det var torsdag idag haha :) Imorgon ska jag ju hem till Bea och ha tjejkväll typ sen på lördag ska jag hem till Idah :) Kanon helg kommer de bli! Saknar min älskling Malin bara :(<3 Nej nu ska jag äta något och kolla på PH men hoppas ni mår bra och allt så hörs vi imorgon :) massa kramar!

iväg och träna

Hej alla fina läsare :) Snart ska jag iväg och träna, först lite frukost sen är jag redo! Så taggad så jag har redan bytt om haha.. Ska bli så himla kul att äntligen sätta igång känner jag :) Nej nu har jag mindre än en timme på mig så måste skynda men vi hörs sen. Tog en snabb bild också :) Massa kramar på er!

omg va söt

Kolla på klippet :) Hur grym är inte den där hunden liksom? :O WOW! Massa kramar på er :))

typiskt

Detta är bara så typiskt.. Idag har jag hostat som en gris och ena stunden fryser jag och andra stunden kallsvettas jag och de är för att jag har feber toppar. Men det som är typiskt det är ju att jag ska träna imorgon och må såhär, kul! Det va så förra gången också men då avbokade jag ju men nu ger jag fan i det.. för om jag tränar kanske det här skiten jag har i kroppen bryter ut! Vill fan börja träna i år! Usch.... känner mig helt bläää just nu men hoppas verkligen det försvinner till imorgon och att de går bra och träna ändå :) Coco vill ha uppmärksamhet nu.. det märks så ska ge han de så hörs vi imorgon eller senare! :) Massa kramar!

ööh spyy

Fyfan mår illa hela jävla tiden.. så förbaskat tråkigt! Idag har jag i alla fall varit AS DUKTIG! Jag har ringt en massa samtal och sen snodde jag någons tvättid... Men dom kom ju inte och de hade gått över en timme så då får dom skylla sig själva ;)) Yaay! Så skönt så nu slipper jag springa hem från träningen på torsdag för att tvätta så då kan jag istället bara ta de lungt! Awesome.... aja åt mat idag också! Jävla hurtig man har varit hela dagen... dehär är liksom saker som ni säkert typ gör varje dag men för mig är de helt annat för ibland kan de ta en hel dag för mig att komma upp ur sängen ordentligt så jag är mycket stolt över min insats :)) jaja blablabla ni får ha de så bra sötnosar!! KRAAAM :))

öööööj

Ursäkta bloggtorkan men är på så dåligt humör så de går inte ens att förklara...! Riktigt fitta man är just nu alltså, får damp på små grejer verkligen. Usch... varit så lat idag att jag knappt själv begriper varför! Jaja... blablablabla! Kanske ta en alvedon mot min huvudvärk sen parkerar jag mig framför tv:n! Massa kramar på er!

tillbaka i lager

Äntligen kom denna tillbaks i lagret så nu är den beställd :))
Idag har de inte hänt så mycket! Har mest tagit det lungt och sådär.. Som vanligt så är de ju mys söndag såklart så därför brukar jag aldrig göra något speciellt, bara spendera massa tid med Coco :)) Massa kramar på er!!

the time of my life

Min älskling, mitt allt, INGEN kan ta din plats! Jag älskar dig nu och kommer aldrig sluta älska dig vad som än händer.. Perfect match! Så glad att du kom till mig.. Att du bara kom springades en dag emot mig när jag kom hem, bästa överraskningen någonsin!!

överkörd

Man kan ju verkligen säga att man har suttit ribban på utgångar 2012 efter igår! Jävla vilket ös det var verkligen.. Det är så förbannat roligt på Blue Moon Bar i Västerås och sen va jag ju där med världens bästa Felicia :)) Hade verkligen en sjukt bra kväll i alla fall.. Dansade HELA kvällen... därmed är jag helt död idag men det var värt de! Har i stort sätt bara sovit.. Det blev en riktigt kass film med min kompis iaf och nu ska jag bara ta de lungt, finns det något annat att göra eller liksom? Njae.. men men ni får ha de så bra, MASSA kramar!!

friday night

Felicia är här :)) Vi har käkat middag, fixat oss och nu blir de bara förkrök! Ni får massa bilder inatt eller imorgon.. Kraam på er!!

torsdag/fredag

Hej alla fina läsare! Hade lite blogg torka igår för jag hade fullt upp hela dagen verkligen :) Först så kom Malin & Sofia över, mina änglar! Vi åt lite mat och massa annat gott, jätte kul att träffa dom eftersom de va ett tag sen jag såg mina käraste! Sen när det blev natt så gick jag över till Bea och hade mys & massa prat där :) Runt typ 02.00 på natten gick vi över till mig en snabbis också så hon skulle få se hur jag bodde. Inte träffats på ganska länge så det var hur ruuuuuligt som helst :) 

OCH idag ska jag möta upp Bea och sen gå och hämta ut mitt paket och köpa hårfärg eftersom mitt hår är helt livlöst så det måste ordnas till känner jag :) Sen blir de hem och städa innan Felicia kommer :) Super taggad verkligen inför ikväll!! Nej men nu ska jag äta något håller verkligen på att hungra ihjäl just nu. Massa kramar på er så kanske vi hörs sen. De är knas med min mobil drf jag inte kan ladda upp bilder och så men de löser sig hoppas jag. Kraaam!

onsdag

Va och handla tidigare så följde Daniella med mig hem och vi har varit sen dess.. Bara setat och pratat, fikat och kollat lite på film :) Verkligen jätte mysigt och nu ska jag bara vila och dränka min kväll/natt i massa serier! Imorgon vettefan vad jag ska hitta på... ? Ska ju bara träna imorgon! Det ska verkligen bli härligt sen förbereda för fredag då min ÄLSKLING kommer hit som jag saknat på tok för mycket :) Sen blir de utgång såklart! Nej men fy nu pratar jag bara iväg mig själv.... Hoppas ni är friska & krya! Massa kramar till er alla underbara människor :))

söndags mys

Idag blev de söndags mys med Coco som fyllde år och med ******** som kom över :) Nu har jag äntligen sett Paranormal Activity 2.. Bara 3:an kvar nu då! OM jag vågar för dom är ju så jävla sjuka!

Det var i vilket fall som helst iaf en mysig söndag :) Håller på att kolla film nu men jag ville blogga lite också... Imorgon blir det plugg och sen på tisdag ska jag nog hem till Idah och bara ha de trevligt! Saknar henne så förbaskat :) Saknar en jävla massa människor just nu på tal om de men men hinner träffa dom också! Nej nu ska jag fortsätta min mys söndag så får ni ha de så bra.. Massa varma kramar till er!

1 år

Grattis till Coco som blir 1 år idag :) Han ska få massor av godsaker bara för att de är hans dag och vi ska ha de jätte mysigt! Nu ska jag städa lite här hemma.. de behövs verkligen :) Men massa kramar på er så hörs vi senare!!

spöken?

Usch blev verkligen rädd idag.. satt i sängen och höll på med datorn sen helt plötsligt smäller de bara till ifrån "köket" och jag blev så himla rädd att jag tror att mitt hjärta stanna i någon sekund och jag blev alldeles varm i kroppen.. Sen efter en stund bar jag upp Coco för att gå och kolla för vågade inte gå själv haha! Då vare diskborsten som hade ramlat... Alltså orka vara så rädd haha! Jaja tur att jag har Coco iaf :)
Mår fan lite illa nu vet ej varför men de är inge vidare i alla fall.. Varit såhär lite upp och ner på senare tid men jag tror jag vet vad de beror på... Men de ska vi inte ta här haha! Men men nu ska jag fortsätta kolla film så ni får ta hand om er så hörs vi :) Massa kramar!!

nu

Nu blir de pain killers och sen ska jag bara ta de lungt för har så fruktansvärt ont i huvudet!! Men vi hörs imorgon skulle jag tro så ska nog försöka städa lite imorgon och ta lite ordentliga bilder på lägenheten :) Ha de så bra nu och ta hand om er, Kramar!!

röd dag

Hej på er alla fina läsare! Idag är de ju röd dag de fick jag veta igår så tur att man inte gjorde några planer för utgång för då hade jag inte kommit hem efter krogen.. Tror jag får en omgång till i förkylning de känns ju inge vidare men fan inte mycket man kan göra åt saken så de är bara och gilla läget :) Är verkligen uttråkad just nu vet inte vad jag ska göra... laga mat? de orkar jag inte... kolla film? den verkade dålig! Haha aja life! Så trött på att bo i denna skithåla det händer ju aldrig något här.. jo.. blåljuset är ju ganska poppis men inge mer än så! Jaja trött som man är så blir de väl en lugn kväll kanske eventuellt att min vän kommer över men de visar sig :) Kram på er och ha en awesome friday!!
PS. Det borde finnas typ blåa dagar... då allt har öppet mycket längre än vanligt :) Som att ex: krogen stänger kl.4, de vore ju något de ;)

music

Lyssna på början av den här låten.. Ganska bra tycker jag iaf :) Sen blir de så himla mycket text och inte kul när man inte begriper haha! Men skön start på låten i alla fall!

Kram på er! :))

beställt

Mina smycken har faktiskt inte kommit än.. Det suger men de kommer väl kanske imorgon eller så :) Hoppas de går snabbt för dessa saker att komma.. LÄNGTAR! Varit hemma hos mor & far och pluggat idag. Sen bjöds det på mat och har precis kommit hem så nu ska jag ta de lungt.. Kram på er!

love is pain

.... and there is nothing you can do about it!

träningskläder

Coco kom med på bild för han var så nyfiken :) Verkligen nöjd! Nu är man taggad för att sätta igång igen..
Kram på er!

nu är jag redo

Hej alla fina läsare:)) va och köpte träningskläder idag.. Super nöjd! Lägger upp bilder senare eller imorgon.. Ställt alarm imorgon för då slipper jag fan inte undan med plugget!! Nu blir det snart promenad med Coco sen ska jag bara ta de lungt resten av kvällen.. Massa kramar på er!!:))


new look on the way

Har setat nu ett par dagar och velat göra om bloggens utseende lite med tanke på att jag haft det såhär så länge nu och jag har en plan på hur slutresultatet kommer se ut.. Men de kan som sagt dröja lite innan de blir klart men ska snabba på så mycket jag bara kan.. Så det får se ut såhär så länge så jag slipper se hur de gamla såg ut haha :)
Btw.. vet inte VAD de är med mig men har blivit alldeles besatt av färgen blå! Har varit så ett tag nu och begriper inte varför :/ Har aldrig fått så.. skumt liksom :) letat efter skrik blåa klänningar hela tiden och sånt där.. och blå skor och jag också letat efter.. HAHA! Nej men nu ska jag kolla film så ni får ha de så bra! Massa kramar :))

nya träningskläder

Kom på att jag måste hitta nya träningskläder nu ju så imorgon ska jag in och kolla vad som bjuds sen måste jag handla och ska passa på att träffa mamma också tror jag. Har som sagt inte fått nå plugg gjort idag men är inte ett dugg förvånad... skyller på att jag är förkyld och lat eller något! Just nu mår jag rätt okej men de går upp och ner hela dagarna.. verkar som om dom flesta är sjuka faktiskt?! Nej nu blir de film så hörs vi nog imorgon :) Massa kramar till er alla :))

börjar träna

Ska börja träna nästa vecka :) ska bli så HIMLA skönt att äntligen komma igång.. Dit jag ska där är dom jätte bra det heter Mälardalens rehab center.. Har varit där förut och dom är verkligen hur duktiga som helst så ser verkligen fram emot de. Men nu nog om de för nu ska jag stoppa något i magen och kolla på film sen får jag se om jag får nå plugg gjort idag :) Massa kramar på er!

lång promenad

Hej :) Kom nyss in från en lång promenad tillsammans med Coco, Sofia och hennes hund Bianca :) Mycket trevligt såhär en varm vinter kväll... Nu blir de tv:n tror jag och imorgon ska jag försöka sätta igång och plugga igen.. Längtar efter mina grejer som jag beställt nu haha!! Funderar på att göra en ny header för min är så himla tråkig tycker jag... haft den så länge nu.. och dessutom så känns de som om jag tog den där bilden för evigheter sen så dags för något nytt och fräscht, ideér? ;) Hoppas ni mår bättre nu efter gårdagens festligheter. En massa kramar till er så hörs vi senare eller imorgon :)

snö

Hej på er! Hoppas ni hade ett grymt nyår :) Orka att vakna upp till att de är snö ute... bläää! Jag låg i sängen med Coco vi 12 slaget för han var så himla rädd.. men jag är nöjd och glad ändå.. Tycker ju somsagt att nyår är lite väl överskattat!! Därför stannade jag bara hemma och mös med Coco hela kvällen :) Men nu är de dags att stoppa något i magen känner jag.. inte hunnit göra de än! Men kram på er och hoppas ni inte är allt för bakis idag hahaha :)

1 januari

Då var de första dagen på detta år då :) älsklingen min ligger och sover och jag är pigg som vanligt vid den här tiden! Hoppas ni haft ett bra nyår i alla fall så har jag det tillsammans med min älskling! Kunde inte bli mer nöjd än så..

RSS 2.0