08.51

Usch va seg jag är. Först kunde jag inte somna sen kunde jag inte vakna eller nått. Ska åka till praktiken, börjar kl. 11 så jag har typ en halvtimma på mig och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig! Snart ska jag börja springa runt här som en galning efter nått att sätta på mig.

Vilken jävla morgon får jag lov att säga. Men hoppas de blir en bra dag och lite sol idag igen SNÄLLA!?



Nej men nu lär jag ju hitta dagens outfit men ni får ha de så bra så kanske vi hörs senare!

:)


10.32

God morgon!

Fick lite tid över till att skriva ett kort inlägg. Jag ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig inför praktiken. Ska med bussen om en timme haha katastrof. Men jag hinner alltid. Får se hur de går idag, hoppas de är bättre idag att jag inte är så fucked up eller helt off.

Igår va jag ju de sen åkte jag hem till Shawty så åkte jag med henne och handla. Vi gick ut och käka och sen tog jag en nap när hon städade men de va inte med flit jag bara somna. Sen på kvällen kom Stavis och Jonte och hämta upp oss så åkte vi och spela bowling. Jag led till en början sen gick de inge bra. Fick en strike de sög lite att vi inte spela längre men men.

Höll på att krocka igår med, vem är de som jävlas med mig liksom? "Jag vill inte åka bil mer!!!!!!!!!" "Men sluta helen" Får verkligen panik. Ah men ni får ha de så bra jag måste börja fixa mig om jag ska hinna med allt och missar jag bussen så får jag springa in till v-ås.

Ha de så bra alla fina läsare :)


23.55

Hej alla läsare!

Nu har jag kommit in i en period där de är ganska mycket att stå i. Skolan, praktiken och jobbet och detta har pårverkat mig privat ganska rejält. Jag kommer nog inte skriva så mycket på senare tid men så fort jag mår bättre så kör jag nog igång igen. Just nu är de bara för mycket och de finns inte tid till nått i stort sätt.

Ville bara att ni skulle veta de, vet inte hur jag annars ska göra. Ni kommer nog inte gråta ändå men när jag får tid att skriva, lägga upp bilder eller videos så gör jag de så jag kommer inte vara helt borta men absolut inte aktiv.

Kan inte lämna bloggen helt då skulle jag bli krossad. Haft min dåliga dagarna nu och jag längtar tills dom bra dagarna kommer och allt blir som "vanligt" igen. Man kan ju hoppas i alla fall. Ni får ha de så bra så hörs vi nog senare i veckan.

:)

22.41

Omg hörni jag är i chock tillstånd fast de är lite bättre nu skakar inte lika mycket osv. Men jag fick verkligen panik nyss jag trodde jag skulle dö eller bli skadad i alla fall. Vi åker på E18 jag är påväg efter en underbar söndag med Shawty, vi käka på jensens sen gick vi till pitchers och allt va verkligen bra och ah u know sen påvägen hem var de också bra men när vi stötte på en bil som svajja hur mycket som helst då fick jag en jobbig känsla i magen. Jag försökte filma och allt men de syndes inte hur mycket den svajja. Det va en bil med släp som hade en bil på sig men han hade dämpare eller nått eller va överlastad så den svajja.

Det blev bara värre och värre medans jag filma så jag slutade filma för de började bli allvarligt sen helt plötsligt så for bilen in i räcket med släp och allt och såg ut som bilen på släpet skulle släppa men sen såg de ut som att hela skiten skulle snurra runt och vända sig mot oss. Jag har nog inte varit så rädd alltså den känslan jag fick va inte rolig och går heller inte att beskriva.

Den for in i räcket flera gånger sen försökte vi blinka så han skulle svänga av sen svajja den in på avfarten men jag trodde han skulle svänga av vilket idioten inte gjorde. Han fortsätter köra. Lite saker gick åt helvete sen va de nått som gnistra från däcket. Jag ville bara kolla hur de va med den som körde och om de va några fler i bilen och allt ville bara hjälpa till snacka om att de va chocktillstånd eller otacksamhet.

Han kommer krocka igen fast mer allvarligt den här gången. Så som de såg ut på vägen så kommer han krocka that's 4 sure. Om han inte redan gjort de. Katastrof! Jag måste varva ner jag ska upp tidigt imorgon och ah nej inte party bara hur uppe i varv som helst. :'(



Man ser inte hur mycket de svajja men de va INTE lite

18.12

Jag kan inte skriva annat än förlåt för jag är sämst på att uppdatera men ni får ta de för har en hel del att stå i till helgen. Idag va jag på praktiken sen efter de gick vi på stan lite efter vi käkat lunch så jag köpte ett par leggings. Sen åkte jag & Amelia hem till henne och mådde innan vi börja fixa oss vilket vi är färdiga med nu så vi ska bara äta sen ska jag förbi jobbet ♥ och lämna en affisch, efter de blir de blue moon, oliver, silk sen blue moon igen.

Kvällen kommer bli hur bra som helst men vi hörs för nu är de mat och de är streeeeeeeeeeeeessss


23.24

Förlåt att jag inte bloggat men har haft en del att så i och sen när jag haft min alone time så har jag inte riktigt orka slå på datorn. Jag har velat skriva de vet ni men som sagt de är jobbigt att sätta på datorn.

Det går hur bra som helst på praktiken anyway, jag gör ett event nu och de kommer bli awesome! Ska jobba på fredag sen skulle jag jobbat på lördag men de blir inte av men jag får grina på lördag för nu har jag inte tid måste sova. Ska upp tidigt imorgon för jag ska till tandläkaren sen blir de skolan på en gång och jobba med praktiken och sen ha lektion.

Ska passa på och kolla om min studentmössa har kommit och så men ni får ha de så bra så kanske vi hörs imorgon, kram på er alla söta läsare!

:)


19.27

Man kan ju inte annat än att älska praktiken! Så mycket bättre än skolan känner jag i alla fall, här har vi the crew - Ale men han tog bilden istället för han ville ha en bild på oss alla. Sen att jag va LITE fucked up de bjuder jag på som alltid :)



18.41

Kom just på att jag glömde videon jag prata om som jag och Shawty gjorde. Nu finns den på youtube bara de att den är omgjord den var hur bra som helst med massa extra ljud och extra klipp och för/eftertext men nu är den nerkortad och vissa klipp är borta och de är svartvitt. Men den är humoristisk ändå, take a look!



:)

18.26

Hej sötnosar!

Som sagt så var de ju ingen bra morgon men fuck it liksom I'm gonna kick some as this week anyway! Kom till praktiken som vanligt och kul hade vi ju som alltid såklart. Vi fick en hel del gjort men fanns inte så himla mycket att göra ändå men ändå så kommer vi att ha en grym vecka.

Vi slutade ganska tidigt idag och imorgon börjar vi kl.1 men vi har ju skola innan. Tog tåget med Malin hem i alla fall, gick och handla lite sen tog jag bussen hem. Åt lite mat och nu har jag bara legat vid datorn och tv:n och så kommer nog resten av kvällen se ut också. Dessutom ska jag hälla i mig te med en hel del honung i så jag kanske blir av med den här halsvärken.

Ser fram emot helgen som fan, för vi ska jobba på fredag på natten vet inte om jag får säga så mycket mer sen på lördag ska jag stå bakom baren igen och hur awesome är inte de på en skala från 1-10 förutom att den skalan inte räcker, ah men hej och hå på mitt babbel men dom som står mig nära förstår varför jag är så exalterad.

Ni får ha de så bra resten av kvällen och missa inte Håkans bar haha!

:)

07.16

Det blir ett snabbt inlägg nu för jag ska hinna med bussen som går halv. Jag är så ledsen, sur och arg för när jag vakna imorse så hade jag ont i halsen, de går inte bort och jag vill bara få bort de. Blir så arg, varför just nu har massor den här veckan och så ska jag jobba också och de tänker jag fan inte ställa in för nu längtar jag.

Katastrof alltså.. ska ner på stan och köpa en varm choklad eller te tror jag. Men ni får ha en bra dag, de är kallt ute men solen lyser de är ju toppen!

:)

19.28

SNÖ!? Lägg av va! När man vaknade imorse så fick jag dåliga vibbar och se på fan så snöar de ute och inte bara de de har gjort de hela dagen plus att de blåser hur mycket som helst. Snacka om att de INTE är okej! Blir så himla arg vill inte ha mer snö ju. Igår kunde man se vägarna och allt igen sen ah nej KATASTROF!

Haha va ba tvungen att avreagera för annars har jag varit på topp humör idag. Jag klev upp ganska tidigt och så sen socialiserade jag med syster och hennes sambo innan dom skulle åka en stund. Men sen satt jag igång med historian. Jag har setat med historian sen kl.12-13 någongång. Ah började hur tidigt som helst i alla fall och blev typ klar nu har 3 papper kvar att göra men nu måste jag vila mitt huvud innan de exploderar av kunskap. Blev för mycket bara så får fortsätta imorgon om jag inte slutar praktiken allt för sent.

Men hoppas alla haft en okej söndag om man inte tänker på vädret. Men såg att de va gossip girl hade glömt de så jag ska kolla på de nu men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon sötisar!

:)

19.10

Fredag/Lördag

De var hur kul som helst igår och Stavis joina oss också de va mycket trevligt eftersom jag inte träffat han på bra jävla länge. Det va väl vissa saker som va mindre roligt men de är inget jag vill skriva om här. Men för att sammanfatta så va kvällen inte perfekt.

Jag gick aldrig och la mig för den delen. Jag kom hem vid typ 9-10 imorse sen dess har jag sovit i stort sätt hela tiden fast vaknade 4a och då gick jag upp, insåg att jag kan inte vara allt för otrevlig när syster och hennes sambo är här och hälsar på.

Vi åt lite hemmalagad pizza, de va gott och mysigt. Har väl inte gjort nå mycke alls. Har inte ens packat upp alla mina saker än men de hinns. Skulle precis börja med matten men de sket sig eftersom de stå inte markerat vart A uppg börjar eller vart B uppg börjar osv. De var jätte knas så jag får fixa de på tisdag när jag ska till skolan.

Har ju iofs historian att göra men jag ska leta fram för har gjort en del av de men måste hitta allt först. Orka att jag snackar om plugg på en lördag men jag skjuter alltid upp allt viktigt plugg som jag måste klara för att kunna ta studenten till sista minuten. Börjar bli ganska irriterad på mig själv så på tisdag sätter jag nog igång med matten och idag ska jag leta efter historia frågorna jag redan svarat på så jag slipper göra om allt.

Men ni får ha de så bra. Vill få de gjort så jag kan gå ut och vara lite social med familjen en stund också!

(ps. det finns nog en hel del bilder från kvällen och från massa andra kvällar som jag inte lagt upp men de är för att jag inte har bilderna men dom kanske dyker upp någon gång i bloggen)

:)


16.50

Hej alla glada!

Sämst väder idag men de trottsar inte våren att blomma insåg vi påväg till macken. VI SÅG BLOMMOR! De va ju hur underbart som helst. Jag tänkte inte skriva så mycket men kan väl berätta lite om vad jag gjort idag i alla fall.

Först va jag till praktiken de va ju awesome såklart, de är Ale som gör de så himla kul för han har ju verkligen al time party humör. De gick fin fint sen så var jag till banken en svöng och efter de åkte jag till Shawty på dirren! Vi gick och käka sen tog vi en kort proenad i regnet.

Men nu ska vi börja fixa oss och så för vi ska ju bli ett med fääääzt ikväll! Men ni får ha de så bra så hörs vi!

:)

21.09

Kom just på att de va bra jävla länge sen jag la upp en video på bloggen. Jag har en som jag verkligen skulle vilja dela med mig av men den går inte att lägga upp eftersom de är fel filformat på den så jag vettefan hur jag ska lyckas med de. Sen har jag en hel del andra klipp men dom är inte så roliga, skulle vilja lägga in musik i dom men de går inte har försökt hundra ggr minst så jag får fixa ett nytt klipp.

Men i alla fall kom hem ganska sent eftersom vi blev inte klara med de vi skulle. Fast de är sånt som händer, de va svårare än vi alla trodde. Men vilket fall som helst så ska vi LEVERERA! Haha bra ordspråk där. Jag har verkligen brist på ord, har ingenting att skriva om egentligen men jag bara skriver och tamefan varje gång så blir de hur mycket text som helst fast jag egentligen inte har något att skriva om. Stackare som läser!

Ja nej men jag ska väl glo lite tv är faktiskt ganska sliten sen är de bara se fram emot en helg med massa plugg... De är mindre kul kan jag säga er för de kommer inte bli lätt. Aja men laaater!

:)

15.55

De blir nog lite senare än vad jag ahde tänkt mig idag men de gör ingenting. Ska fixa klart dehär men ps don't work with me.. Fan de löser sig! Men nu ska jag fortsätta jobba med dehär så får man väl hoppas att de går som man vill.

Hörs när jag kommer hem kanske!

:)

09.15

Usch de är grått och trist ute de suger verkligen ur all energi ur kroppen. De borde vara sol hoppas den tittar fram senare på dagen. Jag har väl typ nyss vaknat, klätt på mig och fixat mig har lite mer att göra men jag fick lite tid över till att skriva ett litet inlägg.

Idag ska jag åka till skolan, ska vara där hela dagen och jobba. Vi ska fixa massa saker och i skolan har vi ju alla program på datorerna så de funkar ju bäst. Sen har vi en lektion också på eftermiddagen. Tror jag slutar halv 3 de är skönt som fan. Sen åker jag nog hem på en gång och snyggar till lite i mitt vardagsrum för har en del kläder som ligger på golvet i en hög som borde ligga i tvättkorgen.

Men ni får ha de så bra så hörs vi senare när jag kommer hem!

:)


16.46

Heej!

Alltså för varje dag som går så blir jag lite gladare för jag känner verkligen våren komma krypandes. Kom hem för ett tag sen, från den NYA praktiken. Nu jobbar jag för DJ Ale tillsammans med Alexandra, Amelia, Kim och Anna. De ska nog blir hur bra som helst. De är jätte kul i alla fall så jag chansar på att de blir awesome

När jag kom hem lagade jag mat och har precis käkat. Idag fick vi hjälpa till på en photo session eller hur man nu skriver. De va mycket skratt i alla fall, men de behövdes eftersom de va så himla kallt. 

Nej, hörni nu ska jag bara ta de lungt resten av dagen/kvällen. Kram på er!

:) 

08.25

God morgon!

Nu måste jag in i duschen fan as stressad. Jag ska snart till praktiken och jag vill inte missa bussen! Men ni får ha de så bra så hörs vi senare idag. Kram på er!

:)


20.47

Heej!

Usch vilken dag alltså. Åkte först till stationen där jag mötte upp Sandra sen åkte vi tillsammans till skolan. Vi hade bild sen åkte jag till praktiken igen och hade lunch. Sen kunde jag inte låta bli att gå till expresso house och köpa mig en varm choklad, sätta mig i solen och bara njuta. Det var verkligen underbart.

Men jag insåg idag att jag kan inte vara kvar på Change. De funkar verkligen inte för mig jag behöver variation och jag får fan klastrofobi där inne. Sen ah de är en del anledningar i alla fall så imorgon ska jag åka dit säga att jag ska sluta sen åker jag till skolan och pratar med min lärare. Känns ju lite dumt efter två dagar bara men ingen idé att jag ger de fler chanser för de funkar verkligen inte för mig.

Nu ska jag kolla på tv, de är ju massor av bra program idag. Desperate, Cougar, Dating in the dark. Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon sötisar. Och jag mår inte bra av att jag inte kan blogga så mycket, dessutom har jag inte så mycket att skriva ändå blir de så mycket text men de är nog för jag bara svamlar.

Btw min mobil har blivit attackerad av aliens, de är lite roligt men ändå irriterande.



Den ena bilden blev hur smal som helst och så smal är jag inte bara så ni vet!



Nej nu ska jag fortsätta kolla på Dating in the dark. Ha de bra!

:)

22.45

Hej käraste läsare!

Jag kommer säkert vara såhär ganska länge nu mot min blogg. Alltså att jag är dålig på att uppdatera, ska inte lova något men jag ska verkligen försöka bli bättre jag önskar bara jag hade kunnat få igång dehär med att blogga genom mobilen men de gick inte så bra så får se hur de löser sig i framtiden.

Det var första dagen på praktiken idag och de gick jätte bra de va bara de att jag började få ont i huvet och mot slutet fick jag dunder huvudvärk och de va inge vidare sådär på första dagen. Men tiden går ganska fort men jag tror att de kommer vara drygt i längden men de visar sig då.

Har egentligen inte så mycket att skriva och berätta eller nå ville bara skriva i stort sätt. När jag kom hem så åt jag sen la mig och vila för att bli av med huvudvärken men den gick inte över och har fortfarande inte gått över så får väl hoppas att jag slipper den imorgon.

Nu ska jag sitta här en kort stund för mitt huvud pallar inte med datorn just nu. Ni får ha de så bra så hörs vi nog imorgon. En stor kram till er alla!

:)

22.23

Helgen!

Vet inte typ när jag senast blogga ordentligt men chansar på att jag missa lite i söndags. Jag va med Sofia & Malin då på kvällen i alla fall. De va ju mysigt och trevligt såklart. Eller nej de va på onsdagen. Vilket fall som helst så hade jag prov på tosdagen i religionen och de gick ju hur bra som helst kändes de som i alla fall.

Efter de skulle vi gå till MDH för de va något öppet hus. Men man blev ju nästan lurad. För de första gick vi hela vägen dit från våran skola och tog fan 40 min de va hade varit mys om de varit sol vilket de inte ens va, bara massa plask. Sen så träffa jag syster och kusin när jag kom fram, såg att dom stod utanför sin skola. Så gick och tog en fika med dom istället för att springa runt där inne för jag va fan helt slut efter promenaden.

Sen åkte jag ner på stan tsm med kusin och sen väntade jag på Shawty som skulle komma och möta upp mig. När hon väl kom så gick vi runt i lite affärer sen gick jag och fixa praktik. Vi tog självklart en fika på favvo stället! Sen avslutade vi allt med att gå till Oliwer och ta någon cider som slutade med ganska många cider. Men kul vare och provjobbet fick man.

Vi firade med donken, då vare fäzzt! Ah nej sen så sov jag hos henne och upp dagen efter skit tidigt och vi kom i bingen typ vid 4 på morgonen kanske. Klev upp och gick till skolan, hämtade papper och lämnade papper sen åkte jag hem på en gång. Vilade en halvtimma sen börja jag duscha och packa samt fixa mig.

Sen åkte jag syster och mamma ner på stan och hade lite mys på Jensen. Middag och sånt, men jag kunde inte stanna där länge jag fick snabba mig iväg sen till jobbet där Shawty väntade på mig. Kvällen flöt på och de gick bra fick en 6-7 som betyg. Men de va bra för första dagen. Sen kan de diskuteras jag va ju inte perfekt men de bryr ni er nog inte om, de gick bra i alla fall. Let's leave it that way!

Jävla massa text märker jag. Men i alla fall hem sent såklart man började ju kl. 5 och sluta ca 3 på natten. MEn så jävla kul jag hade sen var de ju samma sak igen på lördagen när vi vaknat. Och idag så blev jag störd när jag sov men de va skjuts som ringde. Mamma och pappa ville komma och hämta mig när dom ändå var i stan så de va bara dra sig ur bingen och piggna till lite sen gick jag och la mig när jag kom hem. Vaknade runt 6-7 och då körde pappa mig till centrum så jag fick handla sen passade jag på att träffa Malin en snabbis. Hon gick med mig hem en bit. Och nu jävlar är de rekord med text måste jag säga, om du läser allt dehär eller i alla fall hit så kan du väl snälla skriva en kommentar!

Kan lägga in lite bilder från helgen imorgon för de blir mega inlägg annars och jag vill kolla tv äta lite och bara ta de lungt. Va för mig själv lite eller va man ska säga! :) Grymt bra helg och jag vet inte hur jag ska tacka bästaste Shawty för allt hon gör för mig! Älskar dig min underbara fruga! HAHA! ♥

:)


21.15

Heej!

Jag ska bara duscha sen kommer de ett ordentligt inlägg om vart jag hållt hus någonstans. Känner bara att jag måste få ta mig en dusch sen kan jag skriva och efter de kan jag få sätta mig ner och ta de lungt.

Så jag skriver snart sötisar, tack för att ni väntar! ♥

:)

15.55

Heej!
Förlåt att jag inte skrivit men jag kan tyvärr inte skriva nu heller. Jag berättar allt på söndag alltså imorgon. Det är inge hemskt de är typ dom bästa nyheterna någonsin men som sagt jag skriver vad jag gjort och så dom här dagarna på söndag så ni inte tror jag glömt er för de skulle jag inte kunna.
Men hoppas ni haft en bra helg hittills för de har jag verkligen haft och bättre ska den bli. Vi hörs imorgon sötnosar!
:)

21.18

Heej!

Jag har inte kunnat uppdatera idag för jag har varit runt efter praktik i stort sätt hela dagen och jag är verkligen helt slut. Hängde lite med Sofia och Malin samtidigt som jag gick och leta praktik, fanns inte så mycket öppet så kunde inte fråga på mer än typ två ställen, men de är i alla fall nånting.

Kom precis hem så nu ska jag ta de lungt och fortsätta kolla på Grey's för sen måste jag läsa på provet som jag har imorgon. Hur ska jag kunna klara de, känns lite omöjligt eftersom jag inte hunnit träna så mycket idag och så som jag egentligen skulle gjort.

Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon. De kommer nog förmodligen bli samma sak imorgon som idag, att jag inte kommer skriva försen på kvällen men de är ju bättre om jag förvarnar lite. Men ha de så bra alla fina läsare!

:)

22.17

Rude boy



Godnatt fina läsare!

:)


19.57

Hej alla fina läsare!

Förlåt för den sena uppdaterigen men jag somnade ju som alltid när jag kom hem från skolan. De blev en kort dag i skolan, hade bara en lektion sen åkte jag hem. Skulle fikat med Shawty på stan men så blev de inte eftersom jag slutade typ vid 11.

När jag kom hem så åt jag lite sen somnade jag på en gång. Vaknade sen när de va mat och jag fick kyckling som jag har tjatat om, så jävla gott! Bästaste maten, förutom qourn (stavningen). Sen gick jag in i rummet och började plugga på provet som vi har på torsdag i religionen. Hoppas de går bra även fast jag började plugga lite sent.

Men nu ska jag kolla tv för snart börjar Dating in the dark sen efter de är de Desperate och Cougar town så de blir tv hela kvällen.

Shawty hade skrivit ett jätte gulligt meddelande till mig på facebook i min logg, jag blev hur glad som helst när jag läste de och hon tog liksom orden ur munnen på mig. Jag är så glad att jag finner dom bra vännerna nu helt plötsligt, många som svikit och många som sårat men nu börjar de gå bra igen för mig när de kommer till vänner.
Skulle kunna pladdra på hur länge som helst men jag pratar med Malin så är LITE upptaget, TYVÄRR men vi hörs ju som vanligt imorgon igen så de går ingen förlust på er. Men ni får ha de så bra och missa fan inte Desperate!



:)


22.03

Funderat på en sak idag.. Man kanske ska ta fram vårjackorna eller nå.. Jag vet inte men de va varmt med vinterjacka idag. Hoppas vädret håller i sig bara för nu när jag va ute märkte jag hur mycket de blåser, gjorde inte de för ett tag sen. Haha dörren höll på att flyga upp och kunde inte tända ciggen ute fick tända den inne. Så gå inte ut haha för de blåser som bara den.


En bild jag tog idag påväg hem.

Har inte gjort något speciellt har bara setat här, kollat tv eller pratat med Angelica med fler. Så nu ska jag typ bara ta de lungt sen går man väl och lägger sig om någon timme, sovit flera timmar på dagen så kommer väl inte somna vilket fall som helst.

Men ni får ha de så bra och sova så gott så hörs vi imorgon!

:)

17.48

Vaken igen! Ja tror inte jag behöver förklara mig själv. Har precis "ätit" kvällsmat och nu sitter jag här med lite bilder från dagen och gårdagen. Alltså att lyssna på Reinfeldt är inget att rekomendera säger jag. Nu kommer de lite politik här. Han står och säger hur dom ska göra allt bättre blablabla.. Men varför har de bara blivit sämre för då? Ah de kallas FAIL.. Och snacka om att skolan vill att vi ska rösta på Moderaterna nu eftersom dom bara tar dit han för att manipulera oss unga att rösta på dom.

De var verkligen patetiskt gjort av Wenströmska, enligt mig med fler. Men ni kan få en bild på han i alla fall, inte så bra bild men orkade inte lägga ner så mycket tid på att få till en bra bild på han..



Sen kommer de bilder från i lördags nu också, de är bara två stycken men jag lovade Ann att jag skulle lägga upp dom så nu får hon som hon vill.





Stör mig på så mycket alltså allt möjligt som jag stöter på, jag garvar åt de men ändå så är de så himla störande och provicerande men jag ska vara glad att jag inte är som vissa människor, utan att jag är mig själv och ingen annan! Självförtroende finns så de räcker men tålamodet HAHA! Ah nej de är helt okej jag överlever..

Nu ska jag blossa sen ska jag väl hitta på något att göra men ni får ha de så bra så uppdaterar jag senare ikväll innan jag ska sova och så.

:)


09.08

God morgon!

Sitter på mumB nu och i sin vanliga ordning så kommer jag till skolan i onödan. Jag tog den tidiga bussen och jag kom i tid och allt, helt i onödan. Aja nu sitter jag och gör någonting sen kl.10 ska vi ner och kolla på Reinfeldt i aulan.

Men nu måste jag fortsätta med att göra ingenting så vi hörs senare!

:)


19.36

Heej!

Förlåt för en sen uppdatering men jag somnade när jag kom hem som vanligt men nu är jag uppe och är ganska pigg för den delen. Ja gårdagen var ju helt okej till en början var vi båda ganska otaggade men sen började vi tagga lite och sen for de ner igen. Men runt 12 slaget så blev de hur kul som helst. Det var verkligen fullt på Rocky K!

Tänkte lägga upp bilder men de segar som bara den vet inte varför så jag skippar de och tar de istället när de funkar som de ska.

Idag har jag inte gjort någonting mer än att vakna åka hem sen somnade jag ju som sagt sen har jag bara fixat och så inför skolan imorgon. Buhu! Men nu ska jag ta mig något att stoppa i magen för jag är hungrig, sugen på macka som vanligt men nu är jag sugen på Shawty's mackor som hon gör! Wää! Tror de blir en fika med henne imorgon eller jo de blir de nog så bara man inte får massor att göra från skolan.

Men HUNGRIG så ni får ha de så bra så ska jag fortsätta kolla Gossip girl också! Det får man inte missa.

:)


16.27

Heej!

Kom precis ut från duschen och har klätt på mig de jag ska ha ikväll. Tyvärr så kommer nog inte Malin komma med ikväll men kommer hoppas ändå att hon ändrar sig och dyker upp. Vilket fall som helst så ska jag ta en cigg nu sen ska jag gå in och fixa mig sen innan jag ska börja gå till bussen som ligger 1 vecka härifrån. Nej, inte farligt med lite promenad.

Först ska vi in på Oliwer och förfesta lite sen blir de Silk efter de, hoppas de blir skit kul. Men de är ju klart, sen såklart hoppas jag på att Malin kommer med sen! Kommer inte lägga upp kvällens outfit för min mobil laddar och kommer nog inte ha så mycket bilder att lägga upp heller men kan väl se till att va med på vimmel så kan jag lägga upp den/dom bilderna.

Kram så länge! Och ha en bra kväll..

:)


12.15

Ja men nu är de såhär att ikväll är de inte vilken kväll som helst och därför så har jag gjort lite planer. De blir nog nämligen så att jag tar med mig några vänner till Silk. Och vad är krogen utan vip och fri entré så ikväll kör vi all in så får vi se hur de går men de ska nog bli skit bra.

Jag är lagom taggad sådär, eller nej snarare jävligt taggad. Men jag kommer nog skriva senare men nu ska jag ut på en cigg så ni får ha de så bra så hörs vi.

:)

18.55

Ska träffa Malin så jag ska klä på mig och börja gå så fort som möjligt annars somnar jag väl kanske, HAHA! Men vi ska väl bara vara ute ett tag i friska luften & kylan... GE MIG VÅREN NU!!! Ja, men vi får höras senare när jag kommer hem.

:)


17.53

Kan verkligen inte röra min kropp, jag har ont på olika ställen hela tiden och nu gör de mest ont i armen så jag måste typ bära upp min arm, HAHA! Typ som om någon nerv är i kläm eller ja, spelar inte så stor roll vad de är för 1. Jag har en arm som sitter där den ska och 2. Jag kan röra den. So fuck it...!

Och fy på mig som sovit hela dagen och ah inte kunnat röra mig känns de som. Men jag har i alla fall städat här hemma, hela huset så nu är de snyggt och fräscht! Me like...

Sen för ett tag sen så åt jag lite mat, de blev tacos.. IUE! Ah jag vet de är nå fel på mig men jag tycker bara om brödet och osten nu för tiden som ni kanske läst tidigare så är jag känslig mot kött.. Eller är snarare känslig mot allt fan lättare att säga vad jag äter än att säga vad jag inte äter.

Aja nu ska jag ut och röka och ringa min vän sen blir de att INTE somna på soffan. Ska leta på någon bra film som vi har liggandes här hemma, spännande! Men ni får ha de så bra så hörs vi senare!

:)

11.15

Godmorgon!

Usch vaknade nyss av panik. Mamma kom och sa att jag hade missat min tandläkartid som va halv 11. Jag säger ju att jag glömmer bort viktiga saker även fast jag skriver upp de och så. Glömmer skolarbeten och massa annat från och till, men de är för att de blivit så mycket man ska komma ihåg nu för tiden.

Men men så jag fick ringa och boka om min tid. Jag är helt lost i kroppen för jag hann ju inte vakna till. Men så kan de vara, nu ska jag äta frukost och sen blir de väl att dammsuga här hemma. Jag skriver senare idag, ska inte göra något speciellt mest bara sitta hemma och göra massa nytta, kanske plugga och så.



Ni får ha de så bra så hörs vi senare, kram!

:)

23.26

Ja inte blev de någon film och plugg igår inte. Jag började kolla på filmen och sen började jag kolla på Grey's men de slutade med att jag stod och fixa mig till fest. Norpan kom och hämta mig och körde mig till bussen. Och såklart hann jag inte sminka mig så mycket alls så jag fick ta de på bussen.

När jag kom fram så skulle jag köpa cigg och då dyker Lizzie och Madde upp, de va ju trevligt med lite sällskap. "Ni luktar kosken" HAHA fyfan va vi garva. Dom gick med mig till busshållsplatsen där en liten Malle dök upp också. Sen efter ett tag drog dom och jag mötte upp Shawty. I could feel already that it's gonna be a ledgendary night.

De började med att vi tagga såklart så vi gick till Oliwer och drack en hel del goda drinkar och shots, och dunka bra musik ofc! Hade så grymt kul där inne så knappt så man ville gå och de va dags att komma ut och dansa lite kände jag. Så vi tagga till konrad.. Kanske var där en halvtimme men jag hann med de mesta ändå HAHA! Sen så tagga vi till pluto där de va ännu mindre drag så vi tagga vidare till nästa ställe och de blev silk men dom släppte inte in fler den kvällen så vi hängde väl läpp en stund MEN.....

När vi kom till donken så träffa vi some irish people, som fick bli våra nya vänner. Det blev först lite donken sen drog vi på efterfest uppe på first hotel! HAHA och de va ju bara så roligt eller nått men jag börja fula mig och sen ringde jag taxi haha. Så de blev efterfest någon annanstans istället och där blev de livat.

Jag hann med en hel del, jag badade t.o.m men jag hade kul i alla fall och de var jag nog verkligen inte ensam om. Vi öste verkligen eller ne vi ÖSTE verkligen igår de va så sjukt jävla awesome. Jag vill bara ha många flashbacks från kvällen eller en replay knapp so I can go back!


Konrad

Följ den röda pilen så ser ni mig

Jag har varit runt hela dagen. När jag vakna, åkte jag andra sidan stan för att få mig en dusch. Sen fixa vi och dona lite samt tryckte i mig frukost innan vi skulle ner på stan. De blev inte så mycket shopping utan de blev mest fika på expresso såklart.

Sen tog jag bussen hem och ah jag har typ inte gjort någonting, åt mat sen kolla jag filmen som jag inte såg klart igår men lyckades somna ifrån den men när jag orkar ska jag kolla klart helt och hållet.

Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon! Btw... det är 100 DAGAR KVAAAAR!!!!!!!!!

:)


20.36

Jag sitter och kollar på Luftslottet som sprängdes och den är hittills hur bra som helst. Men jag tog en liten paus och gjorde muffins men nu ska jag fortsätta kolla på filmen den är hur spännande som helst.



:)


16.47

Jag har varit hur duktig som helst idag. Jag tog undan disken och all tvätt men ska hänha upp min tvätt för i korgen gör mina kläder ingen nytta. Sen funderar jag på att börja med matten så man kanske kan göra prov nästa vecka när man kommer tillbaka till skolan. De skulle va härligt att få de gjort verkligen.

Har precis ätit mat också, de fick bli Kötfärsås & Spagetti.. Inte så förtjust i köttet men fick i mig lite i alla fall och nu ska jag få en baguette. Kommer inte kunna röra mig sen, haha!

Skulle åkt in till Shawty idag men hon har inte hört av sig och så vill jag inte åka in så sent. Kan ju ta de imorgon om inget annat, jag har ju lov liksom! Så blir nog bara plugg och film ikväll OCH får självklart inte glömma att Grey's börjar igen kl 21.00 på kanal5! LYX!

Jag insåg också att sidvisningen hade tagit en jävla fart häromdagen. WOW! Men sen idag hade den sjunkit men hade inte uppdaterat än. Aja vill bara tacka er som läser min blogg, ni får mer än gärna slänga in en kommentar någonstans så kan man kika in på era bloggar också. :)



Men nu måste jag sluta babbla och fixa ordning min macka som jag inte ens orkar få i mig men ni får ha de så bra så länge så hörs vi senare ikväll.

:)

13.22

Godmorgon!

Usch jag sover verkligen för länge och de är inte bra, jag måste komma i säng i tid och kliva upp en normal tid för de är inte ens morgon längre. Ja, men än så länge är de ju lov så de gör ingenting för stunden.

När jag vaknade så gick jag ut och tog första ciggen i solen, de va awesome! Sen gjorde jag ordning lite frukost och till frukosten kollade jag på lite tv. Men vad ska jag göra idag.. Jo jag ska nog hem till Shawty, väntar på att hon ska piggna till och höra av sig. Kommer nog bara vara med henne hela dagen och lära mig massa så vi får se hur de går men jag är taggad i alla fall!

Nu ska jag ut och blossa så ni får ha de så bra så skriver jag senare, typ dagens outfit tror jag de blir isf!

:)

22.21

Förlåt för min sena uppdatering men hann inte blogga innan jag skulle ut idag heller. Åkte och mötte upp Malin sen gick vi så jag fick äta och efter en stund kom Sofia. Mycket trevligt, så länge sen vi alla sågs! När vi var färdiga så gick vi hem till Soffis och ja satt och skratta mest, som alltid!

Vi drog ut sen för att alla ville köpa dricka! Efter ett tag insåg vi att vi inte kunde stå ute i kylan hur länge som helst så Malin gick hem sen började jag och Sofia gå mot mig. Hon hann näsan gå med mig hela vägen, de va väldigt uppskattat för min del i alla fall och för henne också för Bianca lär ju slockna på en gång när dom kommer hem. Som tur va så blev hon ju hämtad så hon slapp gå tillbaka helt själv.

Så kul att träffas alla igen och mysigt såklart, får bli fler gånger! :)

Missade desperate men de gör inget kan kolla nästa gång istället men nu kollar jag på tv och de ska jag fortsätta göra så jag skriver nog inge mer ikväll utan jag skriver nog imorgon när jag vaknar istället så ni får ha de så bra och sov så gott ikväll!

:)

22.54

För allmänheten!

Näst intill alla skriver om andra på sin blogg, ibland bra saker men oftast bara skitsnack. Jag har inte riktigt kommit på poängen med det än och de börjar gå mig på nerverna. Om man nu har något att kommentera varför inte ta de med den personen istället? Är folk så rädda för att ta en konversation med någon eller bara helt enkelt låta de va?

Ibland kan jag undra om vissa egentligen har ett liv? För om man lägger ner tid på att skriva falska saker om andra då har man nog inte så mycket till liv själv. Det kan inte bli falskare än såhär. Och någonting jag mer stör mig på är att de är väldigt sällan som dom som skriver skit om någon nämner namnet på personen som inlägget handlar om. De är ju bara för genomskinligt vissa gånger.

Jag vill bara meddela dom som beter sig på dehär sättet att dom kommer inte komma så långt på att snacka massa skit om andra och verkligen inte på sin blogg. Jag tycker om att blogga, jag rättare sagt älskar att blogga om min vardag, helgen, äventyr och ja de mesta men jag sitter inte och skriver massa falska saker om någon jag inte känner eller ex vänner. För då är man bara ute efter att sänka andra för att bygga upp något som man själv inte har vilket då kallas för självförtroende.

Visst så är ju gossip ändå alltid uppskattat men samtidigt de är något man kan ta med sina vänner och inte sitta och skriva ut till alla för att läsa för de som oftast står är 8 ggr av 10 rent skitsnack. Sen är de så att de finns gränser när de kommer till gossip. Jag sitter t.ex inte och skriver om dom kända bloggarna utan jag håller mig till min blogg och dom bloggarna jag gillar att läsa.

Men nu har jag nog fått ut mina känslor och tankar kring detta och hoppas jag slipper fler inlägg som detta för de finns inte en chans att jag sänker mig till samma nivå för jag kan ta de med den personen om personen ens är värd de vilket den knappast kan vara!

Nu får jag önska alla godnatt och spendera inte så mycket tid på vad andra gör för du inser inte vad du själv gör tillslut, ett råd utan anklagelser till er som behöver!

Kram! :)






21.57

Så nu äntligen tänker jag uppdatera. Har varit runt hela dagen och så fick jag stressa så jag hann inte blogga innan jag åkte iväg. Fick nämligen ett sms av Steffy idag som ville ta en fika. Så jag tog bussen och mötte upp henne så fort jag kunde.

Först så blev de en varm chocklad med grädde såklart. Men då blev jag så sugen på mat när hon satt och åt så då beställde jag också, så de fick bli bakpotatis med kyckling tillsammans med lite sallad och bröd. Vi satt där bra länge och pratade massor eftersom vi inte träffats på så himla länge. Det var väldigt mysigt och trevligt!

Sen skulle jag ta bussen hem men de blev inte så, åkte hem till Malin istället! Sen drog vi ut i kylan. Jag letade lite praktik och hittade kanske en plats här i hallsta så ska dit imorgon så wish me luck! Kom nyligen hem för blev upphämtad av Jane, vem vill gå hem i detta väder!

Och nu ska jag ringa Shawty sen får vi se vad som händer. Kommer ett väldigt trevligt inlägg lite senare!

:)


RSS 2.0