21.09

4 städer på två dagar

I tisdags klev jag upp tidigt och åkte in till v-ås där jag mötte upp Tina. Vi gick och åt lite frukost sen var de dags att hoppa på tåget till sthlm. Taggade va vi som fan.. Vi stod och klämde in oss i ett hörn för de fanns inga platser men de slutade med att vi fick mega lyx istället och hamna i vip vagnen.

När vi kom fram till sthlm så va vi igång och börja härja runt. Kommer nog lite bilder sen måste få dom först! Vi hade de hur bra som helst tills jag fick sjukt ont i mina fötter av mina 10 cm höga klackar, så dumt jag vet. Vilket fall som helst visste jag inte vart jag skulle ta vägen gick runt i minst 6 sko affärer, tillslut hitta jag ett par skor då var jag på topp igen. Blev några affärer till sen gick vi till Jensen.

Vi satt där och garvade så mycket att jag trodde käken skulle hoppa ur led på mig och skratta man så ville man gråta för de gjorde så ont i skrattmusklerna. AWESOME! Folk som satt i närheten började t.o.m skratta och titta på oss och le, ah kul var de i alla fall.

Sen var de vidare ut till något mysigt ställe de va mycke trevligt. Gick till tåget sen men då skulle de inte komma men de löste grabbarna Igor. Först åkte vi till uppsala sen från uppsala till enköping och där blev de lite efter party med skumpa och vin! Äkta top notch *stavningen*. Somnade på morgonen någon gång vid 5 kanske sen upp igen vid 9 och åkte hem vid 10 till v-ås.

Först en snabbis till Tina och fixa lite saker sen vidare ner på stan och shoppade mer. När jag kom hem var jag helt slut, ont lite överallt och trött som fan. Va bara och äta sen åka iväg igen. Kom hem för ett tag sen och sitter nu och kollar på Victoria's secret fashion show men de sluta precis så nu blir de film.

Här är bilder på de jag köpte:










 

Later!



18.31

Åkte in till v-ås idag med mamma & syster. Jag lämnade in min mobil och sådär sen tog vi en bit mat innan vi skulle åka hem för jag höll på att hungra ihjäl mig.

Kan verkligen inte sluta längta, jag dööör av längtan till morgon. Då åker vi till mellandagsrean i sthlm and I promise U it's gona be ledgen... wait for it .... wait for it... daryy!! AWESOME, förmodligen utgång efter all shopping också. Bloggar så fort jag kommit hem tror jag.

Loveee


20.14

Fredag

Idag blev de fira julen med vännerna. Dagen började med att familjen åkte hem till morfar och såklart kunde jag inte låta bli fläsksteken så de slutade i att jag satt och åt mat medans alla andra fikade. Det va mysigt att träffa alla i alla fall.

Efter de åkte vi och handla sen släppte familjen av mig hemma hos Lizzi. Amelia kom samtidigt, när vi kom upp så bjöd jag bruttorna på lite mat innan vi skulle fixa oss. Sen kom de fler och vi började kvällen.



Finns massa bilder från kvällen men har dom inte, får dom nog sen skulle jag tro. Men hitta en bild på mig från de vi höll på att fixa oss. Hade bara håret kvar att fixa men tången skulle bli varm.

Vi förfesta sen blev vi hämtade och körda till krogen. Där var de drag redan i kön in. Ja, vi höll igång tillsde stängde i alla fall. Fick lite frikort påvägen ut. Sen gick vi till donken efter att vi garvat sönder oss. Där var de kaos såklart. Aja jag och Lizzi tryckte i oss massa mat, vi höll på att hungra ihjäl. Vi stog utanför donken i typ 3 h.
Kvällen var bra jävla lyckad, obviously.....


19.50

Julafton

Familjen var samlad och de va mysig stämning här hemma. Vi började dagen med lite gröt. Tog de lungt ett tag typ fixa oss osv sen så hjälpte jag mamma med maten. Jag är stolt över mig själv, jag lyckades övertala hela familjen att vi skulle äta när maten va klar för jag orkade inte vänta på maten, hinner alltid dö av hunger annars.

Efter maten höll vi på att dö av trötthet så alla gick och vila ett tag sen blev de massa gott tsm med Kalles.
Jag fick pengar i julklapp så på tisdag blir de sthlm med några stycken. It's gona be ledgen.... wait for it.. wait for it... daryyy!


22.37

Chill weekend ore not?

Fredags var de julavslutningen ju, de va fint men hade förväntat mig att dagens planer skulle hållit men de gjorde dom inte. På lördagen gjorde jag inget som jag kan minnas i alla fall, tog de lungt och så i guess. Och i söndags så var jag helt enkelt inte mig själv eller nått. Gjorde inget då heller som va märkvärdigt.

Sen blev de ny vecka och den började inge bra alls. Det började inte ens där tog allt slut. Men tillslut senare på kvällen så tog jag mig in till underbara T.I och väl framme så gick vi och småhandla lite inför kvällens fika osv. När vi kommer tillbaka gjorde vi iordning något varmt som fick bli varm choklad (our style) och tog en cigg på de. Prata av oss och ja tjejstuff.

Tiden gick och skulle egentligen åka hem men de blev annat. Då kom Inga&Olga och de slutade i att vi fixa oss och åkte till tillberga. Fråga mig inte.. Vilket fall som helst så var de katastrof så vi va där en kort stund och sen åkte vi tillbaka till västerås och drog förbi donken. Hur kul kan man ha där liksom, Olga&Inga och Samer kan ha de hur kul som helst. Filmklippen är underbara och förmodligen ska ni få se en bit av vårat mc' KUL!

Sen kom vi hem igen och då slogs tv:n och datorn på och munnen gick igång. Kom i säng 5 på morgonen och sen upp tidigt, promenad fram o tillbaka till lasarettet sen fix & don innan stan. Väl nere där så blev de en fika och massa prat och mysigt var de eftersom de är så kyligt ute.

Efter de så gick vi till Oliver twist och satt oss där och hade de bra, framtidsplaner och ja u name it liksom. Sen var de tyvärr slut på de roliga och jag åkte hem.

Trevlig start på veckan och så ska vi ses igen på mellandags rean för då blir de förhoppningsvis sthlm för oss och några till, ser jag fram emot i alla fall. Nu ska jag vara bara för mig själv och kolla på lite avsnitt från O.C faktiskt. Gamla och så men behöver få ut lite känslor så de låter som en bra idé tycker jag.

(Hade tyvärr inga bilder från gårdagen eller dagen men kommer nog senare skulle jag tro)

Later


00.34



Legendary.......

21.22

Värdelös helg och värdelösa människor. Seriöst och man kallar dom för kompisar dessutom. Ska sluta med de nu och jag ska sluta att höra av mig till folk hädan efter får folk höra av sig till mig och så enkelt är de och gör dom inte de nej då gör de ingenting för då finns de förmodligen bättre vänner därute. Kan låta hård och negativ nu men jag har verkligen fått nog av de här känner jag.

Du och ingen annan är den jag vill spendera mitt liv med om jag så bara skulle ha dig och min familj så skulle jag vara en av dom lyckligaste. Jag lever i min drömvärld just nu och varenda tanke och hopp går till dig. Finns nog inte mycket mer att skriva...

Jag sjönk som en sten och de som gör mig lycklig är att jag inte led.

xoxo


01.23



Nu får de nog räcka för ikväll jag är ganska trött nu. Om jag skulle lägga mig ner mer än vad jag redan gör så skulle de va kört. Tror nog dom flesta är ganska slitna nu jag har ju bara legat hemma hela dagen och tagit de lungt. Riktigt skönt faktiskt, liksom baara kolla på film och mysa.

Känner mig skum i kroppen. Skönt och slippa medicinen, imorgon är de sista dagen YAY! Fy kan knappt se alltså mina ögon och mitt huve knasar. Ah om jag har något positivt att skriva så är de godnatt....

21.34

Nu ska ni få höra en äckligt bra låt, det blir nyårs låten for me and T



Lyssna & Njut! Dags för en cigg känner jag. Later

20.57



Lördag...?

Nu tog jag mig faktiskt tid till att sitta här en stund och blogga lite. Problemet med mig och min dator är att om jag väl satt mig vid den kan jag inte slita mig. Idag har jag kollar på Grinchen och lite andra filmer som gick på tv, sovit en del och bara gottat mig. Har precis druckit upp min glögg så nu ska jag fixa och dona lite sen blir den en cigg och kanske en film.

Julkänslan smyger sig fram inom mig men känner mig galet ensam ändå och dessutom så hur man än vrider och vänder på de kommer den här julen inte bli som alla andra.

Saknar dig... Allt kommer blir bra, bara du inte slutar kämpa! love u

19.13



Jag.



Jag & Amelia.

Dom här bilderna kommer från några helger sen, har verkligen krigat för dom här bilderna och äntligen fick jag tag på dom hann inte ladda upp så många för har lite bråttom nu kanske ska ut på krogen och då lär jag stressa sönder om jag ska hinna haha ifall de blir av ens.

Först mötte jag upp Emelie och Amelia på stugan där vi satt och tog en fika fast jag va inte sugen så jag tog inget men va i alla fall där sen drog vi på fest bakom skrapan till en... Vidare ut på krogen, sammanfattningsvis kan man väl säga de va kul så länge de varade....

Nej nu ni jävlar är de brådis... c ya!

10.26

VAD GÖR KVINNAN!? :O

Hur i helvete kan man va så egoistisk. Dumpa bruttan du kan hitta nå bättre vafan. Inte fan går man upp på scen när grabben sin står och sjunger och precis vunnit idol och står och klänger på han. To much, hello get your own fame girl! Skulle fan vilja höra hans kommentarer på de där ska se om jag hittar nå.



Aja men nu lär jag ju försöka få nå gjort på lektionen.. SMACK!

14.24



Nu är de söndag men om man ska försöka tänkta positivt så är de ju inte långt kvar tills jullovet så man får väl helt enkelt hoppas på att sista veckan ska flyta på fort och att de ska gå bra med alla skolgrejer.

Har precis gjort internationella relations uppg som jag ska redovisa på torsdag. Hoppas jag gjort rätt bara för den va ganska svår som allt annat i den kursen. Nu ska jag sätta på en film som jag sen ska skriva om och som också ska redovisas nästa vecka på onsdag i svenska. Känns som att den uppgiften också kommer bli en utmaning men jag får helt enkelt ha min tro på att jag gör rätt.

Nu blev de mycket skolsaker men om man bortser från se så kanske jag hittar på något sen ikväll, vi får se hur de blir men nu är de dags att fortsätta så I'm out...

21.44

Somna runt 4.00 kanske.. Sen var de bara att kliva upp när alarmet ringde 8.00. Fortfarande påverkad obviously och så blev de snozza 40 minuter innan jag kunde ta mig upp ur bingen. Haha de va roligt när jag skulle klä på mig haha, skulle spelat in de alltså fyfan!

Väl färdig för avgång så var de bara att börja gå till bussen då, höll på att frysa sönder men jag kom fram i alla fall till bussen. Hade min skönhetsömn på bussen, de va härligt! När jag kom fram mötte jag Ann så satt vi och snacka lite sen åkte vi till ABB arenan där vi skulle jobba.

När vi kom fram fick jag goda nyheter, sprudlade glädje om mig. Glädjetårarna var påväg men lyckades hålla tillbaka dom. Vi gjorde inte mycket jag förde över mina bilder och redigerade dom och skicka dom vidare sen så hade vi inget att göra som vanligt så vi drog ner på stan och sen blev de skilda vägar.

Kul var de igår i alla fall och de tyckte Ann också! Lyckad kväll och en hittills lyckad helg :)


21.29



Jennifer, Jag, Andy och Ann.



Jag & Jennifer, här var man party!



Här är vi återigen. Här va nog alla party!

Igår va jag och jobba på VM från kl 12.00 - 16.00, det gick bra, bara de att vi inte hade något att göra i stort sätt. Så jag drog lite tidigare sen var de bara hem och packa ner de jag skulle ha med mig och sen göra sig iordning för kvällen.

Tog bussen tillbaka in till stan så mötte jag upp lite vänner på bussen, alltid lika trevligt med sällskap från gott folk. Väl framme mötte jag upp Jennifer. Då drog vi in på donken för jag hade inte ätit mat och skulle inte hinna springa och köpa god mat så de fick bli äcklig mat på donken. Sen tog vi bussen hem till Ann, där var de inte så mycket party men ändå party.

Sen blev de utgång, minns faktiskt inte när vi drog ut runt 11 om jag inte misstar mig. Sen gick vi in och parta järnet för Ann är ju 18 nu och de måsteman ju fira ordentligt. Det blev grattis låt och vi kasta upp henne i luften och grejjer, de va super party haha!

Shotarna va goda som fan, orgasm i munnen ungefär! Vi drog från krogen strax efter 1 tror jag haha, in på donken där jag hämta vatten sen fick jag för mig att gå till stationen, de tog en stund haha! Väl framme fick jag sitta och vänta ett bra tag på bussen men sen kom den. Katastrof på bussen, SÅ JÄVLA KISSNÖDIG! Det va sjukt va jag trodde jag skulle kissa på mig alltså men men fick sällskap på bussen också de va allt härligt.

Gissa vem som va av bussen först av alla.. JAAAAAAAAAAAAG! Sen lubba jag därifrån med Teddy bakom mig så hon kunde täcka mig när jag skulle kissa, vilken ängel! Sen kom min taxi då tog jag med mig Emma i den så släppte vi av henne påvägen. Mycket trevlig kväll måste jag säga men morgonen efter va ju mindre rolig.....

.....fortsättningföljer


19.04

Som sagt mycket festande i helgen ska de bli. Måste bara säga grattis till min underbara vän Ann för hon fyller 18 idag så för en gång skull, släng in en kommentar på min blogg och skriv grattis till min vän.

Imorgon ska hon firas, lite förfest sen krogen på de. Ska jobba imorgon också, börjar 12 till kl 4 sen blir de massa fix och don vart man ska sova eller hur man tar sig hem osv. Massa problem där men de löser sig nog, hoppas jag.

Sen ska jag med Ann upp och jobba på lördagen så får se hur de blir med de om jag inte kan sova hos någon. Hoppas jag kan de annars blir de som sagt väldigt mycket problem! På lördag kväll är de fest igen för då är de VM efterfesten man ska på, samma sak där.. Problem att ta sig hem men de måste lösa sig..

Halvt panik nu men försöker att tänkta positivt.

Jag har varit duktig idag, jag har pluggat och har en halv sak och en hel sak att göra kvar. Det gör jag nog på söndag eller nått tror jag.

Hmm. Ajuste sen åkte jag in och fixade lite småsaker på centrum idag också bland annat så köpte jag:
inte just dom på bilden men ah ni fattar. Ska testa de idag, hoppas de funkar lika bra som de sägs. I'm so happy now.. Allt för mitt hår liksom! Aja nej nu ska jag kolla lite tv för de förtjänar jag!

Hörs nog imorgon eller senare i helgen.. I'm out

21.56

Va till Um idag och ah dom skulle gö massa, kanske inte ska gå in på detaljer. Men hon jag brukar gå till dissa mig som fan de va inte okej. Men de gick bra ändå. Sen gick jag till apoteket. Efter de åkte jag till bombadier och gjorde inte så mycket, hann kolla på sista perioden. Och blir man förvånad, Danmark förlorade!

Dom har inte vunnit en ända match men dom har kämpat ändå men ändå riktigt besviken. Åkte hem sen när jag gjort de jag skulle göra sen har jag väl inte gjort så mycket. Handla lite och sen när jag kom hem va jag så hungrig att man kunde höra min hungriga mage på långa vägar haha! Stoppa i nått i den sen somna jag som vanligt.

Städat lite i mitt vardagsrum också, STOLT! Kollat tv, setat vid datorn osv. Nu ska jag fortsätta sitta här samtidigt som jag kollar lite tv så vi hörs imorgon. JAG ÄR LEDIG DÅ, fast har lite plugg och göra.. Det suger.. Nu pladdrar jag bara lika bäst att jag drar mig ur.. I'm out


Tisdag...




Jobbade idag sen har jag inte gjort nå mer. När jag kom hem kollade jag Ugly och Desperate och nu sitter jag här och ska kolla lite mer tv innan jag ska sova. Hoppas vi hörs imogon..

BYEE



Keep up the good work...



VM idag med som alla andra dagar. Det går bra, får in rätt bra bilder. Jag har mina stunder! Imorgon kan jag tyvärr inte vara med och se Danmarks sista match de suger verkligen, dom behöver stödet.. Dom måste sätta den här matchen annars vet jag inte vad jag gör. Det gick ju så bra för dom i första perioden sen i andra de va då de körde ihop sig totalt och Polen vann. Skrek verkligen halsen av mig i sista perioden!

Kämpa imorgon brudar! Kom igen ni måste sätta den här matchen!

Byeee

VM



Jag jobbar under VM veckan så har det väldigt ont om tid men när jag väl får tid över så kommer de hur många inlägg som helst de sätter jag mitt ord på.

Det går relativt bra att jobba där bara de att de går inge vidare för Danmark och då får jag en tår i ögat men dom är bra ändå. Igår jobba vi en hel del jag va helt slut när jag kom hem och de resulterade i att jag somnade i badet i typ en timme eller nått, de va skönt men mindre smart.

Nu har jag sovit ut ordentligt, kanske t.o.m sovit för mycket skulle jag tro. Nu ska jag börja fixa mig sen ska jag till arenan och jobba igen. Hoppas de går bra. Måste gå tidigare idag så jag hinner med sista bussen hem och så men de ska nog ordna sig.

Fan vet inte vad jag ska göra med mitt hår, man ska inte somna om håret inte har torkat! Aja nej nu ska jag sluta pladdra och börja fixa mig istället.

C ya

IDOL Semifinalen

Nu står de mellan:



Nu är de inte långt kvar tills man får veta vilka två som går till finalen, this is AWESOME! Fan när han den där killen hörde han nyss men minns inte hans namn men han som fick komma upp och sjunga jag ba vilka fan e de som går där bakom jag trodde de va nåra såna som plockar fram och bort saker från scenen tills jag såg att de fucking va Westlife!



Härligt kommer ihåg när jag va därkär i dom haha va och kolla på dom i globen och de haha dog när jag blev insläppt gratis och allt fyfan mycket kärlek till dom här killarna, dom har hjälpt till så himla mycket.
Jaja nu blev de ändrade planer kanske missar slutet på idol men de visar sig nu måste jag kila skriver senare idag eller imogon eller kanske t.o.m på söndag de kommer massa inlägg jag LOVAR!

Byeee

RSS 2.0