köping

Hej alla fina läsare! Åkte till Köping idag för att umgås med Nina :) De va mycket trevligt sen kom hennes kompis Adde också.. Har inte skrattat så mycket på länge, de behövdes :) Tack va ni är goa! Usch nu är jag hungrig från de ena till de andra.. orkar jag äta? nej. vill jag äta? nej. måste jag äta? nej. usch mat kan man äta någon gång i veckan sådär de är ju lagom & bra! Måste fan ta & skärpa mig de är ju nästan pinsamt att man knappt aldrig äter men denna månad blir de dåligt med mat för jag har bättre saker för mig :)

De sög verkligen idag för vi gick förbi en tattuerare sen jag ba gick in rent spontant ba har ni tid över han ba näääh jävla idiot fan min tatuering tar vadå 10 min liksom! Han måste ha haft mens idag eller nått. Jävla fan alltså! Jaja de får bli en annan gång :)

Nu blir de väl en film och mys med Coco :) Hoppas erat höstlov är bra! Så jävla kallt....
cityfestivalen


drömmer om & om igen

Jag förstår verkligen inte varför dessa drömmar kommer när jag sover om och om igen. Och du är med i varenda! Jag kommer extremt sällan ihåg mina drömmar men alla jag kommer ihåg är du med i och jag vaknar alltid ledsen och de är inte kul. Drömmarna handlar oftast om att vi träffas igen och hälsar som om ingenting hade hänt och när jag vaknar så kan jag känna energin du smittat av dig men de förvandlas snabbt till smärta. Usch jag tycker de är obehagligt. Undrar verkligen vad dessa drömmar betyder.

Jag har inte sagt de till någon så jag talar om de för er men jag har verkligen skruvat till de ordentligt därför är dom här drömmarna mer som ett straff känns de som typ hahaha skyll dig själv drömmar. Det är inte kul alls längre jag har fattat poängen men nu räcker de.

Jag försöker radera radera radera radera men de går ju inte.

TUR ATT JAG HAR DIG MIN FINASTE BEBIS!!

Jag gör allt för dig & då menar jag ALLT! Du är mitt allt du är mitt hjärta du finns i mina andetag och jag kan inte förreställa mig ett liv utan dig min son min bebis min älskling mitt allt, jag älskar dig lilla hår boll! <3


RSS 2.0